Italië, Velletri
... ongeveer 40 minuten gekneed, waarna het deeg een uur mag rijzen. Het brood wordt vervolgens uitgerold, gevormd tot grote broden of staven van ongeveer 1 of 2 kilo, in houten kisten geplaatst, bestrooid met griesmeel of meel en bedekt met hennepdoeken. Na een bepaalde tijd waarin de tweede rijs plaatsvindt, wordt het brood strikt gebakken in de kastanjeboom houtoven gedurende ongeveer een uur en twintig minuten.
Italië, Sant'anastasia
Wij zijn een handelsbedrijf dat zich richt op het exporteren van voedingsproducten zoals pasta, meel, olijfolie, koffie, tomaten, enz. naar het buitenland.
Italië, Taranto
Pizzeria Pucceria Hamburger Kip Salades...
Italië, Guarene
Productie van gekleurde pasta, eiernoedels, smaakpasta en semolina pasta.
Italië, Genova
... heeft. Dompelarm-knetmachines met twee snelheden, dompelarm-knetmachines voor bakkerijen met inverter en timer. Dompelarm-knetmachines voor op de tafel met een kom van 10 liter en 2,5 kg deeg. Vorkknetmachines van 17 en 35 kg, ideaal voor het kneden van Napolitaanse pizza. Dompelarm-knetmachines voor pizzeria's met een capaciteit van 23 tot 50 kg deeg, met een minimaal formaat en maximale opbrengst. Eliani biedt zijn knetmachines ook online aan, bekijk de spiraalknetmachines voor pizzeria Eliani model ES, VAN 5 TOT 50 KG tegen fabrieksprijzen.
Pasta Fresca la Madia bevindt zich in Pesaro, Via Casella 10, in de buurt. Ons bedrijf is gespecialiseerd in verse pasta, gastronomie, traiteur en piadineria. Bezoek onze website: http://www.pastafrescalamadiapesaro.it/. Volg onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/La-Madia-pasta-fresca-312674575603762/?fref=ts. Voor eventuele verduidelijkingen en informatie, bel ons op het nummer: 07211790...
Een ambachtelijke productie die gericht is op het verkrijgen van authentieke en hoogwaardige eiernoedels, bestemd voor een veeleisende en kritische klantenkring, waarbij altijd de voorkeur wordt gegeven aan het gebruik van seizoensgebonden producten.
Italië, Vasto
Het bedrijf stic srls is voornamelijk commercieel en heeft verschillende Italiaanse pastabedrijven uit de regio Abruzzo als klant, die nog steeds verse en gedroogde pasta produceren met de oude traditionele huiselijke methoden. De verse pasta wordt dagelijks geproduceerd, terwijl de gedroogde pasta wekelijks wordt gemaakt. De bloem, als belangrijkste basis van de pasta, wordt zorgvuldig geselectee...
Banketproducten - Voorbereide halffabricaten Bevroren producten om te rijzen Gerezen en bladerdeegproducten Sfogliatelle - Korte deeg - Gefrituurd...
Italië, Frosinone
... de gebruikte grondstoffen, de controles in elke fase van de productie (van het deeg tot de natuurlijke rijzing) tot aan het bakken van de producten en hun distributie. Fundamentele regels om consumenten en klanten producten van hoge kwaliteit en onberispelijke diensten te garanderen. Hoewel we voorop lopen op het gebied van certificeringen en normen - ons bedrijf voldoet aan het programma voor de...
Ambachtelijk laboratorium gespecialiseerd in de productie van amandelpasta, mini-bolletjes en magnums, tartelletjes en bootjes van deeg, typische Siciliaanse koekjes. We exporteren al naar enkele Europese landen en we zouden zeer blij zijn om nieuwe zakelijke relaties met het buitenland aan te gaan.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play