Italië, Vasto
Verkoop van extra vierge olijfolie en Leccino-olijven uit de productie in Abruzzen.
Italië, Castronovo Di Sicilia
... verwerken om de integriteit van het product te waarborgen. Een voortdurende update van de installaties om de technologische innovatie na te jagen die van extra vierge olie een steeds meer uitmuntend product maakt. Onze missie "Onze uiterst zorgvuldige analyse van alle productieprocessen, onze zorg en toewijding voor elke individuele plant zijn de garantie voor de zeer hoge kwaliteit van onze...
Italië, Gubbio
... december geoogst. Dit gebeurt volledig met de hand om de kwaliteit van de olijven te behouden. Opslag van de olijven: De olijven worden opgeslagen in plastic containers met gaten om de ventilatie te vergemakkelijken en schimmelvorming te voorkomen. De olijven worden binnen 12/24 uur na de oogst verwerkt om de hoge kwaliteit van het product te waarborgen. Extractie: De olie wordt met moderne machines...
Italië, Ponte
... "100% van Hoge Kwaliteit" Kwaliteit Gecertificeerd ISO 22005:2007 Hoge AG/RINT-11/129, maakt gebruik van een moderne, hoogtechnologische installatie, waarvan het de leider in de oliesector is geworden. Het bedrijf is gecertificeerd volgens de biologische landbouwnorm door het Mediterrane Certificeringsinstituut. Frantoio Romano heeft talrijke erkenningen ontvangen in nationale en internationale wedstrijden.
Italië, Pienza
...La MONACI REMO S.r.l is een familiebedrijf gevestigd in PIENZA, in het prachtige Val d'Orcia in de provincie Siena. Bewust van de vele variabelen die bijdragen aan de kwaliteit van een extra vierge olijfolie, volgt het bedrijf persoonlijk alle fasen van de productieketen, van de teelt op het veld tot de persing in de olijfmolen. De basis van een goede olie is allereerst een gezonde olijf die op...
Italië, Montesarchio
Achter deze naam schuilt een verhaal, een verhaal dat gaat over een jongen, zijn passie voor extra vierge olijfolie en zijn familie, een familie van olijfoliemolenaars die deze naam synoniem heeft gemaakt voor kwaliteit, professionaliteit en liefde. De oorsprong van de olijfoliemolen De Gregorio gaat terug tot 1950. Tegenwoordig produceert het een olijfolie van uitstekende kwaliteit, een...
... dankzij de terroir, de overvloed aan zon, de rijke regenval en een variabel klimaat. Vandaag de dag vertegenwoordigen de gewilde I BIO Zimarino, extra vierge olijfolie, gewonnen uit cultivars die sinds de oudheid bekend zijn om hun waardevolle sensorische en organoleptische eigenschappen, een Made in Italy agrovoedingsproduct van de hoogste kwaliteit en authenticiteit. Onze landbouw is niet intensief...
Italië, Caccamo
Onze olie is verbonden met het gebied waarin het wordt geproduceerd. We verkopen 2 Monocultivar Nocellara Etna, Biancolilla, zowel biologisch als gecertificeerd uit de gezonde bodem, en geëxtraheerd uit een koude persing. In onze producten probeer de scherpe smaak van de ruwe grond te proeven, de geuren van de zonovergoten aarde, en ook de omarmende warmte van het Sicilaanse volk.
Portfolio (2)
In de Middeleeuwen was de laudemio de bloem van de oogst, het deel dat bestemd was voor de tafel van de heer. Vandaag de dag is het merk Laudemio een ambassadeur op de tafels van fijnproevers over de hele wereld van de grote olijfolie kunst uit Toscane. Laudemio is ontstaan in het midden van de jaren tachtig, toen een groep vooruitziende boeren, de bewakers van enkele van de meest nobele olijfolie...
Opgericht in 1880, is Oleificio Gulino een van de oudste en meest bekroonde olijfolieproducenten in Italië. Het bedrijf, gelegen te midden van de olijfgaarden van Chiaramonte Gulfi (Sicilië), een gebied dat bijzonder geschikt en prestigieus is voor de productie van hoogwaardige olijfolie, produceert de bekroonde olijfolie Erbesso Dop Monti Iblei, die het vlaggenschipproduct vertegenwoordigt; Oleif...
123344455556666666666677888888888766555555555555666777766666667))))667777766655555544446778888888888888...
... de verwerking van de olijven bij te wonen. De Antico Frantoio Tavian is steeds meer overtuigd van het belang van het respecteren van tradities en het 'weten hoe' als basis voor het realiseren van een product van hoge kwaliteit. Een olie die niet slechts een eenvoudig condiment is, maar die wordt beschouwd als een echt voedingsmiddel, in staat om de smaak van de gerechten en producten waarop het wordt gegoten te geven en te benadrukken.
... olijfvariëteit die typisch is voor Puglia en in heel het agro van Noord-Barese wordt verbouwd, en produceert het een extra vergine die prachtig samengaat met delicate gerechten, waardoor de smaak wordt verrijkt zonder deze te overweldigen. Ongeveer 7 jaar geleden heeft het bedrijf ook de oude olijfvariëteit Peranzana herontdekt en aangeplant, die in deze grond zijn delicate aroma's het beste tot uitdrukking brengt.
Italië, S.spirito Di Bari
PugliaEat is ontstaan uit de noodzaak om "een alliantie tussen kleintjes" te creëren om netwerken te vormen. "Oorsprong" en "typiciteit" zijn de troeven van onze producten en moeten worden beschouwd als waardevolle instrumenten die we met trots kunnen gebruiken in deze tijden van crisis. De kleine omvang van ons allemaal kan, wanneer deze wordt geplaatst in een wereldwijde markt, op dit moment e...
Portfolio (7)
Kleine producent van producten uit de Murgia dei Trulli.
Italië, Diano San Pietro
... Taggiasca-olijven met eigen planten en de productie van Taggiasca en Italiaanse extra vierge olijfolie, hebben we ook de productie van conserven, pesto, gedroogde tomaten en gevulde pepers. Het bedrijf hecht groot belang aan het behoud van het natuurlijke aroma van de grondstoffen, daarom worden de olijven binnen 24 uur na de oogst gemalen en wordt het basilicum binnen enkele uren na aankomst omgevormd tot halffabrikaat en pesto.
Italië, Imperia
...L'Olio di Cannelle is een extra vierge olijfolie van de variëteit "Monocultivar Taggiasca". De Monocultivar olie is uniek in zijn organoleptische eigenschappen die het onderscheidt van andere oliën die normaal op de markt zijn. De Taggiasca-olijven zijn een van de meest beroemde variëteiten voor de productie van extra vierge olijfolie. L'Olio di Cannelle is 100% natuurlijk, zijn puurheid valt op...
Italië, Bari
... zijn voor onze leveranciers en klanten, door de verzoeken van een voortdurend evoluerende markt te lezen en de smaken en gedragingen van de consument te onderzoeken. Inzet Wij zetten ons in om commerciële partners te zoeken die onze aandacht voor kwaliteit en de uitdaging van onderzoek delen. Waarden De voortdurende uitwisseling van informatie tussen leveranciers en klanten en de aandacht die wij aan de Italiaanse markt besteden, voeden de bagage van nuttige kennis om toekomstige trends te voorspellen.
Stelt het Consortium voor de bescherming van Toscaanse IGP extra vierge olijfolie voor, met bijzondere aandacht voor de uitgevoerde activiteiten en de communicatie van nuttige informatie over de unieke kenmerken die de Toscaanse extra vierge olijfolie tot een van de meest gevierde producten van Toscane maken. Via de traceerbaarheidstool kunnen consumenten ook de authenticiteit van het product dat ze hebben gekocht controleren.
Italië, Rionero In Vulture
Oliemolen. Productie van extra vierge olijfolie.
Italië, Castelcivita
Ontdek oliomadaio. Sinds 2002 groeit onze onderneming snel, en daarmee ook het aantal trouwe klanten. We zetten ons met passie en succes in voor de oliesector. We bieden onze klanten alleen de producten van de beste kwaliteit. Neem contact met ons op om onze klant te worden.
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
Italië, San Martino Buon Albergo
... producten op basis van extra vergine olijfolie. Het bedrijf is ontstaan uit de verwerving van 30 hectare, waaronder een olijfgaard, wat het bedrijf ertoe heeft aangezet in 2010 te investeren in de bouw van een olijfperserij, inclusief een gedeelte voor verkoop en logistiek, naast botteling en interne opslag, alles met als doel een specifiek product zoals extra vergine olijfolie te waarderen.
...% Italiaanse extra vergine olijfolie met mechanische verwerking en in een continue koude pers. Na de verwerking van de extra beginnen we met de verwerking van de aromatische olie met olijven en vers fruit direct in de olijfpers. Biologisch regime. Traceerbaarheid en biologisch gecertificeerd.
Italië, Scario
Commercio Prodotti Tipici del Cilento - Italië - Biologisch - Glutenvrije Salumi, Kaas, Extra Vergine Olijfolie, Biologische Producten, Glutenvrije Producten in Olie, Conserven, Pasta van oude granen, Hazelnoten uit Giffoni, Zoetigheden, Likeuren, Ambachtelijk Bier, Panettone, Fragolino, Tonijn in extra vergine olijfolie, ansjovisfilets, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Worst, Soppressata...
Italië, Senigallia
... olijfoliefabriek. Het landbouwbedrijf Mazzola heeft een Vrijwillig Traceersysteem aangenomen en heeft daardoor de CSQA Traceercertificering voor zijn Extra Vierge Olijfolie verkregen, in overeenstemming met de norm "UNI EN ISO 22005:2008" met betrekking tot de traceerbaarheid in de agrovoedingsketens.
Italië, Canosa Di Puglia
Bedrijf dat zich richt op de verwerking van Italiaanse olijven tot extra vierge olijfolie. We werken voornamelijk met coratina olijven, naast andere typische cultivars zoals oliarola en paranzana. We verpakken de olie in blikken van 3 liter en 5 liter.
Italië, Seminara
Productie en verkoop van biologische extra vierge olijfolie zonder pesticiden en insecticiden.
Italië, Greve In Chianti
Tenuta La Novella is een prachtige boerderij gelegen op een Chianti-heuvel met uitzicht op het oude stadje San Polo in Chianti, in het hart van het Toscaanse platteland. Sinds het begin van haar activiteiten is de productie gericht op authentieke en biologische producten. Vandaag de dag produceert Tenuta La Novella een van de meest gevierde biologische extra vierge olijfoliën van Toscane en drie etiketten van rode wijn, verkregen uit de typische druiven die al eeuwenlang op deze gronden worden verbouwd.
Italië, Massafra
...Perrini, een dynamische speler in de agrovoedingssector van tafelolijven, extra vierge olijfolie en citrusvruchten, stelt zich op als synoniem voor betrouwbaarheid, waarbij de hoogste kwaliteit in de agrovoedingsprocessen wordt gegarandeerd. Het bedrijf biedt de beste 'Smaken van Puglia': van extra vierge olijfolie tot Leccino-olijven in pekel in verschillende verpakkingen - voor detailhandel en groothandel - tot aan clementines en sinaasappels, allemaal afkomstig uit eigen productie, made in Italy.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play