Italië, S. Giovanni La Punta
BARBAGALLO DOLCIARIA IS EEN OUDE CATANESE ONDERNEMING DIE IS OPGERICHT MET HET DOEL TRADITIONELE SICILIAANSE KOEKJES TE PRODUCEREN. IN DE LOOP DER TIJD, BOVENOP DE PRODUCTEN DIE HET IN HET ASSORTIMENT HEEFT, WORDEN DE CANNOLI-WAFELS TOEGEVOEGD. DE RECEPT, VERKREGEN VAN EEN OUDE PATISSIER, WORDT VERGEZELD DOOR HET GEBRUIK VAN GESELECTEERDE GRONDSTOFFEN EN EEN METICULOZE PROCEDURE DIE DE...
Portfolio (1)
SWEET FOOD SICILIË IS GEBOREN UIT EEN TAK VAN BARBAGALLO DOLCIARIA, EEN OUDE CATANESE BEDRIJF DAT IS OPGERICHT MET HET DOEL TRADITIONELE SICILIAANSE KOEKJES TE PRODUCEREN. IN DE LOOP VAN DE TIJD, BEHALVE DE PRODUCTEN DIE HET IN HET ASSORTIMENT HEEFT, IS HET OOK CANNOLI-WAFELS TOEGEVOEGD. HET RECEPT, VERKREGEN VAN EEN OUDE PATISSIER, WORDT SAMENGESTELD UIT SELECTEERDE GRONDSTOFFEN EN VOLGT EEN...
Italië, S. Giovanni La Punta
BARBAGALLO DOLCIARIA IS EEN OUDE CATANESE ONDERNEMING DIE IS OPGERICHT MET HET DOEL TRADITIONELE SICILIAANSE KOEKJES TE PRODUCEREN. IN DE LOOP DER TIJD, BOVENOP DE PRODUCTEN DIE HET IN HET ASSORTIMENT HEEFT, WORDEN DE CIALDE VAN CANNOLI TOEGEVOEGD. HET RECEPT, VERKREGEN VAN EEN OUDE PATISSIER, WORDT SAMEN MET DE GEBRUIK VAN SELECTEERDE GRONDSTOFFEN BEGELEID DOOR EEN METICULOZE PROCEDURE DIE DE...
...De scorzetta is een typisch traditioneel Bernaldese zoetigheid dat vandaag de dag een verfijnd en gewild klassieker is geworden. In de historische patisserie l'Orchidea, een instituut in Bernalda, een stad met diepe tradities in de provincie Matera, produceert patissier Vincenzo Zito al meer dan 50 jaar de scorzette di Bernalda volgens het oude traditionele recept, met behulp van zorgvuldig...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play