Italië, Marmirolo
...PASTAPIU is een type '00' tarwebloem voor het maken van verse pasta. Met zijn uitstekende plasticiteit en elasticiteit, dankzij het hoge eiwitgehalte, valt PASTAPIU op door de uniforme korrelstructuur en minder dan 0,45% as, en is daardoor ideaal voor het maken van verse pasta die zijn kleur meerdere dagen kan behouden. PASTAPIU is het ideale ingrediënt voor het maken van traditionele verse pasta in al zijn ontelbare vormen en types, waaronder bladerdeeg, perspasta, gnocchi, trofie en gevulde pasta's zoals ravioli, tortellini, agnoli en vele anderen.
Portfolio (56)
Italië, Pasturo
...die twee tot drie maanden kan duren, wordt de kaas meerdere keren doorboord om de ontwikkeling van de kenmerkende schimmels van gorgonzola te bevorderen, wat bepalend is voor de groene kleur (adering). De pasta is samenhangend, strogeel van kleur, gemarmerd door de ontwikkeling van overvloedige heldergroene schimmels. De smaak is krachtig en pittig, karakteristiek. Gemiddeld gewicht: 12 Kg Minimale rijping: 90 dagen...
Portfolio (7)
Italië, Canelli
... transportband met gemotoriseerde aandrijving en eindaccumulatieplaat. -Pneumatische groep voor container onderschepping en scheiding. -Volumetrische doseereenheid geschikt voor dikke vloeistoffen zoals honing, vruchtensappen, jam, sauzen, pasta's, paté, dressings, gesmolten kazen, crèmes, enz., verstelbaar van 40 tot 1000 cc. -Pneumatische sluitmachine met lage rotatiesnelheid en verstelbaar koppel. De machine vereist geen formatiewijziging voor containers van verschillende vormen en maten, alleen voor capsules met verschillende diameters. Versies voor hogere producties zijn ook beschikbaar.
Portfolio (111)
Italië, Radicofani
...Voor de smaakplezier konden we een pecorino met chili in pasta niet verwaarlozen. De frisheid van de kaas, in combinatie met de pittigheid van de chili, maakt dit product absoluut opwindend. We bieden het aan in losse vorm en in vacuümverpakking, zowel heel als in porties van halve en kwart vormen. We bieden het aan in twee formaten, geschaald en rechtopstaand. Geschaalde grootte van ongeveer kg...
Portfolio (48)
Italië, Dorgali
...Een kaas die de rijkdom van gepasteuriseerde schapenmelk verenigt met de gedurfde smaak van peperkorrels. Met een minimale rijping van 120 dagen, komt deze halfharde kaas in brede en lage vormen van ongeveer 16 kg, en biedt een rijke en gematigd pittige smaakervaring. Perfect als afsluiting van een maaltijd of om je gerechten te verrijken als smaakmaker, is Pecorino Pepato een uitstekende keuze...
Portfolio (10)
Italië, Mesoraca
... originele vorm krijgt die we allemaal kennen. De rijping vindt plaats in omgevingen met gecontroleerde luchtvochtigheid en temperatuur gedurende minimaal 45 dagen. Aanbevolen als voorgerecht en als ingrediënt voor hoofdgerechten (bijv. Ovenschotel met pasta). Categorie: Calabrese Vleeswaren Gewicht: 300/350 g Ingrediënten: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen Suikers: Dextrose en sucrose Antioxidanten: E301 Conserveermiddelen: E250-E252 Gewicht: 0.350 kg...
Portfolio (19)
Italië, Trieste
...X-tra is een monocomponentenmix van cement, zeer fijne kwarts, actieve chemicaliën en katalysatoren; gemengd met water vormt het een pasta die, aangebracht op beton, de actieve chemicaliën en katalysatoren in staat stelt om binnen te dringen en te reageren met de componenten ervan om onoplosbare kristallen te vormen die de porositeit en micro-scheurtjes afsluiten. Het osmotische cement X-tra...
Portfolio (8)
Italië, Sammichele Di Bari
... bij lage temperatuur. Dit zorgt voor een ruwe, poreuze en taaie pasta die een uitstekende kookvastheid garandeert en de sauzen optimaal vasthoudt. De bakkerijproducten (Taralli en andere vormen) maken gebruik van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en een innovatief productieproces dat de tarallo smaak en geur geeft. Het bedrijf is gecertificeerd volgens IFS-BCR, ISO 14001:2004, OU KOSHER, NOP/BIO.
Italië, Sant'ilario D'enza
...Ozoral, Dento3, Ozonia Vet). Preventie en controle van infecties en stimulatie in het wondgenezingproces behoren tot de eigenschappen die worden toegeschreven aan kwaliteitsgeozoniseerde olie (ozone olie of geozoniseerde olie). Innovares is nu ISO 22716 (GMP) gecertificeerd voor de volgende activiteiten: Productie van cosmetica op basis van plantaardige oliën die door het bedrijf zijn geozoniseerd, in de volgende vormen: oliën, droge oliën, olie sprays, emulsies, lipogels, hydrogels, zalven, cosmetische pasta's.
Italië, Seregno
... hoeft niet geschuurd te worden, noch voor noch na het vormen, en behoudt voor altijd de vorm die het van de gereedschappen heeft gekregen. Uitzonderlijk, in het geval van glanzende oppervlakken of bedekt met speciale primers, is het nuttig om het contactoppervlak te behandelen voordat met het vormen wordt begonnen, om de hechting te waarborgen. Rollen en mallen vereisen geen onderhoud en, indien...
Italië, Bronte
...DOSicily is het perfecte instrument voor commerciële activiteiten zoals ijssalons, patisserieën en restaurants, met een lijst van halffabricaten van pistache en pure pasta voor de bereiding van fantastische pistache-ijsjes, Siciliaanse granita van pistache, pesto's en pistachecrèmes voor verse pasta en heerlijke vullingen. En wat te denken van pistache in al zijn vormen, in de schaal, gepeld...
Het bedrijf handelt commercieel in een breed scala van voedingsproducten, voornamelijk van Europese en nationale oorsprong, zoals diepgevroren visproducten, olijfolie en zaadoliën, verschillende typische nationale producten zoals pasta in diverse vormen, tomatensaus in blik en fles, kazen ingekocht bij kleine producenten uit Noord-Italië, en hele Italiaanse en Spaanse hammen. Wij zijn...
Italië, Padova
...WIJ PRODUCERENVERSE EN GEVULDE PASTA, MET EEN GROTE VARIËTEIT AAN VORMEN, TORTELLINI EN RAVIOLI MET MEER DAN 40 VERSCHILLENDE SMAKEN, AFHANKELIJK VAN DE BESCHIKBAARHEID VAN SEIZOENSGEBONDEN BESTE GROENTEN EN ITALIAANSE CULINAIRE TRADITIES. WE PRODUCEREN OOK NOEDELS EN GNOCCHI, SPAETZLE EN GNOCCHI MET "FIORETTA KAAS", EEN CULINAIRE SPECIALITEIT UIT DE VENETIAANSE BERGEN. WE HANDELEN OOK IN...
Italië, Gragnano
Semolina pasta in speciale vormen...
Italië, Tricesimo
In onze winkel vindt u niche voedingsproducten uit Salento, zoals: pasta van speciale meelsoorten en vormen, groenten in olie, wijnen en extra vierge olijfolie van de landgoederen van de beroemde zanger Al Bano Carrisi, sauzen en dressings. Alle producten zijn strikt zonder kleurstoffen en conserveermiddelen. Vleeswaren en kazen van de beste merken, evenals die ambachtelijk geproduceerd door lokale bedrijven.
Populaire landen voor deze zoekterm