Italië, MILANO
...Vanaf het begin van het productieproces, wanneer de durumtarwegries wordt gekneed met water, is onze zorg om de grondstof die we met zoveel zorg hebben geselecteerd, zo goed mogelijk te respecteren. De aandacht die aan het deeg wordt besteed, bepaalt namelijk de porositeit van het eindproduct (oftewel de kwaliteit van de pasta om zich aan de saus te hechten). Het doel dat we in deze fase voor...
Portfolio (229)
Italië, Imperia
...Typische traditionele Ligurische saus, samengesteld uit de beste Italiaanse tomaten, verse basilicum, extra vierge olijfolie en knoflook. Het eenvoudige geheim van een gezonde en smakelijke eerste gang. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties De rijke en omhullende smaak maakt het perfect voor elk type pasta...
Portfolio (44)
Italië, Castellamare
...100% Italiaanse poreuze en gerimpelde ambachtelijke pasta, perfect voor het opvangen van elke saus, bronzen getrokken met een langzaam droogproces om de smaak en het aroma volledig te behouden.
Portfolio (26)
Italië, Orbassano
...Verse eier tagliatelle zijn een lang pastaformaat dat wereldwijd bekend staat om zijn textuur, smaak en grootte. Het is synoniem met de Emilian keuken, is zeer veelzijdig en kan in ontelbare bereidingen worden gebruikt. Het is ideaal met ragù (vlees saus), champignon saus of truffelsaus, en is even heerlijk met eenvoudige tomatensauzen.
Portfolio (57)
Italië, Sassello
...Harissa-pasta is een mix van pepers, koriander, chili, olijfolie en knoflook. Deze pittige condiment kan worden gebruikt om tomatensauzen te verrijken en is een fantastische aanvulling op veel Marokkaans geïnspireerde gerechten. Harissa-saus heeft een mooie glans en goede diepte. Geweldige rijke textuur, glad en stevig met goede hechting. De smaken zijn allemaal zeer goed in balans met een goed...
Portfolio (9)
Italië, Controguerra
... eenvoudige goedheid van de saus maken deze producten ongeëvenaard en gewaardeerd door veel consumenten. De consument hoeft alleen de pasta of rijst apart te koken en zodra deze klaar is, "stir fried" in dezelfde pan met de Condipresto-saus die je ondertussen hebt verwarmd en voorbereid, "klaar" in een paar minuten. Er is niet meer te zeggen, want de saus is in wezen klaar met al zijn ingrediënten...
Portfolio (4)
... eigenschappen van de tomaatjes zeer goed te behouden, zonder extra suikers toe te voegen, dankzij het al hoge brix-niveau van deze bijzondere cherrytomaat. Bovendien is de saus, zodra deze is verwarmd, klaar om over de pasta te worden gegoten. Door de saus "Il Moro" aan ons productassortiment toe te voegen, bieden we niet alleen een symbool van de Siciliaanse culinaire traditie, maar garanderen we ook de herkomst van de ingrediënten en de traceerbaarheid van de tomaatjes, die worden gekweekt in gecertificeerde kassen en voortdurend worden gecontroleerd. Verpakking 300 gr...
Portfolio (8)
Italië, Gravina di Catania
...De biologische mediterrane saus is gemaakt van verse cherrytomaten, geteeld volgens de hoogste normen van biologische landbouw, en verrijkt met een selectie van aromatische kruiden, zoals oregano, basilicum en chilipeper. Klaar om te gebruiken voor pasta en eventueel alleen op te warmen. Het hoeft niet gekookt te worden. Na opening in de koelkast bewaren en binnen 3/4 dagen consumeren. Biologisch, glutenvrij en veganistisch. Zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Etiket in 4 talen: Italiaans, Engels, Duits en Frans. Houdbaarheid: 36 maanden vanaf de productiedatum.
Portfolio (6)
Italië, Reggio Emilia
...Simplicity at its best! De Napoli Food Box gevuld met de ware essentie en traditie van Italië: spaghetti vergezeld van de frisheid en kleur van de cherrytomaat saus en het intense aroma van extra vierge olijfolie. Onweerstaanbaar voor iedereen! Deze Napoli Food Box bevat: - Durum tarwe semolina spaghetti 500g - Cherrytomaat saus 690g - Extra vierge olijfolie 250ml.
Portfolio (10)
Italië, Messina
...Conserven in olie, strikt ambachtelijk bereid. GEDROOGDE TOMATEN IN OLIE: de gedroogde tomaten worden dagenlang in de bakplaten onder onze prachtige zon gedroogd. Geweldig als voorgerecht of als saus voor pasta. De gedroogde tomaten worden dagenlang in de bakplaten onder onze prachtige zon gedroogd. Geweldig als voorgerecht of als saus voor pasta. HELE CHERRY TOMATEN IN OLIE: bij ons in Sicilië...
Portfolio (10)
Italië, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...In de Pugliese pastavorm zijn orecchiette het gastronomische symbool van de regio Puglia. Ze zijn ook in het buitenland zeer populair, orecchiette zijn rond en hol, met een dunnere kern dan de rand en een ruwe oppervlakte. Orecchiette zouden het beste passen bij cime di rapa, maar worden ook bijzonder aanbevolen in combinatie met saus, broccoli, asperges en nog veel meer.
Portfolio (4)
Italië, Marciano Della Chiana
... op te warmen voordat je het over de pasta giet. Perfect om elke soort pasta mee te kruiden, in het bijzonder de traditionele Pici, eventueel met toevoeging van paddenstoelen en worst of kappertjes en ansjovis of Gerijpte Guanciale.
Portfolio (10)
Italië, Città Di Castello
...Salsa met zomertruffels en paddenstoelen. Zonder conserveermiddelen en glutenvrij. Perfect voor pasta, risotto, eieren, toastjes, voorgerechten. Bevat geen zwarte olijven voor een echte truffelsmaak! Saus met zwarte truffels en paddenstoelen. Ideaal om verschillende gerechten te verrijken, zoals voorgerechten, toastjes, hoofdgerechten, sauzen, vlees, gratins en omeletten.
Portfolio (2)
Italië, San Donaci
...Wijn verkregen uit 100% Primitivo-druiven. Productiegebied: Salento, tussen de provincies Brindisi en Lecce. Rode wijnproductie met temperatuurregeling van het fermentatieproces. Het kenmerkt zich door de zachtheid van zijn tannines en de smaak- en geurpersistentie. In de neus komen aroma's naar voren van rijpe rode vruchten zoals aardbeien, frambozen en bramen, ook in de vorm van gelei. Ideaal bij gerijpte kazen zoals Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, pasta met Bolognese-saus, en witte vleesgerechten à la cacciatora.
Portfolio (5)
Italië, San Cono
... ambachtelijk geproduceerd, met griesmeel van harde tarwe dat uitsluitend uit Sicilië afkomstig is. Het is een "ambachtelijke pasta" met een lange houdbaarheid, van ongeveer 24 maanden na productie. De langzame productie door middel van bronzen extrusie genereert een ruw en poreus product dat in staat is om de saus optimaal vast te houden. De pasta, geplaatst op voedselrekken, wordt gedroogd in...
Italië, San Pietro Clarenza
...Om deze reden zijn we in 2017 opgenomen in de BESTE Siciliaanse voedingsbedrijven door de IREPI (Instituut voor Onderzoek naar Economie en Internationale Politiek). - Onze belangrijkste producten die beschikbaar zijn in verpakkingen zijn: Voorgerechten en bijgerechten. Crèmes voor bruschetta, pasta, pizza's. Saus voor pasta. - De geselecteerde producten die door ons worden verhandeld zijn: Extra vierge olijfolie. Hoogwaardige wijnen. Neem contact met ons op voor informatie en de catalogus van onze producten. SPECIALE AANBIEDINGEN VOOR ALLE SECTORPROFESSIONEELS...
Portfolio (8)
Italië, S. Giovanni La Punta
... DUIFJES EN LAMMETJES VAN PASTA REALE VOOR PASEN, DE KOEKJES VAN DE OVERLEDEN EN DE PANETTONI VOOR KERST). BARBAGALLO DOLCIARIA IS OOK EEN ONDERNEMING DIE ANDERE TRADITIONELE SICILIAANSE ZOETWAREN DISTRIBUTEERT, MET ENKELE EXCLUSIVES VOOR REPRESENTATIE. BIJVOORBEELD: SEMILAVORATEN VOOR PATISSERIE TYPE: TARTELLETTE EN BARCHETTE VAN DEEG (VERSCHILLENDE MAATEN), DROGE BIGNE’S, CANNOLI SFOGLIA...
Portfolio (1)
... CHIACCHIERE VOOR CARNAVAL, DE DUIFJES EN LAMMETJES VAN PASTA REALE VOOR PASEN, DE KOEKJES VAN DE OVERLEDEN EN DE PANETTONI VOOR KERST). BARBAGALLO DOLCIARIA IS OOK EEN BEDRIJF DAT ANDERE TRADITIONELE SICILIAANSE SNOEPPRODUCTEN DISTRIBUTEERT, HALFFABRIKAATEN VOOR PATISSERIE EN EEN UITGESTREKT ASSORTIMENT VAN TYPISCHE SICILIAANSE BEVROREN PRODUCTEN, WAARONDER: ARANCINI (MEER DAN 15 SMAKEN: MET SAUS, MET...
Italië, S. Giovanni La Punta
... LAMMETJES VAN PASTA REALE VOOR PASEN, DE KOEKJES VAN DE OVERLEDEN EN DE PANETTONI VOOR KERST). BARBAGALLO DOLCIARIA IS OOK EEN ONDERNEMING DIE ANDERE TRADITIONELE SICILIAANSE ZOETWAREN DISTRIBUTEERT, MET ENKELE EXCLUSIVES VOOR REPRESENTATIE. BIJVOORBEELD: HALFFABRICAATEN VOOR PATISSERIE, SOORT: TARTLETTE EN BARCHETTE VAN DEEG (VERSCHILLENDE MAATEN), DROGE BIGNE’, CANNOLI SFOGLIA (VERSCHILLENDE...
Italië, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC biedt een gevarieerd assortiment etnische voedingsproducten uit verschillende delen van de wereld aan: - Groenteconserven - Harissa-saus - Visconserven: tonijn, sardines, makreel, ansjovis - Gerookte vis - Olijven - Specerijen - Jam - Olijfolie en plantaardige olie - Fruitsappen - HALAL vleeswaren - Kaas - Pasta, rijst en couscous - Gedroogd fruit - Dadels - Traditionele zoetigheden - Oosterse patisserie - Brikdeeg...
Italië, Lecco
Productie en verpakking van gedroogde voedingsmiddelen: sauzen, pasta met saus, sauzen voor pasta en rijst, lasagne met saus, granulaire bouillon, gekruid puree, instantsoepen, bereiding voor wafels, instant vanille- en chocoladesaus. Verpakkingen voor supermarkten, catering en industrie (big bags, zakken en kartons). Productie en verpakking van biologische producten.
Italië, Vasto
... geselecteerd door kwaliteitsdeskundigen met het biologische keurmerk. Het bedrijf kan ook de productie van tomatensaus vermelden, die beperkt is tot het jaar omdat het een authentiek en vers product is. De saus wordt slechts één keer verwerkt en verpakt tijdens het oogstseizoen. We bedanken iedereen die aandacht besteedt aan ons product, aangezien het absoluut geen conserveermiddelen of andere schadelijke stoffen voor de gezondheid bevat.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play