Frankrijk, Rouen
Importeur, fabrikant en leverancier voor de agrovoedingsindustrie en de collectieve horeca, bieden wij cashewnoten van de hoogste kwaliteit aan. Onze noten zijn BIO-gecertificeerd en zijn bestemd voor de industrieën in het elite- en luxe-segment voor herverpakking en detailverkoop in zakken (voor hotels, biologische winkels, restaurants), evenals voor smaakstoffen en het maken van noten- en gedroo...
Portfolio (14)
Frankrijk, Condé-Sur-Marne
...Door hun buisvorm met afgeschuinde uiteinden passen de Pennes perfect bij sauzen. De saus komt in de kleine buisjes, wat zorgt voor een gegarandeerde explosie van smaken in de mond! Gemaakt van een oude tarwevariëteit, zullen ze karakter aan uw bord toevoegen. Netto gewicht: 700g...
Portfolio (17)
Frankrijk, Grigny
...Een traditionele Italiaanse saus, bereid met basilicum (33%), knoflook, kaas en pijnboompitten. Heerlijk bij pasta, gnocchi of als dip voor mozzarella. VERPAKKING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, Paris
...Het recept van het traditionele gerecht "Makrouna bel salsa", dat zeer populair is in Tunesië en bereid wordt met een unieke tomatensaus, bieden wij u aan in deze macaroni-saus. Het is een smakelijk recept dat onze pasta's begeleidt, met een mix van specerijen en olijfolie. Samenstelling: Water, tomatenpuree, sojaolie, verse tomaat, paprika's, uien, knoflook, zout, specerijen In voorraad: 1000 producten...
Portfolio (20)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Eenmaal verwarmd, zal onze Provençaalse Saus uw pasta-, rijst-, vlees- of visgerechten verrijken. Toegevoegd aan uw bereidingen, zal het de smaak van uw ratatouille, bohemien, gevulde tomaten, enz. aangenaam versterken...
Portfolio (142)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 3380390197403 Gemaakt in Frankrijk in onze ateliers. Het witte deeg heeft een lichte kleur en de neutrale smaak past gemakkelijk bij verschillende vullingen. Gebruikstips Gooi de macaroni in een grote hoeveelheid kokend gezouten water, kook 7 minuten voor een "al dente" bereiding en 9 minuten voor een smeuïge bereiding. Giet af en geniet van deze pasta warm, eenvoudig met een scheutje olijfolie of vergezeld van een saus naar keuze. Superieure semolina van witte durumtarwe * *afkomstig uit biologische landbouw...
Portfolio (114)
Frankrijk, Sète
...1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn. Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker. Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
Portfolio (42)
Frankrijk, Guenange
... kenners zullen het waarderen. Een saus die absoluut verdund moet worden met tomatensaus, soep, pasta, enzovoort... Ingrediënten: Habanero-peper, cayennepeper, water, peperextract, melasse, suikerrietazijn, gember, guave, gemodificeerd maïszetmeel, xanthaangom, stukjes peper, specerijen, ascorbinezuur. Bevat GMO's Gemaakt in Costa Rica 150 ml 500.000 (Scoville-schaal)...
Portfolio (98)
Frankrijk, Malataverne
...VIN IGP DU VAR ROSE "PESQUE LUNE" BIO 2018 Fles 750ml Wij stellen voor om een Vin de Pays d'Oc Rosé te serveren met: - Gehaktballen van rundvlees in tomatensaus. - Een hartige cake met olijven. - Een hartige cake met groene olijven, warm geserveerd. - Een Provençaalse tonijnflan. - Gepocheerde eieren Bragance. - Pasta (spaghetti) met puttanesca-saus. - Pasta met arrabiata-saus.
Portfolio (188)
...Een originele saus om je pasta te begeleiden of je pizza's te verrijken Ingrediënten: Tomaten - Paprika's - Rode uien - Knoflook - Tijm - Basilicum - Laurier - Olijfolie - Kerrie - Zout - Peper...
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Groene en zwarte olijvenpaté met tomaten. ingrediënten : Groene en zwarte olijven 54%, tomatenpulp 27%, olijfolie en dubbele tomatenconcentraat 8%, kappertjes, uien, basilicum, ansjoviscrème, zout. Gebruik : Deze tapenade kan worden gebruikt met pasta, pizza of als bijgerecht bij groenten, verwerkt in een saus, of als bijgerecht bij groenten, vis of wit vlees. Gemengd met een vinaigrette is het een originele en innovatieve manier om een salade te begeleiden. Glazen pot 180gr...
Portfolio (198)
Frankrijk, Paris
... geserveerd, heet Thiéré mboum; het wordt heerlijk bereid met vlees en gerookte vis en geserveerd met gierstcouscous! Zeer goed voor ijzertekort, wordt Nebeday ook toegevoegd aan pap. In Niger is er de Kopto, een traditioneel gerecht dat in het hele land wordt gegeten! De bladeren worden gestoomd of gekookt en er wordt pinda-pasta en specerijen aan toegevoegd, en het wordt geserveerd met lokale granen.
Portfolio (32)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play