Italië, Milano
...Fettuccine zijn de droge pasta-variant van tagliatelle, platter en korter. Deze "groene" versie met erwtmeel is een bron van eiwitten en vitamines (vooral A en E, maar ook B1, B2, B9, C, K en foliumzuur). Groene erwten bevatten verschillende mineralen (kalium, ijzer, fosfor, calcium, magnesium, zwavel, natrium en zink) en zijn laag in vet. Ze zijn ook rijk aan oplosbare vezels, zetmeel en suikers en zijn een ideaal voedsel voor ons lichaam.
Portfolio (4)
Italië, Forlì
... in verschillende delen van de wereld verbouwd vanwege zijn aanpassingsvermogen aan verschillende klimaten en bodems. Tegenwoordig is sorghum een veelgebruikt ingrediënt in de internationale keuken dankzij de ongelooflijke voedingswaarde. De Biologische Glutenvrije Sorghummeel is een rijke bron van vitamines en mineralen. Het kan worden gebruikt om een breed scala aan gerechten te bereiden, van pasta tot brood, van zoetigheden tot hartige gerechten. De zachte textuur en de lichtzoete smaak maken het geschikt voor het bereiden van heerlijke taarten, koekjes, pannenkoeken en nog veel meer.
Portfolio (50)
... extractie en opname door de bijen. Product dat door de bij wordt geconsumeerd, het blijft niet in de bijenkorf, waardoor het probleem van besmetting van de honing met suikers wordt geëlimineerd. Langdurig product, kan meer dan 18 maanden worden bewaard onder normale omstandigheden. Afwezigheid van Hydroxymethylfurfural (HMF), een giftige stof voor bijen. Mogelijkheid om vitamines en eiwitten aan...
Portfolio (200)
... toepassing in zoetwaren, pasta, maar ook in de productie van bakproducten. Toegevoegd aan andere glutenvrije bloemsoorten maakt het de deegbereidingen elastischer en gemakkelijker te verwerken. Het is een voedzaam voedsel, rijk aan vitamines en mineralen, met weinig vet en een hoge hoeveelheid polyfenolen, krachtige antioxidanten. De technologieprocessen die door ILCAR worden gebruikt, gebaseerd op alleen mechanische en thermische behandelingen, maken van CHOCAR een absoluut natuurlijk voedsel zonder enige chemische toevoegingen.
Portfolio (3)
Italië, Montecorvino Rovella
... Molise gehaald, waar de triticum durum nog steeds een speciaal product is, rijk aan vitamines, eiwitten en mineralen, waarvan de verwerking verschillende formaten oplevert, allemaal door bronzen matrijzen gevormd. De droging, bijna natuurlijk, gebeurt bij 30/40°C gedurende een periode van 8 tot 24 uur, zodat de pasta al zijn smaak behoudt. De methoden zijn dus allemaal ambachtelijk, maar ook de...
Portfolio (2)
...) en vitamines met een hoge verteerbaarheid dankzij het lage gehalte aan koolhydraten, lactose en natrium. Voorkomt bot- en tandziekten, vaatziekten en kankers, in het bijzonder die van de dikke darm. • Lactose-intoleranten: Veel intoleranten, zowel kinderen als volwassenen, drinken onze melk zonder negatieve reacties. • IJs- en patisseriebedrijven en restaurants gebruiken het om exclusieve ijsjes, pasta's, hoofd- en bijgerechten van vlees en vis te maken. • De bar om de eerste en enige 100% natuurlijke en Italiaanse Buffel Cappuccino te maken.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play