Italië, Giuliano
...Il Tronchetto is een geheel Italiaanse noviteit. De basis ingrediënten van de Panettone worden verrijkt met nieuwe smaken. Het resultaat is ongelooflijk. Il Tronchetto is geschikt voor elk moment van de dag, het hele jaar door, kent geen seizoen. De onweerstaanbare smaak van gedroogde tomaten, oregano en pecorino zijn de hoofdrolspelers van deze geniale culinaire uitvinding. Codice:BOSA01 Peso:450 g...
Portfolio (129)
...Hoewel het idee van onze menu's voortkomt uit huisgemaakte recepten, werken we nauw samen met het Center of Food and Fermentation Technologies (TFTAK). Zij helpen ons bij het balanceren van ingrediënten en smaken van de maaltijden, evenals bij de analyse van de houdbaarheid van onze producten. DE ONTWIKKELING IS ELKE DAG We ontwikkelen onze producten en bedenken elke dag nieuwe complete oplossingen, waarbij we zowel leden van het Food Science Centre als leden van de Special Forces uit verschillende landen en de beste spelers in de outdoor sector bij het proces betrekken.
Portfolio (93)
Italië, MILANO
...De nieuwe mayonnaise van Develey, dankzij zijn delicate smaak, versterkt de smaken die het begeleidt. Zonder Gluten, Zonder toegevoegde conserveermiddelen en kleurstoffen, Zonder toegevoegde smaakversterkers. Ingrediënten: 79% plantaardige oliën (raapzaadolie, sojaolie in variabele verhouding), Eigeel (6%), Geconcentreerd citroensap, Suiker, Zout, Specerijen (met mosterd), Brandewijnazijn...
Portfolio (229)
...Sardines, de ultieme mediterrane producten, krijgen een nieuwe vorm in deze kleine appetizers die geserveerd kunnen worden als aperitief of voorgerecht. Een moderne en krokante herinterpretatie van de klassieke bereiding van deze waardevolle zeevruchten, die zelfs de meest veeleisende smaken zal verrassen.
Portfolio (45)
Italië, Acerra
... zuur. Om het plasticverbruik tot een minimum te beperken, hebben we onze composteerbare Cialde Caffè Cortese ESE 44 mm verpakt in Doypack van 25 stuks. Dankzij de doypack-zakken wordt het plasticverbruik met 65% verminderd in vergelijking met de verpakking van elke individuele capsule. Deze nieuwe verpakking is ontworpen voor alle klanten die een supervers product wensen; de capsules worden namelijk geproduceerd en verpakt op het moment van bestelling. MISCELA:ARABICA...
Portfolio (61)
Italië, Dorgali
... om je recepten een nieuwe draai te geven. De pittige en kruidige smaak versterkt de smaken van pasta's en past prachtig bij carasau-brood of huisgemaakt brood, wat een sensorische reis biedt tussen traditionele en vergeten smaken. Of het nu in plakken, schilfers of blokjes wordt gegeten, deze kaas vertegenwoordigt de perfecte balans tussen traditie en innovatie, en voegt een vleugje karakter toe aan elke tafel.
Portfolio (10)
Italië, Padova
...Proef een explosie van smaak met de nieuwe exclusieve dranken "DRINKTOK" van Caffè Barbaro. Heerlijke dranken met smaken van: vanillekoekjes met extra pure chocolade, karamel, brood en chocolade en nog veel meer smaken. Intense aroma's en een krachtige smaak. Een energieboost. Probeer het ook!
Portfolio (10)
...Calua Blend ontstaat uit de combinatie van de variëteiten coratina, biancolilla en nocellara del belice met een klein percentage giarraffa en cerasuola. Vandaag de dag is er, door de combinatie van geselecteerde en verschillende olijfsoorten, een mengsel van extravergine olijfolie-extracten ontstaan dat de naam Calua Blend draagt. Calua Blend heeft als doel nieuwe smaken en aroma's te creëren...
Portfolio (6)
Italië, Nave
... aanhoudende koolzuurhoudendheid, perfect gedoseerde suiker, natuurlijke aroma's en het exclusieve ontwerp van de 'Heritage' glazen fles van 0,20 L. Ze zijn verkrijgbaar in 3 smaken om te mixen met gin, vodka en meer om unieke cocktails te creëren: Klassieke Tonic, Roze Peper Tonic en de nieuwe Hibiscus Tonic. Inhoud: 0,20 l Code: 02444 Categorie: Tonic water Land: Italië...
Portfolio (46)
Italië, Ferrara
... doorlopen, in overeenstemming met de behoeften van de internationale markt. Zijn geschiedenis is een crescendo van initiatieven die aantonen hoe het bedrijf zich met sterke innovatiedrang heeft weten aan te passen aan veranderingen in smaak, gewoonten, de markt en de opkomst van steeds nieuwe technologieën in de bakprocessen. In de Verenigde Staten, waar de term werd bedacht, beschreef "bake-off" een...
Portfolio (8)
Italië, Salerno
... tijd tweehonderd kisten ansjovis uit de Golf van Salerno om te toveren tot colatura di alici. — bij Fiordicosta. Herontdek de smaken van onze oude maritieme traditie door de authentieke cultuur van onze kusten op tafel te brengen. Colatura di alici. In glas in de nieuwe lijn van 100/250/500 en 1000ml.
Portfolio (8)
Italië, Comacchio
... originele en innovatieve manier gecombineerd, waardoor de restauranthouder de mogelijkheid heeft om gedurende het jaar van smaken te variëren, de meest geschikte voor het seizoen te kiezen en de klanten verschillende smaken aan te bieden, zodat ook de meest veeleisende smaken tevreden worden gesteld.
Portfolio (3)
...Door dit vlees te consumeren, zeg je nee tegen cholesterol en ja tegen een ijzergehalte dat dubbel zo hoog is als dat van ander vlees. Bloedarmoede, afslankdieet, sporttraining of gewoon de wens naar nieuwe en lokale smaken, de redenen om voor dit vlees te kiezen zijn talrijk en allemaal ten goede van de gezondheid. Het vlees van een ezel is een Siciliaans product. Ezelvlees (80%), varkensvlees (20%), dextrose, sucrose, zwarte peper, antioxidant: E300, conserveermiddelen: E252, E250, natuurlijke aroma's. Al onze vleeswaren zijn in natuurlijke darmen gestopt. Bewaren bij + 4 º C...
Italië, Bergamo
... worden onze producten vervoerd in moderne gekoelde voertuigen om ze vers en goed bewaard te houden. Dankzij een team van gekwalificeerde professionals groeit ons bedrijf voortdurend en is het klaar om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ons hoofdkantoor bevindt zich in het "Ortomercato" van Milaan.
Portfolio (56)
Italië, Milano
...Onze blends zijn het resultaat van voortdurende pogingen en proeverijen, waarmee we onze consumenten de smaak van de echte espresso uit de Italiaanse traditie garanderen, een symbool van made in Italy. Sinds 2021 neemt het deel aan het milieuduurzaamheidsproject Impatto Zero® van Eko AGRO GROUP om de CO2-uitstoot te compenseren met nieuwe zuurstof.
Portfolio (8)
... in al hun fasen: we zaaien, planten, bewerken en transformeren ze, en voltooien de hele productieketen. De artisjok uit Puglia is ons vlaggenschipproduct, maar we behandelen ook voedingsproducten zoals tomaten, aubergines, courgettes en paprika's. En nu ook extra vierge olie uit biologische landbouw en tomatensaus, ook biologisch. Want wat ons het meest ter harte gaat, is het verspreiden van de smaak, de smaak en de smaken van ons land, de principes van het Mediterraan dieet, immaterieel erfgoed van de mensheid, waar het ook mogelijk is!
Italië, Mercato Saraceno
... klanten ons door de jaren heen hebben gegeven en wij staan altijd klaar om nieuwe koffieliefhebbers in onze familie te verwelkomen. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en wij zijn er klaar voor om u een onvergetelijke koffie-ervaring te bieden. Verken onze website om meer te ontdekken over onze ambachtelijke koffiebranderij, onze geschiedenis en onze producten. Wij kunnen niet wachten om onze liefde voor koffie met u te delen en u een unieke reis te bieden in de wereld van smaken en aroma's van ambachtelijke koffie.
Portfolio (6)
Italië, Carisolo
... verzorgd door Bruno, de eigenaar, en biedt de mogelijkheid om lokale specialiteiten te ontdekken. Er wordt rekening gehouden met persoonlijke dieetwensen en aanpassingen om tegemoet te komen aan de smaken van de kleintjes. De eetzaal, de bar en de televisiekamer creëren een comfortabele en huiselijke sfeer. Gratis beschikbaarheid van een grote overdekte parkeergarage. Buiten is er ruime ruimte en...
Italië, Brugine
... sereniteit van het vapen te genieten. Bovendien onderscheiden de "Suprem-e" e-liquids zich door hun indrukwekkende verpakking, de zorgvuldige keuze van de aroma's en de flessen, maar vooral door het succes om van het vapen een unieke sensatie te maken. Suprem-e zet zich in voor de ontwikkeling en promotie van zijn eigen producten, en biedt actief nieuwe smaken aan die zorgvuldig zijn gecreëerd door...
Italië, Trecastagni
... ontwerp voor je website hebben? Nieuwe klanten vinden? Plan Studios is de oplossing voor al deze vragen. Hier zijn enkele van onze diensten: • Marketingadvies • Social Media Marketing • SEO / SEM Google Ads • Grafisch Ontwerp • Webdesign • Illustratie • Digitale Kunst • Reclamebureau Een reclamebureau in Catania, dat nationale en internationale klanten bedient, aanwezig in New York, Luxemburg, Malta, Milaan, Turijn en meer.
... gastronomisch gebied als in esthetisch en commercieel opzicht, marketing en communicatie, die persoonlijk door Anna Maria worden ontwikkeld. Beginnend met de symbolische producten van de traditie - het nougat in zijn varianten, de amandelgebakjes, de gekonfijte schillen, de typische feestbereidingen - creëren ze de basis voor nieuwe recepten, onderzoeken ze nieuwe klantsegmenten en zorgen ze voor een...
Italië, Sassano
... te zetten. Daarom verpakken we de pasta direct in het bedrijf, zodat elk product vers kan blijven zoals het net gemaakt is. In de zomer van 2019 verhuisde het bedrijf naar een nieuwe fabriek in het industriële gebied van Sassano, een moderne en geavanceerde fabriek met nieuwe technologieën die in overeenstemming zijn met de ambachtelijkheid. Onmiddellijke verpakking en snelle levering hebben...
Portfolio (4)
Italië, Trepuzzi
... doel is om de typische Portugese smaken in Italië te waarderen en bekend te maken in de brede wereld van wijnen en gedistilleerde dranken, nieuwe uitstekende producten te bestuderen en te creëren die de essentie van het Portugese land vastleggen en een culturele brug slaan tussen twee prachtige landen zoals Italië en Portugal, die rijk zijn aan geschiedenis, passie en smaak. Een constante inzet en...
Italië, Adrano
... biedt de B2B-wereld een nieuwe lijn producten aan, ontworpen voor de consument die niet wil inboeten op het genot van een typisch product dat thuis kan worden geconsumeerd. De kwaliteit van de grondstoffen die we gebruiken en de volledigheid waarmee we onze productiecyclus en het transport beheren, maken onze producten ongeëvenaard in smaak en authenticiteit. Een structuur van 1300 m² met meer dan 90...
Italië, Torino
... kwaliteit selecteren. Onze keuken biedt verfijnde recepten, waarbij we altijd nieuwe smaken combineren om je emoties te geven die je nog nooit eerder hebt ervaren, terwijl we tegelijkertijd de smaken van de gerechten versterken met die van de bijpassende bieren. Pub Oro Birra heeft de grootste zorg voor zijn klanten en biedt altijd maximale aandacht voor de hygiëne- en gezondheidsnormen. Als je in het weekend of doordeweeks een pauze wilt nemen van de dagelijkse routine, wordt de zaak een ontmoetingspunt voor iedereen die wil genieten van een avond in gezelschap.
Italië, Montecchio Precalcino
... zijn ondernemingszin het bedrijf verrijkt met nieuwe ideeën en doelen. De derde generatie komt met zijn kleinzoon Daniele, die de bedrijfssmaak verrijkt met design en natuurlijke materialen. Onze omgeving leeft van de smaken van traditioneel ambacht. Een kleine en hooggekwalificeerde omgeving, waar hart, geest en handen samenkomen in contact met aluminium en glas. Het resultaat is iets dat de ogen en de ziel tevredenstelt. Een klein team, voor grote producten. Creëren is de geest waaruit Pobbe Serramenti e Design is geboren.
Italië, Montelupo Fiorentino
... kwaliteit selecteren, zoals Italiaanse amandelen, vijgen uit Cosenza, pistachenoten, chocolade, en creëren we nieuwe en ongebruikelijke combinaties. met delicate en verrassende smaken, gepresenteerd in zorgvuldig ontworpen en moderne verpakkingen die de inhoud altijd goed zichtbaar laten. Alle fasen van onze productie zijn volledig ambachtelijk, van de voorbereiding van de deeg tot het snijden van de...
Italië, Bronte
...gemalen en als korrels, ideaal om fantasierijke culinaire recepten te personaliseren, waardoor elke schotel een ware delicatesse wordt en de kwaliteit verhoogd wordt. Elk verhaal heeft zijn wortels, en de wens naar nieuwe uitdagingen drijft ons om te investeren in het 'innoveren van de traditie' van Sicilië, door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden met rijke en authentieke smaken...
... toe moeten aanpakken. Het eindeloze aanbod van materialen en meubelstukken die zijn ontstaan om aan verschillende smaken en stijlen te voldoen, evenals het aanbod van de markt van nieuwe technologieën en afwerkingen, maken het noodzakelijk dat de gebruiker een totaalproject definieert en begrijpt.
Italië, Pieve Emanuele
Uit de passie voor grondstoffen - zorgvuldig geselecteerd en afkomstig van gecertificeerde biologische teelt met als doel producten te bieden die de smaakpapillen omhullen in een harmonie van superieure smaken en met respect voor het milieu - is de nieuwe productlijn Stroppa Bio ontstaan. De productlijn Stroppa Bio is ontwikkeld in overeenstemming met de normen voor kwaliteit en standaarden. Vorm...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play