Italië, Castellamare
192km
...100% Italiaanse poreuze en gerimpelde ambachtelijke pasta, perfect voor het opvangen van elke saus, bronzen getrokken met een langzaam droogproces om de smaak en het aroma volledig te behouden.
Portfolio (26)
Italië, Marciano Della Chiana
173km
...Ambachtelijke pastasaus met Aglione uit de Valdichiana, met de hand geoogst, die het mogelijk maakt om de typische smaken van Toscane overal te proeven. De naam kan misleidend zijn. Het lijkt misschien gewoon een grotere knoflook, maar dat is het niet. Het is een buitengewoon product dat typisch is voor de Valdichiana in het zuiden van Toscane. Veel milder dan zijn neef, de gewone knoflook...
Portfolio (10)
Italië, Montella
213km
... Abruzzees gerecht proeven. Onze receptendoos biedt u de kans om een unieke culinaire ervaring te beleven, waarbij u de kwaliteit en authenticiteit van de Abruzzees keuken in uw eigen huis haalt. Spaghetti alla Chitarra: Ambachtelijke pasta die typisch is voor de Abruzzees traditie, gemaakt van hoogwaardige durumtarwe semolina. Sugo Abruzzese met Polpettine: Abruzzees specialiteit bereid met verse tomaten, gehaktballetjes van vlees (rundvlees en varkensvlees) en geselecteerde specerijen.
Portfolio (2)
Italië, Bertinoro
248km
... grondstoffen en de versheid van de gebruikte ingrediënten. De zoetwarenafdeling werd enkele jaren later opgericht. Vanaf het begin was de positionering van BABBI ver weg van de al rijke massamarkten en richtte het zich op het creëren van "unieke en onvervangbare zoetigheden" door het gebruik van nobele, verfijnde en pure grondstoffen en een lange en zorgvuldige ambachtelijke verwerking. Vanuit dit principe zijn de Wafer Viennesi en de Waferini ontstaan, die vandaag de dag wereldwijd bekend en gewaardeerd zijn.
Italië, Santa Maria La Carità
192km
... tarwe zit. Fase van persen en extruderen: vanuit de pers wordt het deeg langzaam door een schroef tegen een bronzen matrijs geduwd, met gematigde druk om de kenmerken van gluten en koolhydraten te behouden. Voor elke pastavorm is er een speciale bronzen matrijs. We gebruiken uitsluitend bronzen matrijzen, die de typische ruwheid van de beste ambachtelijke pasta geven. Fase van drogen: altijd op...
Italië, Montecorvino Rovella
225km
... bijdrage van de modernste technologieën is niet uitgesloten, die onder andere stoompasteurisatie, onmiddellijke verpakking van de verse pasta in een gemodificeerde atmosfeer en de sterilisatie van het eindproduct mogelijk maken. De productie bedraagt ongeveer 1.200 kilogram per dag.
Portfolio (2)
... Fredde opgericht, dat ons onmiddellijk onderscheidde in de sector door de beste producten voor de horeca aan te bieden. Zoetwaren en haute patisserie uit Napels, gefrituurde gerechten, ontbijt, vis, vlees, gevulde pasta, tot glutenvrije voedingsmiddelen: een breed scala aan heerlijke ambachtelijke lekkernijen om elke smaak te bevredigen. In 2020 heeft de Groep zijn Online Shop gerealiseerd, waardoor iedereen thuisbezorgd kan krijgen.
...kazen, vleeswaren, peulvruchten, groenten en wijnen van uitmuntende kwaliteit, allemaal van ambachtelijke productie, met speciale aandacht voor Slow Food-initiatieven en alles wat biologisch en natuurlijk is.
Italië, Belforte Del Chienti
127km
... Italiaanse granen die in eigen bedrijf worden vermeerderd en in biologische landbouw worden geteeld. Onze pastaproductie gebeurt op ambachtelijke wijze, met alleen biologische meel en mineraalwater uit flessen, bronzen matrijzen en drogen op lage temperatuur, zonder toevoeging van verdikkingsmiddelen en/of emulgatoren. Onze Producten De grondstoffen van al onze pasta's, vlokken en puffed producten...
Italië, Foggia
220km
Italië, Vasto
141km
Het bedrijf stic srls is voornamelijk commercieel en heeft verschillende Italiaanse pastabedrijven uit de regio Abruzzo als klant, die nog steeds verse en gedroogde pasta produceren met de oude traditionele huiselijke methoden. De verse pasta wordt dagelijks geproduceerd, terwijl de gedroogde pasta wekelijks wordt gemaakt. De bloem, als belangrijkste basis van de pasta, wordt zorgvuldig...
Italië, Bastia Umbra
122km
Caffè Di Pulcinella Bastia Umbra Het Geheim Van Echte Napolitaanse Koffie CIALDE EN CAPSULES GESCHIKT VOOR DE BELANGRIJKSTE ESPRESSOMACHINES Maar Caffè di Pulcinella is niet alleen koffie..... Veel ambachtelijke producten van hoge kwaliteit geselecteerd voor een steeds veeleisender cliënteel: Pasta di Gragnano IGP getrokken in brons Hoge chocolade, Ambachtelijke likeuren, Campania wijnen...
Italië, San Salvatore Telesino
152km
...La JELLY ICE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en levering van ambachtelijke ijsjes en semifreddo van hoge kwaliteit. We presenteren een bescheiden assortiment van roomijs en fruit sorbets, semifreddo, individuele porties, desserts in een glas, hoorntjes en wafels, en wegwerpproducten voor ijssalons, patisserieën, yogurteria's en koffiehuizen. Onder onze aanbiedingen...
Ons bedrijf richt zich op de teelt van seizoensgroenten, waarbij we zowel onze eigen winkel bevoorraden als restauranthouders en hoteliers. Daarnaast vindt u in onze winkel afhaalmaaltijden, pasta met groenten, natuurlijke jam zonder toevoeging van kleurstoffen of conserveermiddelen, ambachtelijke koekjes van eigen productie, evenals volkoren koekjes, ook van eigen productie. Op bestelling maken we ook taarten voor elke gelegenheid met een minimale besteding van 25 euro. We bieden ook thuisbezorging aan. Onze winkel garandeert elke dag kwaliteit en versheid voor onze klanten.
Italië, Scafati
189km
... premium grondstoffen en gegarandeerde verwerkingsmethoden. Het volgende assortiment producten, beschikbaar voor zowel HoReCa- als Delikatessen-operators, zal continu worden bijgewerkt met de toevoeging van nieuwe specialiteiten, zodat we onze klanten een uitgebreide keuze kunnen bieden om aan hun specifieke marktbehoeften te voldoen: Ambachtelijke droge pasta Gegrilde en ingemaakte groenten (ook...
Italië, Saviano
176km
Ons bedrijf produceert ambachtelijke pasta van harde tarwegries, maar met de modernste machines. We maken gebruik van een volledig ambachtelijk proces, zoals langzame en langdurige droging (ongeveer 3-4 dagen) bij zeer lage temperaturen (40°-45°). De matrijzen zijn uitsluitend van brons, voor een unieke porositeit. Dit, samen met onze speciale selectie van gries, en de kennis van onze meester-pasta-maker, resulteert in een uniek product.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play