Italië, Castellazzo Bormida (al)
... kwaliteit van de producten die wij aanbieden. Culinaire Toepassingen van de Zwarte Zomertruffel De Zwarte Zomertruffel is een uiterst veelzijdig ingrediënt, dat zich leent voor verschillende toepassingen: - Kruidige oliën: Ideaal voor truffeloliën, aromatische boters en sauzen. - Pasta en Risotto: Perfect om de smaak van traditionele en moderne voorgerechten te versterken. - Vlees en Vis: Voegt...
Portfolio (34)
...PRODUCTSHEET PRODUCT Biologische Extra Vergine Olijfolie OOGSTJAAR 100% 2017-2018 LAND Italië REGIO Calabria GEBIED Heuvels van de Presila Calabrese OMGEVING Niet vervuild en puur TEELT Ingraving van natuurlijke stoffen: gras, veldbonen (onderzaai) OOGST Mechanische vibrator met paraplu EXTRACTIE Koude extractie (minder dan 27°) binnen 24 uur na de oogst OPSLAG RVS tanks CERTIFICERING Bio CERTIFICERING NOP: Usda 100% Organic CULTIVAR Monocultivar "Carolea" TOEPASSING Rauwe toepassing op salades, peulvruchten en soepen Pasta gerechten Vlees……..en vis Mediterrane Dieet...
Portfolio (7)
Italië, Maruggio
...– Container 5,00 lt. Dankzij zijn milde smaak past Olijfolie Extravergine van Olive Armonico goed bij matig smakelijke gerechten. Ideaal voor gebruik op de eettafel, om delicate gerechten zoals Bresaola en verse salades te verrijken, is het ook uitstekend in de keuken voor het op smaak brengen van vis, risotto, pasta en gebraden gerechten. Het wordt aanbevolen voor alle gerechten waarin de olie de taak heeft om de essentie te verbeteren, zonder de smaken te overstemmen.
Portfolio (8)
Italië, Santa Maria La Carità
...De verwerking van Droge Pasta: de gebruikte verwerkingsmethode is delicaat en bestaat in wezen uit 4 verschillende fasen: Fase van kneden: we gebruiken uitsluitend 100% Italiaanse harde tarwegries en met een hoog eiwitgehalte. Elke pastavorm vereist een geschikte mix van gries en water. Het koude deeg (niet boven de 35°C) voorkomt de "thermische denaturatie" van gluten, de waardevolle stof die in...
... binnenbanden en banden met warme (calfred) reparaties. Concentraten van zwarte beschermende verf op water- en oplosmiddelbasis, verdunbaar 1:2/3. Goslv formule 1365; emulsiezuur/oplosmiddel voor het reinigen van mallen en hielstukken. Speciale geperforeerde luchtige stof en polypropyleen voor koude reconstructie. EM 35 geconcentreerde anti-aanbak silicone, verdunbaar met water 1/30. The sblock vloeibare spray om roest op te lossen.
Italië, Roma
... producten voor metalen daken, daken, terrassen, balkons. Warmte-, koude- en zelfklevende membranen. Thermische en akoestische isolatie. Vloeibare en pasta waterdichtmakende middelen. Tegellijmen en voegmortels. Oplossingen en producten voor akoestische, thermische en gevelisolatie. Isolatiepanelen, samengestelde platen, thermische isolerende pleisters, lijmen, egalisatiemiddelen. Oplossingen en...
Italië, Scandolara Di Zero Branco
... poederproducten op basis van gelatine en emulgatoren voor de warme of koude bereiding van melk- of fruitijs. Hun samenstelling geeft het ijs zachtheid, romigheid en een uitstekende volumevergroting. Tuttacrema is een lijn van klassieke pasta's die geschikt zijn om melk- en roomijs, mousses, banketcrèmes en semifreddo's op smaak te brengen: een combinatie van pure ingrediënten, zorgvuldig afgemeten volgens de recepten van de klassieke Venetiaanse traditie. Albert srl heeft in 1996 de certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens de norm UNI EN ISO 9001 behaald.
Italië, Bagnatica
... eetolie uit oliehoudende zaden, met een oliepercentage van meer dan 5%. Onze installaties zijn gericht op bedrijven die vooral gebruikmaken van mechanische en koude extractie, met uitsluiting van extractie met oplosmiddelen of chemische reagentia. De belangrijkste innovatie is dat de breking plaatsvindt door koude druk en niet door hamermolen, waarbij aan het begin van het persproces de pasta van het te verwerken product wordt gescheiden van de pit zelf, die vervolgens wordt gemalen en apart als pellets wordt afgevoerd.
Italië, San Salvatore Telesino
...toppings en basismixen voor patisserieën en ijssalons. We leveren snel met koeriers die de temperatuur onder controle houden in het hele land. We zijn een bedrijf dat volledig inzet op kwaliteit en we willen onze hoge standaarden als producent van uitmuntendheden van Made in Italy handhaven. In dit verband verkopen we Olijfolie Extra Vergine van 0 km, verkregen uit biologische landbouw, met koude persing binnen 24 uur na de oogst; zo verkrijgen we een product van hoge kwaliteit.
... temperatuurcontrole en gecontroleerd beheer van de verschillende fasen van de fermentatie. Onze olijfmolen combineert het beste van de traditionele methode met de beste technologie voor koude extractie. We gebruiken al jaren de Sinolea-extractiemethode, die het mogelijk maakt om de olie met grote zorg uit de pasta te extraheren. Het verkregen product is van uitzonderlijke kwaliteit en behoudt de meest delicate componenten van de olijf.
Italië, Capriglia Irpina
... fundamentele stappen: teelt, oogst, extractie, verpakking. Elke stap is delicaat en belangrijk om een hoogwaardige extra vergine olijfolie te verkrijgen. De olijven, waaruit we onze olie halen, worden met de hand geoogst, met de oude methode van 'bacchiatura' en gemalen met stenen molens. De koude persing van de zo verkregen pasta, die uitsluitend via mechanische processen wordt uitgevoerd, levert een olie met een lage zuurgraad (maximaal 0,5%). Dit alles gebeurt in Capriglia Irpina en, voor een grotere garantie, kunnen we iedereen ontvangen die het ter plaatse wil zien.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play