Italië, Marmirolo
...W: 380 ÷ 400. Meel Type 55 verkregen uit de beste geselecteerde Europese tarwe, met een hoge kracht. Het is ideaal voor kneden met een traditionele methode van lange fermentatie en kan tot 4 dagen in de koelkast worden bewaard. 25KG -10KG...
Portfolio (56)
Sinds 1969 produceert VOMM continue industriële installaties op basis van zijn eigen Turbo Technologie voor de voedings-, chemische en milieusectoren. Turbo-Droger voor vaste, vloeibare of pasta-achtige producten. Het werkt op een open procesgascircuits (meel, polymeren, zouten, oxiden…) of een gesloten circuit (gemeentelijke slib, raffinaderij bijproducten, leerlooierij slib…). Het is geschikt v...
Portfolio (5)
Italië, Chiuro
Het pastafabriek Pasta Negri bevindt zich in Chiuro, in Valtellina, een vallei die zich uitstrekt aan de voet van de majestueuze Italiaanse Alpen. Op deze ongerepte plek ontspringen, op meer dan 1200 meter hoogte, de wateren die we gebruiken om onze semola van Italiaanse biologische landbouw te kneden. De pasta wordt nog steeds door een bronzen matrijs geperst en vervolgens, met een volledig...
Italië, Ceglie Messapica
... orecchiette, een waar juweel van het bedrijf, heeft iedereen veroverd, verkregen met geavanceerde productietechnieken in overeenstemming met de oudste traditie. Fusilli, cavatelli en volkoren orecchiette van semola, verheven door een eenvoudige tomatensaus of vlees- of andere sauzen, zullen uw smaakpapillen verwennen. De kroonjuweel van de meest gevarieerde productie en een absolute nieuwigheid op de markt is de Pasta alla Malvasia, verkregen door het kneden van semola van harde tarwe en inheemse malvasia-druivenwijn, zonder enige toevoeging van water.
Portfolio (1)
Italië, Santa Maria La Carità
... elke productieronde. Vers geselecteerde eieren, gries met een hoog eiwitgehalte afkomstig van 100% Italiaanse velden, langzaam en homogeen kneden, constante en geleidelijke bronzen extrusie, dat zijn onze geheimen.
Italië, Acireale
... ingrediënten uit ons prachtige gebied en in hun vakkundige ambachtelijke verwerking, die ons is doorgegeven door de oudste Siciliaanse patissiers. We zijn voortdurend bezig om versheid, kwaliteit en smaak te waarborgen, essentiële kenmerken die alleen een zorgvuldige en minutieuze verwerking van het product kan garanderen: van de selectie van de ingrediënten tot het kneden, en tot de bereiding, we...
Italië, Seveso
Wij zijn een ambachtelijk laboratorium gelegen in Lombardije, in de gemeente Seveso, ongeveer 22 km ten noorden van Milaan, in de lage Brianza, volledig gewijd aan de productie van de voorgebakken basis van de Pinsa in al zijn formaten. Met productie bedoelen we in detail: het afwegen van de ingrediënten, het kneden, de rijzing, het uitrollen, het bakken en het verpakken van het product. Vanuit...
Italië, Genova
... heeft. Dompelarm-knetmachines met twee snelheden, dompelarm-knetmachines voor bakkerijen met inverter en timer. Dompelarm-knetmachines voor op de tafel met een kom van 10 liter en 2,5 kg deeg. Vorkknetmachines van 17 en 35 kg, ideaal voor het kneden van Napolitaanse pizza. Dompelarm-knetmachines voor pizzeria's met een capaciteit van 23 tot 50 kg deeg, met een minimaal formaat en maximale opbrengst. Eliani biedt zijn knetmachines ook online aan, bekijk de spiraalknetmachines voor pizzeria Eliani model ES, VAN 5 TOT 50 KG tegen fabrieksprijzen.
Italië, San Prospero
Wij produceren doseerapparaten voor poeders en granulaat, enkel- en dubbelschroef, voor de voedingssector, chemie, veeteelt, bouw, ecologie, kunststof; ze kunnen worden geleverd als enkele componenten of als complete groepen en installaties met specifieke automatisering. Onze klanten zijn bedrijven die lijnen bouwen voor mengen, kneden, extruderen; bedrijven die complete installaties bouwen...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play