Italië, Imperia
...De Classic 750 ml – onze gefilterde Extra Vergine in onze meest klassieke verpakking, beschikbaar in verschillende formaten. Extra Vergine Olijfolie Italiaanse Olie – Koud geëxtraheerd De “Classic” Extra Vergine Olijfolie wordt verkregen uit een melange van extra vergine oliën, geproduceerd van olijven die gedurende de gehele productieperiode (van november tot februari) zijn geoogst en verwerkt...
Portfolio (44)
Italië, MILANO
...De klassieke Calvè mayonaise in een emmer van 5 kg is een hoogwaardig voedingsproduct, ideaal voor professioneel gebruik in de horeca. Gemaakt met verse en geselecteerde ingrediënten, biedt het een rijke en romige smaak, perfect om salades en diverse gerechten op smaak te brengen. De verpakking van 1 stuk is ideaal voor de groothandel, wat zorgt voor voldoende voorraad voor restaurants en...
Portfolio (229)
Italië, Rionero In Vulture
...Moe van de gebruikelijke olieflessen? Een werk dat passie in kunst heeft veranderd. Vervang de klassieke olieflessen door de nieuwe verpakkingen van 250 ml en 500 ml en geef een originele touch aan je tafel. Versterk je gerechten met de heerlijke smaak van Passannante extra vierge olijfolie. Voeg smaak toe aan je gerechten, zelfs buitenshuis. Thuis, op kantoor of tijdens een picknick. Altijd...
Portfolio (2)
Italië, Campello Sul Clitunno
...Olijfolie van superieure kwaliteit, rechtstreeks verkregen uit olijven en uitsluitend door mechanische processen. Van olijven die zijn geoogst en geperst in de Europese Unie. "Voedsel van de mediterrane traditie, geschikt voor alle toepassingen in de keuken, met respect voor de balans van de gerechten." Flesformaten 1L / 750 ml / 500 ml / 250 ml / Blik 5 L...
Portfolio (9)
Italië, Castelfidardo
...Extra vierge olijfolie met een weelderig en omhullend bouquet van aroma's van artisjok, groene tomaat en veldbloemen. Intense, aanhoudende en schone smaak, met pittige sensaties en evenwichtige bitterheid. Geschikt voor gerechten met een stevige structuur, zoals rood vlees, peulvruchtensoepen of de klassieke gegrilde octopus uit Puglia. Wij behoren tot de weinigen in Italië die deze Monovarietale produceren.
Portfolio (4)
Italië, Forlì
... kikkererwtenmeel een lagere calorische waarde. Het is bovendien rijker aan vezels en eiwitten, wat het een zeer geschikt product maakt voor sporters en liefhebbers van gezonde diëten. Kikkererwtenmeel wordt veel gebruikt in Ligurië, waar farinata wordt beschouwd als een typische lokale specialiteit. Het is een soort 'pannenkoek' die zeer dun is en alleen is gemaakt van kikkererwtenmeel, water, zout en olijfolie; de farinata wordt meestal in een houtoven gebakken, maar soms ook in een pan.
Portfolio (50)
Italië, Trento
...Voor liefhebbers van de klassieke smaak! Bereid volgens traditie: groenten gemengd met vlees van de hoogste kwaliteit en extra vierge olijfolie, zonder aroma's en chemische additieven, zonder toegevoegde monosodiumglutamaat, zonder gehydrogeneerde vetten* en jodiumzout in plaats van gewoon zout. De intense en natuurlijke smaak wordt behouden dankzij de bijzondere verwerking van Bauer, langzaam...
Portfolio (9)
Italië, San Pietro Clarenza
...De geur van wilde venkel verrijkt met de smaak van sardines, rozijnen en de geur van saffraan in een dressing van de meest klassieke Siciliaanse keuken om unieke pastagerechten te bereiden. INGREDIËNTEN: Verse wilde venkel min. 80%, verse sardines, ansjovisfilets, rozijnen, PINOLI, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, verse ui, zout, zwarte peper, saffraan. Kan fragmenten van pijnboompit-schalen bevatten. Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfolio (8)
Italië, Cortazzone
...Bagna cauda bereid volgens het klassieke Piemontese recept met olijfolie, gezouten ansjovis en knoflook. Bagna cauda is kant-en-klaar verkrijgbaar in een pot van 200 g, een ideale portie voor een menu voor twee personen.
Portfolio (7)
Italië, Barrafranca
...Clizia is onze delicate groentemayonaise gemaakt met Siciliaanse amandelen. Amandel is de protagonist van een heerlijke zachte en delicate crème, als alternatief voor de klassieke mayonaise. De geur van onze Siciliaanse amandelen en de intense smaak van de extra vergine olijfolie van onze olijven komen samen in de herinterpretatie van de beroemde saus in een vegan-vriendelijk stijl.
Portfolio (10)
Italië, San Gimignano
Fattoria La Torre, wijn, restaurant, kamerverhuur in San Gimignano Siena Italië. Fattoria La Torre in San Gimignano is vernoemd naar de oude middeleeuwse toren uit de tiende eeuw die, tot op de dag van vandaag, het agrarische dorp van het landgoed La Villa op de heuvels van San Gimignano kenmerkt. Het bedrijf is gelegen in het hart van een van de meest suggestieve en fascinerende landschappen ter ...
Portfolio (6)
...-bodems, pinsa focaccia-bodems, pinsa broodjes: gemaakt met een deeg van sojameel, rijstmeel, extra vierge olijfolie, zout, zuurdesem, enz. Dankzij de "pinsatura" worden de gassen afgevoerd, waardoor het product nog beter verteerbaar is. Zoute snacklijn: om op elk moment van de dag te knabbelen, perfect voor aperitieven, om te combineren met salades, enz.: • Bladerdeegcrefolini • Volkoren...
Portfolio (10)
Italië, Km 3.500-Vittoria
... kwaliteit van het eindproduct is verhoogd. De olieproductie die wordt aangeboden door het bedrijf Olio e Natura, gevestigd in Vittoria, in de provincie Ragusa, omvat: Extravergine olijfolie in flessen van 0,10 cl - 0,50 cl - 0,75 cl. In blik van 0,25 cl - 0,50 cl - 1 lt - 2 lt - 3 lt - 5 lt. De Nocciolino van olijfpulp: • uitstekende alternatieve brandstof voor natuurlijke korrelige pellets...
Italië, San Casciano In Val Di Pesa
De landbouwonderneming Podere San Pierino bevindt zich in het hart van de Chianti Classico. Hier worden uitstekende wijnen geproduceerd: Chianti Classico, Vino rosso I.G.T. Toscana, witte en rosé wijn. Van de 2000 olijfbomen op het bedrijf wordt een fantastische extra vierge olijfolie gewonnen, die het paradepaardje van het bedrijf is. Er ontbreken echter ook kleinere producten niet, zoals...
Italië, Cisterna Di Latina
... De Carolis. Om onze doelstellingen te realiseren, richten we ons bedrijfsfocus op het benutten van het ongelooflijke voordeel om de gehele productieketen te dekken, en hebben we dus een breed scala aan producten tot onze beschikking: van BIO-gecertificeerde producten (zowel Italiaans als Europees), tot verschillende DOP's (Colline di Brindisi, Terre di Bari), tot 100% Italiaans en klassieke...
Italië, Verona
... extra vierge olijfolie. en andere voedingsproducten, alles voor de G.D.O. en HO.RE.CA. lijn. Daarnaast hebben we lijnen van niet-voedingsproducten zoals: toiletpapier, servetten, keukenpapier met professionele rollen en voor ho.re.ca. badschuim, shampoo, schoonmaakmiddelen, enz. enz.
... 89 en de Corsica 2, gevolgd door de klassieke clementine, die van november tot december beschikbaar is, en de late variëteit, de ernandina, die tot eind februari verkrijgbaar is. De citrusproductie wordt aangevuld met twee variëteiten sinaasappels, een vroege en een late, de eerste is de new Navel en de tweede de tarocco. Dit jaar wijden we ons ook aan de productie van extra vierge olijfolie, die natuurlijk ook biologisch is.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play