Italië, Viterbo
...Gerijpte guanciale, gemaakt van het beste gecertificeerde Italiaanse verse vlees. Perfect voor de beste amatriciana, carbonara en gricia pasta. Minimaal 2880 uur gerijpt om de beste smaak aan uw gerechten te geven. Uniek en onvergetelijk.
Portfolio (7)
Italië, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc van Lavigna Santo E. C. in Mesoraca, in de provincie Crotone, houdt zich bezig met de eigen en ambachtelijke productie, met verpakking, van typische vleeswaren, waaronder worstjes, capocollo en pancetta. Dankzij het personeel, dat goed opgeleid is en ervaring heeft in de sector, slaagt Salumificio Lavigna erin om zelfs de meest veeleisende smaken te bevredigen.
Portfolio (19)
Italië, Marciano Della Chiana
...Guanciale is een vleeswaren gemaakt van de wang van het varken. Het vlees wordt ongeveer vijf dagen met zout gemasseerd. Peper en chili worden toegevoegd en het wordt op smaak gebracht met rozemarijn en salie om het vlees nog smaakvoller te maken. De rijping, die 60 tot 90 dagen duurt, vindt plaats in omgevingen met een optimaal klimaat en vochtigheid. Het wordt in de keuken gebruikt in verschillende recepten en sauzen: pasta alla carbonara, gricia en amatriciana om de bekendste te noemen.
Portfolio (10)
Italië, Mugnano Del Cardinale
In het begin was de activiteit seizoensgebonden, in overeenstemming met de Paas- en Kerstfeesten, en met een voornamelijk lokale markt. Er werden verse en hoogwaardige vleessoorten gebruikt, waarbij de salami met enorme vakmanschap en aandacht werd verpakt, met de beste specerijen, de beste darmen en met de grootste zorg werd gedroogd, zodat de smaak, aroma's en de authenticiteit altijd beschermd ...
Portfolio (9)
Italië, Castel Guelfo Di Bologna
... producten en de gezondheid van de consument, en daarom hebben we productlijnen ontwikkeld met natuurlijke, ambachtelijk vervaardigde producten. Het vleeswarenbedrijf produceert hammen, extra verse worst, gedroogde worst, Luganega, salame zia ferrarese, salame del guelfo voor op de grill, salame del contadino en grosso nostrano, salame tipo Milano, Hongaarse, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, Guanciale stagionato, kop van de kop, ciccioli, cotechino en zampone, bondiola, cappelli del prete en andere specialiteiten voor detailhandel, GDO en horeca.
Italië, Cerreto D'esi
... soorten salami, gerookt spek, gekruid spek, lende, kleine lendenen, guanciale en ham. Onze biologische vleeswaren, gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zijn het resultaat van ambachtelijke verwerkingsmethoden, voortgekomen uit generatieslange kennis. Het nieuwe bedrijfslaboratorium met CE-keurmerk stelt ons in staat om traditie en innovatie te combineren, waarbij we hygiënische garanties bieden zonder in te boeten op de echte smaken.
Italië, Scario
...Pancetta, Capocollo, Guanciale, Biologische Pasta, Biologische Wijn, Olijven, Paté, Jam, Marmelade, Mastaccioli, Cantucci. Ambachtelijke Honing, Speltproducten, Propolis, Honingkaramels, Bruidstorrone, Hennepolie en -meel, Senatore Cappelli-meel, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Specerijen, Spumante, Grappa,...
Italië, Milano
Osteria Maurino is ontstaan uit de ervaring en de passie van de eigenaar, Maurino, voor de keuken van zijn land: Rome. Maurino biedt al zijn gasten een authentieke Romeinse keuken, met smakelijke herinterpretaties, maar altijd trouw aan de traditie. Onder de specialiteiten: Bucatini all’amatriciana, Tonnarelli cacio e pepe, Paccheri met artisjokken, guanciale en olijven, gnocchi alla romana...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play