Italië, Rivoli
... intens fruitige zure smaak. Een saus die twee echt speciale voedingsmiddelen samenbrengt, twee superfoods: de biet is rijk aan B-vitamines, foliumzuur en antioxidanten; de granaatappelazijn kan het vet bij obese personen verminderen, heeft een hoge hoeveelheid kalium, wat gunstig is voor de regulatie van de bloeddruk en de hartactiviteit. Het wordt gebruikt als een normale ketchup bij vleesgerechten, vooral wit vlees, zachte kazen, groenten, seitan en tofu. Maar het excelleert in het op smaak brengen van sushi-gerechten.
Portfolio (9)
100% Italia International Trade biedt haar klanten een uitgebreide selectie van de beste producten uit de Italiaanse regio's: D.O.P. buffelmozzarella, buffel- en koemelkkaas, groenten, ingelegde producten, D.O.P. extra vierge olijfolie, truffel uit Bagnoli, Gragnano pasta, verse pasta, zeevruchten, gepelde tomaten, bakproducten, pizza-ingrediënten, vleeswaren, enz. Dankzij een goed georganiseerde ...
Portfolio (9)
Italië, Giarre
...De parmigiana di melanzane, ook wel melanzane alla parmigiana of simpelweg parmigiana genoemd, is een gerecht op basis van gefrituurde aubergines die in de oven worden gratineren met tomatensaus, basilicum, knoflook en een of meer kazen, waaronder Parmigiano Reggiano en mozzarella, in handige schalen van 3,00 kg voor 9/12 porties. Diepvriesproduct, klaar voor gebruik.
Portfolio (7)
... mes: geschikt voor het snijden van harde en halfharde kazen; Cilinder voor het extraheren van de kern: een hulpmiddel dat het mogelijk maakt om het centrale deel van de kaasvorm (de zogenaamde "kern", apart te verkopen) te extraheren, waardoor bijzonder kleine porties (bijv. 200-300-400 g…) worden verkregen. Te combineren met de machines Bartoli Rock 13 en Rock 16 grootte: 60x130x90 materiaal: roestvrij staal...
Portfolio (47)
Italië, Brusaporto
...Linea van tortelloni van 1 kg met de meest geliefde smaken uit de traditie, met geselecteerde ingrediënten die zijn bereid volgens de traditionele recepten. Ook beschikbaar: - Tortelloni ricotta en spinazie 1 kg - Tortelloni met paddenstoelen 1 kg - Tortelloni met kazen 1 kg - Tortelloni met vlees 1 kg...
Portfolio (10)
Italië, Barletta
...De maceratie op de schillen vindt plaats bij gecontroleerde temperatuur en duurt 20 dagen. De wijn gaat vervolgens in eikenhouten vaten waar hij minimaal 12 maanden rijpt, gevolgd door nog een jaar in de fles om een grote balans en aromatische rijkdom te verkrijgen. Barbera is genereus en van grote structuur, robuust, belangrijk, en fascineert met complexe tonen van specerijen, kleine rode vruchten, ondergroei, munt, vanille en zoethout. Een uitstekende Barbera die zich leent voor de begeleiding van rood vlees en gerijpte kazen, voor een opwindende gastronomische ervaring.
Italië, Cinto Caomaggiore
...Kussens voor verpakking, kussens voor chocoladeboxen, trays voor chocolade, adventskalenders en op maat gemaakte kussens met vensters, vetvrij en siliconenpapier voor bakkerijverpakking, natuurlijk papier voor zuivelproducten, aanpasbaar inpakpapier voor verse voeding, gewaxed papier voor kazen en salami, ecologische en recyclebare verpakking, gecoat papier met bi-mat, gegolfd papier, op maat gemaakte flexibele verpakking voor de auto-industrie en industrie. Sneden, stanssneden en bevestigingen in aangepaste vormen.
Portfolio (9)
Italië, Gussago
...Greco di Tufo Denominazione di origine controllata e garantita Zona di produzione: Campania Vitigno: Greco Gradazione Alcolica: 13% vol. Colore giallo paglierino Profumo gradevole, intenso, fijn, karakteristiek Sapore droog, harmonieus Abbinamenti gastronomici risotto's, visgerechten, kazen Temperatura di servizio 8°- 10° C.
Portfolio (4)
...GRATEN Mod. FAMILY Eénfase- of driefasige motor ROESTVRIJE STAAL ROLGRATER UURPRODUCTIE: Kg 35 Compacte machine met grote prestaties, in staat om granen, harde kazen, koekjes, brood en gedroogd fruit te verwerken. Kan zowel thuis als in kleine winkels worden gebruikt. Een waarlijk klein meesterwerk van mechanica en design, met een interlock op de drukplaat van de grater die in werking treedt na het overschrijden van de veiligheidsdrempel, perfect in overeenstemming met de laatste CE-normen.
Portfolio (8)
...Italiaanse industrie van 1962, aanwezig in het Aversano-gebied, nu in de derde generatie, het eerste bedrijf dat kaasfabrieken heeft gerealiseerd voor de verwerking van buffelmelk, nu aanwezig in Campanië en ook buiten de nationale grenzen. We maken machines voor gesponnen kazen - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavallo, yoghurt, enz. Daarnaast realiseren we op aanvraag en gepersonaliseerde...
Portfolio (1)
Italië, Firenze
...Ingrediënten: Honing, bianchetto-truffel (Tuber borchii Vitt. - oorsprong Italië) 2,5%, witte truffel (Tuber magnatum Pico - oorsprong Italië) 1%, aroma. Ideaal in combinatie met verse/halfgerijpte kazen en lardo of voor de bereiding van desserts.
Portfolio (9)
Italië, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana is een dynamisch bedrijf dat actief is in de Toscaanse agrovoedingssector, waaronder de producten met het merk Agriqualità van de Amiata en het gebied van de Val di Paglia, die het resultaat zijn van een productieketen die sinds 2005 is ontstaan, en die is begonnen met de goedkeuring voor certificering door de regio Toscane. In het bijzonder zijn de gecertificeerde producten beste...
Portfolio (7)
Italië, Marciano Della Chiana
KingoFood verkoopt Italiaanse producten van uitmuntende kwaliteit. Vleeswaren zoals Finocchiona IGP, vlees van de hoogste kwaliteit gekruid met zout, peper, knoflook en wilde venkel. Of de pecorino, gerijpt in een grot, met een krachtige smaak. En wijn: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selectie - D.O.C.G. De tijden en manieren van verzending van de goederen zijn een zeer belangrijke factor. We ...
Portfolio (10)
Italië, Codogno
Italcaseus S.r.l. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de selectie en distributie van de beste Italiaanse kazen en vleeswaren. Producten die afkomstig zijn uit de meest gerenommeerde gebieden van ons schiereiland. Dankzij een zorgvuldige controle en selectie gericht op het identificeren van de Italiaanse uitmuntendheden in de zuivel- en vleeswarenindustrie, is Italcaseus in staat om een assort...
Portfolio (4)
Italië, Cadorago
...Sacco System, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van melkzuurbacteriën voor de zuivelindustrie, produceert een reeks lyofiliseerde en bevroren melkzuurbacteriën die specifiek zijn ontworpen voor de productie van harde kazen, met name voor de productie van kazen met een vochtpercentage van 56% op de droge, vetvrije stof: - Grana Padano - Emmental - Gruyère - Comté - Pecorino a pasta dura Bezoek de website https://www.saccosystem.com/ om de brochures te downloaden!
Portfolio (4)
Italië, Dorgali
... kleur biedt Vigna Sorella met zijn jeugd en frisheid de geuren van Sardinië, met tonen van mediterraan struikgewas, mirte en marasca, geïntegreerd door een scala aan mineraliteit. In de mond valt het op door de goede frisheid en een fijne, smaakvolle tannine. Het onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, en past goed bij zowel hartige voorgerechten als rood vlees, misschien verrijkt met de aroma's van mediterraan kruiden. Ook uitstekend met halfgerijpte kazen.
Portfolio (5)
Italië, San Donaci
...Wijn verkregen uit de vinificatie van Negroamaro-druiven (90%) en Malvasia Nera (10%). Productiegebied: Salento, tussen de provincies Brindisi en Lecce. Rijping in barriques. In de neus komen aroma's naar voren van rijpe rode vruchten en confituren, gekruid met zwarte peper, zoethout, geroosterd en een balsamische noot van de mediterrane maquis. Ideaal bij harde kazen zoals Comté, Gorgonzola, vleeswaren zoals varkensbuik, chorizo, capocollo en gegrild rood vlees.
Portfolio (5)
Italië, Schio
...Ciliegiolo... een andere wijn uit Toscane. Visueel intens dieprood, bijna ondoordringbaar, fruitig, aangename tonen van kersenjam, rijpe braam, licht gekruid, wit tabak, vooral zwarte peper. In de mond, omhullend, evenwichtig, harmonisch, elegant en verfijnd, lovenswaardig de zijdezachte tannine. Een prachtige wijn, die goed past bij wild, een weelderige everzwijn in salmì met polenta en gerijpte kazen, een gerijpte Toscaanse pecorino.
Portfolio (3)
...Kleur: intens robijnrood. Geuren: breed en persistent met een merkbare kersensmaak en tonen van vanille. Smaak: vol, rond met zachte en evenwichtige tannines. Serveertemperatuur: 16-18°C. Combinaties: uitstekend om te combineren met geroosterd rood vlees, wild en oude kazen. Wijnbereiding: na het ontsteelen van de druiven, blijft de most 6-7 dagen in maceratie met de schillen bij een temperatuur van 24-26°C. Na de voltooiing van de malolactische fermentatie, wordt een deel gerijpt in barriques, het andere deel in staal. Bewaarcapaciteit: 2 jaar en meer afhankelijk van de oogst.
Portfolio (4)
Italië, Maruggio
... Bouquet: Delicaat, zeer karakteristiek Smaak: Goede tannines en structuur, zacht en omhullend Serveer temperatuur (Celsius): 16° - 18° C Aanbevolen: Rode vlees, wild zwijn, pittige kazen, vlees, lam, vleessaus, vlees aan het spit, rundvlees, worst, kazen.
Portfolio (8)
... gegrild vlees, van porcini-paddenstoelen, maar ook voor soepen van gemengde peulvruchten, van tomaten voor salades en in het bijzonder voor seizoensgebonden kazen. De Coratina olie heeft ook het hoogste gehalte aan oliezuur, wat het slechte cholesterol tegengaat.
Portfolio (6)
Verkoop en directe export naar cash-and-carry over de hele wereld, directe verkoop aan restaurants wereldwijd, producten gemaakt in Italië, buffelmozzarella, pizzamozzarella, fior di latte, San Marzano-tomaten voor pizza, verse pasta, pasta voor Italiaanse restaurants in het buitenland. Onverslaanbare prijzen voor typische Italiaanse producten, bestel op onze website en ontvang de producten rechts...
Portfolio (10)
Italië, Bagnolo San Vito
L'Albero del Latte is een distributiebedrijf van Italiaanse voedingsmiddelen en dranken. In de voedingssector zijn we actief met de commercialisering van producten zoals: - Kaas: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola zoet en pittig, scamorza gerookt, Caciocavallo - Ham: prosciutto San Daniele, prosciutto di Parma, prosciutto Nazionale, prosciutto mec en pros...
Portfolio (2)
Italië, Crotone
...Biologische rode wijn Uitstekend bij rood vlees, kazen. Gaglioppo 90% cabernet sauvignon 10% Alc. gehalte 13,50°/14,50°...
Portfolio (2)
...Onze peper heeft een milde pittigheid en een frisse paprika-aroma, die aangenaam te proeven is, zelfs met een lepel suiker op brood of op crostini. Het is ook uniek om gerechten in wit te kleuren en te parfumeren, zoals pasta met kool en bloemkool of met groenten, en heerlijk met kazen... Netto gewicht 190 gr.
Portfolio (10)
Selezione Alimentare Italia is toegewijd aan het zoeken naar de excellentie van made in Italy voedsel en dranken. Wij zijn de ideale partner voor importeurs en distributeurs van voedingsproducten die op zoek zijn naar kwaliteit tegen de juiste prijs. Met bijna vijftig jaar ervaring hebben we een diepgaande kennis van Italiaanse voedingsproducten en hun producenten. Dankzij onze connecties en rela...
Italië, Sant'ilario D'enza
... dan 40 maanden) en types. Naast de standaard Parmigiano Reggiano produceren we de biologische Parmigiano Reggiano, de gecertificeerde "Prodotto di Montagna" en tenslotte "Solo di Pezzata Rossa Italiana". Onze kaasselectie is breed en divers: onder de meest geliefde DOP's bieden we namelijk Grana Padano en Pecorino Romano aan, en we stellen ook verse kazen voor zoals mozzarella di bufala en...
Italië, Albanella
De liefde voor Italië en zijn grote culinaire traditie komt tot uiting in een rijke en zorgvuldige selectie van de gastronomische specialiteiten van ons land. De beste kazen, de meest gerenommeerde vleeswaren, oliën, wijnen en zoetzure azijnen, de Pasta, droog of vers, koningin van het mediterrane dieet, tot aan de Mozzarella di Bufala Campana die u zal veroveren met zijn delicate smaak. Een...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play