Italië, Riesi
... gekookte gedroogde fava's op verschillende manieren de belangrijkste eiwitbron voor veel bevolkingsgroepen, vooral voor die in het zuiden van Italië. In recente tijden is het verbruik van gedroogde zaden afgenomen, terwijl het gebruik van onrijpe verse of geconserveerde zaden in blik of diepvries nog steeds wijdverspreid is in de menselijke voeding.
Portfolio (6)
Italië, Forlì
...De biologische gedroogde cannellini bonen zijn een uitstekende bron van eiwitten en energie, ideaal voor een gezonde voeding. Rijk aan koolhydraten en met een laag vetgehalte, zorgen ze voor een goede energievoorziening voor het hele lichaam. De cannellini bonen worden geselecteerd op basis van zeer hoge kwaliteitsnormen om een puur en gecontroleerd product te bieden. Deze gedroogde bonen...
Portfolio (50)
Italië, Torino
... aroma, voeding en functionaliteit. Het aardbeipoeder voor voedingsdoeleinden kan kunstmatige aroma's, kleurstoffen en zoetstoffen vervangen en voegt natuurlijke aardbeiensmaak en -kleur toe aan producten. Beschikbaar in zowel biologische als conventionele poeder, mengt ons aardbeipoeder zich met andere aroma's terwijl het zich onderscheidt door de kleur van de eindproducten te versterken. Bovendien is het geschikt om aan verschillende producten toe te voegen, zoals taarten, snoep, chocolade, ijs, smoothies en drankformuleringen.
Portfolio (10)
Italië, Novoli
... selectie van de meest waardevolle slakken, tot natuurlijke en gecontroleerde voeding, en de processen van oogsten, verpakken en conserveren, elke stap wordt met de grootste zorg uitgevoerd om een superieure kwaliteit te garanderen. We werken samen met de belangrijkste retailers, groentemarkten, voedseldistributieketens en restaurants, zowel in Italië als in de mediterrane landen, waarmee we onze...
Portfolio (71)
Italië, Ripalimosani
... aromatische oliën worden verkregen die ideaal zijn voor de voedings- en cosmetische industrie. De LINEA APICOLTURA ondersteunt elk aspect van de bijenteelt, van de verwerking van honing tot de behandeling van pollen. Bovendien richt de LINEA CASTAGNA zich op de verwerking van verse en gedroogde kastanjes, met op maat gemaakte installaties voor elke behoefte. De LINEA CANDITURA biedt ideale tanks voor het...
Portfolio (6)
Italië, Milano
FOG is een ambachtelijk, glutenvrij, biologisch pastamerk met recyclebare verpakkingen. Wij maken deeg zonder toevoegingen en testen alle producten om hoge kwaliteitsnormen te waarborgen. We werken groothandel met retailers, e-commerce, horeca-activiteiten en ontwikkelen private label-projecten. Wij geloven dat voedsel kan evolueren zonder zijn traditionele goedheid te verliezen.
Portfolio (4)
Italië, Ispica
... productieproces dat Agriblea zijn kracht vindt door een "nicheproduct" te realiseren: door gebruik te maken van de bijzondere klimaat- en omgevingsomstandigheden, typisch voor het zuidoosten van Sicilië, worden de organoleptische kwaliteiten van het product versterkt, met inachtneming van de strengste en meest effectieve hygiënevoorschriften (HACCP). Passie en inzet zijn tenslotte extra ingrediënten die waarde toevoegen, waardoor de gedroogde tomaten van Agriblea een product van absolute UITMUNTENDHEID zijn.
Italië, Due Carrare
...Het familiebedrijf, opgericht in 2009, voert verschillende ambachtelijke bewerkingen uit van gegrilde (en niet-gegrilde) producten voor derden. Wij houden ons bezig met zowel groenten als fruit. Bijv. asperges, knoflook, artisjokken, borretane-uien, paddenstoelen, venkel, gedroogde tomaten, aubergines, courgettes, rode en gele paprika's, lombardische paprika, radicchio IGP (en niet) tardief/vroeg...
Italië, Genova
... de export van gedroogd fruit gestart met de grote missie om gezonde voeding tegen een betaalbare prijs te bieden. Onze visie is om het bedrijf te zijn dat gezondheid en vreugde biedt aan mensen over de hele wereld. Via ons bedrijf in Italië verzenden we naar de hele wereld. Zeer toegewijd aan het respecteren van de rechten van klanten, biedt Delidried u de beste kwaliteiten gedroogd fruit van de beste kwaliteitsboerderijen in Iran. Geniet van het beste!
Italië, Nocera Inferire
Coninter Sud Srl, opgericht in 1977, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Internationale Verkoopbeheer. We opereren al meer dan 40 jaar als een betrouwbare zakenpartner voor onze Italiaanse en internationale klanten. Wat we doen voor onze internationale klanten: • Analyse van alle vereiste kenmerken voor producten en fabrikanten; • Selectie van de meest geschikte voedingsproducten rekening hou...
Portfolio (1)
Italië, Castelverano
Essences van Sicilië en Typische Producten: Olijven, Olijfolie van Nocellara del Belice, Biologische Honing, Wijn Dop IGP, Oregano, Kappertjes, Passito Zibibbo van Pantelleria, Jam en Confituur, Zwart Brood van Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Fruit, Gedroogde Tomaten, Knoflook van Nubia, Paté Busiate, Zout uit Trapani, Amaro Selinunte. Alle lokale en traditionele producten van Kwaliteit en Natuurlijke Smaak.
Italië, Lucca Sicula
... uw vragen te beantwoorden. De extra vergine olijfolie wordt door ons geproduceerd en verpakt en koud geëxtraheerd in continue cyclusmachines. De variëteiten zijn Biancolilla van Caltabellotta en Nocellara. De amandelen maken deel uit van de gedroogde vruchten.
Portfolio (3)
... van onze op stenen gemalen meel, verse en gedroogde biologische pasta - Verwerkt in ons BioLaboratorium, in Podere Le Casacce - kleine kikkererwten uit Chianti - kleine gemarmerde linzen - spelt en parelgerst - geroosterde gerst op hout - gepelde gierst - meel van granen en peulvruchten gemalen op steen - vlokken van granen - Toscaanse soepen - Toeristische accommodatie: in Siena in het...
Italië, Mirabella Imbaccari
... gedroogde kruiden van typisch mediterrane variëteiten en plantaardige conserven met een delicate smaak, verwerkt met processen en recepten die de groente niet vervormen, terwijl de consistentie en de natuurlijke smaak behouden blijven. De aroma's worden rotatief ontwikkeld op meer dan 30 hectare die daarvoor bestemd zijn. Natuurlijk gedroogd, worden er verschillende consumptielijnen van gemaakt...
Italië, Chieuti
Wij zijn een korte keten die cappelli tarwe verbouwt en daarmee semola, rimacinata, volkoren semola en meel produceert; gedroogde pasta, ontbijtkoekjes, taralli, kikkererwten en dankzij onze gewassen, haver en lijnzaad. Onze tarwe is gezond en rijk aan eiwitten, ideaal voor diëten, intoleranties en een gezonde en goede voeding. Wij zijn een kleine onderneming, maar juist daarom biologisch gecontroleerd en aandachtig voor milieuduurzaamheid en gezond eten.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play