PRIMA KWALITEIT PADDENSTOELEN Sinds de oprichting in 1979 staat Mushroom S.A.S bekend om zijn prima kwaliteit paddenstoelen, die worden gekweekt in een compost die in eigen huis wordt geproduceerd. Er wordt grote zorg besteed aan alle fasen, te beginnen met de zorgvuldige keuze van grondstoffen en tot de teelt, die plaatsvindt in een strikt gecontroleerde klimaatgestuurde omgeving, om de natuurli...
... Riccardo. De Azienda Agricola Vitivinicola PODERI MORETTI produceert de volgende hoogwaardige wijnen: Langhe Nebbiolo D.O.C. Occhetti - Roero Riserva D.O.C.G. Ginis, Pulciano en Benedet - Roero Arneis DOCG Occhetti en San Michele - Barolo, Langhe DOC Montevada en anderen. Wijnen die zijn bekroond op internationale wijnconcoursen. Laten we elkaar ontmoeten op de Prowein en de Vinitaly. Volg ons op www.facebook.com/PoderiMoretti...
Portfolio (10)
Wij zijn een klein familiebedrijf dat goed geworteld is in de regio: wijnbouwers van generatie op generatie, hebben we nu eindelijk de wens gerealiseerd om onze druiven te verwerken en een product in fles te brengen dat ons vertegenwoordigt. Een wijn die de oude ervaring in de productie van prosecco-druiven van onze familie samenvat en een filosofie van wijnmaken die gericht is op het minimalisere...
IN DE PROVINCIE VERCELLI TEELT MEN BIOLOGISCHE RIJST OP GRONDEN DIE GEMEST WORDEN MET ORGANISCHE VERTILIZER GEPRODUCEERD DOOR ONZE PIEMONTESE RUNDERS, WAARBIJ 55% VAN DE ELEKTRICITEIT EN THERMISCHE ENERGIE UIT HERNEWBARE BRONNEN KOMT. ONZE CARNAROLI IS CARNAROLI CLASSICO (100% PUUR) GEPRODUCEERD UIT GESELEKTEERDE ZAAIGOED VAN DE NATIONALE INSTELLING VOOR GESELECTEERD ZAAIGOED EN WE BEHOREN TOT DE...
Italië, Sant'agata De Goti
In het Sannio Beneventano, een regio waar de olijventraditie tot de oudste van Italië behoort, produceert ons bedrijf in Sant'Agata de' Goti een uitstekende Italiaanse extra vierge olijfolie "Terre Caudine", uitsluitend gemaakt van olijven die zijn geoogst uit onze olijfgaarden. Aan de voet van de Monte Taburno, op een hoogte van ongeveer 200 m, produceren we een Italiaanse olie die wordt verkrege...
Portfolio (1)
... expertise inbrengt om de productie en het teeltoppervlak te vergroten. Zo ontstaat de Società Agricola Vivai e Piante dei F.lli Pantè, een bedrijf dat dankzij de professionaliteit die in het werk wordt gestoken, is geïntegreerd in de nationale en internationale markt. Tegenwoordig beschikt het bedrijf over 5 hectare, bestemd voor de productie en groei van planten die klaar zijn voor de verkoop; naast...
In loc. Isca dell'Abate in Perito, in de provincie Salerno, bevindt zich de Fattoria dell'Alento, een kaasfabriek die nationaal en internationaal opereert. De productie is gevarieerd en volledig gebaseerd op lokale producten, waaronder bocconcini van buffel, ciliegine van buffel, mozzarella, vlechten van mozzarella, buffelkaas, caciocavallo, buffelricotta, scamorza, gerookte caciocavallo, mozzarel...
Italië, San Vito Dei Normanni
Met meer dan 300 hectare grond planten, bewerken en transformeren we alle soorten groenten. Ons vlaggenschipproduct is de artisjok, met miljoenen verwerkte stuks per jaar, maar ook tomaten, aubergines, courgettes, paprika's en uien. De conserven, in natuurlijke staat of in olie, kunnen verschillende verpakkingsvormen hebben: zakken, blikken van 1 kg, 3 kg en grote blikken, afhankelijk van de behoe...
... hun instinct te uiten. Vrij om zich te voeden met vers gras, granen, bessen en eikels. We organiseren rondleidingen door de productie van de rauwe ham en de rijpingskelders in Traversetolo (Parma), bij de Agricola Rosa dell'Angelo in Rivalta di Lesignano de Bagni met het bos van het buitengehouden zwarte varken en het museum van Tractors (met een unieke collectie van Lamborghini en Landini) en...
Portfolio (10)
De Olijfoliën Coöperatie is opgericht in Farnese (VT) in 1946 en bestaat uit ongeveer 70 leden die samen 170 hectare grond rondom de gemeente Farnese (343 m boven zeeniveau) bezitten. Op basis van een edict van Galeazzo Farnese uit 1572, dat elke grondeigenaar in het Contado Farnesiano verplichtte om minimaal drie olijfbomen per jaar te planten, onder het risico van een geldboete, blijven de olijv...
Portfolio (1)
LA LUMACA BIANCA Een helicultureel bedrijf uit Brescia (Ghedi) dat gespecialiseerd is in de productie, volgens een volledig biologisch natuurlijk proces, van eetbare slakken van de soort Helix Aspersa. Onze levende slakken worden gekweekt volgens de productienorm "Filiera Lumache Italiane", die voor onze schattige weekdieren alleen biologische voeding voorschrijft die strikt in eigen huis wordt ge...
Portfolio (1)
Italië, Bernalda
...De Azienda Agricola Coppa D'Amore bevindt zich in Bernalda (MT) en biedt de jarenlange en gepassioneerde ambachtelijke en olijfolie-ervaring van zijn eigenaren, erfgenamen van de eeuwenoude traditie in de verwerking van olijven en hun koude persing. De teelt, de oogst en de maling zijn processen die worden uitgevoerd met respect voor de natuurlijke methoden die we van onze overgrootouders hebben...
Agrieuropa, een coöperatieve landbouwonderneming, produceert, verwerkt en verpakt groenten in het hart van de Agro Pontino in de provincie Latina. Deze gebieden, met uiterst gunstige pedoclimatische indexen, zijn zeer bekend om hun sterke neiging tot de teelt van groenten en fruit. De fabriek van Agrieuropa bestaat uit 2 verwerkings- en verpakkingslijnen voor valerianakruid in bakjes en zakken en...
Amastuola is opgericht in 2003 met als doel het gebied nieuw leven in te blazen en te waarderen om het te projecteren naar een duurzame ontwikkeling. Met dit doel voor ogen is er een niet meer productieve grond hersteld en opnieuw bewerkbaar gemaakt door inheemse druivenrassen te planten. De wijngaard, met een oppervlakte van meer dan 100 hectare, is volledig biologisch en ligt op een plateau op 2...
Biologische Boerderij, voor de productie van Aromatische en Geneeskrachtige Planten, Tijm, Salie, Marjolein, Rozemarijn en Laurier. Het bedrijf beslaat een oppervlakte van 36 hectare, gelegen in het hart van het Nationaal Park Cilento, en houdt zich bezig met de productie, het snijden, de verwerking en de transformatie van aromatische en geneeskrachtige planten.
...De Azienda Agricola Sabatino is een jonge onderneming, opgericht in 2013, met als doel hoogwaardige pasta te produceren en te commercialiseren. Voor de productie wordt in de Marken een oud en niet-hybridiseerbaar graan verbouwd en verwerkt... Het 'Saragolla'-graan. Dit wordt gemalen met een stenen molen en vervolgens gebruikt voor de productie van pasta met bronzen matrijzen en een langzame, lage...
Italië, Cisterna Di Latina
BIOLOGISCHE LANDBOUW IN ITALIË De landbouw in Sant’Eufemia wordt gedaan met liefde, respect en hard werk. Dit zijn de waarden die de dagen van degenen die zich eraan wijden, aandrijven en diezelfde waarden willen ze doorgeven aan toekomstige generaties. De aarde beloont het werk en de inspanning van de mensen met prachtige vruchten, vruchten die een Italiaanse en lokale excellentie kunnen vertegen...
Italië, Romagnano-Trento
Spazio Verde is een coöperatie met beperkte aansprakelijkheid, opgericht in 1982, aangesloten bij het Consorzio Lavoro Ambiente en de Federatie van de Trentino Coöperatie, gespecialiseerd in de groensector. Al meer dan twintig jaar stelt de coöperatie de professionaliteit van haar personeel ter beschikking aan klanten voor het ontwerp, de studie en de realisatie van groene ruimtes: de aangeboden s...
Italië, Gaiole In Chianti
Online verkoopsite van de wijnen geproduceerd door het landbouwbedrijf Matteoli in het hart van Toscane, in Gaiole in Chianti. Een kleine productie van authentieke en hoogwaardige wijnen die worden verkregen via een ambachtelijk verwerkingsproces. Alle wijnflessen, inclusief magnums, kunnen worden gekocht met gepersonaliseerde etiketten; etiketten die snel en eenvoudig rechtstreeks op de website v...
Italië, Santa Lucia del Mela
Het landbouwbedrijf Vasari, gelegen op de heuvels van de kunststad Santa Lucia del Mela, in de provincie Messina (300 m boven zeeniveau), is een productiebedrijf dat al meer dan 400 jaar bestaat: een biologisch gecertificeerd bedrijf sinds 1990, dat als eerste in de provincie Messina meer dan 40 jaar geleden de favoriete wijn van keizer Julius Caesar, de "Mamertino", heeft herontdekt; een nichewij...
Ons landbouwbedrijf teelt biologisch ongeveer 25 hectare olijfgaarden in de provincie Trapani. De olijfsoorten die we op ons bedrijf verbouwen zijn de Cerasuola, de Nocellara del Belice en de Biancolilla, met een aantal andere autochtone Italiaanse variëteiten. We zijn op zoek naar manieren om ons klantenbestand en importeurs van ons geweldige product uit te breiden.
Italië, Pontecagnano Faiano
De Agrarische Onderneming Altamura is gespecialiseerd in de productie van baby leaf salades (Rucola, Insalatina, Mizuna, Bull's Blood, Spinazie, Valeriana, Romaine, Lollo Rosso/Biondo en vele andere variëteiten). De onderneming beslaat een oppervlakte van ongeveer 80 ha (plus 160 ha bedekt met kassen van partners die rauwe producten leveren). Het behoud van de versheid en smaak van de salades van...
Italië, Brancaleone
Het bedrijf is opgericht in 2007 na een twintigjarige ervaring in de groente- en fruitsector en heeft zich in de loop der tijd gespecialiseerd in de verwerking en commercialisering van citrusvruchten, met bijzondere aandacht voor bergamot. PRODUCTIE VAN CONVENTIONELE EN BIOLOGISCHE BERGAMOT OLIË, CITROENOLIE, BLOEDORANJE, GROENE MANDARIJN. Het bedrijf Patea is een onderneming die de sporen volgt v...
Italië, Monchiero
De landbouwonderneming Martini Silvia (Noccioleria Martini) is gevestigd in Pimonte, in Monchiero in de Langhe. Het belangrijkste product zijn de gecertificeerde Piemonte IGP hazelnoten. Het bedrijf houdt zich bezig met de directe verwerking van de hazelnoten. De producten die uit de verwerking voortkomen zijn: Geroosterde hazelnoten Halffabricaten voor patisserie en ijssalons (hazelnootmeel, stuk...
Portfolio (3)
Italië, Cisterna Di Latina
...Azienda Agricola Parlapiano Donato verkoopt biodynamische groene Hayward kiwi's en gele Soreli, gekweekt volgens de biodynamische methode, om de beste kwaliteit te vinden, met respect voor de natuur. Het milde klimaat en de vruchtbare grond van Borgo Flora, versterkt door biodynamische preparaten, maken de productie mogelijk van fruit met een uitstekende smaak dat geselecteerd en bewaard wordt in...
Italië, Gargagnago Di Valpolicella
Masi beheert hoogwaardige landgoederen zowel in het oorspronkelijke aangewezen gebied van de Valpolicella Classica als in de macroregio van de Veneto. Masi was een pionier in Italië in het waarderen van het concept van cru, dat wil zeggen wijn afkomstig van een enkele wijngaard waar het zijn naam aan ontleent. Diepgaande pedoclimatische en historische onderzoeken hebben de technici ertoe gebracht...
Italië, San Cassiano
De Azienda Agricola L.P.P., saffraan OROROSSO, is opgericht in 2018 en is het resultaat van een project van drie jonge ondernemers. De liefde voor het eigen gebied, de passie voor de landbouw, de wens om een duurzamer relatie met de natuur te herstellen en de behoefte om terug te keren naar eenvoudige en handmatige dingen hebben elkaar ontmoet in saffraan: een oude specerij die in Salento al in...
Italië, Brescia
Bedrijf Gelegen op de heuvels van het Gardameer in het stadje Puegnago sul Garda, heeft ons bedrijf percelen op verschillende locaties in Valtènesi en verkrijgt dezelfde druiven met verschillende kenmerken die ons in staat stellen wijnen met grote complexiteit te produceren. De keuze van de geschikte grond en de consistent toegepaste landbouwtechnieken hebben ons in staat gesteld een perfecte bala...
Het familiebedrijf is sinds 2003 biologisch gecertificeerd door ICEA. Opgericht aan het einde van de jaren '30 door grootvader Antonio, is het verder ontwikkeld door de zonen Mauro en Saverio, en vernieuwd door kleinzoon Antonio, de huidige eigenaar. Het is gelegen op de Lucaanse heuvels aan de voet van de Monte Vulture, een inmiddels uitgedoofde vulkaan, op ongeveer 300 meter boven zeeniveau, in ...
Italië, Isola Della Scala
De landbouwboerderij Passolongo is ongeveer tien jaar geleden opgericht en is gespecialiseerd in de productie van biologische diepgevroren fruit en groenten voor industrieel gebruik. De boerderij Passolongo ligt volledig in de provincie Verona (Isola della Scala - Italië), waar meer dan 130 ha worden verbouwd volgens de biologische methode (Reg. CE 834/2007). Binnen de moderne productie-installat...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play