Frankrijk, Collégien
...De GM-400 dressage-/pocheermachine biedt u de mogelijkheid om uw zachte en harde deeg mechanisch te dressen en te pochen, wat u meer comfort biedt tijdens uw productie, terwijl het de snelheid en kwaliteit verhoogt.
Portfolio (15)
Griekenland, Thessaloniki
...Met harde kaas smaak Met plantaardige vetten Laag cholesterol- en verzadigd vetgehalte...
Portfolio (22)
Italië, Misano Adriatico
...De Grana Padano DOP van 1 kg is een Italiaanse harde kaas, geproduceerd in de gebieden van Lombardije, Piemonte, Trentino-Alto Adige en Veneto. Gegarandeerd gemaakt van verse melk en minimaal 9 maanden gerijpt, is het een kaas met een rijke en zachte smaak. Ideaal om te combineren met antipasti of als ingrediënt in pasta- en rijstgerechten.
Portfolio (200)
Polen, Warszawa, Poland
...Gouda is een Nederlandse gele kaas gemaakt van koemelk. Het is een gerijpte (semi) harde kaas. Het product is verkrijgbaar als een blok of kubus verpakt in folie met een gele of rode kleur. Gouda wordt gekenmerkt door een milde smaak die sterker wordt naarmate het rijpingsproces langer duurt. De smaak is mild, zacht en aromatisch met een delicate nasmaak van pasteurisatie die iets zuur of pittig...
Portfolio (278)
Slowakije, Košice
... cheese biedt een heerlijke smaakervaring. Deze kaas wordt vervaardigd met traditionele methoden om de hoogste kwaliteit en authenticiteit te waarborgen. De veelzijdige aard maakt het een favoriet onder kaaskenners, met eindeloze mogelijkheden voor heerlijke maaltijden en snacks. De rijke en hartige smaak van Trappista brick cheese versterkt de smaak van elk gerecht, waardoor het een must-have is in je kaascollectie.
Portfolio (64)
België, Rumst
... zware taken, zoals het snijden van vlees of het hakken van harde groenten, wat zorgt voor betrouwbare prestaties. - Multi-Functionele Voor- en Achterkant Ontwerp – Beide zijden van de plank kunnen voor verschillende taken worden gebruikt, waardoor het veelzijdig is voor snijden, hakken of het serveren van voedsel direct aan tafel. - Ergonomisch en Praktisch – De lichte maar stevige constructie en...
Portfolio (228)
Italië, Martina Franca
...Il Rustico- Canestrato di mucca is een gerijpte kaas, geproduceerd met lokale koemelk en gerijpt gedurende 45 dagen. Deze kaas heeft een uitgesproken maar niet te sterke smaak, waardoor hij perfect is voor voorgerechten of als afsluiting van lunches en diners. Il Rustico is een ambachtelijk product, gemaakt volgens traditionele methoden en met eerlijke ingrediënten. De ambachtelijke verwerking en de unieke smaak maken het een product van uitmuntendheid in de Italiaanse zuiveltraditie.
Portfolio (29)
... coatingopties, waaronder zachte polymeren en krasbestendige harde polymeren. Wij produceren op maat alle soorten staaldraden vormen, waaronder staaldraden beugels, staaldraden haken, staaldraden manden, veerbeugels, staaldraden covers, staaldraden lampenkappen voor verlichting, staaldraden clips, veerstalen gevormde schilden, draadvormen, staaldraden haken, staaldraden hangslings, en alle staaldraden...
Duitsland, Neubeckum
Oostenrijk, Schwarzach
...Oostenrijkse Premium Kaas- en Worstwinkel. Alpen Sepp International. Ambachtelijke kazen van hooi-melk. Ontdek Oostenrijkse alpine voedingsproducten - bergkaas, alpine kaas, halfharde kaas, droge of harde worst.
Portfolio (1)
...Het model ROCK 20 is een semi-automatische snijmachine voor het snijden van harde en halfharde kazen. Het maakt het mogelijk om kaas in op maat gemaakte plakken te snijden. Het model Rock 20 stelt u in staat om zowel de grootte van de stukken (bijv. 700 g, 1-2-4 kg…) als het type snede aan te passen. De volgende accessoires zijn op aanvraag beschikbaar om de snede te personaliseren: Gladde...
Portfolio (47)
Oostenrijk, Königsdorf
...{"Oorsprong":"Vee","Houdbaarheid":"24 Maanden","Verpakking":"Zak, Bulk, Sachet","MICROBIOLOGISCH":{"Coagulase +ve stafylokokken":"<100 org per g","Salmonella":"ND in 25 g","Listeria":"ND in 25 g","E.coli":"<10 org per g","Coliform":"<100 org per g"},"Kaas Type":"Mozzarella","Type":"Harde Kaas","Kleur":"Licht Geel","Verwerkingstype":"Gesteriliseerd","Additieven":"Zout","Vorm":"Blok","Vetpercentage (%)":"45-48","CHEMICAL":{"Vet":{"Minimum":"45%","Maximum":"48%"},"Vocht":{"Minimum":"42%","Maximum":"45%"},"Gemiddeld Zout":"0.7-1.2%"},"Gewicht (kg)":"25"}...
Frankrijk, Marseille
...Parmigiano Reggiano, ook bekend als Parmezaanse kaas, is een korrelige, harde en halfvette kaas, gekookt maar niet geperst. Parmigiano Reggiano heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de 12e eeuw, toen het voor het eerst werd gemaakt door benedictijnen- en cisterciënzers. De melkkoeien en het groene voer dat gebruikt wordt om ze te voeden, moeten afkomstig zijn uit het productiegebied...
Portfolio (9)
Hongarije, Celldömölk
Welkom bij ÁRIK 21 - AGRO KFT, een privé handelsbedrijf met hoofdkantoor in Boedapest, Hongarije. Onze toewijding is om ongeëvenaarde zakelijke oplossingen te bieden aan klanten wereldwijd. We zijn gespecialiseerd in het aanbieden van kwaliteitsproducten van bekende merken tegen betaalbare groothandelsprijzen, gericht op bedrijven van elke omvang. Ter aanvulling hierop zorgen onze naadloze logisti...
Portfolio (48)
Frankrijk, Paris
... vijf verschillende maten: S, M, L, XL, GIANT en COLOSSAL, geschikt voor elke hond. Onze hondenkaas biedt langdurig kauwplezier, perfect om uw metgezel bezig te houden en bij te dragen aan zijn tevredenheid. De harde textuur en unieke smaak maken deze sticks onweerstaanbaar voor honden. Gemaakt van wrongel, geperst en gedroogd in de open lucht, hebben onze kazen een stevige textuur en een...
Portfolio (115)
België, Nivelles
Het verhaal van ChèvrArdennes begint in de jaren '70, met een innovatief idee: de oprichting van een experimentele fabriek voor de productie van geitenkaas. Het project komt tot leven in Bastogne, in het hart van de Belgische Ardennen. De fabriek wordt vervolgens overgenomen door de Vache Bleue en profiteert van de expertise en knowhow van de familie Loicq. In 2005, opnieuw onder de impuls van de ...
Frankrijk, LANGEAIS
...Het bodemsysteem en de perforatie zorgen zowel voor een veilige vormgeving als voor een veilige afvoer, met de mogelijkheid om vormen op elkaar te stapelen. De vormen kunnen afzonderlijk of in blokvormen worden gebruikt. TOEPASSING: Vormen en afvoeren van zachte kaas MATERIALEN: - Spuitgietonderdelen van levensmiddelenveilige polypropyleen AFMETINGEN: Verschillende formaten beschikbaar: vierkant, rechthoekig, ovaal, rond, hartvormig...
Portfolio (68)
Frankrijk, Soreze
...Kaassnijder met twee handvatten, lemmet van AISI420 roestvrij staal van 36 cm. Voorzien van twee ergonomische handvatten van polypropyleen van 15 cm. Deze snijder maakt het mogelijk om regelmatig en netjes tomes en andere harde kazen te snijden. Grote kaassnijder van 36 cm met twee handvatten. REF:COUFRODB Hardheid:56 HRC Hoofdmateriaal:roestvrij staal X30Cr13 Andere materiaal:polypropyleen Gemaakt in:Europa Nettogewicht:0,800 kg...
Portfolio (195)
België, Plombières
...Zoetwei-poeder is een poeder dat is onderworpen aan sproeidrogen en van nature vrij stromend is. Het wordt geproduceerd door water te verwijderen uit vloeibare zoetwei, een belangrijk bijproduct dat wordt verkregen tijdens de productie van harde kaas. *meer gestandaardiseerde producten zijn beschikbaar...
Portfolio (10)
Frankrijk, Auros
...Het is voor ons een van de beste producenten uit de Pyreneeën. We vinden een aromatische complexiteit die nergens anders te vinden is. Het assortiment harde kazen uit de Pyreneeën is breed en deze producten kunnen zonder koeling (-26°) worden verzonden. Dit maakt een franco Europa mogelijk vanaf 30 kg. Het assortiment: BREBIS, VACHE, MELANGE Vache Brebis, CHEVRE, Bleu de BREBIS, Mélange...
Portfolio (31)
Duitsland, Lennestadt
...• de kaas slicer met het mes • voordeel: vergeleken met gewone apparaten die met een draad werken - de Fromarex met zijn mes schuwt harde, gerijpte worst, Parmezaanse kaas, paprika's, komkommers, radijsjes, sla en nog veel meer niet...
Portfolio (186)
...Indicata voor de voedingswinkel is ideaal voor het raspen van grote hoeveelheden harde kaas, brood, noten, koekjes. Het heeft een grote opvangbak die de uitlaatopening volledig bedekt, waardoor verspreiding van het product wordt voorkomen. Bovendien voorkomt het speciale roosterbeschermingssysteem dat in contact staat met de rol, dat de geraspte massa verstopt raakt bij de uitgang; het voldoet...
Portfolio (8)
Tunesië, Tunis
...geraspt (groenten, droog brood, Parmezaanse kaas, enz.) Gemakkelijk wisselen van messen en eenvoudig schoonmaken Stevige constructie volledig van roestvrij staal AISI 304 Eenvoudig onderhoud en gemakkelijk schoonmaken voor industriële toepassingen. Evenzo kunnen de snijaccessoires eenvoudig en snel worden verwisseld. Gemakkelijk wisselen van messen en eenvoudig schoonmaken Stevige constructie volledig van roestvrij staal AISI 304 of kunststof die voldoet aan de FDA-normen. Eenvoudig onderhoud en gemakkelijk schoonmaken voor industriële toepassingen.
Portfolio (35)
Italië, Dorgali
...De Pecorino Riserva del Pastore is een kaas die de essentie van de pastorale smaak vastlegt. Met een gladde korst die varieert van ivoor tot natuurlijke strogeel of karamel, is het zowel een visueel als een smaakvol juweeltje. De semi-harde pasta is compact, met een sporadische gaatjesstructuur en een licht strogele kleur, wat getuigt van de zorgvuldigheid in de productie. Op de tong onthult de...
Portfolio (10)
Frankrijk, Cénac
...vanilleachtig, met zwarte vruchten die een mooie tannine structuur combineren, omhuld met zoethout en met tonen van geconfijte kersen. Een mooie wijn die ons nu al zal verwennen na 10 tot 12 uur in een karaf. Te proeven bij geroosterd vlees of harde kaas. Product: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Oppervlakte: 30 ha Uiterlijk: mooie diepe robijnrode kleur...
Portfolio (9)
Duitsland, Stiefenhofen
...Harde kaas van rauwe melk met minimaal 45% vet in droge stof; traditioneel ambachtelijk geproduceerd; minimaal 3 maanden gerijpt Smaak: fijn pittig tot aromatisch, licht nootachtig Vetgehalte: 50% Smaak: fijn pittig tot aromatisch, licht nootachtig...
Portfolio (9)
Italië, Codogno
...Grana Padano DOP is een harde, gekookte kaas met een langzame rijping. Het wordt geproduceerd in de Po-vlakte, met rauwe, halfvette melk die net is gemolken en afkomstig is van boerderijen met koeien die vrij zijn van endemische ziekten. Het is een Italiaanse kaas met een Beschermde Oorsprongsbenaming (DOP). Dit betekent dat alle drie de fundamentele fasen van de productieketen: veeteelt...
Portfolio (4)
Italië, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato is een traditionele kaas, gekenmerkt door een harde pasta gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk, met toevoeging van stremsel en zout. De Pecorino Toscano DOP Stagionato heeft een minimale rijping van 120 dagen en is uitermate geschikt om de gerechten van de Italiaanse traditie te verrijken.
Portfolio (10)
Italië, Cadorago
...Sacco System, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van melkzuurbacteriën voor de zuivelindustrie, produceert een reeks lyofiliseerde en bevroren melkzuurbacteriën die specifiek zijn ontworpen voor de productie van harde kazen, met name voor de productie van kazen met een vochtpercentage van 56% op de droge, vetvrije stof: - Grana Padano - Emmental - Gruyère - Comté - Pecorino a pasta dura Bezoek de website https://www.saccosystem.com/ om de brochures te downloaden!
Portfolio (4)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play