Frankrijk, Auxerre
...Bouche fruit goed geconcentreerd en mooie frisheid door zijn fijne kruidige tonen Accord met wijn charcuterie, rood vlees, wild, kaas met harde of zachte korst Vinificatie Na handmatige oogst wordt de wijn in kleine vaten geplaatst die een snelle bezinking van de droesem en een micro-oxygenatie mogelijk maken. Deze twee aspecten leiden tot een verfijning van de tannines en bieden een typische...
Portfolio (190)
Duitsland, Karlsruhe
...Het scala varieert van vrij algemene toepassingen tot toepassingen die speciaal zijn ontwikkeld voor de behoeften van individuele klanten. Voorbeelden van toepassingen zijn: melk, boter en smeerkaas, mozzarella, melkpoeder, WPC, harde kaas en smeltkaas. Mocht uw product niet in deze voorbeeldlijst staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar!
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint-Etienne
...Harde kaas van ongekookte pasta, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, gerijpt gedurende minimaal 8 weken. Het heeft een gladde en homogene pasta met een gewassen korst, typisch voor raclette. Ideaal voor raclette, maar ook voor het maken van hartige taarten, bladerdeeggerechten, pizza's, en niet te vergeten seizoenssalades en voorgerechten.
Portfolio (187)
... Verpakkingssnelheid: 1~3 cirkels/min Totale afmetingen: 1365X1080X1570 Netto gewicht: 485kg Luchtcompressor: 0.6-0.8(Mpa) Verpakkingstype: MAP Container materiaal: Harde doos, aluminium doos, papieren doos, schuimdoos, harde doos, aluminium doos, papieren doos, schuimdoos...
Duitsland, Türkheim
... Groentesnijder! 59,00 EUR excl. 19 % BTW excl. verzendkosten Celme Harde Kaas Rasp-schijf V voor GAM Groentesnijder, 1 mm Harde Kaas Rasp-schijf V, raspdikte: 1 mm, geschikt voor harde kaas, Parmezaanse kaas, noten, paneermeel en meer, passend bij GAM Groentesnijder! 39,00 EUR excl. 19 % BTW excl. verzendkosten Celme Frietschijf B6 voor GAM Groentesnijder, 6 mm Frietschijf B6, snijdikte: 6 mm...
Portugal, Vale De Cambra
...Goudse kaas, met een harde pasta en een witte kleur, met een harde schil die wit of roodachtig is, bedekt met kleurstof. Het heeft een uitgesproken en heldere smaak en aroma. Verkoopformaten: Van 75g tot 1,5Kg (Standaard: ± 1,2Kg / ± 0,5Kg) Cilindrische vorm (type Schotel)...
Portfolio (4)
Zwitserland, Worb
...De BAMINOX doseer- en perssystemen voor halfharde en harde kaas in blok- of broodformaat hebben zich in de praktijk al bewezen. Hun voordelen...
Portfolio (4)
Duitsland, Offenburg
...Materiaal: RVS, ABS, TPE Afmetingen: 90 x 165 x 190 mm voor het fijn raspen van amandelen, noten, chocolade, harde kaas, enz. met snijdrum van RVS is dankzij een speciale productiemethode voor messen (ets-techniek) bijzonder effectief de zuignap zorgt voor een stevige grip op gladde werkoppervlakken de vulpiston garandeert veilig werken...
Portfolio (10)
Nederland, Lopik
Kasi Food is producent van kaas producten en plantaardige kaas op maat voor haar B2B afnemers. Zo maken we smeerkaas, plantaardige zachte en harde kaas, verse roomkaas, smeltkaas blokken, gepasteuriseerde kaas, natuurlijke zuivel flavours (EMD) en halffabrikaten voor snack- en vegetarische producten. We kunnen differentiëren op uiterlijk, smaak en textuur eigenschappen. Onze expertise ligt in het...
Italië, Sant'ilario D'enza
Wij van DalterFood Group zijn al meer dan 45 jaar gepassioneerd bezig met de selectie, portionering en verpakking van de beste Italiaanse DOP-rijpe kazen en andere Italiaanse specialiteiten, die we over de hele wereld distribueren. Voorop staat onze trots, de Parmigiano Reggiano, die we produceren op de heuvels van de Appennino Reggiano in onze twee kaasfabrieken: Caseificio Colline del Cigarello ...
Italië, Radicofani
... weiden van de Val d'Orcia, verfijnde rijpingstechnieken en, vooral, een bijzondere zorg voor de kwaliteit van de kaas. De coöperatie transformeert bijna de totale hoeveelheid beschikbare melk in een efficiënt bedrijf dat voldoet aan de CE-normen: het is in staat om een aanzienlijke hoeveelheid te verwerken en verschillende soorten pecorino te produceren om aan de meest diverse smaken te voldoen. De productie vindt uitsluitend plaats met schapenmelk.
Portfolio (48)
Italië, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella,...
Portfolio (54)
Italië, Soragna
Sarca, gevestigd in Soragna, houdt zich bezig met Cryovac vacuümverpakkingen, thermogevormde verpakkingen en verpakkingen in folie en zakjes van harde en halfharde kazen zoals Parmigiano Reggiano en Grana Padano. We organiseren transport binnen Italië en naar het buitenland met containerladingen, groepage, assemblages, magazijndiensten en verzendplatformen.
Frankrijk, Montmorot
...Harde kazen AOC Franche-Comté. Morbiers met een gecontroleerde oorsprongsbenaming AOC. Morbiers met een gecontroleerde oorsprongsbenaming AOC. Franse harde kazen Comté AOP of AOC. Onze kazen van koemelk zijn Franse kazen van halfharde en harde kaas. Wij verkopen en exporteren onze geperste kazen, geraspte kaas...
Portfolio (18)
België, Sint-Andries
Al 85 jaar selecteren wij de beste kazen in heel Europa: AOC-kazen, rauwmelkse kaas, specialiteiten van artisanale kaasmakerijen, exclusieve kaasproducten rechtstreeks van bij de boer, harde - halfharde en zachte kazen,... Met een neus voor kwaliteit en verfijning weten onze kaaskeurders het meest uitgebreide en uitgelezen assortiment van kazen samen te stellen, van Ierland tot Italië...
Met een team van tien personen produceert de kaasboerderij van de Gros-Chêne meer dan dertig verschillende kazen op basis van biologische rauwe schapen- en koemelk, en rauwe geitenmelk (biologisch of niet), verzameld van de boerderijen in de regio. Van harde kazen, zachte kazen, geperste kazen, bloeiende kazen, blauwaderkazen tot verse kazen, de ambachtelijke producties voldoen aan alle smaken.
Productie van kunststofplaten voor de rijping en opslag van harde kaas en gesmeerde halfharde kaas.
Portfolio (5)
België, Izegem
... in hesp...), Bereide groenten (Wie bereide gerechten zegt, denkt uiteraard aan bereide groenten), Rauwkost, Koude schotels, Italiaanse en Spaanse vleesdelicatessen, Kaas (Kaasplanken, raclette, harde, halfharde, zachte, blauwe, verse, geite- of light kazen). Maar ook sausen, oliën en specerijen, tapas en beleg, pasta, belegde broodjes en verrassingsbrood, dranken, koffie en suiker, brood, confituren en choco's, koekjes, suikervrije producten, zuivel en yoghurt, noten, vijgen, dadels, snoepgoed en ten slotte varia.
België, Brugge
Al 85 jaar selecteren wij de beste kazen in heel Europa: AOC-kazen, rauwmelkse kaas, specialiteiten van artisanale kaasmakerijen, exclusieve kaasproducten rechtstreeks van bij de boer, harde - halfharde en zachte kazen,... Met een neus voor kwaliteit en verfijning weten onze kaaskeurders het meest uitgebreide en uitgelezen assortiment van kazen samen te stellen, van Ierland tot Italië...
... grootte van een wagenwiel - met een trots gewicht van ongeveer 80 kg. Met onze Bauhofer Allgäuer Emmentaler g.U. geniet u van een stukje Allgäuer thuis. Uit dagverse rauwe melk produceren we dagelijks 60 Emmentaler-wielen. De kaas met het nootachtige aroma en pittig-kruidige smaak is onze klassieker. Als eerste kaasfabriek in Duitsland die sinds 1984 biologische harde kaas produceert, zijn ook...
België, Vellereille-Les-Brayeux
... is om de regio en de ambachtslieden met wie ze samenwerken te promoten. De producten van het bedrijf bestaan uit bier, brood, paté en kaas. Het bier van de Abdij van Bonne-Espérance wordt volgens traditionele methoden gebrouwen door Brouwerij Lefebvre in Quenast. De kaas (half-harde kaas) wordt ambachtelijk gemaakt van rauwe melk van kwaliteitsvolle AA-koeien. De paté wordt ook volledig ambachtelijk vervaardigd met eersteklas ingrediënten en wordt ter plaatse in de Abdij gemaakt, net als het grijze brood dat op steen wordt gebakken.
Wit-Rusland, Vysokoe
Italië, Vedelago
Latterie Venete vindt zijn oorsprong in de historische coöperatieve zuivelfabrieken van Trevigiano: de landbouwcoöperatie San Pio X, opgericht in 1951 in Vedelago, en de Latteria Sociale Pedemontana del Grappa, opgericht in 1887 in Cavaso del Tomba, een DOP-gebied voor asiago pressato en asiago d'allevo, montasio en casatella, en de oorsprongszone van typische kazen zoals Latteria Sile, Morlacco, ...
Duitsland, Landshut
... halffabricaten tot aan speciale, op maat gemaakte oplossingen. Wij zijn een van de grootste producenten van wei-eiwitpoeder in Duitsland en behoren tot de grootste aanbieders van biologische wei-afgeleiden ter wereld. Daarnaast zijn verse producten zoals yoghurt, boter en room, evenals kazen zoals snij- en harde kaas, mozzarella en edelschimmelkaas, belangrijke pijlers van onze bedrijfsvoering...
Griekenland, Arta
België, Nivelles
De groep Belest is gespecialiseerd in kazen en richt zich op professionals in de horeca (scholen, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, bedrijven, hotels, oliebedrijven, lucht- en spoorwegcatering, pretparken, cateraars,...). Ze bieden verschillende soorten kazen aan: smeltkazen, verse kazen, harde kazen en zachte kazen. En distribueert de volgende merken: Babybel, Maredsous, Chanteneige, Cantafrais, La vache qui rit, Port Salut, Pavé d’Affinois, Boursin, Pik et Croq’, Le Brin, Kiri, Cantadou, Toastinette, Leerdammer, syrtos, Belio,…...
In het hart van de Belgische Ardennen produceert de Biologische Kaasfabriek van Vielsalm heerlijke biologische harde kazen: Waterloo 1815, Waterloo, Ardenner, Campagnard. Naast zijn biologische kazen van koemelk produceert de Biologische Kaasfabriek van Vielsalm ook de heerlijke verse geitenkazen onder het merk ChèvrArdennes.
Wit-Rusland, Verhnedvinsk
Duitsland, Roggenburg
...De melk hiervoor wordt geleverd door 25 boeren uit de regio, want regionaliteit maakt net als de traditionele productie van hun producten deel uit van de bedrijfsfilosofie van de Landkäserei Herzog. Sinds 2007 worden alle biologische producten onder de merknaam "Roggenburger Bio" aangeboden. Het uitgebreide assortiment omvat verschillende soorten verse, snij- en harde kazen van koemelk en...
Italië, Zanè
Gran Moravia is een harde, ecologische kaas met een lange rijping, voortgekomen uit de traditie van onze familie, die al twee eeuwen bestaat, waarin de liefde voor het vak en voor goede producten aan ons is doorgegeven. De kaas Gran Moravia staat synoniem voor kwaliteit, smaak en passie. Voornamelijk bekend in de vorm van tafelkaas, kan het dankzij de typische korrelige textuur gemakkelijk worden...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play