... worden opgeslagen in koelopslagfaciliteiten en kunnen bevroren worden verzonden. Voorgestelde toepassingen Kant-en-klare maaltijden, pizza's, sandwiches, salades, voorgerechten, enz. Productinformatie Ingrediënten: Halfgedroogde capia peper, oregano, knoflook, zout Opslag: – 18 graden Celsius Houdbaarheid: 2 jaar Verpakkingsopties In een kartonnen doos van 10 kg Doy Pack (1 kg)...
Portfolio (30)
Frankrijk, Rabastens De Bigorre
...Landterrine met groene peper Label Rouge in 180g - Jean Brunet...
Portfolio (27)
Duitsland, Heidelberg
... waarin het wordt verbouwd, geven deze peper zijn zeer specifieke eigenschappen. Twee certificaten zijn van toepassing op dit product: "Protected Designation of Origin" (PDO) en "Protected Geographical Indication" (PGI). Het is het eerste landbouwproduct in Cambodja dat de PGI heeft gekregen, welke op 2 april 2010 werd toegekend.
Portfolio (74)
Frankrijk, Castelnaudary
Met een lokale verankering in het zuiden van Frankrijk, bedenkt en ontwikkelt de Groupe Rivière, al 3 generaties lang, smakelijke en innovatieve kant-en-klaar gerechten, gebaseerd op traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige aroma's. Via zijn merken toont de Groupe Rivière zijn toewijding aan de ...
Portfolio (56)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... helften van een citroen Kosher zout Peper 2 eetlepels boter Peterselieschuim 100 gram peterselie 25 gram gehakte uien 100 ml kippenbouillon Peper 1 eetlepel boter 150 ml slagroom Zout Allereerst, bereid het peterselieschuim voor. Verhit de boter op middelhoog vuur en bak de uien hierin. Zodra de uien aromatisch worden, voeg je de peterselie toe en meng je beide onmiddellijk. Haal het ui-peterseliemengsel van het vuur en laat het een tijdje afkoelen. Maak een klontvrije puree van de slagroom, kippenbouillon, peterselie-ui mengsel, peper en zout in een keukenmachine.
Portfolio (241)
... dippen met vers brood). Coupage In de neus, banaan en gemalen peper. In de mond vanille en een gemiddelde maar aangename pittigheid met een lange en aanhoudende smaak in de nasmaak. (Aanbevolen bij gebakken of gegrilde vis en met pasta).
Portfolio (25)
...Onze Cambodjaanse peperproducent is een van de eerste boeren onder de 12 gelabelde producenten die de naam "Kampot-peper" heeft verkregen in Cambodja. Hij heeft actief deelgenomen aan de oprichting van dit label in 1992 en is vandaag de dag een van de weinige boerderijen die in handen is van een Cambodjaan. De Kampot-peper wordt geoogst op het moment van rijpheid rond februari, waarna deze in de...
Portfolio (50)
Frankrijk, Livry Gargan
...Antep Gourmet Rode Chilipoeder (400 g) Productcode: 9205 Merk: Vesce Netto gewicht: 400g...
Portfolio (46)
Duitsland, Hannover
...Endemische wilde peper uit het Hoogland van Madagaskar Productdetails: Endemische wilde peper uit het Hoogland van Madagaskar Gourmetkwaliteit: Alleen geselecteerde grote peperkorrels Uniek aroma Oogst 2020; THT: 12/2022 Voatsiperifery: wild en uniek De Voatsiperifery wilde peper is een van de ware schatten van Madagaskar en uniek in zijn aroma. Hij groeit uitsluitend aan lianen in het madagassische regenwoud op hoogtes tot 20 meter. Met de gourmetkwaliteit bieden we de grote en aromatische peperkorrels.
Portfolio (8)
Frankrijk, Arles
...L'artisan Popol Heerlijke tomaat-paprika soep met een vleugje Espelette-peper. Ingrediënten: tomatenpuree 42%, rode paprika 26%, water, zout, suiker, extra vierge olijfolie 4%, Espelette-peper 0,5%.
Portfolio (142)
Spanje, Guardamar Del Segura
...GOURMETPRODUCT Kruidenmix bereid met fleur de sel en specerijenmix Ingrediënten: Fleur de sel (90%), specerijenmix (10%): (roze peper, hibiscus en gerookte paprikapoeder). Aanbevelingen: Perfect voor het op smaak brengen van zeevruchten, carpaccio, cocktailsaus, octopus a la gallega, vlees en vis. Voedingsinformatie per 100 g: Energiewaarde: 121 Kj/29 Kcal. Vetten: 1,2 g, waarvan verzadigd: 0,2 g. Koolhydraten: 2,0 g, waarvan suikers: 0,9 g. Eiwitten: 1,4 g. Zout: 84,9 g. Cilindrische zoutstrooier van 100% recyclebaar karton van 100 g.
Portfolio (10)
Frankrijk, Bretteville-Sur-Odon
...Specialist in gourmet vanille uit Madagaskar, we hebben voorraden van vanille in verschillende formaten (peul, poeder, uitgeput) en in de volgende kwaliteiten (sneden, gourmet, rode extractie)...
Portfolio (2)
Spanje, Almansa
Wij zijn een bedrijf dat voortkomt uit de ervaring en de loopbaan van een professioneel en multidisciplinair team dat verbonden is met de wereld van bedrijven. Wij richten ons op het bieden van zakelijke oplossingen op internationaal niveau in verschillende markten in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, Afrika en het Midden-Oosten, en vormen een netwerk van operators die op maat werken, rekeni...
Portfolio (5)
Spanje, Murcia
...Pepus piquillo-peper wordt zorgvuldig geoogst en geselecteerd, daarna wordt het geroosterd boven een houtvuur en in potten verpakt. Gewicht: 0,340 gr...
Portfolio (178)
Frankrijk, Bidart
...Epicerie fine: L'Olijfolie Extra Vergine "Knoflook & Peper" Bio, fles N°7 - L'Olijfolie Extra Vergine "Knoflook & Peper" Bio, de fles N° 7, is de onstuimige vereniging van knoflook, peper en olijf. Zonder toegevoegde aroma's of additieven en uitsluitend verkregen door maceratie, is deze culinaire bereiding biologisch gecertificeerd door Bureau Veritas (FR BIO10). Een fles van 250ml, ook aanwezig in het Gourmetpakket N°5.
Portfolio (59)
...Zoek je een ongewoon chocoladecadeau? Wil je je een gourmet voelen? Hou je van alles wat origineel is? De ambachtelijke chocoladeserie "Picant" zegt "ja" op alle vragen! Echte donkere chocolade (70% cacao), zonder toevoeging van cacaobotervervangers, schadelijke vetten en kunstmatige smaken. Handgemaakt door chocolatiers. Zes originele smaken met specerijen: zeezout, kardemom, roze peper, cayennepeper, kaneel, gember. Een ongewoon cadeau voor fans van nieuwe smaakcombinaties.
Portfolio (10)
Italië, San Pietro Clarenza
...De geur van wilde venkel verrijkt met de smaak van sardines, rozijnen en de geur van saffraan in een dressing van de meest klassieke Siciliaanse keuken om unieke pastagerechten te bereiden. INGREDIËNTEN: Verse wilde venkel min. 80%, verse sardines, ansjovisfilets, rozijnen, PINOLI, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, verse ui, zout, zwarte peper, saffraan. Kan fragmenten van pijnboompit-schalen bevatten. Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfolio (8)
... neiging heeft om direct na het koken uit te drogen. Al onze referenties zijn gebaseerd op: melk, eieren, bloem, zout, peper, evenals reuzel om de laag beter te maken. Van onze basis Crefole sfogliate bereiden we verschillende referenties: volkoren Crefole sfogliate, Crepole met polentadeeg, volkoren Crefole sfogliate, Crefole sfogliate met spelt. Hieruit ontstaan ook onze smakelijke snacks: Crefolini en Crepolini.
Portfolio (10)
Spanje, Salteras
...Productie van fuet artisanale in verschillende smaken: zwarte peper, paprika, kruiden, natuurlijk...
Frankrijk, Paris
HERENCIA, distributeur van koffie rechtstreeks afkomstig van onze plantages in Guatemala. Ik ben verheugd u onze selectie kwaliteitsproducten voor te stellen: groene koffie, thee, peper, cacao, gouden koffie. Ons bedrijf zet zich in om u de beste koffies uit Guatemala te bieden, zorgvuldig bereid om al hun unieke smaken naar voren te brengen. Groene koffie is onze specialiteit. We betrekken...
Portfolio (14)
Frankrijk, Montpellier
... aan: van gourmet Bourbon vanille (minimale vanillinegehalte van 1,8%, minimale lengte van 18 cm, vochtgehalte tussen 28 en 38%...), geselecteerde en gezeefde wilde peper met een dichtheid tussen 350 en 500 g/L, zware zwarte peper (dichtheid van 600 g/L van graad G1 of G2), wilde Ceylon-kaneel... Sluit je bij ons aan en verrijk je catalogus met uitzonderlijke producten en een ecologisch verantwoorde en betrokken ethiek.
Portfolio (8)
Duitsland, Wildberg
...Dagelijkse afhalingen door Schenker, DHL & UPS zijn voor ons vanzelfsprekend! Wij voeren de volgende productgroepen: - Keukenzouten / natuurzouten / gourmetzouten uit de hele wereld - Exclusieve gourmet-pepers uit de hele wereld (biologisch & conventioneel) - Natuurlijke suikers (biologisch & conventioneel) - Specerijen (biologisch & conventioneel) - Himalaya zoutlikstenen uit Pakistan - Zoutlampen & zouttheelichten uit Pakistan - Diverse zoutcosmeticaproducten - Zoutbouwstoffen...
Madagaskar, Sambava
... Madagascar produceren we ook andere producten zoals koffie, peper en cacao. We bieden de beste kwaliteit en verkopen onze producten voornamelijk in grote hoeveelheden. EPICES DES ILES MADAGASCAR exporteert wereldwijd, naar alle sectoren: cosmetica, patisserie, industrie, ijssalons... We reageren op uw verzoeken en verwachtingen binnen een korte termijn. We nodigen u uit om onze website te raadplegen https://www.epicesdesiles.com. Voor meer informatie over de producten die we aanbieden, aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Portfolio (7)
Oostenrijk, Lamprechtshausen
...En, bijvoorbeeld bij peper, als het voor de beste smaak en kwaliteit nodig is, ook wereldwijd. Het is voor ons een van de grootste vreugden om deze schatten te vinden in geselecteerde, vaak kleine ambachtelijke bedrijven. Slechts het beste halen we voor u in de naturboxx, om u bijzondere smaaksensaties te bieden. We informeren, adviseren, proeven en kijken ernaar uit om het hoogste genot met u te delen. Genietgroeten Michaela en Werner Schabauer naturboxx KG...
Frankrijk, Lannilis
...Wij zijn een klein bedrijf gevestigd in Madagaskar (noordwest) in Ambanja. Wij exporteren over de hele wereld. Wij hebben A-kwaliteit vanille (gourmet, tk, zwarte vanille), B-kwaliteit (rood US of EU) en C-kwaliteit (snippers). Daarnaast hebben we zwarte peper 550g / l FAQ-type in grote hoeveelheden. Tot slot exporteren we ook cacaobonen (mix van criollo, forastero, trinitario). Onze cacao is beroemd en gelabeld, van goede kwaliteit (standaard en hoger). Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Dank u, met vriendelijke groet, Doms Tovolah...
Portfolio (3)
... Honing, Monoflorale Honing, zoals Rozemarijnhoning, Tijmhoning en Sinaasappelhoning. Cenceñas Taarten voor Gazpachos, Gazpacho Taarten, Ambachtelijke Taarten, Taarten voor Gazpacho Manchego, Hoofd Ingrediënten Gazpacho Manchego. De beste Gedroogde, Gekookte en Verse Vleeswaren uit de Sierra van Albacete. Peper Salchichón, Chorizo la Mancha, Chorizo del Infierno, Uienbloedworst, Witte Butifarra...
Spanje, Barcelona
... serviceniveau dat hun verwachtingen overtreft. We bieden 100% pure saffraan, Klasse I Superior volgens Norm ISO 3632, met hoge niveaus van crocetine, picocrocine en safranal en lage niveaus van vocht en bloemresten in ons volledige assortiment. Een product van hoge kwaliteit voor de meest veeleisende smaken. De verschillende kwaliteiten die we aanbieden zijn: Mediterranean, Sargol en Negin. Gourmet zwarte, rode en witte peper uit Kampot (Cambodja). Rots- en zeezouten uit verschillende delen van de wereld.
Spanje, Jamilena
Verkoop van extra vierge olijfolie, gewone olijfolie, pomace-olie, biologische olijfolie, zowel in flessen als in bulk, eenheidsdoseringen en gearomatiseerde oliën zoals kaneel, citroen, sinaasappel, peper.... En plantaardige oliën, zowel rauw als geraffineerd.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play