Hongarije, Budapest
... in de keuken. Ze zijn het hele jaar door verkrijgbaar, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor chefs en thuiskoks.Naast de culinaire toepassingen bieden saliebladeren een vleessmaak aan vegetarische gerechten, waardoor ze een waardevol ingrediënt zijn in plantaardig koken. In Italië wordt salie vaak fijngehakt en gemengd met gesmolten boter om een smaakvolle saus voor pasta of gnocchi te...
Portfolio (59)
Duitsland, Bad Bramstedt
...De aanblik van gesmolten kruidenboter op een mooi stuk vis of vlees doet je watertanden. Wat zou een sappige grillsteak, een knapperig baguette, een hete ovenaardappel of hete raclette-kaas zijn zonder dit heerlijke stukje boter? Of het nu bij vlees, gegrild groenten, vis of gewoon op een stuk brood is – vanaf nu kun je je eigen boter maken. Alles wat je nodig hebt, is ons geniale kruidenzout. Niets staat meer in de weg voor de boterplezier, het wordt niet lekkerder. Inhoud: 30,00 g Artikel-Nr: 480816...
Portfolio (89)
Estland, Tallinn
... wanneer het op een koele en droge plaats wordt bewaard. De belangrijkste ingrediënten zijn melk (of magere melk in het geval van de vetarme kaas - "light"), water, kaas en boter. De kleur van de kaas is ivoor en lichtgeel en de smaak is mild en romig. Neem alstublieft contact met ons op voor aanvullende informatie en prijzen.
Portfolio (80)
Italië, MILANO
...Tussen de 20 en 26 maanden bereikt de Parmigiano Reggiano de rijpheid die nodig is om zijn kenmerkende smaak te uiten, maar behoudt nog steeds smaaktonen die typisch zijn voor jonge kaas. Het biedt daarom op de tong aroma's van gesmolten boter, melk en yoghurt, gecombineerd met een fruitige nasmaak die doet denken aan banaan en ananas, in een delicate balans tussen zoet en zout. De kaas is kruimelig en korrelig, met een strogele kleur. KG 35.000 GEWICHT VAN DE HELE VORM PRIJS PER KG IN EURO 7,00 VERVALDATUM 15/10/2025 MINIMALE BESTELLING 50 HELE VORMEN...
Portfolio (229)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... dit in je slagroomspuit doen, die je eenmaal met een hoogwaardige slagroompatroon moet opladen. Nadat je alles hebt toegevoegd, moet je de container ongeveer tien keer krachtig schudden. 3 Eieren – 1 eetlepel citroensap – 1 theelepel Dijon – 1/4 theelepel zout – 1/2 kop gesmolten boter...
Portfolio (241)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Ingrediënten: 48% gesmolten kaas (melk) (45% fdm, stremsel van oorsprong [kaas (melk), 29% camembert (melk), water, boter (melk), eiwitten, smeltzouten (e452, e331), zetmeel, zout], bloem (tarwe, gemoute gerst), water, raapzaadolie, zout, rijsmiddelen (e450, e500), zonnebloemolie, azijn, gist, emulgatoren (e471 (raapzaad), e322) van de campagnes, gedroogde peterselie. Bereiding: Frituur; 2'30 min op 175°C, niet te lang bakken. Bak of frituur de producten tot ze goudbruin zijn.
Frankrijk, Biguglia
... vervolgens de gesmolten boter toe. Zet een uur in de koelkast. Leg kleine hoopjes deeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 5 tot 8 minuten. Haal de tuiles met een spatel van de bakplaat en laat ze afkoelen op een deegroller om hun vorm te geven. Geniet zonder gêne!
Portfolio (68)
Oostenrijk, Lind Im Drautal
...Tomaten, Mozzarella, Basilicum - klinkt heel Italiaans. En zo smaken deze pasta's ook. Onze tip: Bestrooi met Parmezaanse kaas en overgiet met bruine boter! Tomaten, Mozzarella, Basilicum - klinkt heel Italiaans. En zo smaken deze pasta's ook. Onze tip: Bestrooi met Parmezaanse kaas en bak ze! Serviervorschlag 4 stuks tomaten-mozzarellapasta overgieten met gesmolten boter en serveren met groene...
Portfolio (11)
Frankrijk, Talant
...boter, zonnebloemolie, melkpoeder, en gerstemout. Deze crêpe dentelle is ideaal voor het maken van knapperige en krokante bases voor desserts (gemengd met praline, gianduja, couverture chocolade, pistachepasta, hazelpasta, onder anderen). Rol uit met een deegroller tussen twee vellen bakpapier of een siliconenmat, en snijd met behulp van inox uitstekers of messen. Verpakking: 300g Koks tips: Om uw glinsterende crêpe dentelle waterdicht te maken, voeg 5% gesmolten cacaoboter toe. Referentie: D200523 Op voorraad: 11 Producten Afmetingen: 300 Gr...
Portfolio (192)
Frankrijk, Grigny
...De sorrel is geselecteerd, gewassen, IQF ingevroren, gesneden en vervolgens verpakt. Het staat bekend om zijn ongeëvenaarde smaak. Het is ook zeer smakelijk als het gekookt wordt. Gestoomd, gestoofd of gesmolten in boter, het gaat goed samen met eieren of met wit vlees of vis. Dit kwaliteitsproduct behoudt al zijn smaak dankzij de ZIP-zak. VERPAKKING: 8 x 250 g = 2 kg...
Portfolio (93)
Kroatië, Veliki Zdenci
Zdenka is een bedrijf met een lange traditie in de kaasproductie. Het werd opgericht in 1897, in Veliki Zdenci – een landbouw- en veeteeltgebied met een uitgesproken melkproductie. Rijke weiden boden ideale omstandigheden voor melkproductie. De zuivelfabriek veranderde haar naam in Zdenka, naar de dochter van de voormalige eigenaren, Zdenka. In 1945, na de Tweede Wereldoorlog, werd het bedrijf gen...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play