Frankrijk, Outreau
Bulgarije, Sofia
... zoete anijssmaak. Vanwege zijn zoete smaak wordt steranijs vaak gebruikt in jam, taarten, pudding en siroop. Het wordt ook gebruikt in dranken om absint, likeuren en pastis op smaak te brengen. Het wordt zeer vaak gebruikt in de Chinese keuken met geroosterde eend en ander vlees. Verpakking: 125g, 250g en in bulk.
Portfolio (154)
Slovenië, Ljubljana
... eiken) en nog eens 6 maanden in de flessen. Rijping potentieel: 2018 - 2028. Kenmerken: De kleur is diep robijnrood. Het bouquet biedt zowel jeugdige als rijpe noten. Het ruikt naar rijpe donkere rode en zwarte vruchten en chocolade met een hint van hout. De wijn is droog in de mond met een fluweelachtige textuur en flexibele tannines. Zeer intens en fruitig karakter, maar toch voel je een elegante frisheid. Voedselcombinaties: Goed bij steak, wildterrine of geroosterde eend. Past ook goed bij pasta, risotto en gerijpte kazen. Serveertemperatuur: 14 - 16° C.
Portfolio (10)
Frankrijk, Auxerre
...Neus krachtige geur van warme rode bessen, gebakken bramen en crème de cassis, met tonen van speculaas, gedroogde rozen, struik en potlood, evenals een vleugje gekonfijte viooltjes. Mond gebalanceerd en eerlijk met een mooie balans tussen materie, densiteit en frisheid. De afdronk is zeer lang met verse rode vruchten, zoethout, kaneel en rokerige tonen. Wijn-spijs combinatie geroosterde eend...
Portfolio (190)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play