Frankrijk, Boulogne-Sur-Mer
...Handmatige pelmachine die zich aanpast aan alle soorten vissen met een fijne of diepe schil: platte vissen (tong, rog, enz.) en grote verse of gerookte visfilets (forel, zalm, enz.). Hij is verkrijgbaar in 2 versies: - met mes (V358L) - of alleen met de schilmes (V358S). De dikte-instelling is mogelijk op de V358L dankzij de handgreep aan de zijkant van de machine. De optionele...
Portfolio (48)
Frankrijk, Descartes
... gerookte zalm uitsluitend maken van verse vissen. Biologische gerookte zalm Wij zijn sinds 2004 gecertificeerd door Ecocert voor verse zalmfilet, hele en gesneden biologische gerookte zalm, evenals voor hele en handgesneden gerookte zalm. Dit alles is afkomstig van Schotse, Ierse of Noorse zalm. Dille gemarineerde zalm Deze zalm wordt langzaam gemarineerd bij 0°C, waaraan we fijngehakte dille toevoegen.
Portfolio (1)
Litouwen, Vilnius
...Koudgerookte forel, koploze karkas van 1 kg + ontdaan (c) zonder verpakking per 1 kg - GEROOKTE PRODUCTEN Doosbijlage: 10 kg Houdbaarheidsdatum: 60 dagen, t van -2 tot +2 Fabrikant: LLC Vivat Fish Winkelketens waar de producten worden gepresenteerd: Food City, Bay...
Portfolio (45)
Portugal, Barcelos
...Een hoogwaardig apparaat De cortex vis schiller CBF 496/7 is een automatische tweelijns apparatuur die ideaal is voor het fileren van verse of gerookte zalm. Met een ultra-compact ontwerp, eenvoudig te gebruiken en voldoet aan alle hygiëne- en veiligheidsprotocollen. Deze machine biedt drie filermethoden: diep, met een scherp mes; dun en zilverachtig, dat de huid eruit trekt. Een 100...
Portfolio (28)
Frankrijk, Les Eyzies De Tayac
...De zeer snelle slacht van onze vissen gebeurt volgens de traditionele Japanse techniek IKEJIME, die het dierenleed vermindert en zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit van het vlees en een lange houdbaarheid. De gerookte zalmfilet in sashimi-stijl wordt zorgvuldig geselecteerd uit onze mooiste filets. Deze worden ontdaan van graten, met droog zout gezouten en voorzichtig gerookt met beukenhout...
Portfolio (18)
Ierland, Killybegs
... fabriek uit met een rokerij, om verse Atlantische zalm, kabeljauw, schelvis, wijting, makreel en haring te roken. We opereren onder de richtlijnen van HACCP en met gekwalificeerd personeel, waarvan sommige al 25 jaar hier zijn, zorgen ervoor dat klanten alleen topkwaliteit verse, bevroren en gerookte zeevruchten aan hun deur geleverd krijgen.
België, Antwerpen
Maereflow: import - export van verpakte producten (tonijn, artisjokken...), van diepgevroren voedingsmiddelen (zeevruchten en diverse vissen, allerlei soorten vlees); ook specialist in diverse huishoudoliën (zonnebloem, maïs, palm) en vooral in olijfolie (extra vierge) evenals balsamico-varianten, in glazen of PET-flessen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in artisjokken, ansjovis en gepelde tomaten in blik.
... groothandelaren. Onze producten zijn HACCP, ISO - 9001, FDA, BRC, IFS, Global GAP gecertificeerd. Wij opereren met een compleet traceersysteem, met gezondheids- en veiligheidspecificaties, die voldoen aan de normen en behoeften van onze klanten over de hele wereld. Onze producten garanderen kwaliteit en hoge voedingswaarde. Naast de kwaliteitssystemen die we hebben, groeien onze vissen in de heldere wateren...
Denemarken, Faaborg
... de Deense haven wordt geland binnen 24 uur bij uw bedrijf is met onze eigen koelwagens. Wij streven ernaar om alle vis de dag na de vangst te leveren en vaak dezelfde dag. Dit geldt voor zowel hele vissen als filets en vers gepaneerde visfilets. Wij leveren alle soorten gerookte producten, zowel koud- als warmgerookt, die zijn gerookt door zeer bekwame vakmensen!
Polen, Jarocin
In ons aanbod vindt u producten van pelagische vissen; voornamelijk makreel en haring. Op basis hiervan produceren we salinaten, marinades, gerookte producten en kant-en-klare gerechten. We produceren ongeveer 120 verschillende soorten producten van pelagische vissen. De grondstof voor de productie wordt onder andere geïmporteerd uit: IJsland, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Een...
Frankrijk, Paris
...-kaviaarcubes om te knabbelen, de plakjes 'pressé' om in een croque-monsieur te verwerken, of de CaviarCream, een 'verhoogde' tarama. Een andere vondst: de gedroogde kaviaarbloem, te gebruiken gemalen of in hele korrels op risotto of scrambled eggs... Naast de eieren en gerookte vissen breidt PETROSSIAN geleidelijk zijn assortiment uit met andere feestelijke producten: foie gras, truffels...
Portfolio (5)
Griekenland, Kavala
... Europese markt te exporteren, met ook plannen voor derde landen. De belangrijkste exportproducten zijn gerookte vissen, diepvries zeevruchten, olijven en olijfolie. Dagelijks komen we in contact met nieuwe partners om de variëteit van onze exportproducten uit te breiden en nog aantrekkelijker te worden voor nieuwe klanten. De ervaring die we in al deze jaren hebben opgedaan, stelt ons in staat om...
Duitsland, Hamburg
De Hamburger Fischwerker is een visveredelingsbedrijf dat aan de ene kant gemarineerde zalm volgens Scandinavische traditie (Graved Lachs) produceert met een verscheidenheid aan verse kruiden en kruidencombinaties. Daarnaast maken we gerookte en gemarineerde zalmforellen met een geheel nieuwe en milieuvriendelijke rookmethode. Onze zalm kopen we rechtstreeks op de Hamburger vismarkt, de vissen...
Portfolio (1)
Frankrijk, PEYREHORADE
... ouderwetse rookkasten produceert Maison BARTHOUIL gerookte zalm van hoge kwaliteit. Maison BARTHOUIL biedt ook andere vissen aan (gerookte paling), biologische producten (biologische zalm, biologische terrines), kaviaar, vis-eieren, tarama, regionale specialiteiten (eendenconfit, verse, gerookte en gedroogde magrets...) en gastronomische cadeaupakketten.
Spanje, Barcelona
... gebieden, die al meer dan 2000 jaar in gebruik zijn sinds de tijd van de Romeinen en Feniciërs voor de productie en kweek van vissen in vijvers (esteros), zijn de gebieden waar het water wordt opgeslagen, waar de productie van fytoplankton veel groter is dan in open zee. Deze grotere hoeveelheid natuurlijk voedsel zorgt ervoor dat ons product een verfijndere smaak krijgt.
Polen, Solec
... gasten die voor zakelijke doeleinden reizen als voor mensen die willen ontsnappen aan de dagelijkse drukte. In ons hotel, waar we accommodaties net buiten Warschau aanbieden, hebben we een uitstekend restaurant en onze grootste trots zijn de zelfgemaakte vleeswaren en heerlijke vers gerookte vissen, die we volgens een traditioneel familierecept in onze eigen rokerij op het terrein van het hotel maken. Voor onze gasten hebben we 30 comfortabel ingerichte kamers beschikbaar. Op het terrein van het hotel hebben we een grote, bewaakte, gratis parkeerplaats voor 40 auto's.
Frankrijk, Quimper
Sinds 2002 kiest MERALLIANCE voor duurzame ontwikkeling die is gebaseerd op een ethiek die zowel economische, sociale als milieukwesties omvat. Onze specialiteit zijn gerookte en gemarineerde vissen.
Turkije, Izmir
... we voer verkopen. Hierdoor hebben we geen problemen met de vislevering en kunnen we concurrerende prijzen aanbieden. We verkopen zowel verse als bevroren vis. We kunnen verwerking doen volgens de wensen van de klant (filets, gerookte filets, enz.). OYKUM biedt ook alle soorten vis in overeenstemming met IFS, BRC, GGAP, HACCP, ISO 22000, ISO 9001, voor alle klanten en voor menselijke consumptie. We...
Italië, San Daniele Del Friuli
Forel en andere gerookte vissen...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play