...Fruitige en zoete aperitief. Gemaakt van zwarte bessen en groene walnootschalen, is Le CASS’NOIX zowel traditioneel als origineel. De gematigde zuurheid van de zwarte bes wordt verzacht door de groene walnootschaal.
GEWICHT: 1,4 kg
FLES: 75cl fles
SKU: 041...
...lijnzaad, emulgator: sojalecithine, antioxidanten: rozemarijnextract, vitamine E
Gemaakt in een atelier dat soja, eieren en zuivelproducten gebruikt
Verpakking: ongeveer 36 geroosterde gesneden baguettes per doos
Netto gewicht: 200g
Voedingskenmerken:
Gemiddelde voedingswaarde per 100g
Energiewaarde: 1624 KJ oftewel 408 Kcal
Vetten: 6.2 g
waarvan verzadigde vetzuren: 0.9 g
Koolhydraten: 72 g
waarvan suikers: 2.8 g
Voedingsvezels: 5.1 g
Eiwitten: 13 g
Zout: 1.7 g...
... suikergehalte. De dattertomaat, bekend om zijn zachte schil, knapperigheid, textuur en altijd hoge brixgraad, behoudt zijn uitstekende organoleptische eigenschappen, zowel als tros als enkelvoudige vrucht.
Rauw of gekookt, de dattertomaat is geschikt voor alle toepassingen in de keuken: heerlijk in salades of als snelle snack|aperitief, uitstekend voor het bereiden van sauzen of sauzen voor een speciale pasta.
Verpakking: gr 250, 300, 350...
...Totaal fruitgehalte:
Bereid met 55 g fruit per 100 g eindproduct.
Ingrediënten en allergenen:
Mirabelle, macvin, suiker, citroensap, gelatine: pectines van appel.
Gemiddelde voedingswaarden per 100g
Energie 997/235 kJ kcal
Vetten < 0.5 g
Waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g
Koolhydraten 56 g
Waarvan suikers 46 g
Eiwitten 0.7 g
Zout 0.01 g
Ga op een reis van verfijnde smaken met onze Mirabelleconfituur met Macvin, een unieke en verfijnde mix die de delicate zoetheid van mirabelles combineert met de rijke diepte van Macvin, een traditionele Franse aperitief.
Gewicht: 335g
SKU: 3 455 149 000 454...
...De Thompson VIJAYA druif heeft een gemiddelde grootte. Donkerbruin-zwart van kleur, zoet en suikerachtig, vlezig, wordt het vaak als aperitief, in salades of in gebak genoten.
Reference:20601...
... aperitief met foie, blauwe kazen, patés en Moorse pasteitjes. Ook met desserts, piononos, banket, taarten en crema catalana.
Anchurón ligt in de Spaanse provincie Granada. De wijngaarden strekken zich uit in de uitlopers van de Sierra Nevada, het Natuurpark van de Sierra de Huétor en het Natuurpark van de Sierra de Baza, op een gemiddelde hoogte van 1.000 meter boven zeeniveau, waardoor het behoort tot het Hoge Andalusië. De productieprocessen combineren de Spaanse traditie met de nieuwste technologische vooruitgangen, hernieuwbare energiebronnen en milieuvriendelijke praktijken.
...Referentie
3390390000580
Pinda's om te genieten als aperitief of te gebruiken in de keuken.
Gemiddelde voedingsanalyse per 100 g
Energiewaarde 2582 kJ oftewel 622 kcal
Vetten: 49 g - waarvan verzadigde vetzuren: 8 g
Beschikbare koolhydraten: 13 g - waarvan suikers: 6 g
Vezels: 7,5 g
Eiwitten: 28 g
Zout: 0,025 g...
...Druivensoorten: Verrassing van de wijnmaker
Leeftijd van de wijnstokken: 3 tot 50 jaar
Terroir: Klei-kalk
Oogst: Machine
Proeverij:
• Kleur: helder
• Eerste neus: Witte Bloem
• Tweede neus: Witte Vruchten
• In de mond: Fris en rond met een minerale afdronk, aroma's van abrikozen
• Gemiddelde caudalie (5/6) Wijn/spijs combinatie:
• Vis, zeevruchten, Aperitief….
Bewaring: 2 tot 3 jaar
Wijnbereiding...
...De Crémant d'Alsace is een mousserende wijn die volgens de traditionele methode wordt geproduceerd. Na een eerste fermentatie in tank, wordt de wijn in flessen gedaan voor de tweede fermentatie die hem bruisend maakt.
Gemiddelde opslagduur op latten: 18 maanden.
Ontvangsten, te serveren als aperitief of bij een volledige maaltijd.
Druivenrassen: 100% Pinot Noir
Neerslag: 550 mm/jaar
Rijping: 8 tot 9 maanden in honderdjarige vaten
Alcohol: 12%
Serveertemperatuur: 5-7°C
Bewaarpotentieel: 3 jaar...
...Kenmerkend wijnachtig
Smaak: Droog, zeer harmonieus
Serveer temperatuur (Celsius): 8° 10° C
Aanbevolen: Aperitief, vis en Italiaanse voorgerechten, zeevruchten, delicate soepen alsook groenten, mozzarella en verse kaas.