Frankrijk, Condom
...Fruitige en zoete aperitief. Gemaakt van zwarte bessen en groene walnootschalen, is Le CASS’NOIX zowel traditioneel als origineel. De gematigde zuurheid van de zwarte bes wordt verzacht door de groene walnootschaal. GEWICHT: 1,4 kg FLES: 75cl fles SKU: 041...
Portfolio (66)
Frankrijk, Aix En Provence
...lijnzaad, emulgator: sojalecithine, antioxidanten: rozemarijnextract, vitamine E Gemaakt in een atelier dat soja, eieren en zuivelproducten gebruikt Verpakking: ongeveer 36 geroosterde gesneden baguettes per doos Netto gewicht: 200g Voedingskenmerken: Gemiddelde voedingswaarde per 100g Energiewaarde: 1624 KJ oftewel 408 Kcal Vetten: 6.2 g waarvan verzadigde vetzuren: 0.9 g Koolhydraten: 72 g waarvan suikers: 2.8 g Voedingsvezels: 5.1 g Eiwitten: 13 g Zout: 1.7 g...
Portfolio (31)
...Totaal fruitgehalte: Bereid met 55 g fruit per 100 g eindproduct. Ingrediënten en allergenen: Mirabelle, macvin, suiker, citroensap, gelatine: pectines van appel. Gemiddelde voedingswaarden per 100g Energie 997/235 kJ kcal Vetten < 0.5 g Waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g Koolhydraten 56 g Waarvan suikers 46 g Eiwitten 0.7 g Zout 0.01 g Ga op een reis van verfijnde smaken met onze Mirabelleconfituur met Macvin, een unieke en verfijnde mix die de delicate zoetheid van mirabelles combineert met de rijke diepte van Macvin, een traditionele Franse aperitief. Gewicht: 335g SKU: 3 455 149 000 454...
Portfolio (46)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 3390390000580 Pinda's om te genieten als aperitief of te gebruiken in de keuken. Gemiddelde voedingsanalyse per 100 g Energiewaarde 2582 kJ oftewel 622 kcal Vetten: 49 g - waarvan verzadigde vetzuren: 8 g Beschikbare koolhydraten: 13 g - waarvan suikers: 6 g Vezels: 7,5 g Eiwitten: 28 g Zout: 0,025 g...
Portfolio (114)
Frankrijk, Caromb
...Druivensoorten: Verrassing van de wijnmaker Leeftijd van de wijnstokken: 3 tot 50 jaar Terroir: Klei-kalk Oogst: Machine Proeverij: • Kleur: helder • Eerste neus: Witte Bloem • Tweede neus: Witte Vruchten • In de mond: Fris en rond met een minerale afdronk, aroma's van abrikozen • Gemiddelde caudalie (5/6) Wijn/spijs combinatie: • Vis, zeevruchten, Aperitief…. Bewaring: 2 tot 3 jaar Wijnbereiding...
Portfolio (4)
Frankrijk, Colmar
...De Crémant d'Alsace is een mousserende wijn die volgens de traditionele methode wordt geproduceerd. Na een eerste fermentatie in tank, wordt de wijn in flessen gedaan voor de tweede fermentatie die hem bruisend maakt. Gemiddelde opslagduur op latten: 18 maanden. Ontvangsten, te serveren als aperitief of bij een volledige maaltijd. Druivenrassen: 100% Pinot Noir Neerslag: 550 mm/jaar Rijping: 8 tot 9 maanden in honderdjarige vaten Alcohol: 12% Serveertemperatuur: 5-7°C Bewaarpotentieel: 3 jaar...
Portfolio (36)
Populaire landen voor deze zoekterm