Frankrijk, Castres
195km
Benne SA is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de fabricage van oplossingen voor handling en hijsen, aangepast aan de behoeften van de industrieën. Met een erkende expertise biedt het bedrijf een breed scala aan kantelcontainers, containers en op maat gemaakte hijsapparatuur, ontworpen om het transport en de opslag van materialen in veeleisende omgevingen te optimaliseren. Of u n...
Portfolio (39)
... ketel gekookt en gedurende meerdere uren ingekookt. Gebruik: De moerbeienmelasse is van nature zoet. Het kan zowel in desserts als in hartige gerechten worden gebruikt. De melasse kan dus worden gebruikt in de patisserie om uw bereidingen te zoeten. Het kan ook aan uw yoghurt worden toegevoegd om het te zoeten. In de keuken, voor een zoete/zoute combinatie, kunt u een paar druppels melasse aan uw samengestelde salades toevoegen, om honingachtige en gekarameliseerde aroma's te brengen. Het kan ook worden gebruikt in hartige gerechten, bijvoorbeeld om eend of groenten te deglaceren. Fles: 20L...
Portfolio (45)
Frankrijk, Montelimar
240km
...Provençaalse specialiteit! Ambachtelijk gemaakte speculaas uit onze werkplaats. Een harmonieuze combinatie van patisserie en nougat. Ideaal om uw feesttafels te decoreren of als cadeau. Referentie:618101 GEWICHT (in KG):0.20 Verpakking:6 BTW:20.0%...
Portfolio (154)
Frankrijk, Tassin-La-Demi-Lune
228km
...De gehakte pistachenoten uit Iran, een intens groene pistache afkomstig van Iraanse pistachebomen. Deze pistache bevat geen conserveermiddelen of additieven. Je kunt deze gedroogde vrucht gebruiken in de patisserie om smaak, crunch en meer smaken aan je desserts toe te voegen. Je kunt ze ook toevoegen aan je muesli of granola voor een knapperige textuur! De pistachenoten moeten een geelachtige kleur hebben die naar donkergroen neigt: hoe groener ze zijn, hoe intenser de smaak! Deze pistachenoten uit Iran zijn dus perfect voor al je culinaire creaties!
Portfolio (39)
Frankrijk, Port-Sainte-Foy-Et-Ponchapt
146km
...Klaar voor gebruik Tijdwinst Geen verlies De juiste dosis Verliest geen water tijdens het koken Al gepeld Ook verkrijgbaar in ongeschilde versie met antioxidant Gebruik : – Voor de patisserie (crumbles, taarten...), in huisgemaakte compote, als bijgerecht... – Geschikt voor de industrie...
Portfolio (3)
...De elektrische of gas infrarood tunnels zijn net zo divers en specifiek als de toepassingen waarvoor ze worden gebruikt. De behandeling wordt doreren genoemd voor de crèmes, gratineren voor de bereide gerechten, smelten voor de kazen (pizza's, croque-monsieur,…), korsten voor de broodjes, stoven of roosteren voor het vlees, karameliseren of glazuren voor de zoetigheden en de patisserie.
Portfolio (84)
Frankrijk, Mauléon-D'armagnac
211km
...De neus is aromatisch en biedt intensiteit, kracht, elegantie en complexiteit. Er zijn tonen van gekonfijte perzik, sinaasappel, blond tabak, rancio, peer, peper met een onmerkbare hint van patisserie. De mond is fruitig, soepel, in balans, gourmand, met een luchtige kant en biedt delicatesse, rijkdom, dynamiek en frisheid. Goede lengte en persistentie. De afdronk is luchtig en krachtig.
Portfolio (51)
Frankrijk, Saint Julien Aux Bois
29km
...De ster van de Franse patisserie...
Portfolio (5)
Frankrijk, Malataverne
244km
... vindt zijn oorsprong in de Nestlé-fabrieken in Zwitserland. In de jaren dertig wilde het bedrijf een overschot aan cacaoboter, dat werd gebruikt voor de productie van traditionele chocolade, verkopen in plaats van het te verspillen. Witte chocolade kan dan puur worden geconsumeerd in tabletvorm, als chocoladpoeder of worden gebruikt in de patisserie. De voordelen van witte chocolade Witte chocolade wordt vaak geassocieerd met een klein, nostalgisch genot dat vol suiker zit. Toch kan witte chocolade, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, ook voordelen bieden.
Portfolio (188)
Frankrijk, Le Coteau
187km
... emolliënt. De toepassingen De toepassingen van zonnebloemolie zijn als volgt: * Als kookolie. * Frituren en bakken. * Ook gebruikt in de patisserie. * Bovendien is zonnebloemolie het beste alternatief voor boter in de patisserie of keuken en wordt het geprefereerd door veganisten.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint-Etienne
193km
Frankrijk, ARGENTON SUR CREUSE
143km
...Fondant, licht en vol van smaak, het chouxdeeg in de pure traditie van de Franse patisserie, in specialiteiten met originele formaten en smaken. Het professionalisme en de knowhow van Michel Kremer worden vandaag de dag erkend door alle kanalen die patisserie verhandelen en door professionals in de voedingssector: · De Bakkers-Patisserie · De Horeca · De Catering · De Retail Michel Kremer is aanwezig waar het woord gastronomie betekenis heeft.
Portfolio (5)
Frankrijk, La Ville Aux Dames
245km
Maé Innovation is sinds 1994 gespecialiseerd in de engineering en fabricage van hoogprecisie siliconen mallen, bakondersteuningen en anti-aanbak coatings, met name voor professionals in de voedingsindustrie, maar ook in de cosmetica en de industrie. Onze filosofie plaatst Innovatie, Kwaliteit en Reactiviteit centraal in onze activiteiten. Het Maé-team biedt vandaag de dag wereldwijd erkende exper...
Portfolio (48)
Frankrijk, Poursac
144km
...Toepassingsgebieden/kwaliteiten: PATISSERIE SAUCES & KRUIDEN SNOEP & CONFECTIE (CHOCOLADE) IJS MARGARINE.. De oliemolen Morisset heeft zich gespecialiseerd in de productie van "op maat" additieve oliën van voedingskwaliteit en werkt samen met tal van spelers in de agrovoedingssector, variërend van kleine en middelgrote ambachtelijke bedrijven tot erkende industriëlen. We produceren onder andere...
Portfolio (17)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
199km
... Voedingswaarden (per 100g): Energie: 2427 kJ / 579 Kcal; Vetten: 39,7 g waarvan verzadigde vetzuren: 23,8 g; Koolhydraten: 45,2 g waarvan Suikers: 44,4 g; Vezels: 3,7 g; Eiwitten: 8,3 g; Zout: 0,21; Netto gewicht: 300g; Bewaren op een koele en droge plaats; THT: 12 maanden Referentie: MELKCHOCOLADE VOOR PATISSERIE...
Portfolio (85)
Frankrijk, Feurs
187km
... en smaken die gebruikt wordt als glazuur, vulling, inclusie en marmering "ripple". Het is een caramel die je kiest op zoek naar een textuur en smaak om het eindproduct te karakteriseren en een sterke identiteit te geven. Mogelijke toepassingen: - IJS - MELKDESSERTS - CHOCOLADE - KOEKJES - PATISSERIE - CHOCOLADE- EN GRANENREPEN - SPECIAAL BIERPRODUCTEN...
Portfolio (6)
Frankrijk, Poitiers
184km
...In de mond is er een patisserie-achtige kwaliteit met noten van chocolade en veel zoete specerijen, evenals een kruidige frisheid die zich in de afdronk manifesteert.
Portfolio (195)
Frankrijk, Soing-En-Sologne
233km
...Neus van rode vruchten (aardbei), gekonfijt, patisserie, zuur, kruidig en vanilleachtig. Domein: CHAMPAGNE PERSEVAL-FARGE Appellation: CHAMPAGNE Regio: CHAMPAGNE Kleur: Wit Druivenrassen: 100 % Pinot Noir Teeltmethode: Biologische conversie Inhoud: 75cl Gewicht: 1 kg...
Portfolio (100)
Frankrijk, Saint Ignat
125km
...Functionele tarwebloem De assortimenten van functionele bloem zijn afkomstig van een unieke en innovatieve proces: het gepatenteerde hydrothermische behandelingsproces Farigel®. Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Limagrain Ingredients functionele bloem voor verschillende toepassingen: bakkerij, patisserie, snacks, culinaire producten en voeding. Volkoren functionele bloem Volkoren bloem is afkomstig...
Portfolio (7)
Frankrijk, Saint Pal De Mons
186km
... anticorrosiemiddelen. Ontwikkeld voor extreme belastingstoestanden Geschikt voor diepvriezen Voorbeeld van gebruik: lagers, gewrichten, krachttransmissie, rollenkettingen, tandwieloverbrengingen, wormwielen, pompen, kleppen, percolatoren, boilers, meters, sterilisatoren, verpakkingsmachines, wikkelaars, montage van afdichtingen... Sectoren: conservenindustrie, bakkerijen, patisserie, snoepfabrieken, slachthuizen...
Portfolio (186)
Frankrijk, L'union
188km
...Voor de ontwikkeling van onze ingrediënten nemen we de uitmuntendheid van ambachtelijke kwaliteit als referentie om een zeer uitgebreid assortiment aan te bieden dat het werk van patissiers vergemakkelijkt en kan voldoen aan de meest veeleisende consumenten. Onze reeks ingrediënten voor de patisserie dekt alle behoeften van het vak: - Bereidingen voor banketbakkersroom (warm of koud) en vullingen...
Portfolio (12)
Frankrijk, Canejan
211km
...-uitgang voor aansluiting op het bestaande audiosysteem. Door het rode deksel te verwijderen, krijgt u toegang tot de DIP-schakelaars voor het selecteren van berichten (worst, salami en kaas, vis, bakkerij, patisserie, pizzeria, catering, pizza en desserts, ijs, fruit en groenten, kaas en zuivelproducten, nummer, patiënt, klant, acceptatie, reservering, ticketverkoop).
Portfolio (1543)
Frankrijk, Lamothe-Montravel
156km
...Ontdek deze pistache praliné spread, gemaakt met hele pistachenoten. Deze intense praliné nodigt uit om met gesloten ogen met een kleine lepel te genieten! Het voegt ook ultieme lekkernij toe aan al uw gebak en verheft uw kleine reisgebakjes. Van Délicatisserie, de patisserie van de beste chef ter wereld 2023, Nina Métayer.
Portfolio (4)
Frankrijk, Livron-Sur-Drôme
239km
Eken is een Frans merk dat slimme en stevige keukengerei en tafelaccessoires ontwerpt en vervaardigt. Gepassioneerd door techniek en koken, werken we samen met uitvinders en koks om steeds praktischere en designgerichte keukengerei aan te bieden. Onze aanpak is eenvoudig: kwaliteitskeukengerei produceren om onze klanten tevreden te stellen. Maar ook om uitvinders van culinaire objecten te vereni...
Portfolio (5)
Frankrijk, Merignac
210km
...Een maceratie op basis van Bordeaux cannelés en rum, samen met onze zelfgemaakte suikersiroop. Een recept met patisserie smaken dat gericht is op het benadrukken van de regionale gastronomie van Bordeaux.
Portfolio (9)
Frankrijk, Yssingeaux
176km
...Lid van de Nactarome-groep en merk van de Groupe Nactis Flavours, Sevarome is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van voedingsaroma's, bereidingen van noten, aromatische ingrediënten, maar ook van texturizers, stabilisatoren en voedingskleurstoffen, voor de voedingssector en de voedingsindustrie van zoetwaren. Sevarome werkt zowel voor de sectoren van de Bakkerij-Patisserie, als de...
Portfolio (55)
Frankrijk, Sallèles D'aude
242km
...LA TOULOUSAINE DES FARINES is een bedrijf dat gespecialiseerd is in bloem voor patisserie/bakkerij. Het is in Sallèles d’Aude, in het hart van het Zuidwesten in het departement Aude, dat de Toulousaine de Farines sinds 1982 is gevestigd. De Toulousaine des Farines is de partner van alle spelers in de sector van de Bakkerij/ Patisserie/ Koekjesindustrie in het zuiden van Frankrijk en in het Spaanse Catalonië.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play