Frankrijk, Ivry Sur Seine
... toevoegingen, zonder kleurstoffen, enkel gezouten, kan de boutargue 6 maanden worden bewaard op een droge of koele plaats (+6 tot 8°C). Een product van de zee bij uitstek, de boutargue of poutargue zal uw aperitief 'laten zingen'. Bij het aperitief, een mooi bord met gesneden plakken; het eenvoudigste is om de wasbescherming te laten zitten. Vergezeld van goed brood, blinis of crackers (natuurlijk), of...
Het LABORATORIUM VOOR BROMATOLOGIE WEST (LBO) biedt microbiologische, chemische en hydrologische analysetdiensten aan. De uitgevoerde analyses hebben betrekking op producten die bestemd zijn voor menselijke consumptie of diervoeding, water en milieu-monsters uit de agrovoedingssector: Slachthuizen, snijbedrijven, pluimveesector, vleeswaren, gezouten producten, vleesproducten, diervoeding...
Frankrijk, Lacaune
Opgericht in 1956, is het bedrijf OBERTI gespecialiseerd in vleeswaren en gedroogde vleesproducten. Met 60 jaar ervaring combineert OBERTI vakmanschap, traditionele recepten en moderne apparatuur. Het vlees dat wordt gebruikt voor de productie van vleeswaren en gedroogde vleesproducten is van regionale kwaliteit. Het bedrijf produceert en biedt onder andere worst, coppa, spek, gezouten en gedroogde hammen, enz.
Frankrijk, Wissous
... geselecteerd om de consument het beste van de vrucht te bieden, op het juiste moment en tegen de meest eerlijke prijs. Als specialist in dadels bieden we een breed scala aan dadelvariëteiten: takdadels, medjool, standaard, verpakt, uit alle herkomsten zoals Algerije, Mexico, Israël, Tunesië, en nog veel meer. We verwerken rauwe producten om ons assortiment te verrijken: gezouten en ongezouten pinda's...
Frankrijk, Allauch
Krokant, smaakvol en fijn gezouten, de chips van Allauch van Provence Chips worden exclusief bereid volgens een ambachtelijk recept. We selecteren onze grondstoffen zorgvuldig. Onze aardappelen zijn van de hoogste kwaliteit, voornamelijk geproduceerd in Frankrijk. Hoewel hun namen suggestief kunnen zijn (Adriana, Agria, Aminca, Bintje, Canelle, Charlotte, Chipie, Colorado…), laten hun kenmerken niets aan het toeval over. Van deze kenmerken hangt de hele smaak van onze chips en hun smaakkwaliteiten af.
Frankrijk, La Teste
... hoge kwaliteit aan te bieden. Het bedrijf heeft kwaliteitspartners en produceert zelf in het HACCP-gecertificeerde laboratorium de ijsjes, sorbets, de Tofidou (caramelcrème met gezouten boter), de nougatine, de bevroren macarons, de slagroom en de hoorntjes.
Frankrijk, Saint-Malo
... dienstenassortiment: Zachte boter, halfzoute boter, gezouten boter, boter met gerookte zouten, boter met zeewier, boter met Yuzu, boter met Espelette-peper. Kom de knowhow ontdekken van het bewerken van de Bordier-boter van de klomp tot de plak met buxushouten spatels. Duik in de selectie van 230 kazen die in onze kelders zijn gerijpt (ook beschikbaar op een cocktailplateau). De zuivelwinkel, de romige...
BOYAUDERIE VARLIAUD is fabrikant van natuurlijke darmen van schaap, varken en rund: rauwe schapendarmen, rundvleesdarmen, gezouten gekalibreerde massa, gezouten rundvleesdarmen, buisvormige darmen op een flexibele hoes, gezouten rundvleesbuizen, buisvormige darmen op een stijve buis, gezouten rundvleesbuizen. Onze belangrijkste klanten zijn vleeswarenproducenten en wederverkopers.
Frankrijk, Paris
De VIF-software richt zich op alle sectoren van de voedingsindustrie: bakkerij-confectie, zuivelproducten, kant-en-klare maaltijden, zeevruchten, charcuterie, gezouten vlees, gevogelte, fruit en groenten, handel, vleesverwerking.
Frankrijk, Quimper
Ambachtelijke chocolatier in Quimper, Bretagne. Wij vervaardigen een assortiment van ongeveer 35 soorten hoogwaardige chocoladebonbons: pralinés, hazelnoten, amandelen, ganache gemaakt van grand cru cacao, amandelpasta, gezouten boterkaramels, smeerbare gezouten boterkaramel. Verkoop aan professionals in de chocolade, kortingen voor personeelscommissies, verzending door heel Frankrijk, online winkel.
Frankrijk, Marseille
Boutargue Meyer Marseille laat u de volledige smaak van de boutargue ontdekken. Ook wel de kaviaar van de Middellandse Zee genoemd, of poutargue, wordt het gemaakt van een zak met muileitjes die eerst gezouten en vervolgens gedroogd wordt. De unieke smaak zal u een nieuwe wereld laten ontdekken. Het kan in uw gerechten worden gebruikt en zal nog meer smaak toevoegen. Deze zeldzame en luxueuze...
Frankrijk, Capdenac Gare
Het bedrijf AVEYRON BOYAUX is een darmenfabriek. De darmen, die voor 98% uit schapenresten bestaan, worden verzameld in de slachthuizen van het zuiden van Frankrijk. Ze worden gereinigd door schrapen en gezouten, vervolgens gekalibreerd, getuberd, gemeten en opnieuw gezouten. Daarna worden ze verpakt en verkocht aan grote vleeswarenbedrijven in het zuiden van Frankrijk.
Frankrijk, 17490-Gourvillette
Frankrijk, Boulogne Sur Mer
Frankrijk, Saint Maurice De Lignon
Frankrijk, Clohars Carnoët
Frankrijk, Chemilly Sur Yonne
Frankrijk, Saint André De Corcy
Frankrijk, Saint Barthélémy D'Anjou
Frankrijk, Épineau-Les-Voves
Frankrijk, Villefranche Sur Saône
Frankrijk, Chemilly Sur Yonne
Frankrijk, St Maurice De Lignon
Frankrijk, Vendin Le Vieil
Frankrijk, Bouchemaine
Frankrijk, Boulogne Sur Mer

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play