Frankrijk, Rambouillet
Gevestigd in de Chevreuse-vallei, in een landbouw-derdeplaats die producenten, verwerkers en lokale kunstenaars verenigt (ter bevordering van korte ketens en synergie met de producenten), ZILOA laat de plantaardige smaken exploderen! In ons nieuwe laboratorium creëert ons team biologische en originele recepten verpakt in composteerbare verpakkingen. We vervaardigen 2 grote collecties recepten: ...
Portfolio (12)
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten canistrelli 33% (tarwemeel, witte wijn, brandewijn, suiker, bakpoeder, zout, zonnebloemolie), karamel met gezouten boter 33% (room, volle melk, suiker, boter 11%), chocolade 33% (cacaomassa, cacaoboter, emulgator sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma), sporen van pinda's, gluten, noten.
Portfolio (97)
Frankrijk, Carquefou
...Onze demi-zoutlijn biedt de grote klassiekers van de vleeswaren, zoals de schenkel, de borst, de schouder,... en op traditionele wijze gerookt. Daarnaast bestaat het ook uit kits voor de bereiding van wintergerechten, assortiments zuurkool, klein gezouten linzen, potée, schouder à la diable, enz. We vergeten de gezellige momenten niet met de traditionele gerookte varkenshaas.
Frankrijk, Carros
...De onmiskenbare gezouten boterkaramel! Geniet van deze macaron met zijn Bretonse identiteit, met een uitgesproken karamel smaak en een vleugje zout dat zo gewaardeerd wordt door fijnproevers! Gewicht van de macaron: tussen 16 en 18g. Allergenen en intoleranties: Noten, eieren, lactose, kan sporen van soja bevatten. Glutenvrij product.
Portfolio (10)
Frankrijk, Paris
...Een uitnodiging om de Armagnac op een andere manier te ontdekken! Deze jonge assemblage maakt deel uit van de "Flacons uitnodiging"-lijn 40 % alc / Fles van 500 ml Proefnotities: Licht oranje, met schitterende gouden reflecties. Neus met intense aroma's van peer, abrikoos en pruimen, op een manier van karamel met gezouten boter en meer bloemige tonen van linde. Zachte mond waar de...
Portfolio (26)
Frankrijk, Descartes
Gevestigd in de Touraine, in het hart van de kastelen van de Loire, transformeert de Moulin du Couvent rauwe vissen op maat in gerookte producten: zalm, paling uit de Loire, haddock, heilbot, zwaardvis, tonijn, marlijn, kabeljauwfilets, steur, forel, karper uit de Brenne... We bieden een breed scala aan verpakkingen aan: Hele gerookte zalm, korte snede (voor presentaties op een bord), snijden van ...
Portfolio (1)
Frankrijk, Fouquereuil
...680 karaten /20GP 760 zakken/20GP Capaciteit: 1000 MT/MAAND Levertijd: 2 weken na P/I (pro forma factuur) Betalingsvoorwaarden: T/T (Telegraphic Transfer), D/P (Documenten tegen Betaling), L/C (Letter of Credit) Prijsvoorwaarden: FOB (Free On Board), CNF (Cost and Freight), CIF (Cost, Insurance and Freight) Andere producten op basis van pinda: Pinda schil Rode huid pinda Geroosterde pinda schil Gezouten geroosterde pinda Pindakaas Gehakte geroosterde pinda...
Portfolio (10)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Ingrediënten - 250 g mascarpone - 2 eieren - 50 g suiker - 150 g M&M's - 1/2 pakje speculaas - 1 pot gezouten boterkaramel of zelf maken - 1/2 tl vanillepoeder...
Frankrijk, Landeleau
...zoete kant : De luchtige pannenkoeken lijken op zelfgemaakte pannenkoeken. Deze producten kunnen naturel worden gegeten of dienen als basis voor uitstekende desserts. Gebakken in de pan en gevuld met chocolade, jam of andere vullingen, geflambeerd met een likeur naar keuze, vormen ze een uitstekend dessert. Zoute kant : Gebakken in de pan met een klontje gezouten boter zijn de...
Portfolio (3)
Frankrijk, Montpellier
...Gourmetdoos Referentie C50 De gourmetdoos bestaat uit: - 1 Assortiment van 190 g macarons "Gourmet Smaken". - 1 Assortiment van 140 g gemengde nougats en gezouten boterkaramels. - Collectie metalen doos.
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
... geribbelde platen. Deze professionele panini-machine, ook wel professionele panini-pers genoemd, zal nuttig zijn in uw bakkerij, snackbar, sandwichzaak en andere horecagelegenheden. U kunt allerlei soorten warme sandwiches bereiden, zoals: Rode paprika en geitenkaas, REUBEN-sandwiches (gezouten rundvlees, zuurkool, Zwitserse kaas en olijfolie), Pesto-kip, Parmaham en mozzarella, Kip en feta...
Portfolio (188)
...Deze elegante en trendy doos bevat een duo van 2 zakjes truffels: pure chocolade en chocolade met krokante stukjes gezouten karamel. Geniet van deze zachte en verfijnde chocoladetruffels voor alle culinaire gelegenheden. En dankzij het gemakkelijk sluitbare deksel behoudt de cacaotruffel al zijn smaak.
Portfolio (6)
Frankrijk, Mudaison
...Een authentiek recept met de echte aardappelsmaak, versterkt door koken op lage temperatuur. Een dikke chip, licht gezouten en laag in vet (30% minder vet dan chips op de markt).
Portfolio (2)
Frankrijk, Wissous
...4) Marketingondersteuning: samenwerking om onze producten te promoten en hun zichtbaarheid te vergroten. Wij commercialiseren de volgende productlijnen: zoute/zoete kruidenierswaren, dranken, alcohol, delicatessen, verse/diepgevroren/cateringproducten, fruit en groenten, gerookt vlees en gevogelte, vis, vlees en worstjes, bloedworst, gezouten vlees, en nog veel meer. Onze klanten zijn professionals uit de handel, de horeca, de grootdistributie, de industrie en groothandels. Gevestigd in Wissous, Essonne, staat ons team klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over onze producten.
Portfolio (186)
Frankrijk, Chazelles Sur Lyon
... grondstoffen, zonder kleurstoffen, conserveermiddelen of aroma's. Fabrikant van pasta's om te smeren zonder palmolie, gemaakt van cacao. Fabrikant van speculoospasta, hazelnootvullingen, producten zonder suiker voor diabetici, enz. Creativiteit zonder grenzen, fantasierijke gekte, nadruk op smaak, traditie, vakmanschap en productiegeheimen leiden tot sprankelende, knapperige pasta's om te smeren, met AOC Espelette-peper, gezouten boterkaramel, speculooscrème en meer.
Frankrijk, Paris
Nemat Foods is een groothandel in voedingsmiddelen die zich richt op professionals en particulieren. Importeur van levensmiddelen, met name gespecialiseerd in de import en distributie van gedroogd fruit, gezouten geroosterde noten en peulvruchten, basmatirijst, linzen. Nemat Foods biedt zijn klanten zowel verwerkte producten als bulkproducten aan, beschikbaar in verschillende verpakkingen...
Frankrijk, Vendin Le Vieil
De instellingen Simon-Dutriaux, gelegen nabij Lens in het Pas-de-Calais, zijn het resultaat van de fusie van twee bedrijven; Simon, opgericht in 1886 en oorspronkelijk gespecialiseerd in gemarineerde producten, en Dutriaux, opgericht in 1935, dat zich richtte op het roken van vis. We zijn in 2008 bij de Floridienne-groep gekomen. Deze Belgische groep is momenteel een marktleider op zowel Europees ...
Portfolio (1)
Frankrijk, Perpignan
...n°1 in de verkoop in de vleeswarenafdelingen van de winkels die we beleveren, onze producten zijn Catalaanse specialiteiten die in de Garrotxa-vallei in het Spaanse Catalonië worden vervaardigd. Gearomatiseerde of naturel fuets, gearomatiseerde of naturel saucissons, milde of pittige chorizo, hamnoten, 1/4, 1/2 of hele ontbeende serrano, een breed scala aan vacuümverpakte plakken, gezouten buik, lomo, enzovoort... ons assortiment verwent al 10 jaar duizenden toeristen die op vakantie komen in onze regio.
Frankrijk, Marseille
... maat gemaakt en aanpasbaar: natuurlijke gedroogde vruchten, gezouten, zoete en gekruide snacks, aperitiefmixen, kook- en bakingrediënten, zaden en granen... Midi Sec staat voor een erfgoed van ambachtelijke knowhow en expertise die door de generaties heen is doorgegeven en ontwikkeld sinds 1926. Met haar ervaring blijft het bedrijf zich nieuwe doelen stellen om uitmuntendheid te bereiken.
Frankrijk, Voeuil Et Giget
Opgericht in 1969, verzamelen wij bij Franse slachthuizen de gezouten ruwe huiden en vellen (runderen, kalveren, lammeren, geiten, bokjes, enz.) en selecteren we de beste keuzes om de grootste leerlooierijen en leerfabrieken in Frankrijk en internationaal te voorzien.
Pâtisserie en chocolaterie van hoge kwaliteit, gelegen in Nantes. Bestaat sinds 1948. Specialiteiten uit Nantes: rijstaarten, armoricain, Nantes-taarten, collector van de reis naar Nantes, chocolade met wijn uit de Nantes-wijngaarden, gezouten boterkaramel, enz. Gebak: taarten, éclairs, entremets, soesjes voor alle gelegenheden: bruiloften, verjaardagen, thee, maaltijden, enz. Aanbiedingen...
... ook AOP- en AOC-producten voor kaas en Cahors-wijn om ze in onze bereidingen te verwerken. Wij bieden eendenvlees aan in de vorm van confit van dijen, gésiers, gezouten magret of zelfs met foie gras, confit en/of gedroogde worstjes, gevulde maagden en nog veel andere lekkernijen om van te genieten... Wij zijn elk jaar sinds 5 jaar onderscheiden in de context van de algemene landbouwwedstrijd van...
Frankrijk, Saint Denis
...gezouten, gekarameliseerd. - Pistachenoten in de schaal, gepeld, geblancheerd, poeder, gehakt, geschaafd, in staafjes, naturel, gezouten, gekarameliseerd. - Gepelde Braziliaanse noten - Gepelde pecannoten - Walnoten, gehakte noten, notenpoeder, - Naturel cashewnoten, geroosterd, ongezouten, gezouten, in poeder, gehakt, gezouten, gekarameliseerd. - Pinda's in de schaal, geroosterd, naturel, gezouten...
Frankrijk, Pertuis
...Bij de Saumoneraie Saint Martin, een ambachtelijke rookwerkplaats, respecteren we de grote traditie om echte liefhebbers de smaak van authentieke zalm te laten ontdekken. Elke zalm wordt individueel behandeld, hij is vers geselecteerd (en niet bevroren), droog gezouten met Guérande zout "Nature&Progrès", en voorzichtig koud gerookt met beukenhout, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. We bieden ook een verfijnde selectie van gerookte en gemarineerde zalm aan, zoals pastis venkel, Bourbon peper en wodka dille.
...Hallo, Wij zijn een import/exportbedrijf, gespecialiseerd in voedingsmiddelen, gezouten vis, kabeljauw (Colin, Makayabu, Bacalhau, Julienne, Ambassade...), rijst, kip, olie, enz. Wij exporteren over de hele wereld. Wij kunnen zeer grote hoeveelheden leveren, afhankelijk van uw behoeften. Onze levertijden zijn 7 tot 30 dagen.
Frankrijk, Lorient
ARGIS GALAC'SEA biedt zeevruchten aan, geheel of verwerkt, diepgevroren, zoals vis, schaaldieren, weekdieren, schelpdieren, gerookte vis, inktvissen, kikkers en gekookte vis in blokjes.
Frankrijk, Carentan
De Société William & James is gevestigd in Carentan in Normandië. Ze is gespecialiseerd in het roken van hoogwaardige zalm en forel. Van de hele vis tot de verpakking van uw gerookte zalm verstrijkt er meerdere dagen waarin een strenge selectie wordt uitgevoerd, gevolgd door het zouten met droge zout, het roken op lage temperatuur en tenslotte het snijden van dunne plakken met een mes. Deze vers...
Frankrijk, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, een familiebedrijf sinds 2 generaties. Wij zijn producenten van gerookte vis, zonder kleurstoffen, zonder conserveermiddelen en zonder additieven. Een breed aanbod van verse vis en gerookte vis. (tonijn, zalm, zwaardvis, forel, bottarga, kabeljauw, garnalen, oesters, mosselen, koolvis, wijting, inktvis, zeebaars uit de Middellandse Zee, dorade uit de Middellandse Zee, zeebaa...
Frankrijk, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL, gelegen in Aurillac, is gespecialiseerd in de productie van vleeswaren. La Maison produceert hammen, worstjes, terrines, fritons, Auvergne-pâtés en typische vleeswaren zoals de bladerdeeg met Bleu d'Auvergne of de aardappeltaart. Verse hammen worden nooit ingevroren; ze worden met de hand gezouten, met droge zout en volgens de traditionele Auvergne-methode. Het drogen en...
Frankrijk, Castets
In de puurste traditie van de Landaise, Baskische of Gascogne keuken, biedt onze ambachtelijke conserverie regionale producten uit het Zuidwesten aan, kwaliteitsconserven gemaakt met uitstekende lokale producten. Gevestigd in Les Landes, werkt ons familiebedrijf met 100% lokale en natuurlijke grondstoffen! In Onze Conserveerkast geen bewerkte diepvriesproducten, geen gerehydrateerde of gezouten...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play