Frankrijk, Sète
... de hand wordt behandeld volgens de culinaire traditie van de regio Molise. Deze mozzarella-kersen zijn omhuld met een gouden, krokante panering waarvan de ingrediënten volledig natuurlijk zijn, zoals geselecteerde bloem, paprika en natuurlijke gisten zonder conserveringsmiddelen. Om dit recept te proeven, wordt het gebakken in een friteuse; 2 tot 3 minuten bakken is voldoende. Het is een veelzijdig gerecht dat zowel als fingerfood als voorgerecht of aperitief kan worden genoten, dankzij de snelle bereiding.
Portfolio (42)
...We hebben allemaal wel eens avonden meegemaakt waarop we ons met een kaars moesten verlichten na een stroomuitval. Het gerecht dat je vader aan het bereiden was, stopte met koken, je zus was bezig met haar haar en heeft nu de helft van haar hoofd steil en de andere helft krullend, en je kleine broertje mopperde omdat zijn Fortnite-partij werd afgebroken terwijl hij op het punt stond om Top1 te...
Frankrijk, Brue Auriac
... pepertonen. In de mond is de aanzet rond en vol, met tonen van zoethout, en evolueert naar smakelijke tonen van zwarte vruchten die een mooie en lange afdronk ondersteunen. GERECHT-WIJN COMBINATIE: Rode vlees, vlees in saus, paddenstoelen, kazen DIENST: 18-20°C BEWAREN: Nu drinken of zal verder verbeteren in de komende 5 jaar BIJZONDERHEID: De naam van de cuvée Héritage de Saint Victor verwijst naar de monniken van de Abdij van Saint Victor in Marseille.
Portfolio (7)
Frankrijk, Candillargues
...Auteurs: Dr. Joseph Levy Datum van publicatie: 14 februari 1995 Uitgever: Editions du Rocher (3e editie) Aantal pagina's: 324 Is kraanwater goed voor de gezondheid of moet men mineraalwater consumeren? Zijn computerschermen en magnetrons schadelijk? Wist u dat het consumeren van een gerecht met biologische wortelen twee tot drie keer per week een effectieve preventie tegen longkanker is? Het is...
Frankrijk, Jouy En Josas
...Wilt u snel en stil contact opnemen met de leden van uw team en zijn alleen de essentiële functies belangrijk voor u? De Essentieel zal perfect aan uw behoeften voldoen! De compacte en robuuste basisunit en de lichte en discrete Bipeurs maken van deze oplossing de beste compromis in de MMCall-reeks. Bel discreet uw server individueel wanneer een gerecht klaar is en verhoog zo uw gemiddelde bon!
Portfolio (6)
Frankrijk, Neuilly-Sur-Seine
...BLAUPUNKT Couscousmaker Diameter 10,24 Capaciteit 12 liter in roestvrij staal met glazen deksel. Een traditioneel keukenapparaat voor de bereiding van een oosters gerecht, couscous. Ultra-dikke 3-laags capsulebodem. 3-punts klinknagelgrepen van roestvrij staal voor alle soorten kookplaten, inclusief inductie + oven. Vaatwasmachinebestendig. Presentatiedoos. 5 jaar garantie. REF:BL/COUS12L-I SETTEN/KOLIS (PCB):4 EAN:3760072051108...
Portfolio (99)
Frankrijk, Valréas
...Een middelsterke Dijon-mosterd die zijn noblesse verkrijgt door het subtiele aroma van zwarte truffel uit de Provence. Proefadviezen: Bij vlees, in een salade, een saus, een taart of elk ander gerecht naar keuze.
Portfolio (10)
Frankrijk, Evry-Courcouronnes
... einde van een maaltijd, brengt het leven in en accentueert het karakter van het gerecht. Bevolkt door de Berbers sinds de prehistorie, was het het brandpunt van de opstand tegen de Aghlabiden in de 10e eeuw, wat leidde tot de oprichting van de Fatimiden-dynastie. Tijdens de Ottomaanse periode was het ook de achterbasis van de broers Barbarossa. Bekend om zijn lange zandstranden die contrasteren met een zeer ingesneden kustlijn, de corniche Djijelienne. Beschouwd als een essentieel centrum voor de productie van fruit en groenten in Algerije, onderscheidt het zich vooral in de productie van olijven.
Frankrijk, Aix En Provence
... formules: enkel gerecht voor €7,90 / gerecht + dessert voor €10 / gerecht + dessert + drank voor €10,50 / gerecht + drank voor €9,50. Twijfel niet langer, kom ons restaurant ontdekken, we verwelkomen u daar graag!
Frankrijk, Flagnac
... bijgerecht, verkrijgbaar in Cantal / sjalotten, Roquefort, eend of truffel. •Palet om te snacken: Te gebruiken als burger of als bijgerecht. •Picoussel: Vegetarische eiwitpannenkoek gemaakt van snijbietbladeren, melk, brood, ei, ui, peterselie en bloem, te consumeren als eiwitrijk gerecht, in een burger of in een salade. •Crique au Cantal: Geraspte aardappel en Cantal, te gebruiken als bijgerecht, in een...
Portfolio (5)
Frankrijk, Paris
... bieden frieten voor elk gerecht, elke maaltijd en elke eetlust. MAXIFRITES biedt ook perfecte aardappel specialiteiten als snack en ideaal als bijgerecht voor traditionele gerechten: een selectie van heerlijke producten gesneden uit hele aardappelen van superieure kwaliteit.
Portfolio (46)
Frankrijk, Avignon
Sinds 1987 wijdt AGIS zich volledig aan de passie voor smaak. Het voortdurend creëren van nieuwe recepten en het zoeken naar de beste ingrediënten zijn de uitdrukking van een unieke culinaire knowhow, ten dienste van het traditionele bereide gerecht en de keukens van de wereld.
Frankrijk, Castelnaudary
... genereuze couscous. Zo maakt u ook deel uit van het feest. Het "Gigot Bitume" is een gerecht dat op de bouwplaatsen wordt bereid. Gewoonlijk tijdens de maaltijd die alle vakgebieden samenbrengt en het einde van de werkzaamheden markeert, houdt "La Table à Dudule" deze traditie van de bitumenmeesters uit het begin van de 20e eeuw in stand. Verzamel uw gasten waar smaak, gezelligheid, traditie en spektakel samenkomen rond uw tafels! Deze ancestrale kookmethode past goed bij vele andere gerechten zoals Lyonnaise worstjes, lamsbout,... Het voldoet aan...
Frankrijk, Jacob-Bellecombette
Heerlijke alcoholische mousse, de Chèvre is DE traditionele drank uit de Alpen. Vandaag de dag is de Chèvre beschikbaar in een spuitbus. Even eenvoudig te gebruiken als een spuitbus slagroom, kan je het serveren als shotje tijdens een avondje uit, of als digestief na een goed gerecht uit onze regio! Ontdek ook L’Ecume des Anges, een assortiment van gastronomische alcoholische emulsies, verpakt in...
Frankrijk, Nancy
Als artisanale culinaire fotograaf ben ik gespecialiseerd in culinaire fotografie, recepten en heerlijke gerechten. Sommigen zullen zeggen dat koken ook liefde is, dat een gerecht eerst gezien en gevoeld moet worden voordat het geproefd kan worden. Het vastleggen van de sfeer van een bord, de vitaliteit van een recept, dat is mijn uitdaging wanneer ik in een keuken fotografeer. U heeft het beste...
Frankrijk, Thiais
... onmisbaar gerecht geworden in de westerse keuken. Waarom zouden we niet hetzelfde doen met andere onbekende specialiteiten? Laten we onze culinaire schatten delen met de hele wereld. Terug in de tijd reizen naar je kindertijd terwijl je de couscous van je grootmoeder proeft; je bevindt je in het hart van Kabylie terwijl je olijfolie proeft op gegrild vlees, dat blijft de motivatie voor elke actie die door de teams van LA GAZELLE Shop wordt uitgevoerd.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play