Frankrijk, Olivet
...Referentie 9990000017980 Historiek : Couscous is een gerecht uit Noord-Afrika, van Berberse oorsprong, populair in veel landen. De oorsprong van het woord couscous is minder zeker. Het komt van het klassieke Arabisch KOUSKOUS en het Berbers K'SEKSU, dat zowel de durumtarwegries als het populaire gerecht aanduidt waarvan het de basisingrediënt is. Couscous wordt vaak geserveerd met een bouillon die "marga" wordt genoemd. Frankrijk ontdekte het onder Charles X tijdens de tijd van de verovering van Algerije.
Portfolio (114)
Frankrijk, Le Plessis Robinson
...Zij is de belichaming van de Japanse levenskunst: een karakteristiek vlees dat delicaat verfijnd is. Geboren uit een lange traditie van veeteelt, is Wagyu-vlees, letterlijk "Rundvlees uit Japan", een haute couture gerecht dat in de schijnwerpers staat bij de grootste chefs ter wereld. Het dier wordt ver weg van stress gehouden, in de schaduw van vrijstaande stallen waar de lucht op de meest...
Portfolio (9)
Frankrijk, Chevilly-Larue
... scala aan recepten. Onze noedels zijn gemaakt met kip, miso en sojasaus-smaak, wat zorgt voor een unieke smaakervaring bij elke hap. Elke doos bevat 22 pakken ramen, en de verpakking is beschikbaar in verschillende talen: Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Duits, Nederlands en Kroatisch. Dompel jezelf onder in Aziatische authenticiteit met elk heerlijk gerecht dat je bereidt.
Portfolio (2)
Frankrijk, Paris
... geserveerd, heet Thiéré mboum; het wordt heerlijk bereid met vlees en gerookte vis en geserveerd met gierstcouscous! Zeer goed voor ijzertekort, wordt Nebeday ook toegevoegd aan pap. In Niger is er de Kopto, een traditioneel gerecht dat in het hele land wordt gegeten! De bladeren worden gestoomd of gekookt en er wordt pinda-pasta en specerijen aan toegevoegd, en het wordt geserveerd met lokale granen.
Portfolio (32)
Frankrijk, Marseille
...Gevulde paprika's met kaas 2,9 kg Italiaanse producten in Marseille, Frankrijk Deze heerlijke Croc'Ella paprika's zijn gevuld met kaas en kunnen zowel als aperitief als bij een gerecht worden geserveerd. Een ware traktatie voor jou en je gasten. Ingrediënten Paprika's (38%), zonnebloemolie (37%), schapenricotta (18%) (gepasteuriseerde schapenwei, zout), azijn, zout, suiker, extra vierge olijfolie...
Portfolio (145)
Frankrijk, Castelnaudary
...Haricots lingots oorsprong Frankrijk, gekookte jus (op basis van varkensvlees, specerijen, groenten, knoflook, tomaat), zout, peper. KOKS TIPS: Ze kunnen worden toegevoegd aan een cassoulet of gewoon een vleesgerecht begeleiden. Probeer ze aan het gerecht van de geroosterde kip toe te voegen aan het einde van de kooktijd. Gekookte bonen: een heel eenvoudig recept maar zo lekker!
Portfolio (37)
Frankrijk, Bron
...Als de Grote Chefs dol zijn op Safraan om hun gerechten te verfraaien, is dat geen toeval. Deze specerij is perfect voor het bereiden van zowel zoete als hartige gerechten. Het smaakpalet is zo breed en krachtig dat enkele microgrammen voldoende zijn om een gerecht of ingrediënt te transformeren. U kunt bijvoorbeeld gewoon een snufje saffraan toevoegen aan honing, olie, jam, siropen, kruiden of bereide gerechten, en het is een prestigieus product dat tot leven komt in uw catalogus.
Portfolio (20)
Frankrijk, Lyon
Frankrijk, Riec Sur Belon
...Berceau van onze oesters, de rivier de Belon herbergt schatten... De platte oester van Belon, die voor het tweede jaar op rij een Medaille heeft gewonnen op de Concours Général Agricole. Gerijpt in de Belon, een waarlijk uitzonderlijk gerecht: deze platte oester uit Bretagne, ook wel "La Belon" genoemd, verbergt een unieke smaak en een subtiele nootachtige smaak. Maten: n°000-00-0-1-2-3-4 / Verpakking: x12p-x25p-x50p-x100p...
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... plank met charcuterie of als gerecht met een mooi stuk wit vlees! Inhoud: 75cl Type: Rode wijn Druivenrassen: 100% Pinot Noir AOC: Hautes Côtes de Nuits Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2028 Serveertemperatuur: 14-16°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Malataverne
... van smaken voor de smaakpapillen. Rode wijn serveren met een hoofdgerecht Het is belangrijk om te weten dat rode wijn ideaal samengaat met rood vlees, stoofschotels, vleesschotels, bepaalde vissen, gevogelte, tomaten, pizza en veel andere voedingsmiddelen. Vlees is een ideaal gerecht om je beste flessen tijdens een maaltijd tevoorschijn te halen. Vlees zoals eend, lam of rundvlees kan worden geserveerd met een kwaliteitswijn uit Bordeaux om de aroma's van het vlees naar voren te brengen. Gekookte tomaat is een voedingsmiddel dat ideaal samengaat met rode wijn.
Portfolio (188)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
...Curry is een benaming die we geven aan mengsels van specerijen die dienen als voorbereiding voor gerechten, niet te verwarren met de curryblaadjes, die een op zichzelf staande specerij zijn. Dit mengsel van specerijen bevat ingrediënten die een zoete, pittige en krachtige smaak aan uw gerecht zullen geven, dankzij mosterdzaad, chili, peper en gember. Als u houdt van pittige gerechten, zal de...
Portfolio (30)
Frankrijk, Auxerre
...Accord met aperitief, varkensvlees, gevogelte, magere vis (ceviche van dorade) en vegetarisch gerecht (avocado en mango) Vinificatie Handmatige oogst. Vinificatie lichte persing, fermentatie en rijping op droesem in vaten. Rijping 12 maanden met bâtonnage, vernieuwing in nieuw hout tot 30% Oog: kristallijn met gouden reflecties Neus: verleidelijk van fruit en sappige citrusvruchten Mond: vol en...
Portfolio (190)
Frankrijk, Parnac
...Flexibel en fruitig. Een garnetkleurige wijn die de aroma's van rode vruchten uitdrukt: zwarte bessen, bramen, rode bessen, kersen, viooltjes met zorgvuldig gedoseerde flexibele tannines. Serveer: 15 - 16°C. Aanbevolen gerecht: Als aperitief met verschillende soorten, bij vleesproducten, grillgerechten, mediterrane keuken, samengestelde salades, kazen.
Portfolio (4)
Frankrijk, Grigny
...Gemakkelijk in gebruik, dit product is een uitstekende keuze voor uw bereidingen. Deze groene asperges kunnen worden gebruikt als eenvoudige garnering of centraal worden gepresenteerd in een gerecht. Dit kwaliteitsproduct zal een echte meerwaarde bieden aan al uw bereidingen. VERPAKKING: 1 x 10 kg = 10 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...De zwarte jalapeños, ook wel "black bullets" genoemd, zijn mooi en hebben een zoete smaak, terwijl ze dezelfde hitte bezitten als normale jalapeños. Rijk aan vitamine A, C en kalium, geven ze een traditionele smaak aan al je favoriete gerechten. Jalapeños kunnen ook vers worden gegeten of gevuld met kaas, bijvoorbeeld. Gerookt en gedroogd kunnen ze ook worden gebruikt om elk gerecht op smaak te brengen, net als salsa en chili in vinaigrette.
Portfolio (30)
Frankrijk, Sendets
...De potten met teentjes zorgen voor een snelle toepassing in de keuken. Gebruikt als condiment, kan zwarte knoflook allerlei bereidingen verrijken. In dunne plakjes gesneden, zullen de teentjes een contrast van kleur, textuur en smaak brengen om een gerecht te decoreren. Ze kunnen ook in hun geheel worden genuttigd, bijvoorbeeld tijdens een kuur met zwarte knoflook.
Portfolio (9)
Frankrijk, La Crau
...Ontdek de culinaire wereld van Restaurant Le Petit Rungis, gelegen in Toulon, waar elk gerecht een verhaal vertelt en de warme sfeer u uitnodigt voor een onvergetelijke smaakreis. Onze communicatiebureau is trots op het creëren van boeiende publicaties voor sociale media, die de heerlijke gerechten en de unieke sfeer van dit etablissement in de schijnwerpers zetten. Van smakelijke foto's van de...
Portfolio (58)
Frankrijk, Aubagne
...Dit papieren handdoekje is speciaal vanwege zijn blauwe kleur. Het blauwe papier wordt bijzonder veel gebruikt in de voedings- en agrovoedingsindustrie: een stuk blauw papieren handdoek is namelijk gemakkelijk te herkennen in een gerecht, aangezien deze kleur niet in de horeca wordt gebruikt, in tegenstelling tot wit. Van pure cellulosevezels, is dit papieren handdoekje voor een dispenser van het...
Portfolio (189)
Frankrijk, Aix-En-Provence
... van verfijning en discretie. Zonder te pretenderen de smaak van een gerecht te veranderen, brengen ze, op olfactief vlak, noten van elders. Smaaktechnisch is de korenbloem discreet. De combinatie van tagetes en roos daarentegen is een duidelijke knipoog naar de oosterse maaltijden, waar de pittige warmte uiteindelijk plaatsmaakt voor de zoetheid.
Portfolio (10)
Frankrijk, Brissac Loire Aubance
...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFICATIE EN OPVOEDING : Druiven zorgvuldig met de hand geoogst in kistjes. Vinificatie volgens de traditionele methode. Vergisting en rust op de droesem gedurende 12 maanden in de kelder. APPELLATIE : AOP Crémant de Loire. PROEFNOTITIES : Fijne bubbels bovenop een zalmroze kleur. Fruitige neus met bloemige tonen. Frisse, fruitige en elegante mond. GERECHT/WIJN COMBINATIE : Feestelijke aperitiefjes, cocktails, aardbeientaart. DIENSTTEMPERATUUR : Tussen 7 en 9°C. Doos van 6 flessen van 75cl...
Portfolio (12)
Frankrijk, Levallois Perret
...Bsissa is een gemalen mengsel van granen en verschillende specerijen. Gebruik van Bsissa in de keuken: Bsissa is een traditioneel gerecht dat vooral wordt geserveerd bij het ontbijt of als voedingssupplement voor vrouwen die borstvoeding geven. Dit gerecht kan vloeibaar zijn (gemengd met water of melk) of papperig (gemengd met olijfolie). De voordelen van Bsissa: Rijk aan eiwitten, Bron van vezels, Bron van magnesium, Bron van fosfor.
Portfolio (28)
Frankrijk, Paris
Frankrijk, Ham
...De bladeren van munt zijn fijn vermalen tot vlokken voor een praktische en gemakkelijke toepassing. Hun zoete smaak en verfrissende aroma maken munt tot een veelzijdig ingrediënt in veel recepten. Of het nu gaat om het toevoegen van een kruidige toets aan een zomerse salade of om een gerecht subtiel op smaak te brengen, de vlokken munt zijn de perfecte toevoeging om uw smaakpapillen te...
Portfolio (127)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Om te genieten van een heerlijk warm gerecht uit Corrèze, is er niets beter dan een goede cassoulet! Pot van 800 g...
Portfolio (71)
Frankrijk, Mauléon-D'armagnac
...L'Armagnac Castarède - 1993 is een jaargang rijk aan smaken, met een mooie aromatische complexiteit. Met tonen van pruimen en zoethout ontwikkelt het zich in de mond met een zachte textuur. Deze sterke drank is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een unieke en memorabele proeverij. Of je het nu alleen geniet of als begeleiding bij een gerecht, deze armagnac zal je zeker verleiden.
Portfolio (51)
Frankrijk, Plaisir
...Voedzaam: Rode uien zijn rijk aan vitamines C, B6 en K, evenals mineralen zoals kalium en foliumzuur. Helpt het risico op chronische ziekten te verminderen: Antioxidanten in rode uien kunnen helpen het risico op chronische ziekten zoals hartziekten, diabetes en sommige soorten kanker te verminderen. Veelzijdigheid: Rode uien kunnen in verschillende gerechten worden gebruikt, of ze nu rauw, gekookt of ingelegd zijn. De heldere kleur kan ook een decoratieve toets aan elk gerecht toevoegen.
Bijpassende producten
Rode Uien
Rode Uien
Andere Producten
De Okra
De Okra
Portfolio (34)
Frankrijk, Besancon
...Deze couscous-kruidenmix zal je gerecht verbeteren. Het is samengesteld uit koriander, karwij, peper, knoflook, kurkuma en zout.
Portfolio (28)
Frankrijk, Paris
...als drank of om een gerecht op te fleuren, deze exotische vrucht heeft tal van voordelen voor het lichaam, aangezien hij rijk is aan vitamines, mineralen en sporenelementen. De kokosnoot bevordert het spijsverteringscomfort. De kokosnoot bevat veel vezels: ongeveer 9 g per 100 g. Een eigenschap die deze vrucht tot een echte bondgenoot voor het spijsverteringsstelsel maakt, omdat vezels de darmtransit bevorderen en vooral helpen tegen constipatie.
Portfolio (9)
Frankrijk, Concarneau
...Soort: Tuber Borchii Vittadini Veelzijdig neemt de Bianchetto dezelfde rol aan als de witte truffel. De sterke smaak en aroma kunnen bijna elk gerecht met een saus begeleiden. Seizoen: Middenwinter tot lente, ongeveer van januari tot april.
Portfolio (10)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play