Frankrijk, Renaison
...Een aromatische mix van kruiden en specerijen om je zondagse gebraden kip op te fleuren! Deze mix doet denken aan de traditionele 'kruiden uit de Provence', maar is veel complexer met mediterrane smaken die naar zonneschijn ruiken.
Portfolio (56)
Frankrijk, Sète
...Doe de nog bevroren mosselen in een kom. Besprenkel ze met olijfolie, citroen en een eetlepel appelciderazijn (als je van een iets zure smaak houdt). Voeg de kruiden en specerijen toe. Laat de mosselen in deze marinade ontdooien. Het water van de mosselen en de saus krijgen een mooie oranje kleur. Op het moment van het aperitief, laat je de mosselen uitlekken en pak je je prikkers!!! Het is klaar!!
Portfolio (42)
Frankrijk, Condom
...Neus : Complex met tonen van oude zoete wijn, honing, bitterheid, complexe kruidige noten. Mond : Generous en zeer complex met aromatische kruiden, vrij bitter, zoetheid en complexiteit van specerijen. Er zijn boterachtige tonen van malolactische fermentatie aanwezig. Afwerking : In balans met de bitterheid en complexiteit, mooie lengte.
Portfolio (66)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Mosterd, druivenmost. De traditionele specialiteit van Brive. Zoet en pittig, verrijkt het vele gerechten.
Portfolio (71)
Frankrijk, Aix-En-Provence
... Drôme, in combinatie met verschillende specerijen en kruiden zoals peper, kurkuma en knoflook. Voor liefhebbers van sterke sensaties en voor de meer terughoudenden, wacht er een unieke proeverijervaring op je! Dankzij hun zachte bereiding hebben onze koekjes een lichte en knapperige textuur en behouden ze een maximum aan voedingsstoffen.
Portfolio (9)
Frankrijk, Paris
...Kruiden van de Wereld...
Portfolio (28)
... de zoutmoerassen verschijnt door de gecombineerde verdampingsactie van de wind en de warmte. De fleur de sel ontstaat op een kort moment van de dag waarin de zoutmaker behendig de kristallen moet oogsten voordat ze naar de bodem van de put zakken. Aangezien het nooit in contact komt met de klei op de bodem, behouden de kristallen hun natuurlijke witheid, in tegenstelling tot grof zout dat een...
Portfolio (50)
Frankrijk, Pleucadeuc
...• Sauzen, boters en zoute en zoete kruiden in IQF diepvriesporties • Van 5 tot 25 g TOEPASSINGEN • Diepvriesmaaltijden (vis, vlees, groenten, roerbakgerechten) • Bijgerechten voor vlees, pasta, vis, groenten • Topping op stukken vlees, vis PRODUCTVOORDELEN • Constante gewicht • Eenvoudige dosering, beheersing van de portiekosten • Klaar voor gebruik • Gemakkelijker conservering en...
Portfolio (9)
Frankrijk, Paris
... verfijnde infusie combineert heilzame aromatische planten met de delicate smaak van fruit of specerijen om u welzijn en sereniteit te bieden. Dankzij de theïne en cafeïne kan de infusie Détox N°1 CBD op elk moment van de dag worden genoten voor een boost van energie en welzijn. Zonder kunstmatige aroma's of conserveermiddelen. Natuurlijke, veganistische en biologische product.
Portfolio (9)
Frankrijk, Sainte Croix En Plaine
... conserveermiddelen / zonder kunstmatige aroma's / vegan / zonder allergenen / ideaal ter vervanging van zout Oorsprong: Frankrijk & Duitsland Uiterlijk: kenmerkende bruine kleur Smaak: natuurlijke zuurheid en pittig Zuurheid: 5° Gebruikstips: Kruiden van salades en andere culinaire bereidingen (sauzen, deglaceren, marineren, court-bouillon...). Als drank: 1 theelepel in een glas lauw water te drinken op een lege maag in de ochtend.
Portfolio (8)
Frankrijk, Saint-Etienne
Frankrijk, Levallois Perret
...Het is een harmonieuze mix van verschillende specerijen, waarvan de belangrijkste zijn: rozemarijn, tijm, kurkuma, gember en zout. Gebruik van Kippenkruiden in de keuken: Of ze nu gegrild worden in de pan, in de oven, op de barbecue, in een sausgerecht, bouillons, of in welke kookvorm dan ook, deze mix is perfect! Bestrijk de kip met olie (olijfolie) en voeg de specerijen toe voor het koken. De...
Portfolio (28)
Frankrijk, Besancon
...Deze kruidenmix geeft smaak aan uw kip, of het nu hele kippen zijn of stukken. Het versterkt de smaak, vooral als u het vlees met een beetje olijfolie insmeert, voor het marineren of bestrooien. DE VOORDELEN Rijk aan magere eiwitten en laag in vet, is het witte vlees van kip ideaal, vooral voor spiergroei. Het is caloriearm en bevat verschillende vitamines. In combinatie met de voordelen van onze kruidenmix belooft het een heerlijke voeding en gedeeld plezier.
Portfolio (28)
Frankrijk, Bron
...U bent de bewakers van de Franse gastronomie, en uw taak is om uw epicuristische klanten nieuwe smaken te laten ontdekken. U houdt ervan om hen de beste producten van ons terroir te laten ontdekken, maar ook die van andere landen. Wat zou u zeggen om uw klanten een van de krachtigste en aromatischste specerijen aan te bieden?
Portfolio (20)
Frankrijk, Sendets
...Hoge kwaliteit aperitiefproduct gemaakt met Espelette-peper en andere specerijen. In het thema van de hoogwaardige aperitief bieden wij de terrine van varkensvlees met zwarte knoflook aan. Het recept weerspiegelt een groot vakmanschap en combineert subtiel de aroma's van zwarte knoflook, Espelette-peper en peper. Bestel online, levering binnen 48 uur. Ingrediënten: mager varkensvlees...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Ouen L'aumône
...Bepaalde studies hebben al aangetoond dat rode peper beschermende effecten heeft tegen colorectale kanker en longkanker. Rijk aan vitamine C en carotenoïden, is het een ingrediënt in veel recepten.
Portfolio (26)
Frankrijk, Guer
... productielijn voor alle vaste of korrelige producten zoals kruiden, aroma's, bloemen, aromatische kruiden, specerijen, additieven, enz. - Dosering door telling voor individuele producten - Automatische dosering - Mens-Machine Interface (MMI) met een hoge snelheid, bijvoorbeeld 1 dosis elke 1,5 s voor een vulling van 5g - Dosageprecisie van minder dan 1% - Eenvoudige implementatie - Mobiele chassis, in hoogte verstelbaar met 4 poten - Compacte afmetingen - Eenvoudige en snelle reiniging - Ontwerp volgens EHEDG-criteria - RVS 304 of 316 (L)...
Portfolio (21)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... een combinatie van specerijen en frisheid. Een grote favoriet die meerdere keren is bekroond als Beste Franse Gin! Het huis: Distillerie C'est Nous werd in 2016 opgericht door Julie, een Franse sommelier, en David, een Engelse liefhebber van sterke dranken. Gevestigd in Caen, deze ambachtelijke distilleerderij maakt gebruik van langzame distillaties in traditionele koperen ketels en gebruikt kruiden die speciaal zijn geselecteerd op basis van hun smaakkwaliteiten en zo lokaal mogelijk. Type: Gin Inhoud: 70cl Alcoholpercentage: 40%...
Portfolio (321)
Frankrijk, Rouen
...Potten die gebruikt kunnen worden om een verscheidenheid aan uw kruiden te bevatten: peper, zout, specerijen, kruiden. Dankzij het deksel blijven uw kruiden beschermd tegen vocht en stof. Met deze potten voegt u een chique en elegante touch toe aan uw keuken. Gewicht: 1.000 g Afmetingen: 29 × 20 × 20 cm Kleur: Wit, Groen, Zwart, 3 Kleuren Houten basis: L 29cm x B 10,5cm Pot: 9cm x 8,7cm...
Portfolio (160)
Frankrijk, Colombes
... hebben we de cocktail geproefd door deze op verschillende manieren te bereiden. Consumentenfeedback vroeg ook om een recept waarin de bitterheid goed aanwezig moest zijn. Trouwe aan onze filosofie, waarbij onze bereiding is gebaseerd op samenstelling en niet alleen op assemblage, zijn we begonnen met een versterkte wijn (uit Charente) waarin zorgvuldig geselecteerde kruiden, specerijen en citrusvruchten worden gemacereerd. Er is een bijzondere plek gereserveerd voor de sinaasappel, zodat deze zich met flair kan uiten.
Bijpassende producten
De Americano
De Americano
Andere Producten
Gin 'le Coq'
Gin 'le Coq'
Portfolio (9)
Frankrijk, La Rochelle
...Een zoete mix van zeezout en Provençaalse kruiden, het Grill Zeezout wordt aanbevolen voor het op smaak brengen van uw gegrilde gerechten, uw ovengebakken vlees...
Portfolio (91)
Frankrijk, Carquefou
...Sinds 2012 is de Jambon de Vendée een Beschermde Geografische Aanduiding (BGA) geworden. Het wordt bereid volgens een oud recept dat typisch is voor het Vendée-bosgebied. De Jambon de Vendée is een rauwe ham die met de hand wordt ingewreven met droge zout, besprenkeld met wijnbrandewijn. De bruine korst is bedekt met een mengsel van specerijen en kruiden, waaronder kaneel, tijm en laurier. Elk...
Frankrijk, Vaulx-En-Velin
...La dersa is een mengsel van specerijen en kruiden, dat veel wordt gebruikt in de Algerijnse keuken voor de bereiding van tajines, chtitha, kebabs, salades en kan ook dienen voor het maken van marinades. Verschillende productgroottes: 100g Land van herkomst: Algerije...
Portfolio (61)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Mortier en vijzel van olijfhout, diameter van, ambachtelijk vervaardigd, om uw aïoli te maken, specerijen, knoflook en kruiden te malen. Onmisbaar in elke goede keuken, de mortier van olijfhout. Ambachtelijk vervaardigd gereedschap, dit object is natuurlijk, niet gelakt. 15 modellen van 7 cm diameter tot 30 cm. Van 1500€ tot 150,00€...
Portfolio (198)
Frankrijk, Poitiers
...Unicum is een bittere likeur die in 1790 is gemaakt door Dr. Zwack. Vandaag de dag is het nog steeds de familie Zwack die Unicum vervaardigt op basis van het oorspronkelijke recept dat als een familiegeheim wordt bewaard. We weten echter dat meer dan 40 ingrediënten (kruiden en specerijen) de Zwack Unicum samenstellen en dat deze likeur wordt gerijpt in eiken vaten.
Portfolio (195)
Frankrijk, Nice
Premium Elements is een wereldwijde leverancier van speciale ingrediënten en biedt een professionele en betrouwbare service aan zijn klanten. Ons assortiment omvat unieke delicatessen zoals saffraan, dadels, zeldzame oliën en specerijen. Elk ingrediënt wordt grondig gecontroleerd op authenticiteit, smaak, waarde en vooral kwaliteit. Premium Elements is een internationale leverancier van gourmet in...
Bijpassende producten
Saffraan
Saffraan
Andere Producten
Saffraanthee
Saffraanthee
Portfolio (2)
Frankrijk, Ancenis
...Deze kruidenmix is zorgvuldig samengesteld en volgt serieuze middeleeuwse recepten. Er wordt wijn of druivensap aan de fles toegevoegd. Eenmaal gefilterd, levert deze maceratie een buitengewone aperitief op: tonifiërend, zeer smaakvol, met een lange afdronk. Zonder enige toegevoegde aroma.
Portfolio (5)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Zonder voor te koken, breng eenvoudig de Pizzaprêt’ saus aan op het deeg. Voeg naar smaak zwarte olijven, ansjovisfilets, kaas of ham toe en bak in een hete oven. Ingrediënten tomaten (88%), uien (5%), suiker, olijfolie (1%), zonnebloemolie, gemodificeerd maïszetmeel, zout, kruiden, specerijen.
Portfolio (142)
Frankrijk, Paris
Portfolio (1)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play