Frankrijk, Prunay-Sur-Essonne
Frankrijk, Chaumeil
...Aromatische honing van donkergeel tot bruin, afhankelijk van het jaar, is een romige honing van diverse flora (braam, kastanjeboom, klavers,...). Verzameld in berggebied, binnen het Massief van Monédières, is deze honing een perfect product om warme dranken en desserts te zoeten.
Portfolio (7)
Frankrijk, Ploërmel Cedex
...Als dessert, bij de snack of bij het ontbijt, zal het zowel de kleintjes als de groten verwennen! Klaar voor gebruik, om warm of koud te consumeren, is het ook een basis voor de bereiding van meer verfijnde desserts. Een product van eieren gelegd in Frankrijk. Eieren uit Frankrijk Verpakking: dozen van 18 stuks of 40 stuks - 80g...
Portfolio (52)
Frankrijk, Le Havre
...Kaneel: Geurig en zoet, ideaal voor desserts en bepaalde hartige recepten.
Portfolio (16)
Frankrijk, Torce
...Onze babycrème desserts zijn speciaal samengesteld om de juiste voedseldiversificatie van baby's vanaf 6 maanden te ondersteunen: - Bron van calcium voor een sterke botgroei - Aangepast eiwitgehalte voor een goede ontwikkeling - Natuurlijke smaken - Conservantievrij - Zonder kunstmatige kleurstoffen Beschikbare smaken: Natuur, aardbei, abrikoos, peer, banaan, framboos, vanille, chocolade, karamel, koekje Voor meer informatie over onze mogelijkheden, bezoek onze website en neem contact met ons op.
Frankrijk, La Ciotat
De groep So Mochi, met het merk Mochiri. Opgericht in 2017 in La Ciotat door Julien Biondo en Jonathan Stioui, wint de groep SO MOCHI al zijn legitimiteit binnen de Japanse horeca met het merk MOCHIRI, en wordt in enkele jaren de referentie voor deze Japanse lekkernij, de Mochi Glacé. Hun gezamenlijke passie voor gastronomie en reizen zal hen naar het land van de Rijzende Zon brengen om hun exper...
Portfolio (10)
Frankrijk, Fondettes
...Rockglazuren, spiegelglazuren, magische glazuren, glazuren voor drip cakes... Maak van je taarten, desserts, koekjes en cupcakes ware kunstwerken! Even mooi als lekker!
Portfolio (16)
Frankrijk, Gonesse
...Ontdek ons assortiment van transparante PP microgolfbare bakjes, die een praktische en esthetische oplossing bieden voor het vervoeren van uw gerechten. Deze plastic bakjes combineren weerstand en elegantie, ideaal om uw culinaire creaties te accentueren terwijl ze een veilige transport garanderen. Of het nu gaat om salades, bereide gerechten of desserts, onze plastic verpakkingen zijn perfect voor een verzorgde en professionele presentatie. Onze transparante voedselbakjes bieden ook de mogelijkheid om uw maaltijden direct in de magnetron op te warmen, voor een optimale klantervaring.
Portfolio (10)
Frankrijk, Colombe La Fosse
...De cuvée Brut is het embleem van het Huis. De uitstekende assemblage combineert de finesse van Chardonnay met de kracht van Pinot Noir. Deze champagne voor elk moment gaat bijzonder goed samen met gerookte zalm, wit vlees en fruitige desserts.
Portfolio (7)
Frankrijk, Coufouleux
...Glazen yoghurtpot beschikbaar in 142 ml met een schroefring van 55.5. Ideaal voor het verpakken van yoghurt en huisgemaakte desserts: tiramisu, compote, crème, enz. Referentie: YFH mL: 142 Diameter: 59 Hoogte: 70 Gewicht (g): 72 Verpakking: Pallet van 9.275 Type ring: Schroefring 55.5...
Portfolio (199)
Frankrijk, Condom
...Bijna uitsluitend op basis van maceratie van vijgen. We macereren de gedroogde vijgen gedurende minstens 1,5 maand, zodat ze de tijd hebben om al hun honingachtige smaak af te geven. Het is een zoete likeur die kan worden gecombineerd met zowel koude als warme desserts, of gewoon als een frisse digestief. GEWICHT: 1,3 kg FLES: Fles 70cl SKU: LFIGUPAYSC070...
Portfolio (66)
Frankrijk, Ozoir-La-Ferriere
...Onze taartdoos is perfect voor uw desserts zoals: Mini cheesecake, fondant of andere.
Portfolio (244)
Frankrijk, La Chapelle Heulin
...Traditionele Methode Demi-Sec Druivensoort: 50% Folle Blanche, 25% Chardonnay Eten en Wijn: Voor desserts.
Portfolio (20)
Frankrijk, Rungis
...Nieuwe formule zonder Titaniumdioxide. Verbeterde stabiliteit bij alle pH-waarden van schuimen. Klaar-voor-gebruik warme glazuur met witte chocolade smaak, ideaal voor het volledig glazuren van uw desserts en een goede hechting van decoraties.
Portfolio (1)
Frankrijk, Guérande
...Ontdek de zure en pittige smaak van Sichuan-peper en de jodiumachtige finesse van Fleur de Sel uit de moerassen. Ideaal om witte vleesgerechten en chocolade desserts op smaak te brengen. Sichuan-peper is de bekendste "neppe" peper ter wereld. Het is al heel lang aanwezig in vele keukens, vooral in die van grote chefs. Sichuan-peper komt in 2 variëteiten: groen of rood: groen wanneer het voor de...
Portfolio (42)
Frankrijk, Bron
Verkozen tot de beste saffraan ter wereld: de Afghaanse saffraan is door het International Taste Institute uitgeroepen tot de beste ter wereld, vóór Marokkaanse, Iraanse en zelfs Spaanse saffraan. QAMIAB selecteert alleen de rode stigma's voor u, het meest aromatische en geurige deel van de stamper. We sluiten de gele filamenten uit die de smaak verstoren en het eindgewicht vervalsen. Verpakt in...
Portfolio (20)
Frankrijk, Suresnes
...Presenteer uw desserts in deze potten met deksels. De inhoud van 7oz, of ongeveer 207 ml, stelt u in staat om ze te vullen met hoeveelheden naar keuze. Minimale bestelhoeveelheid: 800 stuks Hoeveelheid: 800 stuks...
Portfolio (53)
Frankrijk, Valréas
... eerst de siroop en voeg vervolgens 8 delen van de drank naar keuze toe en meng voordat je serveert. Ideaal in de patisserie om te aromatiseren en een elegante en verfijnde toets aan je desserts toe te voegen.
Portfolio (10)
Frankrijk, Valence
...Creëer een heerlijke ijs, granita, bavarois, mousse, smoothies, bevroren desserts en nog veel meer... Vanaf het moment van oogsten worden onze vruchten onmiddellijk verwerkt en ingevroren om hun smaak en natuurlijke versheid te behouden. Verkoopeenheid Tetra van 1 kg (6 per doos) of 500 gr (12 per doos) Enkele smaken in plastic bakjes van 1 kg Een assortiment in plastic bakken van 11 kg...
Portfolio (68)
... en desserts! In korrels zal het een bijzondere smaak geven aan je marinades, groentepotten en gegrilde groenten. De fleur de sel van Kampot De fleur de sel van Kampot Khla is een natuurlijk, ruw zeeproduct, met de hand geoogst door de zoutmakers van Kampot. Fijn, knapperig en delicaat, het wordt aan het einde van de bereiding gestrooid en is de onmisbare aanvulling op de peper van Kampot Khla om al je gerechten op smaak te brengen. Netto gewicht: 360 gr Oorsprong: Cambodja...
Portfolio (50)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 5555550005678 Geraspte kokosnoot is een populaire toevoeging in veel desserts: taarten, flan, koekjes en chocolade lekkernijen. Deze geraspte kokosnoot, afkomstig uit de biologische landbouw, is bedoeld om te worden verwerkt in uw culinaire bereidingen, zowel zoet als hartig. U kunt dus genieten van een curry met kokosnoot voordat u doorgaat naar het dessert met een kokosnoottaart...
Portfolio (114)
Frankrijk, Canejan
...-uitgang voor aansluiting op het bestaande audiosysteem. Door het rode deksel te verwijderen, krijgt u toegang tot de DIP-schakelaars voor het selecteren van berichten (worst, salami en kaas, vis, bakkerij, patisserie, pizzeria, catering, pizza en desserts, ijs, fruit en groenten, kaas en zuivelproducten, nummer, patiënt, klant, acceptatie, reservering, ticketverkoop).
Portfolio (1543)
Frankrijk, Saint Paul De Baïse
...de opgeblazen buik verminderen en een verzadigd gevoel creëren. - vitamines, mineralen en sporenelementen om je immuunsysteem te versterken en je fit te voelen! Ze kunnen worden gebruikt zoals alle andere zaden (sesam, pompoen..): als topping op hartige of zoete gerechten (salades, romige soepen, groenten, pasta, fruit, desserts of om je muesli 's ochtends mee te verrijken!). Ze kunnen rauw gegeten worden, maar ook geroosterd gedurende enkele seconden in de pan of gemixt met water om een zelfgemaakte plantaardige drank van hennep te maken!
Portfolio (8)
Frankrijk, HOCHFELDEN
...In the Box is een waterdichte kartonnen verpakking bestemd voor de CHR, ijssalons, patissiers, kaaswinkels, salades, enzovoort... Het kan zowel warme maaltijden, of de restjes van een maaltijd, producten uit de Street food, kazen, desserts, ijs, enzovoort bevatten... Voor warme gerechten: kan direct worden opgewarmd in de traditionele oven of de magnetron. Praktisch, elegant en aanpasbaar.
Portfolio (15)
Frankrijk, Appietto
...Krokante hazelnootpasta zonder palmolie van de Biscuiterie d'Afa. De krokante textuur van deze nieuwe hazelnootpasta zal zowel jong als oud verwennen. Ideaal voor gebruik in uw desserts, ijs, pannenkoeken of gewoon om met een lepel te consumeren! Als u van onze canistrelli houdt, dan zult u ook van onze hazelnootpasta houden. Gewicht: 250 gr Ingrediënten: Corsicaanse biscuits Canistrelli 57...
Portfolio (118)
Frankrijk, Aix-En-Provence
... tegenwoordig de show steelt van de hele peulen bij de grootste chefs. Het bestaat uit een vakkundig mengsel van vanillebonen en een krachtige bourbon vanilleconcentraat. De vanillebonen die voor de bereiding worden gebruikt, komen uitsluitend uit Madagaskar. Gebruikstips: De supreme vanille is ideaal voor al uw zoete bereidingen: taarten, flan, crèmes, yoghurt, ijs, koekjes, desserts en andere nagerechten, met of zonder bakken.
Portfolio (10)
Frankrijk, Dardilly
Al meer dan 30 jaar biedt Phoxene industriële oplossingen aan fabrikanten van apparatuur die op zoek zijn naar robuuste, betrouwbare en duurzame xenonflitsers. Phoxene beschikt over een assortiment kant-en-klare producten die speciaal zijn ontworpen voor industriële visie, verkeerscontrole, pulslampen desinfectie, hyperspectrale beeldvorming, pretparken en fotografie. Phoxene biedt ook ontwerp- en...
Portfolio (10)
Frankrijk, Champigny-Sur-Marne
...De ananas, het ultieme tropische fruit, kan zowel in desserts als in zoet-zoute gerechten worden geconsumeerd. Gedroogd is de smaak veel intenser en de smaakpapillen worden er alleen maar blij van. Onze biologische ananassen worden zorgvuldig geselecteerd op zeer strenge criteria om de beste kwaliteit en het beste gedroogde resultaat te garanderen. We hebben de capaciteit om in grote hoeveelheden...
Portfolio (6)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de distributie van biologische diepvriesproducten voor professionals. Ons merk AQUIBIO is tegenwoordig erkend en gewaardeerd door biologische winkels, de collectieve horeca en verwerkers. Ons merk AQUABON dekt al uw behoeften op het gebied van wilde vis en schaaldieren, maar niet biologisch. AQUITAINE BIOLOGIE beschikt over een catalogus...
Portfolio (184)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play