Frankrijk, Le Plessis Robinson
... groothandel, halve groothandel of individuele porties: entrecôte, T-bone, côte de bœuf, faux-filet, ribben, tomahawk, plat-de-côtes, bavette, tende de tranche, enz. Grand Caractère maakt gebruik van Skin Pack-technologie voor zijn schalen, wat langere houdbaarheid biedt dan traditionele verpakking. Uitzonderlijk vlees voor professionals in de gastronomie: restauranthouders, ambachtelijke slagers, grote voedingsdistributie in bulk. Om de beste vleessoorten aan een breed publiek te presenteren, biedt Grand Caractère een selectie van zijn vlees aan in de LS- en traditionele schappen van de GMS.
Portfolio (9)
Frankrijk, Paris
... coffee". In onze smaakhaven bent u uitgenodigd om een scala aan theesoorten van oorsprong te ontdekken. Van levendig groen tot robuust zwart, van delicate wit tot gepassioneerd rood, elke blad vertelt een uniek verhaal van terroir en traditie. Verken verre horizonten door middel van zorgvuldig samengestelde infusies, die de zintuigen prikkelen en een vleugje verwondering aan elke slok toevoegen...
Portfolio (61)
Frankrijk, La Rochelle
... iedereen, hebben we een aromatische lijn van zout en fleur de sel met BIO-specerijen ontwikkeld. Onze dagelijkse inzet is om kwaliteitsproducten te oogsten, te vervaardigen en te commercialiseren die origineel en gevarieerd zijn. Onze producten staan voor het respecteren van een traditie, een ambachtelijke knowhow en beantwoorden aan ecologische zorgen. Sinds 2021 worden onze inspanningen...
Portfolio (91)
Frankrijk, Saulchery
...citrusachtige, soms minerale noten met een zekere subtiliteit. - De pinot noir: Soepel en fruitig, wat rondheid aan de assemblage toevoegt. - De pinot meunier: Aroma's van rode vruchten en een uitgesproken structuur. Het voegt lichaam en kracht toe aan de assemblage. De oogst is al eeuwenlang volledig handmatig om een kwaliteitsvolle en ambachtelijke oogst te garanderen. Overmatig alcoholgebruik is gevaarlijk voor de gezondheid, alcoholische dranken dienen met mate te worden geconsumeerd. De verkoop van alcoholische dranken aan minderjarigen onder de 18 jaar is verboden.
Portfolio (10)
...Villamayor Ingrediënten distribueert in Frankrijk hoogwaardige meel en semola's voor bakkerijen, ambachtelijke of industriële pasta-, brood-, pizza-, banket- en patisserieproducenten... We beschikken over onze eigen distributie met onze vrachtwagens en bezorgers vanuit de molen. Een strenge selectie van tarwe heeft ons in staat gesteld om meel van Franse traditie aan te bieden. Aarzel niet om...
Frankrijk, Anglet
gespecialiseerd in de vervaardiging van op maat gemaakte leren en stoffen banken, op maat gemaakte banken. Alles wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd. Wereldwijde levering. Elk product is ontworpen en vervaardigd in de grootste traditie. De lederen komen uit het Baskenland. Het leer en de stoffen van uitgevers worden zorgvuldig geknipt en genaaid in onze ateliers. U kunt ter plaatse een prachtige showroom ontdekken.
Frankrijk, Bordeaux
... wilt gebruiken. Hij kan u ook een breed scala aan fijne stenen aanbieden. Volledig handgemaakt in de puurste traditie van de Franse haute joaillerie, brengt Thomas Arabian de knowhow van een expert naar uw creaties, evenals de noodzakelijke flexibiliteit voor de realisatie van uw stukken en collecties. Aarzel niet om contact met hem op te nemen om samen uw projecten te bespreken!
Frankrijk, La Chapelle Aubareil
Al meer dan dertig jaar zijn wij ambachtelijke producenten van ganzen- en eendenlever, evenals kastanjes in de Dordogne. Onze conserven worden ter plaatse bereid, volgens de traditionele recepten van de Périgord. De conserverie is kleinschalig. De lever en de bereide gerechten (cassoulets, confits, civets…) worden met zorg bereid en krijgen de grootste aandacht gedurende de hele productieketen. Ons laboratorium is gecertificeerd volgens Europese normen en HACCP. De waarden die wij verdedigen zijn gastvrijheid, gastronomie, traditie en kwaliteit.
Frankrijk, La Garde
...Het timmerbedrijf Sintes et Fils biedt ontwerpdiensten en installatie van binnen- en buitentimmerwerk voor zowel professionals als particulieren. Ze zijn actief in de hele regio Var 83 (Toulon, Carqueiranne, Hyères, Port Grimaud, Saint-Tropez...) en een deel van de Côte d'Azur. Als ambachtelijke timmerlieden met tientallen jaren ervaring, wordt de familiale traditie voortgezet onder leiding van...
Frankrijk, Pertuis
...Bij de Saumoneraie Saint Martin, een ambachtelijke rookwerkplaats, respecteren we de grote traditie om echte liefhebbers de smaak van authentieke zalm te laten ontdekken. Elke zalm wordt individueel behandeld, hij is vers geselecteerd (en niet bevroren), droog gezouten met Guérande zout "Nature&Progrès", en voorzichtig koud gerookt met beukenhout, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. We bieden ook een verfijnde selectie van gerookte en gemarineerde zalm aan, zoals pastis venkel, Bourbon peper en wodka dille.
Frankrijk, FRONTIGNAN
La Belle Epoque is een ambachtelijke koekjesfabriek opgericht in 1997, met als doel de fijnproevers kennis te laten maken met de kleine koekjes die in de familie worden gemaakt door verschillende huisvrouwen, al generaties lang. De gebruikte producten, net als de bereiding, zijn trouw aan de traditie. De Zézette de Sète (een geregistreerd merk), het vlaggenschipproduct van het bedrijf, is een...
Frankrijk, Lyon
... vervaardigen. We hechten veel waarde aan de agrarische en culinaire traditie van de regio, daarom hebben we ervoor gekozen om alleen met regionale producten van de hoogste kwaliteit te werken en nauw samen te werken met de verschillende lokale actoren. Dit maakt deel uit van de identiteit van ons bedrijf. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio (40)
Frankrijk, Lyon
... dak te garanderen dat bestand is tegen de weersomstandigheden en de specifieke kenmerken van het Lyonese klimaat. Bij Naveri Père et Fils komt de familiale traditie samen met een moderne benadering, waardoor we ambachtelijke technieken kunnen combineren met innovaties in de sector. Of het nu gaat om een eenvoudige reparatie, een complete renovatie of de installatie van nieuwe materialen, we...
Portfolio (1)
Frankrijk, Chantelle
... geformuleerd, zodat ze door zoveel mogelijk mensen kunnen worden gebruikt. De Bénédictines de Chantelle vertegenwoordigen een productie die rijk is aan geschiedenis, voortkomend uit een lange monastieke traditie. Onze producten met geuren van gisteren en vandaag (kamperfoelie, lavendel, roos, hondsroos, linde...) brengen je terug naar je kindertijd! We hebben de ambitie om het vakmanschap van de abdij van...
Frankrijk, Castets
In de puurste traditie van de Landaise, Baskische of Gascogne keuken, biedt onze ambachtelijke conserverie regionale producten uit het Zuidwesten aan, kwaliteitsconserven gemaakt met uitstekende lokale producten. Gevestigd in Les Landes, werkt ons familiebedrijf met 100% lokale en natuurlijke grondstoffen! In Onze Conserveerkast geen bewerkte diepvriesproducten, geen gerehydrateerde of gezouten...
Frankrijk, Paris
... designmanagement toe te passen op zeer verschillende producttypes. Het bedrijf, hoewel open voor verandering en internationale ontwikkeling, is tegelijkertijd diep geworteld in de traditie en de culturele context van zijn gebied: Alessi blijft synoniem voor ambachtelijke objecten die met behulp van machines zijn vervaardigd.
Frankrijk, Cornillon-Confoux
Onze Marseillezeep is vervaardigd met de authenticiteit van een ambacht dat 200 jaar oud is. Onze werkwijzen zijn geworteld in de puurste traditie van Marseillezeep. Onze ambachtelijke zepen zijn 100% plantaardig en worden in de open lucht gerijpt om alle eigenschappen van hun componenten te behouden.
Frankrijk, Aubigny Aux Kaisnes
LAILAND is de specialist in de Franse productie van oosterse kaas. Het resultaat van een eeuwenoude knowhow, in de pure traditie van de ambachtelijke zuivelfabrieken in de Middellandse Zee, in Syrië en Libanon, produceert LAILAND met respect voor alle Europese normen op het gebied van hygiëne en veiligheid een compleet assortiment kaasspecialiteiten: Akawi, Tressé, Chilal, Naboulsieh, Berger...
Frankrijk, Crissey
... van René Pierre worden in Frankrijk vervaardigd volgens de puurste traditie van de meester-biljartmakers. De productie van een biljart vereist tot 100 uur complexe ambachtelijke arbeid: timmerwerk, meubelmakerij, stoffering, schilderwerk of steenbewerking. Dit zijn allemaal vaardigheden die nodig zijn voor de vervaardiging van professionele biljarts van superieure kwaliteit. Ontdek onze collectie...
Frankrijk, Sommeron
LEDUC SARL vervaardigt op ambachtelijke wijze maroilles. Gevestigd in het hart van de A.O.C Maroilles, en rijk aan een familieknowhow die al drie generaties bestaat, produceert LEDUC SARL 450 ton maroilles per jaar, evenals de volgende producten: Sorbais, Mignons, Vieux Lille, Rocroi, Boulettes, onder de merken LEDUC, ALEXANDRE en DUCORNET. LEDUC SARL evolueert door traditie en technologie te combineren. De lichte structuur, het innovatief vermogen en het enthousiaste team van medewerkers stellen hen in staat om snel te reageren op de eisen van een snel veranderende markt.
Frankrijk, La Teste
...Sinds 1935 is O SORBET D'AMOUR een ambachtelijke ijsmaker. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ambachtelijke productie van ijs en sorbets. Het biedt meer dan 100 smaken ijs en sorbets aan. O SORBET D'AMOUR biedt ook bevroren desserts aan (vacherin, Noorse omelet, tiramisu...) en snoepjes en koekjes (meringues, caramelcrème...). O SORBET D'AMOUR combineert traditie en moderniteit om producten van...
Frankrijk, Marseille
Fabricage van gebakken klei santons, gestempeld en met de hand versierd. Volledig ambachtelijke vervaardiging volgens de Provençaalse traditie. Creatie van kerststallen en beeldjes in terracotta. Santonnier sinds 1935. De man en zijn werk. De geschiedenis van de Santons Marcel Carbonel is verbonden met de geschiedenis van de santon van Provence, geboren in Marseille. Het is in deze stad dat...
Frankrijk, Rignac
... regionale traditie van schapenhouderij in de stal te behouden en zijn aangespoord om deel te nemen aan initiatieven onder de Signes d’Identification de la Qualité et de l’Origine, om hun lammeren onder de moeder te valoriseren, echte juwelen van hun streek. GREFFEUILLE AVEYRON beschikt ook over eigen verwerkingsinfrastructuren voor schapenvlees, gelegen in Capdenac, in het westen van Aveyron. Van de slachtlijn tot de snijwerkplaats, het personeel is sterk gemobiliseerd om bijzondere zorg te besteden aan de behandeling van de karkassen, maar ook aan de presentatie van de stukken vlees.
Frankrijk, Paris
...Sinds 1925 in Parijs, houdt het bedrijf Fourcoux-Prince de ambachtelijke traditie van de Franse stijl verlichting in stand. Laten we in enkele woorden herinneren dat de stijlverlichting is gemaakt van een edel materiaal: de "bronze d'Art". De toegepaste technieken: - zandgieten - verloren wasgieten - handdraaiwerk en -malen - beitelen - polijsten - montage - diverse afwerkingen - blikwerk...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play