Frankrijk, Saint-Bris-Le-Vineux
...Traditionele vinificatie: persing, klaring, rijping op fijne droesem in thermoreguleerbare RVS tanks gedurende ongeveer twaalf maanden. NOTITIES VAN DE PROEVERIJ Mooie gouden gele kleur, helder, met sprankelende reflecties. De neus onthult een intense bouquet dat op delicate wijze aroma's van exotisch fruit (mango, ananas) en gedroogd fruit (hazelnoot, amandel) mengt. De aanzet in de mond is vol...
Portfolio (60)
Frankrijk, Bordeaux
... tot 10 dagen. De maceratie duurt 3 tot 4 weken om het volledige potentieel van de terroir te extraheren. Veroudering: 12 maanden in Franse eiken vaten met 20% nieuw hout. Traditionele klaring. Proefnotitie: Robijnrode kleur. Aangename, rijpe en zelfs open neus met tonen van geconserveerd fruit en een vleugje vleesachtig en rokerig. De mond is verfijnd en rijp, maar behoudt een mooie fruitigheid. De afdronk toont een vleugje stevigheid die diepte toevoegt.
Portfolio (43)
Frankrijk, Juillac
...Afkomstig uit de cuvée Alba Octavia van 2022, is deze wijn 10 maanden in eikenhouten vaten gerijpt. Zonder filtratie, zonder klaring en met een zeer lichte sulfietbehandeling, is het een rondere wijn met complexere aroma's dankzij de restsuikers. Vrije wijn, goed luchten voor het proeven. 1,5l – 14% (transportkosten: gelijk aan 2 flessen)...
Portfolio (15)
Frankrijk, Caromb
...Ontstelen/Stampen, gevolgd door persing en klaring, vervolgens vinificatie bij lage temperatuur (16°C). 2 weken vinificatie en daarna rijping op fijne droesem gedurende de winter. Ten slotte filtratie voor botteling met inertisatie.
Portfolio (4)
Frankrijk, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...te extraheren. Dit sap wordt vervolgens geklaard en gedurende het hele fermentatieproces op een lage temperatuur gehouden. Rijping van 4 maanden op fijne droesem, gevolgd door een lichte klaring, en de wijn wordt snel gebotteld om zijn frisse en fruitige karakter te behouden.
Portfolio (53)
Frankrijk, Caudiès De Fenouillèdes
...Druivensoort: 100% Muscat d'Alexandrie Elaboratie: Schilmaceraat van 10 maanden in een pot, gevolgd door persen en rijping van 2 maanden in dezelfde pot, voornamelijk voor een natuurlijke klaring. Proefnotities: De intense tonen van gekonfijte citrusvruchten en lychee prikkelen uw smaakpapillen en de levendigheid van deze droge wijn zal u verrassen. Serveertemperatuur: 12°C.
Portfolio (9)
Frankrijk, Berson
SOCOBLA is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verpakken, bottelen en filteren van wijnen. SOCOBLA houdt zich bezig met de klaring van wijn, evenals het spoelen, vullen, afsluiten en verpakken op pallets. SOCOBLA garandeert u een kwaliteitsproductie en een vergelijkbare werkcapaciteit om de integriteit van uw wijnen zo goed mogelijk te waarborgen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play