Frankrijk, Ducy-Sainte-Marguerite
...De Glace Cider van de Flaguerie is het resultaat van de concentratie van appelmost door cryogenie. De zojuist geconcentreerde most fermenteert terwijl het een hoog gehalte aan restsuiker behoudt. Met een amberkleur heeft de Glace Cider van de Flaguerie een geconcentreerde smaak van gebakken appels, ondersteund door de tannine en de natuurlijke zuurheid van het fruit. Het wordt gekoeld geserveerd (8 tot 10 graden) als aperitief, bij foie gras, een blauwe kaas of als dessert. bruto gewicht: 970g Gewicht van de doos van 6: 6kg...
Portfolio (57)
Frankrijk, Caromb
... vlees Bewaring: 2 jaar Vinificatie: Directe persing. Most snel gekoeld om de aroma's te behouden. Natuurlijke bezinking bij koude. Vinificatie in tank bij 16°C voor optimale frisheid en fruitigheid. Rijping op fijne droesem tot aan de botteling.
Portfolio (4)
Frankrijk, Etupes
...Omkeerbare pompen (2 draairichtingen) Industriële gasolie, oliën,... Wijnbouw wijn, most... Voedingsmiddelen bier, suiker, vruchtensap, vloeibare suiker, siroop, glucose, melk, boter, yoghurt, vloeibare eieren, olie, tomatensaus, pekel,... Chemische producten zetmeel, lijm, watergedragen lijm, emulsies, glycerine, was, detergenten, vernis, inkten, industrieel afval,... Cosmetica en...
Portfolio (324)
Frankrijk, Cénac
...De fermentatie van onze rode wijnen vindt plaats tussen 25° en 30°C in thermoreguleerbare roestvrijstalen vaten. We voeren een délestage uit halverwege de fermentatie om een betere extractie tussen de schil en de most te verkrijgen, waarna de extractie langzamer verloopt. Vervolgens volgt een post-fermentatieve maceratie van 8 dagen. Expressieve neus, zijn aroma is kruidig, getoast...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Minervois Rosé Assemblage: Syrah - Grenache Bewaarpotentieel: Ongeveer 2 jaar Vinificaties: Zeer korte schilmaceratie gevolgd door bleeding. Fermentatie van de most met temperatuurcontrole.
Portfolio (53)
Frankrijk, Montanay
...De lobbenwijnpomp met afstandsbediening en debietmeter kan alles pompen: sap, wijnen, alcohol, droesem, most, ontsteelde druiven, sap bij hoge temperatuur, reinigingsproducten. De grote veelzijdigheid en de flexibiliteit van het gebruik maken de Oenopompe tot een onmisbaar apparaat voor handelingen zoals het vullen, overhevelen, transporteren, filtreren, bottelen, thermovinificatie...
Portfolio (1)
Frankrijk, Mietesheim
...De Violette Mosterd met Druivenmost is uniek dankzij een prachtige paarse kleur en een ongeëvenaarde smaak, zowel fruitig als subtiel pittig. De ongeëvenaarde paarse kleur is te danken aan de toevoeging van geperste rode druiven in most die in de mosterd is verwerkt. Heerlijk als begeleiding bij eendenvlees, gevogelte, bloedworst, varkensvlees… Ingrediënten: Rode druivenmost (64%), mosterdzaad, water, alcoholazijn, zout, specerijen. Bevat: sulfieten. Ook verkrijgbaar in een emmer van 1,1 kg.
Portfolio (80)
Frankrijk, Ascain
...De volledige aromatische kracht van een balsamico door de lange concentratie van het fruit tijdens de reductie op het vuur. DE BELANGRIJKSTE PUNTEN Kenmerken Azijn afkomstig van de karamelisatie van een most van verse appels, samengevoegd met onze natuurazijn Ozpina. Echte elixir, elke druppel telt. Ideaal in salades en om vlees zoals varkensvlees of eend te deglaceren. Verpakking Elegante glazen siphonfles van 200 ml, met een mechanische scharnierdop.
Portfolio (8)
Frankrijk, Chateau-Gailard
Alpol Cosmetique is een bedrijf dat schoonheids- en cosmetica-producten aanbiedt, gevestigd in Parijs en wereldwijd actief. Ons uitgebreide assortiment hoogwaardige producten, bestaande uit schoonheidsartikelen, parfums en cosmetica, is ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van onze klanten. Het ontdekken van de beste producten over de hele wereld is een ware passie voor onze oprichter ...
Portfolio (97)
Frankrijk, Caudiès De Fenouillèdes
... bezinking van 48 uur, wordt het most direct in Franse eiken vaten (25% nieuw) geplaatst, waar het zijn volledige alcoholische fermentatie zal ondergaan. De malolactische fermentatie wordt opzettelijk niet nagestreefd om de levendigheid te behouden. Tijdens de rijping op totale droesem van 10 maanden, wordt de wijn regelmatig geroerd om meer body te geven. Dit werk "à la Bourguignonne" maakt van deze cuvée een wijn die goed kan rijpen. Proeverij : Mooie frisse neus met toastachtige boterachtige en hazelnootachtige tonen, genereuze en complexe mond die bij al uw wensen zal passen.
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Cannat
... is aangeplant op klei-kalksteenbodems bedekt met gerolde kiezels. Deze Cairanne Excellence komt van oude wijnstokken (30 tot 80 jaar oud) met een zeer lage opbrengst van 30 hl/ha. DRUIVENVARIËTEN Grenache 60% Syrah 40% WINEMAKING Na de handmatige oogst worden de druiven volledig ontsteeld bij ontvangst in de kelder. Elke variëteit wordt afzonderlijk gevinifieerd, op een traditionele manier. Temperatuurgecontroleerde fermentatie maakt lange maceratie mogelijk (3 tot 4 weken). De extractie van smaken, kleur en tannines wordt verhoogd door het ontballasten, het overpompen van de most en het drukken van de hoed.
Portfolio (46)
Frankrijk, Plaisir
... compatibel met IRTF-analyzers, UV-Vis spectrofotometers, sequentiële analyzers, enz. De gefilterde most wordt op geen enkele manier veranderd. De waarden van de verschillende zuren, de pH, het suikergehalte, de kleur en de anthocyanen blijven onveranderd na filtratie. Leverancier: TDI...
Portfolio (15)
Frankrijk, Chalonnes Sur Loire
... geconcentreerde suikersiroop te extraheren. Als alternatief voor technieken voor de de-alcoholisering van wijn, waardeert Redux de most en behoudt het de kwalitatieve potentie door de beheersing van het proces en de gebruikte membranen. De wereldwijde vraag naar wijn met een verlaagd alcoholpercentage vindt met Redux een kwalitatieve oplossing.
Portfolio (33)
Frankrijk, Vic-Sur-Aisne
...Verwarmingskabels voor een zachte verwarming van most en wijnen, voor een gecontroleerde malolactische fermentatie.
Portfolio (62)
Frankrijk, Condom
... production of flavored wines, liqueurs, and artisanal spirits, continuing his commercial activities in Armagnac. Today, the company markets over 500,000 bottles per year across all regions of France. All AURIAN products are handmade with homemade fruit infusions, naturally flavored and most often a blend of both. It was in September 2018 that Florent and Isabella Soulhol became owners of the AURIAN house, with the aim of continuing the artisanal tradition established by Mr. Aurian and thus bringing the specialties of the AURIAN house to foreign markets. Feel free to contact us for more information!
Portfolio (66)
Frankrijk, Epreville
Vert-tiges, creator of flavors since 2004, is a manufacturer and processor of tea, coffee, and infusions. In our catalog, you will find teas from most producing countries, exclusive creations (flavored teas, flavored infusions, wellness…) imagined and created in our premises, and a whole range of origin coffees and blends roasted by us. Do you already have your own recipe idea? We formulate...
Frankrijk, Bordeaux
Het bedrijf Duval et Blanchet is een multichannel onderneming gevestigd in Bordeaux, die een breed scala aan Franse wijnen aanbiedt. Het Huis brengt al zijn knowhow en kennis van de Bordeaux-wereld in de selectie van de meest kwalitatieve eigendommen. De ambitie van het Huis is om de meest aangename wijnen te creëren. Het assemblagewerk dat wordt uitgevoerd, komt overeen met dat van de wijnmaker.
Frankrijk, Nanterre
...), Controle van vleesproducten (snijden en ontbenen, classificatie van sneden, productie van gehakt vlees, productie van worst), Controle van wijn (laboratoriumanalyse van druiven, most en eindwijn). De analysetools ontwikkeld door FOSS verbeteren de winstgevendheid en kwaliteit van producten en de efficiëntie van de productie. Met behulp van deze gebruiksvriendelijke en nauwkeurige instrumenten besparen onze klanten tijd in het productieproces, gebruiken ze grondstoffen efficiënter, produceren ze hoogwaardige producten en optimaliseren ze de voedselveiligheid.
Frankrijk, Pertuis
Membraanprocessen: tangentiële microfiltratie, stabilisatie van wijnsteen door elektrodialyse. Apparaat voor het verzuren van most en wijnen door bipolaire elektrodialyse.
Frankrijk, Chablis
...Olivier Tricon heeft in verschillende Franse wijngaarden gewerkt voordat hij zich begin jaren '80 vestigde als wijnhandelaar. Hij zag zijn verkopen gestaag toenemen. Om zich aan te passen aan de markt, werd hij wijnhandelaar die wijnen veroudert: hij koopt de druiven in most van Chablis wijnmakers tijdens de oogst, en vervolgens maakt hij er wijn van in zijn eigen kelders. Dit stelt hem in staat...
Frankrijk, Bordeaux
Frankrijk, Turretot
Frankrijk, Zouafques
Frankrijk, Paris 19

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play