Frankrijk, Laissac
81km
COTE2BOEUF, fabrikant van ambachtelijke vleeswaren in Aveyron, herstelt de eer van een gastronomisch symbool van Frankrijk: de saucisson! De productie gebeurt zoals vroeger met slechts 3 ingrediënten: vlees geselecteerd uit boerderijen in Aveyron, zout uit Guérande, peper van Kampot IGP. Geen conserveermiddelen, geen kleurstoffen, geen nitrieten! Slechts 3 ingrediënten zoals vroeger. Coppa...
Portfolio (29)
Frankrijk, Sarrola-Carcopino
169km
Het bedrijf Salaisons Joseph Pantaloni, producent van ambachtelijke charcuterie nabij Ajaccio, zorgt voor de verkoop in grote hoeveelheden aan professionals, evenals de directe verkoop aan particulieren. Als fabrikant van Corsicaanse producten benadrukken de Salaisons Joseph Pantaloni de ambachtelijke producten uit de regio. De Salaisons Joseph Pantaloni produceren kwaliteitscharcuterie en...
Portfolio (8)
Frankrijk, Carpentras
117km
Sinds 1985 zijn we gespecialiseerd in de ambachtelijke productie van op maat gemaakte worstjes, of ze nu van klein of groot formaat zijn. We zijn er trots op 100% lokale en Franse kwaliteitsproducten aan te bieden, die wereldwijd erkend zijn en in 2018 en 2023 met medailles zijn bekroond. Gelegen in Carpentras, aan de voet van de Mont Ventoux, combineren we traditie en uitmuntendheid om u de...
Portfolio (16)
Frankrijk, Arles
125km
... private label, het merk Gourmet Provence, het witte label of het distributeursmerk. Al onze producten komen van ambachtelijke producenten die u door de Middellandse Zee kunnen laten reizen. Voor specifieke aanvragen, product sourcing, maatwerkproducten, neem contact met ons op! Natuurlijk blijft ons dienstenaanbod zich uitbreiden: Wij zorgen voor de klantrelatie van A tot Z: Keuze van producten, opname en opvolging van bestellingen, organisatie van transport, enz. Onze kracht ligt in de consolidatie van pallets tussen onze producenten. Laten we Gourmet zijn!
Portfolio (142)
Frankrijk, La Fouillade
143km
Wij zijn trots op het produceren van biologische landbouwproducten, waaronder varkensvleeswaren en bier. Al onze varkens worden gehouden in overeenstemming met deze normen en krijgen uitsluitend voeding bestaande uit gecertificeerde biologische granen van onze eigen boerderij. Het welzijn van onze dieren staat centraal in onze zorgen, en zij leven in comfortabele stallen met stro bedding, met ook ...
Portfolio (11)
Frankrijk, Rillieux La Pape
160km
...Patrimoniam is een fabriek van ambachtelijke vleeswaren uit het Franse erfgoed, BIO, ZONDER NITRIETEN, en voornamelijk gemaakt van lokaal vlees. We beginnen met een meesterwerk in gevaar van ons Lyonese erfgoed: de echte saucisson de Lyon. We zijn toegewijd aan professionals en consumenten die, net als wij, honger hebben naar echte "smaakvolle" producten die respectvol zijn voor de natuur...
Frankrijk, Beaumont De Lomagne
238km
Het is de liefde voor het vak en de ernst die een kleine charcuterie uit Beaumont, opgericht in 1888 en geleid door Antoine Micouleau, heeft doen uitgroeien tot La Maison Micouleau, een ambachtelijke conserverie. Sindsdien geven we onze recepten van vader op zoon door. In het hart van ons land, de Lomagne, geven we het woord terroir al zijn smaak. Onze foie gras, confits, cassoulets en andere...
Frankrijk, Aurillac Cedex
114km
... rijpen van de hammen duurt 7 maanden. De worstjes en saucissons worden op traditionele wijze vervaardigd volgens dezelfde ambachtelijke technieken. La Maison combineert moderne technieken met ambachtelijke knowhow om uitzonderlijke producten te produceren.
Frankrijk, LA ROCHETTE
205km
Henri Raffin is een 100% familiebedrijf sinds 1937, gevestigd in het hart van de Franse Alpen. Wij produceren ambachtelijke gedroogde vleeswaren: droge worst, gedroogde ham, traditionele worst en terrines. Wij bieden een breed assortiment Savoie-worst aan, evenals een assortiment gedroogde worsten die op traditionele wijze zijn vervaardigd en die meerdere keren zijn bekroond op de Concours...
Portfolio (1)
Frankrijk, Chaponost
143km
Randy is een MKB opgericht in 1903, gelegen in Chaponost in het zuidwesten van de regio Lyon. Gevestigd in een ambachtelijke omgeving, steekt Randy al zijn vakmanschap in de productie van hartige gebakjes, vleeswaren en regionale salades. Dit vakmanschap wordt al meer dan een eeuw doorgegeven binnen het Huis Randy. Onze medewerkers bestaan uit professionals in de vleeswaren en patisserie, die goed bekend zijn met de Lyonese producten, om een optimale kwaliteit van onze producten te waarborgen.
Frankrijk, Laguiole
76km
De DROSERA GOURMANDE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ambachtelijke productie van regionale voedingsspecialiteiten. De DROSERA GOURMANDE produceert dan ook tal van voedingsmiddelen op basis van eend, zoals foie gras, blokken foie gras, mousse van foie gras, gésiers, confits, eendenborst, enzovoort. Het bedrijf biedt ook tripoux, worstjes, patés, fritons, cassoulets, galantines, terrines voor het aperitief en wildterrines aan.
Portfolio (2)
Frankrijk, Manosque
180km
Het bedrijf Le Séchoir des Alpes is een onderneming die gespecialiseerd is in de agrovoedingssector, meer specifiek in de productie van vleeswaren en gedroogde vleesproducten. Met zijn traditionele en ambachtelijke knowhow, van generatie op generatie doorgegeven, biedt Le Séchoir des Alpes een assortiment kwaliteitsproducten aan, die alle smaken van de Provence vertegenwoordigen.
Frankrijk, Plaisance
230km
...ETABLISSEMENTS G. BORIES is een ambachtelijke en regionale charcuterie. De kwaliteit van de varkens die door de vestigingen Bories worden verwerkt, wordt gedefinieerd door een strikte "lastenlijst". Gewicht, oorsprong, percentage mager vlees (PMV), niets wordt aan het toeval overgelaten. Het bedrijf Bories werkt al jaren met dezelfde leverancier om een constante kwaliteit van zijn aanvoer te...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play