Geen resultaten gevonden binnen een straal van 125km.
Resultaten binnen de straal van 250km worden getoond.
Frankrijk, Montelimar
140km
...Provençaalse specialiteit! Ontdek deze heerlijke geroosterde amandelen, vervolgens omhuld met nougatcrème, melk- en witte chocolade. Een originele en smakelijke lekkernij, vervaardigd door uw ambachtelijke nougatmaker in Montélimar. Referentie:704001 GEWICHT (in KG):0.18 Verpakking:8 BTW:20.0%...
Portfolio (154)
Frankrijk, Tassin-La-Demi-Lune
220km
...De 5 gedroogde vruchten uit de tijdloze collectie samengebracht in deze verzameldoos, vindt u: - de pistachenoten uit Ispahan - de amandelen uit Samangan - de geroosterde kikkererwten uit Badakhshan - de sappige mazafati-dadels - en de Boheemse of sinjid-olijven Als u twijfelt tussen alle referenties van de tijdloze collectie, is deze doos perfect om de hele collectie te testen en alle originele smaken te ontdekken! Te ontdekken of cadeau te geven voor een culinaire reis!
Portfolio (39)
... waarborgen. Het is een product dat in het wild groeit in de bergen van het oosten van het land. Onze producent-verzamelaar plukt ze met de hand. De oogst is dus zeer beperkt. Om u de beste producten te garanderen, vindt de oogst in het jaar zelf plaats. Als u de knapperigheid van de wilde amandelen wilt terugvinden en deze geroosterde smaak wilt ontwikkelen, raden we aan om ze 5 minuten in de oven te roosteren. Verpakking: 1Kg DOOS: 10 x 1kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Marseille
125km
...Bent u een groothandelaar of een voedingsdistributeur in Frankrijk en op zoek naar ongezouten geroosterde amandelen? De ongezouten geroosterde amandelen zijn te consumeren Bij een kleine honger Als aperitief In hartige en zoete bereidingen De ongezouten geroosterde amandelen zijn droog geroosterd (zonder olie), zonder toevoeging van vetten, zonder aroma's, zonder additieven, zonder kleurstoffen...
Portfolio (145)
Frankrijk, Brignais
212km
... 150 g premix toevoegen. Verwarm op laag vuur en roer 1 minuut. Haal van het vuur, en het is klaar! Ingrediënten Ingrediënten: Mengsel van gedroogd fruit* 39,6% (amandelen*, geroosterde hazelnoten*), ongeraffineerde blonde rietsuiker*, stukjes pure chocolade* (min. 57% cacao) (cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*, vanillepoeder*), cacaopoeder*. Kan sporen van andere noten, melk, soja bevatten. Gewicht: 150g BIO: Ja 100% Plantaardig: Ja Zonder olie: Ja...
Portfolio (26)
Frankrijk, Marseille Cedex 14
125km
...PISTACHE Gelegen op de MIN (Nationale Belang Markt) van Arnavaux in Marseille, dicht bij de haven en de snelwegverbindingen, is OPA Distribution een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de import en distributie van agrovoedingsproducten zoals: Geroosterde noten: amandelen, pinda's, bonen, maïs, mengsels, hazelnoten, cashewnoten, pistachenoten, pompoenpitten, zonnebloempitten...
Portfolio (10)
Frankrijk, Roche La Moliere
218km
... traditionele vaten. Veroudering : 60 maanden en meer Dosering : 6 g/l Flessen : 0,75 l / 0,375 l Proeverij : Helder gouden kleur, groene reflecties. Fijne, regelmatige bubbels. Delicaat, jong, een bouquet geconcentreerd op bloemige aroma's (meidoorn), verse witte vruchten (peer, amandelvrucht) en citrusvruchten (geconfijte citroen) met enkele tonen van geroosterde amandelen. Om de complexiteit te waarderen, serveren tussen 8° C en 10° C.
Bijpassende producten
Blanc des Blancs
Blanc des Blancs
Andere Producten
Wit Brut
Wit Brut
Portfolio (3)
Frankrijk, Arles
154km
...Maison Lesage Geroosterde hazelnoten uit Piemonte, omhuld met praliné gianduja van hazelnoten en amandelen uit Provence, krokante feuilletine en chocolade. Bewaren op een droge plaats tussen 16 en 20°C Ingrediënten: hazelnoten uit Piemonte, suiker, 62% donkere couverture chocolade, 32% witte chocolade, verkruimelde koek, cacaoboter, 32% witte chocolade, amandelen uit Provence, 33% melkchocolade, volle melkpoeder, cacaomassa (cacaobonen), magere melkpoeder, omhulmiddel: schellak, arabische gom, cacaopoeder, boter, vanille-extract met stukjes.
Portfolio (142)
Frankrijk, Saint Didier
213km
Traditionele nougat uit de Provence, we karameliseren de honing van onze eigen bijenkorven door deze op hoge temperatuur te koken in kleine koperen ketels, vervolgens flambé met cognac en geparfumeerd met sinaasappel. De geroosterde amandelen uit onze terrassen op de Ventoux worden heel toegevoegd, alles wordt bedekt met hostiebladen. Productie van nougat, honing en jam.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play