Frankrijk, Arengosse
200km
... gerechten toevoegt. Of het nu gaat om het op smaak brengen van vlees, groenten of marinades, onze zouten tillen de smaken elegant naar een hoger niveau. Wij hechten veel waarde aan het gebruik van ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Onze productieprocessen garanderen dat elk product zijn smaak en versheid behoudt, waardoor onze klanten een ongeëvenaarde culinaire ervaring krijgen. Wij zijn trots...
Portfolio (200)
Frankrijk, Casteljaloux
132km
... roux klasse A, verzorgd door Terres du Sud bij lokale boeren, en de bevoorrading van Castelmaïs, transformeert de eenheid het graan in semolines, maïsmeel en bijproducten. Deze nauwe interactie binnen een 100% lokale keten in het Zuidwesten stelt Castelmaïs in staat om verwerkte graanproducten te leveren aan de industrieën voor menselijke en diervoeding, terwijl de traceerbaarheid van de oorsprong van de maïs wordt gegarandeerd.
Portfolio (6)
Frankrijk, Rabastens De Bigorre
146km
... betrekt zijn varkensvlees met label bij een gerenommeerde leverancier uit de regio, bekend om zijn Label Rouge-vlees. De sleutels tot ons succes zijn: de smaak, de balans van smaken en de smakelijke textuur! Met een knowhow die van generatie op generatie is doorgegeven, worden de producten vervaardigd op basis van recepten in de puurste traditie. Het bedrijf is er trots op natuurlijke producten...
Portfolio (27)
Frankrijk, Yssingeaux
226km
... Suikerwerk, de Chocolade, het IJs en de Horeca. Gevestigd in Yssingeaux (Haute-Loire), beschikt onze locatie over een laboratorium en een team dat zich richt op de ontwikkeling van op maat gemaakte producten. Dankzij onze specifieke expertise stelt dit laboratorium ons in staat om ons te onderscheiden en ons vakmanschap te onthullen via verschillende middelen, zoals de sensorische expertise van onze...
Portfolio (55)
Frankrijk, Port-Sainte-Foy-Et-Ponchapt
148km
... in uw recepten of als consumptie in de staat waarin ze zich bevinden, op elk moment en op elke plaats! Onze appels worden zorgvuldig geselecteerd om u een zo smakelijk mogelijk product te bieden. Onze appels "fraîche découpe" zijn het hele jaar door beschikbaar. Concurrentievoordelen: behoud van de intrinsieke kwaliteiten van de appel, comfortabele THT, praktische verpakkingen met gemakkelijke...
Portfolio (3)
Frankrijk, Privas
241km
...Clément Faugier in Privas in Ardèche: productie en commercialisatie van alle producten op basis van marrons sinds 1882: marrons glacés, crèmes de marron de l'Ardèche. Productie en commercialisatie van Marpom's, een mengsel van crème de marrons en appelmoes. Assortiment BIO-producten. Clément Faugier biedt nu ook diepgevroren fruit- en groentepuree aan, diepgevroren natuurmarronpuree in porties, in de vorm van schijven van 8 of 15.
Portfolio (41)
Frankrijk, Montauban
29km
...Het bedrijf BLUE WHALE is een vereniging van 300 fruittelers, opgericht in 1950. BLUE WHALE is daarmee de specialist in appels en de grootste Franse exporteur daarvan, evenals in pruimen, peren, druiven en kiwi's. We distribueren onze vruchten naar meer dan 70 exportbestemmingen.
Frankrijk, Arles
239km
Gourmet Provence is een samenwerkingsverband dat in 2018 is opgericht door de wil van Corine Marmotan en 3 ondernemers om de verkoop in Frankrijk, Europa en de grote export te ontwikkelen. De groeiende vraag van onze klanten om hen een breder assortiment aan gourmetproducten aan te bieden, in combinatie met onze wens om de Middellandse Zee, waaronder de Provence, te promoten, stelt ons in staat...
Portfolio (142)
Frankrijk, Agen Cedex 9
242km
... smaakvoordelen: een verbeterde verteerbaarheid van soja, tofu en zijn specialiteiten, een rijkdom aan actieve probiotica, een ambachtelijke productie die het product respecteert, een rijkdom aan eiwitten en Omega 3, kaasachtige smaken, en de natuurlijke afwezigheid van cholesterol, lactose en gluten.
Frankrijk, Fontanes
35km
... ook AOP- en AOC-producten voor kaas en Cahors-wijn om ze in onze bereidingen te verwerken. Wij bieden eendenvlees aan in de vorm van confit van dijen, gésiers, gezouten magret of zelfs met foie gras, confit en/of gedroogde worstjes, gevulde maagden en nog veel andere lekkernijen om van te genieten... Wij zijn elk jaar sinds 5 jaar onderscheiden in de context van de algemene landbouwwedstrijd van...
Frankrijk, Revel
73km
LE BONHEUR EST DANS LE POT is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de bereiding van biologische kant-en-klaar maaltijden. Het bedrijf ontwikkelt een assortiment van ingeblikte maaltijden op basis van granen, groenten en peulvruchten. LE BONHEUR EST DANS LE POT biedt zo soepen, granen, puree, streekgerechten, recepten van reizen, groenten in hun natuurlijke staat, Italiaanse specialiteiten, jam en maaltijden in schalen aan.
Frankrijk, Toulouse
56km
... Japanse streetfood verwijst JapCook naar de IFS-normen om te voldoen aan de eisen van onze klanten. We werken nauw samen met onze klanten bij de ontwikkeling van hun projecten, waarbij we actief luisteren en aandacht besteden aan hun behoeften. Onze producten stellen onze eindconsumenten in staat om de verfijning van de Japanse gastronomie te ervaren.
Frankrijk, Flagnac
72km
... Cantal en de Lot. De groenten, kazen, eieren, melk en brood komen uit Occitanie. •Aligot Express heeft in zijn R&D-werkplaats verschillende regionale diepvriesrecepten ontwikkeld, die voldoen aan de eisen van restauranthouders, zoals: •Aligot: Beschikbaar in verschillende formaten die passen bij elke werkwijze. •Aper’ligots: Aligot-balletjes om te consumeren als tapas, in salades of als...
Portfolio (5)
Frankrijk, Pleucadeuc
242km
... te voldoen aan de wensen van onze klanten. Een team gericht op toegepaste research met drie chef-koks - Een R&D-laboratorium dat is gewijd aan de ontwikkeling van producten en een klantontvangstruimte - Een semi-industriële proefwerkplaats - Een getraind panel voor interne proeverijen. Twee industriële productielocaties van meer dan 12.000 m2, gewijd en gecertificeerd, hoogtechnologisch en...
Portfolio (9)
Frankrijk, Sendets
148km
... biedt private label aan. Al onze producten worden in Frankrijk vervaardigd in onze laboratoria die voldoen aan de biologische certificering. Wij zijn op zoek naar exclusieve distributeurs in Europa. Ontdek een exquise selectie van lekkernijen met zwarte knoflook om uw smaakpapillen te verwennen en uw gerechten te verrijken.
Portfolio (9)
Frankrijk, Montelimar
246km
Het bedrijf Nougat Doulces France vervaardigt en bereidt al drie generaties lang ambachtelijke Nougat de Montélimar. Gelegen tussen de Mistral, de Provençaalse zon en de vakantieweg, zorgt de traditionele bereidingswijze, gekookt in een koperen ketel met de knowhow van meerdere generaties, voor de kwaliteit ervan.
Frankrijk, Lapalud
238km
... voeding te bieden. Onze passie en liefde voor vlees van hoge kwaliteit, geworteld in de Franse traditie, en onze waardering voor onze fokkers en medewerkers, zonder wie we u geen uitzonderlijk product zouden kunnen bieden. ETS Ribot is een Frans bedrijf dat konijn- en geitenvlees (geit) verwerkt. We werken voornamelijk met verse producten, maar we kunnen ook diepvriesproducten leveren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we praten graag met u. Dank u.
Frankrijk, Arles
239km
...Procamex helpt lokale bedrijven bij hun internationale ontwikkeling door middel van thematische bijeenkomsten, missies in het buitenland, beurzen en vier ondersteuningsprogramma's. Een hele reeks acties en hulp om exporteur te worden, de verkoop te verhogen, markten te diversifiëren, een positieve dynamiek te creëren en concurrerend te blijven. Dankzij onze partners in Frankrijk, in het buitenland en ons team bieden we bedrijven advies over de benadering van internationale markten.
Frankrijk, Cahors
46km
Maison Pebeyre: Het oudste familiebedrijf in truffels en specialist in truffels in Frankrijk. Het enige Franse bedrijf dat zich uitsluitend richt op de handel in truffels. Pierre Pebeyre richtte zijn bedrijf op in 1897 in een klein gehucht in het noorden van Lot: La Chapelle Mareuil. Het huis is door vier generaties heen uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op de truffelmarkt. Dit...
Frankrijk, Toulouse
59km
... voeding te ontwikkelen door eetbare insecten bekend te maken en hun toegankelijkheid voor een breed publiek te vergemakkelijken. Het bedrijf hecht veel waarde aan lokale productie en het recyclen van elementen die in zijn productieketen worden gebruikt. Als u op zoek bent naar nieuwe kwaliteitsproducten om aan uw assortiment toe te voegen, als u originele en milieuvriendelijke producten wilt aanbieden...
Frankrijk, Lanzac
88km
... gerechten. Ook worden er voorgerechten aangeboden zoals eendenrillettes en patés op basis van foie gras, evenals specialiteiten zoals eendenconfit met sinaasappel en Lanzaguais cassoulet. De Ferme de Grezelade heeft ook een breed assortiment regionale productpakketten. De producten worden verkocht in onze eigen winkels, delicatessenwinkels en restaurants. Een verbonden seminarzaal en een eetzaal zijn in aanbouw voor het jaar 2016.
Frankrijk, Biars Sur Cere
95km
ANDROS is een agro-industriële onderneming en een Frans merk dat gespecialiseerd is in de verwerking van fruit en zuivelproducten tot compotes, jams, fruitdesserts, vruchtensappen, yoghurt, drinkyoghurt, zuivel desserts, fruit desserts, kwark, enz. Het bedrijf bezit onder andere de merken ANDROS, BONNE MAMAN en MAMIE NOVA. Het is ook actief op de suikerconfectiemarkt via zijn merk PIERROT GOURMAND.
Frankrijk, Prechac
173km
Het bedrijf CONFITURES ET GOURMANDISES GONDOLO biedt een assortiment van jam, honing, wijnconfits en lekkernijen uit Sauternes aan zijn professionele klanten. De fruit en groenten komen van regionale producenten en worden geselecteerd op het optimale rijpingsstadium om ze vervolgens te verheffen tot jam. De fruit en groenten worden met de hand gesorteerd, met een mes gesneden om hun textuur en smaak te behouden, en de bereiding gebeurt in een ketel op hoog vuur.
Frankrijk, Vals Les Bains
221km
PAM ARDECHE is een bedrijf dat medicinale planten, wilde bessen of paddenstoelen verkoopt die afkomstig zijn uit biologische landbouw, in gedroogde, verse of bevroren vorm. Voor de kwaliteit worden deze producten gekweekt of geoogst op speciale locaties, ver weg van enige vervuiling, en zijn ze gecertificeerd door ECOCERT. De producten worden vervolgens verwerkt (gedroogd of bevroren, gesneden, gezeefd en verpakt in bulk of zakken) in de bedrijfsruimten.
Frankrijk, Aurillac Cedex
109km
... bedrijven te produceren, te verwerken en te commercialiseren. GROUPE ALTITUDE heeft een maatschappelijke missie door zijn inzet om te investeren voor en in zijn regio. De belangrijkste activiteitspolen om de leden te bedienen of hun productie te verwerken zijn als volgt: 4 slachthuizen, 10 graanverzamelcentra, 4 centra voor de verdeling van runderen, 45 winkels voor bevoorrading en verkooppunten LISA, 3 opslag- en distributieplatforms, 3 diervoederfabrieken en silo's, 3 vleesfabrieken en 4 zuivelfabrieken.
Frankrijk, Avignon Cedex 9
248km
Het bedrijf CARDELL biedt in Frankrijk en internationaal een zeer breed assortiment aan fruit en groenten te koop, geselecteerd bij de beste producenten uit de Provence, Languedoc en Val de Loire. Ook als producent met eigen boomgaarden, is Cardell de onbetwiste marktleider op het gebied van appels en verkoopt daarnaast ook meloenen, kersen, peren en asperges...
Frankrijk, Captieux
158km
...Sinds meer dan 20 jaar is het bedrijf FALIERES NUTRITION gespecialiseerd in de productie en verpakking van voedingsmiddelen voor de mens in een "nomadische" situatie. Het bedrijf maakt daardoor kant-en-klare maaltijden voor sporters, avonturiers, militairen, mensen op expeditie in de woestijn, op de oceanen of op de toppen van bergen. FALIERES NUTRITION biedt ook zijn maaltijdpakketten aan voor noodsituaties en sociale hulp.
Frankrijk, Agen Cedex 9
242km
...biologische gedroogde vruchten (waaronder gojibessen), biologische zachte vruchten, biologische cocktails van planten en fruit, biologische superfruit sappen... Wij distribueren onze producten in biologische winkels (La Vie Claire, Biocoop...), supermarkten en apotheken.
Frankrijk, Brive Cedex
242km
Krill is een Frans bedrijf dat hoogwaardig bevroren rundvlees verkoopt aan professionele cateraars, restauranthouders en distributeurs. In onze snijwerkplaatsen voor vlees bestaat ons team uitsluitend uit ervaren slagers. Deze ongeëvenaarde expertise garandeert ons: kwaliteit van het vlees, traceerbaarheid, veiligheid en maatwerkbestellingen. We doen er alles aan om u kwaliteitsvlees te leveren, gesneden tot op de gram nauwkeurig.
Frankrijk, Neuvic
150km
Domaine HUSO is gespecialiseerd in de productie van kaviaar en beslaat 19 hectare aan de samenvloeiing van de Isle en de Vern. De steuren worden gekweekt in een van de vier vijvers van het domein. Ze worden grootgebracht vanaf hun geboorte tot het moment waarop hun eieren kunnen worden geoogst. De kwaliteit van het water, het voedsel en de zorg voor de vissen bepalen de levenskwaliteit van de steuren en hun eieren. De extractie van de eieren en de productie van de kaviaar vinden ter plaatse plaats op het domein HUSO.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play