Frankrijk, Castelnaudary
Met een lokale verankering in het zuiden van Frankrijk, bedenkt en ontwikkelt de Groupe Rivière, al 3 generaties lang, smakelijke en innovatieve kant-en-klaar gerechten, gebaseerd op traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige aroma's. Via zijn merken toont de Groupe Rivière zijn toewijding aan de ...
Portfolio (56)
Frankrijk, Cadeilhan
... knoflook in handen zoals deze uit de oven komt, getransformeerd door de Maillard-reacties. Biologische zwarte knoflook vindt zijn weg in tal van bereidingen, maar kan ook puur worden gegeten. Zwarte knoflooksaus, marinade met zwarte knoflook, puree van zwarte knoflook of gewoon in dunne plakjes gesneden in je pastagerechten. Zwarte knoflook past bij alle soorten vlees, charcuterie, foie gras, fijne vissen (tong, heilbot, zeebaars) en schaaldieren. Voor de zoetekauwen is zwarte knoflook een geweldige aanvulling op chocolade en citrusvruchten.
Portfolio (9)
...Hele eendenfoie gras in een pot (ook verkrijgbaar in blikken). Verschillende formaten beschikbaar van 100 tot 350 gram. Producten gelabeld IGP Sud Ouest.
Portfolio (4)
Frankrijk, Objat
...Ontdek ons assortiment foie gras met pepers uit de hele wereld. Hele eendenlever met timut-peper (herkomst Nepal, zure tonen), eendenlever met Madagascar-peper (een krachtige wilde peper), ganzenlever met Sarawak-peper (peper uit Maleisië)...
Portfolio (7)
Frankrijk, Laguiole
...Onze specialiteit sinds bijna 20 jaar is dat onze meester-ambachtsman zijn foie gras rijpt met respect voor de traditie. Onze foie gras wordt geproduceerd in Aveyron. We besteden uiterste zorg om u het hele jaar door te verwennen. Gouden Medaille 2018 op de Concours Général Agricole de Parijs...
Portfolio (2)
Frankrijk, Castelnaudary
...Hele eendenlever, oorsprong Frankrijk, zout, peper. KOK'S TIPS: Open de pot 5 minuten voordat je het gaat proeven. Gebruik een mes dat onder warm water is gehouden om de lever te lossen en te snijden. Versier met een paar korrels grof zout voordat je het serveert.
Portfolio (37)
Frankrijk, Castelnau-Chalosse
...La Basse-Cour Gourmet is een familiebedrijf, gespecialiseerd in Foie Gras, gelegen vlakbij Dax, in Chalosse, midden in het platteland van de Landes (40) in het Zuidwesten, een gebied met een boerentraditie. Verliefd op de regionale gastronomie, cultiveert onze familie een mentaliteit om het beste van de eendenkeuken te produceren. Al onze producten zijn afkomstig van de mulard-eend, die wordt grootgebracht, gevoed en vetgemest met hele, gezonde en natuurlijke maïs, zonder stress en met respect, bij onze lokale producenten.
Bijpassende producten
DE GOURMET BOERDERIJ
DE GOURMET BOERDERIJ
Portfolio (1)
Frankrijk, Cambiac
...Hele eendenlever in potten gedaan op de dag van slachten om de smaken zo goed mogelijk te behouden. Eenden die op onze boerderij worden grootgebracht, gevoerd, geslacht en verwerkt. Traditionele voeding met witte maïs. 3 jaar houdbaarheid.
Portfolio (1)
Frankrijk, Saint-Omer
...De beste rauwe lever wordt geselecteerd en gesorteerd om onze hele foie gras te maken. De eend, met zijn robuuste en regionale karakter, verheugt de liefhebbers. Gouden medaillewinnaar in 2019, 2020 en 2022 op de algemene landbouwwedstrijd. Netto gewicht: 50g...
Portfolio (189)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Hele truffelganzenlever, de Must! Kenner zullen de subtiele smaak van ganzenlever en het betoverende aroma van truffel waarderen. Doos 130 g. Voor 2/3 personen. Ook verkrijgbaar in een doos van 200 g.
Portfolio (71)
Frankrijk, Soreze
...Verrine Weck 290 ml, set van 6 stuks met afdichtingen en deksels. Diameter 100 mm, hoogte 60 mm. Verkocht zonder haken (voor het vasthouden van het deksel tijdens het steriliseren). GEBRUIK Ideaal voor het inmaken van foie gras, vleespatés in blik... ONDERHOUD Reinig uw Weck-glazen pot goed met warm water en zeep na gebruik van de inmaak door de afdichting te verwijderen. Na het drogen, bewaar...
Portfolio (195)
Frankrijk, Aix-En-Provence
...De Voatsiperifery-peper, beter bekend als de wilde peper van Madagaskar, is een van de meest gewilde ter wereld. Ontdek de echte smaak van de peper uit Madagaskar: fruitig, houtachtig en bloemig. Het voegt een verfrissende toets toe aan uw gerechten, met veel karakter maar zonder agressie. De wilde peper van Madagaskar past perfect bij wit vlees, vis, foie gras, lam, salades... het zal ook heel...
Portfolio (10)
Frankrijk, Rungis
...Specialist in de groothandel van gevogelte, wild, foie gras en charcuterie. Contact 01 41 73 09 86...
Portfolio (62)
Frankrijk, Gourdon
Het bedrijf VALETTE is sinds 1920 gespecialiseerd in de productie en verkoop van foie gras en zwarte truffel uit de Périgord. VALETTE FOIE GRAS is een familiebedrijf dat authentieke en regionale gerechten verkoopt. Wij bereiden deze producten royaal en bieden ze ook aan in typische bereidingen uit het Zuidwesten van Frankrijk, zoals cassoulet. Wij distribueren onze producten in Frankrijk en naar het buitenland.
Frankrijk, Gourdon
La Maison GODARD is gespecialiseerd in de vervaardiging van foie gras en streekproducten uit het Zuidwesten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van uitzonderlijke ganzenfoies gras, foie gras in een doek, met vijgen en ook van bereide gerechten zoals eendenconfit of cassoulet.
Frankrijk, OSSES
...Gevestigd in het Baskenland, is het bedrijf ARNABAR gespecialiseerd in de productie van foie gras en Baskische producten. Zo produceert en commercialiseert het de volgende streekproducten: bloc de foie gras, hele foie gras, mi-cuit foie gras, eendenconfit, axoa, Baskische recepten, patés en rillettes, worstjes, vleeswaren, piment d'Espelette, wijnen en dranken uit het Baskenland, zoete specialiteiten, zeeproducten, enz. ARNABAR biedt ook gastronomische geschenkpakketten aan die als bedrijfsrelaties cadeau kunnen worden gegeven.
Frankrijk, Pomarez
Sinds drie generaties produceert de familie DUMECQ, gelegen in het hart van de Chalosse, foie gras. Naast foie gras produceert het bedrijf DUMECQ ook conserven en verse producten van de boerderij. Het biedt een breed scala aan producten: verse producten (eendenfilets, hele eend, eendenfoie gras, eendenborst), eendenfoie gras in blik of pot, eendenborsten, gésiers, confits, eendenpoten en -vleugels in blik, streekproducten in blik (eendenchichons, eendenrillettes met foie gras...) en geschenkpakketten.
Frankrijk, La Chapelle Aubareil
Al meer dan dertig jaar zijn wij ambachtelijke producenten van ganzen- en eendenlever, evenals kastanjes in de Dordogne. Onze conserven worden ter plaatse bereid, volgens de traditionele recepten van de Périgord. De conserverie is kleinschalig. De lever en de bereide gerechten (cassoulets, confits, civets…) worden met zorg bereid en krijgen de grootste aandacht gedurende de hele productieketen. Ons laboratorium is gecertificeerd volgens Europese normen en HACCP. De waarden die wij verdedigen zijn gastvrijheid, gastronomie, traditie en kwaliteit.
Frankrijk, Hagetmau
Sinds 1929 is het bedrijf BESSE FOIE GRAS gespecialiseerd in de productie en verkoop van foie gras. Zo biedt het bedrijf halfgare foie gras, eendenfoie gras, ganzenfoie gras en specialiteiten met foie gras aan. Daarnaast biedt het ook terrines, patés, eendenconfit, Landais cassoulet en gastronomische geschenkpakketten voor ondernemingscommissies aan.
Frankrijk, Frespech
Het familiebedrijf SOULEILLES FOIE GRAS produceert al generaties lang foie gras. Een traditionele fokkerij, een gezonde voeding, een diervriendelijke voeding en een unieke ambacht maken het mogelijk voor het bedrijf om producten van hoge kwaliteit te produceren. Naast foie gras biedt het bedrijf zijn klanten terrines, patés, foie gras-crèmes, eendenborst, worstjes, grattons, gésiers, eendenfilets, tournedos van eend, eendenworstjes, eendenribbetjes, enz. Ook verkoopt het heerlijke gerechten.
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
Opgericht in 1993, is Maison Mayté een ambachtelijke charcuterie uit het Baskenland. De Maison produceert een breed scala aan droge vleeswaren uit het Baskenland: hammen, saucissons, droge worst, platte of opgerolde buiken (ventrêches), chorizo, lomos secs... De Maison biedt ook zijn specialiteiten op basis van eend aan (foies gras, magrets, confits, rillettes, pâtés van foie gras), varkensvlees...
Frankrijk, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE werkt nauw samen met professionals in de voedingssector om oplossingen te bieden voor hun cateringactiviteiten en om hen te voorzien van foie gras. EURALIS GASTRONOMIE beschikt over verschillende merken afhankelijk van de gewenste markten, zoals ROUGIÉ, MONFORT of JEAN STALAVEN. Wij zijn de specialisten in de fokkerij en verwerking van eenden en ganzen.
Frankrijk, Badefols Sur Dordogne
Le Domaine de la Barbe, ook wel Foie Gras Kuster genoemd, produceert eenden- en ganzenlever. Het domein biedt foie gras aan zonder toevoegingen of chemische conserveermiddelen. Het domein verkoopt ook specialiteiten met foie gras, zoals patés, rillettes, grattons, confits, gésiers, geconserveerde specialiteiten, gedroogde magrets en bereide gerechten zoals cassoulet Périgourdin. Als verwerkers...
Frankrijk, Lanzac
...De Ferme de Grezelade is gelegen in een van de regio's die garant staat voor een uitstekende keuken, de Quercy-Périgord. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in de productie van conserven op basis van foie gras. Het bedrijf produceert verse producten en huisgemaakte conserven. Het biedt foie gras aan (blok foie gras, hele eend foie gras en halfgaar foie gras), eendenborst, confits en bereide...
Frankrijk, Paris
...-kaviaarcubes om te knabbelen, de plakjes 'pressé' om in een croque-monsieur te verwerken, of de CaviarCream, een 'verhoogde' tarama. Een andere vondst: de gedroogde kaviaarbloem, te gebruiken gemalen of in hele korrels op risotto of scrambled eggs... Naast de eieren en gerookte vissen breidt PETROSSIAN geleidelijk zijn assortiment uit met andere feestelijke producten: foie gras, truffels...
Portfolio (5)
Frankrijk, Vezac
Opgericht meer dan 80 jaar geleden, is DELMOND FOIE GRAS een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van foie gras. Het bedrijf beschikt over een slacht- en snijbedrijf in de Dordogne. De groothandels- en halfgroothandelsactiviteiten groeien elk jaar. Zo produceert en verhandelt het bedrijf foie gras, magrets, aiguillettes, dijen, manchons, gésiers, enz. Tussen vakmanschap en traditie, zet DELMOND FOIE GRAS zich in voor het produceren van producten van hoge kwaliteit.
Frankrijk, Figeac
Het huis Jean LARNAUDIE is gespecialiseerd in de productie van regionale specialiteiten op basis van eendenvlees. Zo produceert het bedrijf foie gras, confits, terrines en kant-en-klare maaltijden. Bij Jean Larnaudie wordt de hele foie gras nog steeds op een handmatige en traditionele manier bereid. Verankerd in de Lot in Quercy sinds meer dan 60 jaar, zijn het bij Jean Larnaudie vooral mannen...
Frankrijk, Pamiers
Gastronomische specialiteiten uit het zuidwesten: Caprices Ariegeois is een familiebedrijf in Ariège, aan de voet van de Pyreneeën. Het biedt u streekproducten en traditionele gerechten uit het Zuidwesten, waaronder de traditionele hele eendenlever, ingemaakte gerechten bereid met eendenvet, huisgemaakte patés, eendenterrine met sinaasappel, confits en culinaire geschenkpakketten.
Frankrijk, Cahors
SUDREAU is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van foie gras, eendenborst, gizzards, eendenrillettes, eendenconfit en typische gerechten uit het Zuidwesten, zoals Coq au Vin uit Cahors of cassoulet.
Frankrijk, PEYREHORADE
Opgericht in 1929, produceert en commercialiseert Maison BARTHOUIL gerookte zalm en foie gras. De BARTHOUIL-eenden komen van exclusieve voederproducenten in de buurt van het bedrijf. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan de eenden, van de fok tot de slacht, de bereiding, de kruiden en de rijping. Het roken van de zalm gebeurt volgens traditionele Deense technieken. Dankzij deze ambacht en de...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play