Frankrijk, Lattes
... specifieke productcategorieën (zoals producten met een beperkte houdbaarheid en overschotten) en de uitdagingen die liquidatoren/de-stokers ondervinden bij het verwerven van hoogwaardige goederen via een eenvoudig en betrouwbaar proces. We richten ons op een breed scala aan snel bewegende consumptiegoederen, waaronder verse of droge voedingsmiddelen, hygiëne- en schoonheidsartikelen, producten voor huis...
Portfolio (2)
Frankrijk, Yssingeaux
... Suikerwerk, de Chocolade, het IJs en de Horeca. Gevestigd in Yssingeaux (Haute-Loire), beschikt onze locatie over een laboratorium en een team dat zich richt op de ontwikkeling van op maat gemaakte producten. Dankzij onze specifieke expertise stelt dit laboratorium ons in staat om ons te onderscheiden en ons vakmanschap te onthullen via verschillende middelen, zoals de sensorische expertise van onze...
Portfolio (55)
Frankrijk, Appietto
... het buitenland. Vandaag de dag biedt ze een breed assortiment koekjes aan: Canistrelli, specialiteiten met kastanjemeel, met clementine, met mirte-likeur, en andere Corsicaanse gebakjes met smaken van vroeger en geuren van nu, die de fijnproevers hier en elders zullen bekoren. U kunt ons assortiment koekjes ontdekken op onze website en zelfs online uw bestellingen plaatsen. Wij zorgen voor een snelle leveringsservice. Al onze producten zijn 100% Corsicaans vervaardigd.
Portfolio (118)
Frankrijk, Le Touquet-Paris-Plage
... Consumptie (PGC) en Fast Moving Consumer Goods (FMCG). - Voorziening voor de Grote Distributie (GD) inclusief de distributie van Coca-Cola en andere PGC. - Snelle levering en bundeling van bestellingen voor supermarkten en hypermarkten. - Gerichte communicatie via netwerken en trainingen over internationale handel. - Training in trading & sourcing binnen de Europese Unie. Wij bieden een ruime keuze van...
Portfolio (402)
Frankrijk, La Fouillade
... eenvoudig mogelijk zijn: cookies, ontbijtkoekjes met granen, zaadkoekjes, koekjes gevuld met fruit, karamel of chocolade, koekjes bedekt of omhuld met chocolade, dieetkoekjes, hartige aperitiefkoekjes, koekjes voor kinderen, beschuiten, geroosterd brood,... De meeste producten zijn veganistisch en 100% van de producten zijn vrij van palmolie en kleurstoffen. De chocolade en suiker zijn afkomstig uit eerlijke handel. We kunnen onze producten verpakken, in bulk of per eenheid aanbieden, afhankelijk van de behoeften van onze klanten.
Portfolio (8)
Frankrijk, Plérin
...onze onweerstaanbare Cookie cacahuète-caramel-chocolat en onze smeltende Cookie Coeur Spéculoos. Voor de liefhebbers van hartig hebben we onze zoute koekjes gecreëerd om de aperitiefmomenten te revolutioneren en een smakelijk en origineel alternatief te bieden. Onze smaken van Mini cookies apéro omvatten Chèvre - Figues, Parmesan A.O.P. - Basilic, Chorizo en Comté AOP, Bacon en Oignon, en...
Portfolio (10)
Frankrijk, Lonlay L'abbaye
Fabrikant van abdijkoekjes. Koekjesfabriek van de Abdij. Traditionele koekjes gemaakt met A.O.P. Isigny-boter. Fabrikant van Normandische galetten. Fabrikant van ouderwetse zandkoekjes. Fabrikant van Trouvillais met rode vruchten, citroen-amandelen, appels. Fabrikant en distributeur van pure of melkchocolade. Fabrikant van kleine schatten. Fabrikant van biologische taarten. Distributeur van grote...
Frankrijk, Agen
De Biscuiterie Agenaise is gespecialiseerd in de productie van ongezuurd brood en droge koekjes voor de Joodse feesten (Pessach). Al meer dan 60 jaar handhaaft de Biscuiterie Agenaise (gelegen in Lot-et-Garonne - 47) de productiemethoden van generatie op generatie om een productie te garanderen die voldoet aan de Joodse tradities. Wij distribueren onze producten over de hele wereld (Italië, Dom Tom, Israël, Marokko, ....) Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u onze producten wilt distribueren of als u meer informatie wilt.
Frankrijk, Comines
Lotus Bakeries staat bekend als de specialist in authentieke en kwaliteitsvolle specialiteiten in de koekjes- en patisserie-industrie. Lotus Bakeries, waarvan het hoofdkantoor nog steeds in België is gevestigd, is een dynamisch internationaal bedrijf met productiefaciliteiten in België, Nederland, Frankrijk, Zweden en Canada. Wij zijn sterk internationaal aanwezig; Lotus Bakeries produceert en...
Frankrijk, Saint-maurice-sur-eygues
Gelegen in de Drôme Provençale, tegenover de Mont Ventoux, wij wijden al onze passie en vakmanschap aan de ontwikkeling en productie van hoogwaardige koekjes en taarten. Subtiele mengsels met mediterrane smaken, de hartige of zoete lekkernijen van onze koekjesfabriek getuigen van de rijkdommen van onze streek.
Frankrijk, FRONTIGNAN
... onmiskenbare specialiteit in het Languedoc geworden. Langzaam maar zeker volgen zijn kleine broertjes: de Amandier de Bouzigues, de Figounettes de Mèze, de Perles Noires du Cap d'Agde... en nemen zijn voorbeeld over. De jongste telg, de Pavois de Frontignan, in de vorm van de Pavois van de Beroemde Joutes, is gemaakt van muskaatwijn uit Frontignan.
Frankrijk, Geudertheim
...koekjes (cookies, petit-beurre, ontbijtkoekjes, hartvormige koekjes, met chocolade bedekt…) en knapperige muesli (zout, zoet, hyperproteïnes, zonder toegevoegde suiker…). De productie is 100% Frans. Type producten die worden vervaardigd: - Koekjes o Bio / conventioneel / met toegevoegde waarde (zonder suiker, hyperproteïnes, zonder toegevoegde suiker, voedingsclaim…) o Galettes PB – Petit...
Frankrijk, Paris
...Hallo, Exclusieve distributeur, Internationale Groep met 9 fabrieken wereldwijd, we hebben onze eigen Halal gelatine fabriek. We bieden een breed scala aan gecertificeerde Halal snoepproducten (bulk zak 1kg, zak van 80g, zuur gevulde stokken, cobra, watch...), koekjes & taarten in multipacks (donuts, rolls, wafels...) en chocolade. Aantrekkelijke verpakking en concurrerende prijzen. Halal snoep...
Portfolio (8)
Frankrijk, Saillans
Le Père Craquant is een traditioneel bedrijf dat droge koekjes produceert. Het ambachtelijke productieproces stelt het bedrijf in staat om kwaliteitswerk te leveren en in harmonie met de ingrediënten te werken. Het is deze respect voor tradities, maar ook voor innovaties, met de ontwikkeling van nieuwe smaken, die ervoor zorgen dat de koekjes van Le Père Craquant in de loop der tijd een gezond en dieetvriendelijk product zijn, terwijl de smaak en de smaken van vroeger behouden blijven.
Frankrijk, Saint-Germain-En-Laye
... onze creatie aan voor cafés, restaurants, en ook voor uw verjaardagen, theepartijtjes, feesten, bruiloften of professionele evenementen. We kunnen onze producten presenteren volgens uw wensen en een unieke smaakervaring creëren voor uw gasten. Onze filosofie: weg met de chips, hallo grote stukken chocolade, hazelnoten, macadamia, pinda's... heel! Let op, het is gemakkelijk om verslaafd te raken...
Frankrijk, Vourles
... profielen en kunnen in tal van toepassingen worden verwerkt. Onze innovatie bestaat uit het aanbieden van een smakelijke, duurzame en ecologische oplossing die inspeelt op voedseltrends en de wensen van consumenten. Deze nieuwe bron van plantaardige eiwitten benadrukt het belang van voeding in ons dieet. Naast de eiwitinname verrijkt DDB-meel een product met vezels, ijzer, mineralen en verlaagt het het...
Portfolio (7)
Frankrijk, Tourcoing
... waardeketen. Sinds 2018 zijn we gecertificeerd als PME+ (Voor een Betrokken Wereld) en Bio Duurzaam Bedrijf. Deze twee labels erkennen onze dagelijkse inzet voor de natuur en de mens. We plaatsen menselijke relaties centraal in onze interacties: Met onze teams: twee belangrijke momenten (nieuwjaar en zomerse barbecue), en minimaal één overleg per maand Onze medewerkers betrekken bij de resultaten...
Portfolio (6)
Frankrijk, Montelimar
Het bedrijf Nougat Doulces France vervaardigt en bereidt al drie generaties lang ambachtelijke Nougat de Montélimar. Gelegen tussen de Mistral, de Provençaalse zon en de vakantieweg, zorgt de traditionele bereidingswijze, gekookt in een koperen ketel met de knowhow van meerdere generaties, voor de kwaliteit ervan.
Frankrijk, BEZIERS
... kwaliteit van onze cakes en madeleines voortdurend te verbeteren, zodat deze traditie voortleeft. Om een bepaalde "geur van de kindertijd" terug te vinden, zijn de nieuwe dozen en bakjes rechtstreeks geïnspireerd op de originele verpakkingen met hun kleine "retro" eekhoorns.
Frankrijk, Saint Didier
Traditionele nougat uit de Provence, we karameliseren de honing van onze eigen bijenkorven door deze op hoge temperatuur te koken in kleine koperen ketels, vervolgens flambé met cognac en geparfumeerd met sinaasappel. De geroosterde amandelen uit onze terrassen op de Ventoux worden heel toegevoegd, alles wordt bedekt met hostiebladen. Productie van nougat, honing en jam.
Frankrijk, Nice
Twee vriendinnen die elkaar sinds de schooljaren kennen, besluiten op een dag om zich in een groot avontuur te storten. Beide gedreven door dezelfde passies en volledig overtuigd van de voordelen van CBD, besluiten ze om een heerlijk gedurfd project te starten! Vandaag ontdekt u CBD op een andere manier dankzij onze heerlijke ambachtelijke lekkernijen, die vakmanschap, verfijning en kwaliteit...
Portfolio (9)
Frankrijk, Six Fours Les Plages
Het bedrijf Péchés Gourmand is een fabriek van koekjes en snoep. Wat zijn bekendheid heeft gecreëerd, is de kwaliteit van zijn producten, evenals de manier waarop ze worden vervaardigd. In feite is het door het respecteren van een productie die de puurste tradities eerbiedigt, dat de smaak en kwaliteit van de producten uniek blijven.
Frankrijk, Cuers
CAZADOR is specialist in de ambachtelijke koekjes die klaar zijn voor verkoop. Verkoop uitsluitend aan professionals. Oreillettes, Ganses, Merveilles salées voor de carnavalperiodes, maar ook het hele jaar door. Aragostines, cannoli en andere klassieke koekjes (sablés, petits fours, tuiles, palets, croquants, navettes...) Koekjes die geschikt zijn voor kinderen met decoraties van suikerpasta. De...
Frankrijk, Bruges
...Opgericht in Brugge in 1990, is het bedrijf LE BOUCHON DE BORDEAUX een kleine familiale fabriek die gespecialiseerd is in de productie van kleine koekjes en biscuits. Het vlaggenschipproduct van het bedrijf, "Le Bouchon de Bordeaux", is een biscuit in de vorm van een kurk van een wijnfles. Het assortiment "Bouchons de Bordeaux" is uitgebreid met verschillende smaken. Het bedrijf biedt ook...
Frankrijk, Tain L Hermitage
...Het bedrijf Gâteau Dauphinois ontwerpt en vervaardigt van generatie op generatie ambachtelijk fruitgevulde koekjes zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. Door zijn succes en kwaliteit is het bedrijf zijn producten gaan verkopen in Frankrijk en nu ook in het buitenland. De traditionele receptuur en productie, zonder conserveermiddelen, kleurstoffen of kunstmatige aroma's, maakt het echter mogelijk om deze heerlijke cake gedurende meerdere maanden te bewaren.
Frankrijk, Gertwiller
...kwaliteitsingrediënten, een vleugje lekkernij... en een goede dosis vakmanschap. In november 2009 opent het paleis van de speculaas, waar bezoekers, geleid door de Mannele, zich bewegen in verschillende speelse en levendige ruimtes waar ze de oorsprong van de speculaas kunnen ontdekken, de geheimen van de productie, maar ook kunnen onderdompelen in een smakelijke wereld waar de 5 zintuigen worden geprikkeld.
Frankrijk, Roeschwoog
... verantwoordelijkheid. We maken ook geschenkdozen of proefdozen. Een perfect cadeau-idee voor bedrijven of personeelsverenigingen! - Onze "Bredele Potten": de Bredele Pot is een pot waarin je alle ingrediënten vindt om gemakkelijk en snel heerlijke bredele te maken. De pot van het merk Weck is herbruikbaar. Een perfect cadeau-idee voor bedrijven of personeelscommissies! - Onze geschenkdozen: kies de producten...
Frankrijk, Bohain En Vermandois
De BISCUITERIE DUTOIT is gespecialiseerd in kant-en-klare bodems van bladerdeeg en kruimeldeeg, bestemd voor ambachtelijke slagers, traiteurs en mini-bodems voor de exportmarkten. Onze missie is om meer technische en innovatieve kant-en-klare producten te ontwikkelen, aangepast aan de gebruikseisen van onze klanten: waterdichtheid tegen vullingen, weerstand tegen invriezen, houdbaarheid tijdens het koken, voedingskwaliteiten, ...
Gemaakt door onze patissiers en confiseurs met het grootste respect voor het ambachtelijke vakmanschap, nodigen de Elzasser specialiteiten, van de meest traditionele zoals de kerstkoekjes en biscuits Bredele, samen met onze fijne Sablés en Moelleux, u uit om de rijkdom van de terroir van onze mooie regio Elzas en zijn gastronomische traditie te ontdekken. Onze Bredele, Sablés en Moelleux, Peperkoeken, Beerawecka en Kougelhopfs worden rechtstreeks vanuit onze Creatieworkshop in Colmar bij u geleverd.
Frankrijk, Montgaillard
De koekjesfabriek Védère is de ambassadeur van de Pyreneeën. Zij behoudt de rijke patisserie-traditie van deze hooglanden en laat ons de recepten van onze grootmoeders herontdekken, gemaakt met streekproducten. Bij Védère zijn de granen gerijpt onder de zon van Gers, de eieren komen van de Gascogne-boerderijen en de boter heeft niets van zijn romigheid van vroeger verloren. Omdat de drie fundamentele waarden van het huis terroir, traditie en authenticiteit zijn. Védère werkt aan een duurzame en ethische ontwikkeling.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play