Frankrijk, Caromb
...Druivenrassen: Grenache 95%, Carignan 5% Leeftijd van de wijnstokken: 12 jaar Terroir: Klei-kalk Oogst: Machine Proefnotities: • Kleur: Intense rosé • Eerste neus: Intens op het hout • Tweede neus: Rijpe rode vruchten • In de mond: Verfrissend, mineraal en rond • Lange afdronk Spijs/wijn combinatie: • Kruidige regionale gerechten, • Gerookte vleeswaren • Gegrild vlees met kruiden Bewaarpotentieel: 2 jaar Wijnbereiding: Directe persing. Mosten worden snel gekoeld om de aroma's te behouden. Natuurlijke bezinking bij koude. Snelle vinificatie en rijping in Franse eikenhouten vaten.
Portfolio (4)
Frankrijk, Carquefou
...Onze demi-zoutlijn biedt de grote klassiekers van de vleeswaren, zoals de schenkel, de borst, de schouder,... en op traditionele wijze gerookt. Daarnaast bestaat het ook uit kits voor de bereiding van wintergerechten, assortiments zuurkool, klein gezouten linzen, potée, schouder à la diable, enz. We vergeten de gezellige momenten niet met de traditionele gerookte varkenshaas.
Frankrijk, Auros
...Rillette met Eendenborst Rillette met eendenborst, Gouden medaille 2007 op het Franse kampioenschap van de rillette. Terrine van 2,4 kg. 80 % eend, 10 % gerookte eendenborst, 20 % varkensvlees. Houdbaarheid 30 dagen. Ondanks de hogere prijs dan de gansrillette, is dit een van onze topproducten, omdat het superlekker is en mensen er met plezier naar terugkomen. We hebben ook een gansrillette van 80% (Franse kampioen). Aarzel niet om ons om onze catalogus en prijzen te vragen.
Portfolio (31)
Frankrijk, Mietesheim
...Fijn als de milde mosterd en pittig als de mierikswortel, de milde mosterd met mierikswortel heeft de perfecte balans gevonden. Het geeft een extra smaak aan uw dagelijkse gerechten en is heerlijk als bijgerecht bij vleeswaren, konijn, gevogelte of gerookte vis. Ingrediënten: Water, mosterdzaad, mierikswortel 13% (mierikswortelwortels, water, melk, zonnebloemolie, zout, gemodificeerd zetmeel...
Portfolio (80)
Frankrijk, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Uit Frankrijk, Spanje of Italië biedt Le Delas een ruime keuze aan charcuterie: van de beroemde hele Pata Negra tot kant-en-klare gesneden hammen, en niet te vergeten terrines, worstjes en andere gekookte of gerookte vleeswaren...
Portfolio (10)
Frankrijk, Plailly
... betrouwbaarheidsniveau. Meer dan 8.000 LUTETIA-systemen zijn wereldwijd geïnstalleerd voor ontdooiing, zouten, fasecombinatie, thermische behandeling, drogen en roken, koeling en cryogenie. LUTETIA ontwikkelt technologische processen voor al uw producties: Varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, paté), Gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), Gemarineerde producten, Verwerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), Geroosterde en gerookte kip, Zeevruchten (zalm, weekdieren).
Frankrijk, Amancy
...Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin fabriceert en distribueert sinds meer dan 30 jaar producten uit de Savoye in Amancy, Haute-Savoie. Online verkoop van: ambachtelijke gerookte charcuterie op traditionele wijze, droge worst, saucisses, diots, droge hammen & vlees van superieure kwaliteit online. Bij Maison Alpin willen we dat de echte smaak van de Savoyard ziel je in één hap wordt...
Frankrijk, Rungis Cedex
...Specialist in fijne zeevruchten, schaaldieren, oesters, schelpdieren, filets, gerookte vis. Algemeen specialist in zee- en zoetwatervissen. Verwerkte producten, cateringproducten, vleeswaren. Producten "Demarne": merk: La barre. Diensten in Rungis: verzendingen, leveringen in Frankrijk, leveringen in de regio Parijs, telefonische bestellingen, traceerbaarheid van producten, orderverwerking, verpakking, samenstellingen, creditcard.
Frankrijk, Arnouville Les Gonesse
... ontwikkelt en implementeert technologische processen die zijn afgestemd op al uw producties: varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, patés, en andere), gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), gemarineerde producten, bewerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), geroosterde en gerookte kip, zeevruchten (zalm, weekdieren en andere).
...praktische diepvriesoplossingen en delicatessen ontwikkeld voor professionals. Het huis MASSE staat vooral voor de passie voor goede producten zoals gerookte zalm, kaviaar, vlees (varkensvlees, varkenskarbonade zonder bot, varkensbout zonder bot, varkensschouder met bot, achterpoot van varkens met bot, maar ook organen zoals kalfsnier en kalfszwezerik met hartappeltjes, rundvlees / lam. en een aanbod van gesneden vlees en meer gedetailleerde benamingen per regio, gevogelte en wild, vleeswaren, paddenstoelen en ravioli, schaaldieren, zeevruchten en slakken, oliën en azijnen en delicatessen.
Frankrijk, Epernon
SEALED AIR is al meer dan 40 jaar een van de belangrijkste fabrikanten van beschermende verpakkingen. Onze producten zijn bestemd voor de markten van vers vlees, gevogelte, vis en zeevruchten, vleeswaren, zoutvlees en gerookte producten, kaas en zuivelproducten, fruit en groenten, bakkerij, pizza, pasta, kant-en-klaar maaltijden, horeca, vloeistoffen en vloeistoffen. Onze verpakkingsoplossingen...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play