Frankrijk, Astaffort
Le Grand Bluff : Een gastronomisch universum van plantaardige en biologische producten Duik in de smakelijke en verrassende wereld van Le Grand Bluff! We hebben de klassiekers van de Franse gastronomie durven heruitvinden in een 100% plantaardige en biologische versie. Meer dan een simpel merk, belichaamt Le Grand Bluff een gepassioneerde beweging voor duurzame voeding die respect heeft voor het ...
Portfolio (7)
Frankrijk, Gourdon
La Maison GODARD is gespecialiseerd in de vervaardiging van foie gras en streekproducten uit het Zuidwesten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van uitzonderlijke ganzenfoies gras, foie gras in een doek, met vijgen en ook van bereide gerechten zoals eendenconfit of cassoulet.
Frankrijk, Gourdon
Het bedrijf VALETTE is sinds 1920 gespecialiseerd in de productie en verkoop van foie gras en zwarte truffel uit de Périgord. VALETTE FOIE GRAS is een familiebedrijf dat authentieke en regionale gerechten verkoopt. Wij bereiden deze producten royaal en bieden ze ook aan in typische bereidingen uit het Zuidwesten van Frankrijk, zoals cassoulet. Wij distribueren onze producten in Frankrijk en naar ...
Frankrijk, Objat
Ambachtelijk bedrijf gevestigd in Corrèze sinds 1979. Productie van conserven op basis van eend en gans - Hele, halfgaar of in blik verpakte eendenlever, naturel of met truffels uit de Périgord, blokken eendenlever. - Hele ganslever in blik, naturel of met truffel. - Specialiteiten met eendenlever: vijgen gevuld met eendenlever, medaillons van eendenlever, smeersels van eendenlever, eendenrillette...
Portfolio (7)
Frankrijk, Emerainville
VDC Frankrijk commercialiseert hoogwaardige delicatessenproducten uit de Franse regio met kwaliteitslabels die zowel creatief als smaakvol zijn. Door de seizoenen en gelegenheden heen passen onze producten zich aan de huidige trends aan. VDC Frankrijk wil zich positioneren als een belangrijke speler als exporteur op internationaal niveau. Hiervoor is ons assortiment flexibel en breidt het zich uit...
Frankrijk, Pomarez
Sinds drie generaties produceert de familie DUMECQ, gelegen in het hart van de Chalosse, foie gras. Naast foie gras produceert het bedrijf DUMECQ ook conserven en verse producten van de boerderij. Het biedt een breed scala aan producten: verse producten (eendenfilets, hele eend, eendenfoie gras, eendenborst), eendenfoie gras in blik of pot, eendenborsten, gésiers, confits, eendenpoten en -vleuge...
Frankrijk, OSSES
Gevestigd in het Baskenland, is het bedrijf ARNABAR gespecialiseerd in de productie van foie gras en Baskische producten. Zo produceert en commercialiseert het de volgende streekproducten: bloc de foie gras, hele foie gras, mi-cuit foie gras, eendenconfit, axoa, Baskische recepten, patés en rillettes, worstjes, vleeswaren, piment d'Espelette, wijnen en dranken uit het Baskenland, zoete specialitei...
Frankrijk, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES is een Landaise bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en commercialisering van eendenvlees. De moderne productielocatie heeft zijn Europese goedkeuring en de certificering voor eendenlever van de Zuidwest. Zo produceert LE GRENIER DES GASTRONOMES rauwe eendenlever, eendenborst, gedroogde en gerookte eendenborst, eendenconfit, eendenvet, halfgare eendenlever en e...
Frankrijk, Barcus
DE BOERDERIJ UHARTIA is de specialist in boerderij-eenden. We hebben een traditionele eendenhouderij opgezet en een maïsvoederingsatelier voordat we begonnen met de ambachtelijke productie van boerderijproducten in onze CEE-normgebonden faciliteiten. Zo bieden we een breed scala aan producten op basis van eend, zoals eendenlever, eendenconfit, eendenrillettes, patés met eendenlever en bereide gere...
Frankrijk, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE werkt nauw samen met professionals in de voedingssector om oplossingen te bieden voor hun cateringactiviteiten en om hen te voorzien van foie gras. EURALIS GASTRONOMIE beschikt over verschillende merken afhankelijk van de gewenste markten, zoals ROUGIÉ, MONFORT of JEAN STALAVEN. Wij zijn de specialisten in de fokkerij en verwerking van eenden en ganzen.
Frankrijk, Badefols Sur Dordogne
Le Domaine de la Barbe, ook wel Foie Gras Kuster genoemd, produceert eenden- en ganzenlever. Het domein biedt foie gras aan zonder toevoegingen of chemische conserveermiddelen. Het domein verkoopt ook specialiteiten met foie gras, zoals patés, rillettes, grattons, confits, gésiers, geconserveerde specialiteiten, gedroogde magrets en bereide gerechten zoals cassoulet Périgourdin. Als verwerkers v...
Frankrijk, Castelnau-Chalosse
De landelijke keuken van onze grootmoeders - La Basse-Cour Gourmet is een familiebedrijf, gespecialiseerd in Foie Gras, gelegen vlakbij Dax, in Chalosse, midden in het platteland van de Landes (40) in het zuidwesten, een land van boeren traditie. Verliefd op de regionale gastronomie, cultiveert onze familie een mentaliteit om het beste van de eendenkeuken te produceren. Al onze producten zijn afko...
Andere Producten
DE GOURMET BOERDERIJ
DE GOURMET BOERDERIJ
Portfolio (1)
Frankrijk, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: groothandel in gevogelte en wild in Rungis. Wild: hinde, hert, wild zwijn en ree. Klein wild: wilde eend, konijn, haas, fazant. Specialiteiten: gevogelte in saus, gegrild gevogelte, boerderijgevogelte en Label Rouge snits, boerderijkippen uit heel Frankrijk, parelhoenders, eendenborst, eenden, duiven, gebraden (gegrild en gekookt). EUROVOLAILLES biedt ook het speen en zijn snits aan...
Portfolio (24)
Gelegen in het hart van het Zuidwesten, in het Albigeois, wijden wij al onze activiteiten aan de productie van hoogwaardige producten zoals foie gras, confit en cassoulet, onder andere. Al 4 generaties bieden wij het hele jaar door verse producten aan, naast onze assortimenten van conserven en culinaire pakketten. Ontdek zonder verder oponthoud onze magrets en onze confits van gans of eend uit het...
Portfolio (4)
Frankrijk, Rungis
COURTIN HERVOUET: uw specialist in gevogelte en wild, gevestigd in Rungis. Het bedrijf COURTIN HERVOUET biedt een uitgebreid assortiment van gevogelte, foie gras en wild. Eend, kip, hen, haan, kalkoen, konijn, big, lam, duif, wij zijn de experts in kwaliteitsproducten (labels, benamingen, geselecteerde fokkerijen) en van het terroir (Bresse, Gers, Périgord, Challans, Landes, Vendée...). Ons assort...
Portfolio (62)
Frankrijk, Beaumont De Lomagne
Het is de liefde voor het vak en de ernst die een kleine charcuterie uit Beaumont, opgericht in 1888 en geleid door Antoine Micouleau, heeft doen uitgroeien tot La Maison Micouleau, een ambachtelijke conserverie. Sindsdien geven we onze recepten van vader op zoon door. In het hart van ons land, de Lomagne, geven we het woord terroir al zijn smaak. Onze foie gras, confits, cassoulets en andere ty...
Frankrijk, la Trinité
Luxe gastronomische producten en hoogwaardige delicatessen geselecteerd door een afgestudeerde van de prestigieuze culinaire school van Brussel, geboren in een familie van restaurateurs sinds 3 generaties. We hebben Melba Diffusion opgericht met de zorg om de kunst en de culinaire traditie te waarderen. Al onze producten kunnen online besteld worden via onze website: http://www.melba-diffusion.com...
Portfolio (3)
Frankrijk, Lanzac
De Ferme de Grezelade is gelegen in een van de regio's die garant staat voor een uitstekende keuken, de Quercy-Périgord. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in de productie van conserven op basis van foie gras. Het bedrijf produceert verse producten en huisgemaakte conserven. Het biedt foie gras aan (blok foie gras, hele eend foie gras en halfgaar foie gras), eendenborst, confits en bereide ger...
Frankrijk, Laguiole
De DROSERA GOURMANDE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ambachtelijke productie van regionale voedingsspecialiteiten. De DROSERA GOURMANDE produceert dan ook tal van voedingsmiddelen op basis van eend, zoals foie gras, blokken foie gras, mousse van foie gras, gésiers, confits, eendenborst, enzovoort. Het bedrijf biedt ook tripoux, worstjes, patés, fritons, cassoulets, galantines, terrine...
Portfolio (2)
Frankrijk, Vezac
Opgericht meer dan 80 jaar geleden, is DELMOND FOIE GRAS een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van foie gras. Het bedrijf beschikt over een slacht- en snijbedrijf in de Dordogne. De groothandels- en halfgroothandelsactiviteiten groeien elk jaar. Zo produceert en verhandelt het bedrijf foie gras, magrets, aiguillettes, dijen, manchons, gésiers, enz. Tussen vakmanschap en tradi...
Frankrijk, Montaut
Opgericht in 1920, is Maison LAFITTE sinds 4 generaties gespecialiseerd in de gastronomie van de Landes. Maison is de echte specialist in traditionele vetganzen. Het produceert eenden- en ganzenlever, confit, magret, vleugels en eendenpoten. Ook biedt het voorgerechten en bereide gerechten aan zoals eendenpaté, eendenmousse, rillons en rillettes, traditionele patés, terrines, halfgare patés, Aqui...
Frankrijk, Cambiac
Al onze eenden worden grootgebracht op meer dan 20.000 m2 park. Familieboerderij die zelfvoorzienend is, met voeding van witte maïs en een erkende conservering. Ons beleid is gebaseerd op de kwaliteit van de veeteelt en de voedseltraceerbaarheid van het dier. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Wij bieden een assortiment van conserven die strikt afkomstig zijn van onze eigen f...
Portfolio (1)
Frankrijk, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA is een ambachtelijk bedrijf dat zich richt op foie gras, patés en kant-en-klare gerechten. Hoogwaardige producten, met respect voor tradities, zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. BIO-certificering voor een assortiment patés, evenals appelcompote. Drie vegetarische terrines in het assortiment. Realisatie van gastronomische pakketten voor gemeenten en ondernemingscommissies. Export...
Portfolio (1)
Frankrijk, Hagetmau
Sinds 1929 is het bedrijf BESSE FOIE GRAS gespecialiseerd in de productie en verkoop van foie gras. Zo biedt het bedrijf halfgare foie gras, eendenfoie gras, ganzenfoie gras en specialiteiten met foie gras aan. Daarnaast biedt het ook terrines, patés, eendenconfit, Landais cassoulet en gastronomische geschenkpakketten voor ondernemingscommissies aan.
Frankrijk, Cahors
SUDREAU is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van foie gras, eendenborst, gizzards, eendenrillettes, eendenconfit en typische gerechten uit het Zuidwesten, zoals Coq au Vin uit Cahors of cassoulet.
Frankrijk, Figeac
Het huis Jean LARNAUDIE is gespecialiseerd in de productie van regionale specialiteiten op basis van eendenvlees. Zo produceert het bedrijf foie gras, confits, terrines en kant-en-klare maaltijden. Bij Jean Larnaudie wordt de hele foie gras nog steeds op een handmatige en traditionele manier bereid. Verankerd in de Lot in Quercy sinds meer dan 60 jaar, zijn het bij Jean Larnaudie vooral mannen en...
Frankrijk, Frespech
Het familiebedrijf SOULEILLES FOIE GRAS produceert al generaties lang foie gras. Een traditionele fokkerij, een gezonde voeding, een diervriendelijke voeding en een unieke ambacht maken het mogelijk voor het bedrijf om producten van hoge kwaliteit te produceren. Naast foie gras biedt het bedrijf zijn klanten terrines, patés, foie gras-crèmes, eendenborst, worstjes, grattons, gésiers, eendenfilet...
MASSE La Maison du Foie Gras sinds 1884. Het huis MASSE blijft de specialist in rauwe foie gras voor professionals. Gevestigd in heel Frankrijk, aanwezig in Europa en daarbuiten, weet het de behoeften van iedereen te identificeren om een nauwkeurige en kwalitatieve oplossing te bieden. Met zijn ervaring en aandacht voor zijn klanten heeft het huis MASSE ook een assortiment verse producten, praktis...
Frankrijk, PEYREHORADE
Opgericht in 1929, produceert en commercialiseert Maison BARTHOUIL gerookte zalm en foie gras. De BARTHOUIL-eenden komen van exclusieve voederproducenten in de buurt van het bedrijf. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan de eenden, van de fok tot de slacht, de bereiding, de kruiden en de rijping. Het roken van de zalm gebeurt volgens traditionele Deense technieken. Dankzij deze ambacht en de ...
Frankrijk, Bergerac
Alimentation Fine de France is de referentie-groothandel in Franse delicatessen dankzij een strikte kwaliteitsstrategie: selectie van producten op basis van veeleisende smaak- en kwaliteitscriteria, waarbij zoveel mogelijk diverse additieven, kleurstoffen en conserveermiddelen worden vermeden, en waarbij gebruiksgemak en innovatie worden bevorderd, met respect voor de Franse culinaire traditie. Er...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play