Frankrijk, Astaffort
Le Grand Bluff : Een gastronomisch universum van plantaardige en biologische producten Duik in de smakelijke en verrassende wereld van Le Grand Bluff! We hebben de klassiekers van de Franse gastronomie durven heruitvinden in een 100% plantaardige en biologische versie. Meer dan een simpel merk, belichaamt Le Grand Bluff een gepassioneerde beweging voor duurzame voeding die respect heeft voor het ...
Portfolio (7)
Bulgarije, Kubrat
Madjarov 92 Ltd. is een vooraanstaand Europees bedrijf dat in 1992 is opgericht. Met een opmerkelijke staat van dienst van meer dan drie decennia ligt onze expertise in de teelt van planten, kruiden en fruit. Onze toewijding gaat verder dan alleen productie; we hebben een diepgaande bezorgdheid voor zowel onze planeet als haar bewoners, wat onze inzet voor verantwoordelijke praktijken weerspiegelt...
Andere Producten
Lavendel
Lavendel
Portfolio (2)
Bulgarije, Haskovo
Wij zijn specialisten in de productie en export van foie gras, magret en mullard-eendenvlees.
Frankrijk, Gourdon
La Maison GODARD is gespecialiseerd in de vervaardiging van foie gras en streekproducten uit het Zuidwesten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van uitzonderlijke ganzenfoies gras, foie gras in een doek, met vijgen en ook van bereide gerechten zoals eendenconfit of cassoulet.
Nederland, Drouwen
Frankrijk, Gourdon
Het bedrijf VALETTE is sinds 1920 gespecialiseerd in de productie en verkoop van foie gras en zwarte truffel uit de Périgord. VALETTE FOIE GRAS is een familiebedrijf dat authentieke en regionale gerechten verkoopt. Wij bereiden deze producten royaal en bieden ze ook aan in typische bereidingen uit het Zuidwesten van Frankrijk, zoals cassoulet. Wij distribueren onze producten in Frankrijk en naar ...
Bulgarije, Rakovski
In het kleine maar hemelse Bulgarije, gelegen in het zuidoosten van Europa, tussen de hoge bergen en de uitgestrekte velden, in een stad met een rijke geschiedenis, die ons vertelt dat hard werken geen mythe is maar een realiteit - al tientallen jaren fokt mijn familie eenden die worden gevoed met puur maïs om een natuurlijke en gezonde omgeving te bieden. De plicht en liefde voor mijn familie dw...
Portfolio (10)
Frankrijk, Objat
Ambachtelijk bedrijf gevestigd in Corrèze sinds 1979. Productie van conserven op basis van eend en gans - Hele, halfgaar of in blik verpakte eendenlever, naturel of met truffels uit de Périgord, blokken eendenlever. - Hele ganslever in blik, naturel of met truffel. - Specialiteiten met eendenlever: vijgen gevuld met eendenlever, medaillons van eendenlever, smeersels van eendenlever, eendenrillette...
Portfolio (7)
Frankrijk, Emerainville
VDC Frankrijk commercialiseert hoogwaardige delicatessenproducten uit de Franse regio met kwaliteitslabels die zowel creatief als smaakvol zijn. Door de seizoenen en gelegenheden heen passen onze producten zich aan de huidige trends aan. VDC Frankrijk wil zich positioneren als een belangrijke speler als exporteur op internationaal niveau. Hiervoor is ons assortiment flexibel en breidt het zich uit...
Hongarije, Szeged
Wij zijn een belangrijke producent van eenden- en ganzenlever (Foie gras) en vlees in Hongarije. Hongaarse Foie gras is een van de meest geliefde producten wereldwijd. De eigenaar van het bedrijf werkt al meer dan 25 jaar in deze sector, en we handhaven zeer hoge kwaliteitsnormen, wat ons de mogelijkheid biedt om over de hele wereld te exporteren. Ons belangrijkste profiel is het kweken, voeden en...
Frankrijk, Pomarez
Sinds drie generaties produceert de familie DUMECQ, gelegen in het hart van de Chalosse, foie gras. Naast foie gras produceert het bedrijf DUMECQ ook conserven en verse producten van de boerderij. Het biedt een breed scala aan producten: verse producten (eendenfilets, hele eend, eendenfoie gras, eendenborst), eendenfoie gras in blik of pot, eendenborsten, gésiers, confits, eendenpoten en -vleuge...
Frankrijk, OSSES
Gevestigd in het Baskenland, is het bedrijf ARNABAR gespecialiseerd in de productie van foie gras en Baskische producten. Zo produceert en commercialiseert het de volgende streekproducten: bloc de foie gras, hele foie gras, mi-cuit foie gras, eendenconfit, axoa, Baskische recepten, patés en rillettes, worstjes, vleeswaren, piment d'Espelette, wijnen en dranken uit het Baskenland, zoete specialitei...
Frankrijk, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES is een Landaise bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en commercialisering van eendenvlees. De moderne productielocatie heeft zijn Europese goedkeuring en de certificering voor eendenlever van de Zuidwest. Zo produceert LE GRENIER DES GASTRONOMES rauwe eendenlever, eendenborst, gedroogde en gerookte eendenborst, eendenconfit, eendenvet, halfgare eendenlever en e...
Frankrijk, Barcus
DE BOERDERIJ UHARTIA is de specialist in boerderij-eenden. We hebben een traditionele eendenhouderij opgezet en een maïsvoederingsatelier voordat we begonnen met de ambachtelijke productie van boerderijproducten in onze CEE-normgebonden faciliteiten. Zo bieden we een breed scala aan producten op basis van eend, zoals eendenlever, eendenconfit, eendenrillettes, patés met eendenlever en bereide gere...
Frankrijk, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE werkt nauw samen met professionals in de voedingssector om oplossingen te bieden voor hun cateringactiviteiten en om hen te voorzien van foie gras. EURALIS GASTRONOMIE beschikt over verschillende merken afhankelijk van de gewenste markten, zoals ROUGIÉ, MONFORT of JEAN STALAVEN. Wij zijn de specialisten in de fokkerij en verwerking van eenden en ganzen.
België, Waterloo
Fabrikant van foie gras, terrines en ambachtelijke charcuterie sinds 1984. Professionals of particulieren: wij bieden u een breed scala aan huisgemaakte producten, zodat u een aangename tijd kunt doorbrengen met uw gasten. Bij Quality & Tradition kunt u terecht voor een verscheidenheid aan populaire producten zoals foie gras, terrines, wild, magrets en vele aanvullende producten.
Frankrijk, Badefols Sur Dordogne
Le Domaine de la Barbe, ook wel Foie Gras Kuster genoemd, produceert eenden- en ganzenlever. Het domein biedt foie gras aan zonder toevoegingen of chemische conserveermiddelen. Het domein verkoopt ook specialiteiten met foie gras, zoals patés, rillettes, grattons, confits, gésiers, geconserveerde specialiteiten, gedroogde magrets en bereide gerechten zoals cassoulet Périgourdin. Als verwerkers v...
Frankrijk, Castelnau-Chalosse
De landelijke keuken van onze grootmoeders - La Basse-Cour Gourmet is een familiebedrijf, gespecialiseerd in Foie Gras, gelegen vlakbij Dax, in Chalosse, midden in het platteland van de Landes (40) in het zuidwesten, een land van boeren traditie. Verliefd op de regionale gastronomie, cultiveert onze familie een mentaliteit om het beste van de eendenkeuken te produceren. Al onze producten zijn afko...
Andere Producten
DE GOURMET BOERDERIJ
DE GOURMET BOERDERIJ
Portfolio (1)
Frankrijk, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: groothandel in gevogelte en wild in Rungis. Wild: hinde, hert, wild zwijn en ree. Klein wild: wilde eend, konijn, haas, fazant. Specialiteiten: gevogelte in saus, gegrild gevogelte, boerderijgevogelte en Label Rouge snits, boerderijkippen uit heel Frankrijk, parelhoenders, eendenborst, eenden, duiven, gebraden (gegrild en gekookt). EUROVOLAILLES biedt ook het speen en zijn snits aan...
Portfolio (24)
Gelegen in het hart van het Zuidwesten, in het Albigeois, wijden wij al onze activiteiten aan de productie van hoogwaardige producten zoals foie gras, confit en cassoulet, onder andere. Al 4 generaties bieden wij het hele jaar door verse producten aan, naast onze assortimenten van conserven en culinaire pakketten. Ontdek zonder verder oponthoud onze magrets en onze confits van gans of eend uit het...
Portfolio (4)
Frankrijk, Rungis
COURTIN HERVOUET: uw specialist in gevogelte en wild, gevestigd in Rungis. Het bedrijf COURTIN HERVOUET biedt een uitgebreid assortiment van gevogelte, foie gras en wild. Eend, kip, hen, haan, kalkoen, konijn, big, lam, duif, wij zijn de experts in kwaliteitsproducten (labels, benamingen, geselecteerde fokkerijen) en van het terroir (Bresse, Gers, Périgord, Challans, Landes, Vendée...). Ons assort...
Portfolio (62)
Frankrijk, Beaumont De Lomagne
Het is de liefde voor het vak en de ernst die een kleine charcuterie uit Beaumont, opgericht in 1888 en geleid door Antoine Micouleau, heeft doen uitgroeien tot La Maison Micouleau, een ambachtelijke conserverie. Sindsdien geven we onze recepten van vader op zoon door. In het hart van ons land, de Lomagne, geven we het woord terroir al zijn smaak. Onze foie gras, confits, cassoulets en andere ty...
Frankrijk, la Trinité
Luxe gastronomische producten en hoogwaardige delicatessen geselecteerd door een afgestudeerde van de prestigieuze culinaire school van Brussel, geboren in een familie van restaurateurs sinds 3 generaties. We hebben Melba Diffusion opgericht met de zorg om de kunst en de culinaire traditie te waarderen. Al onze producten kunnen online besteld worden via onze website: http://www.melba-diffusion.com...
Portfolio (3)
Frankrijk, Lanzac
De Ferme de Grezelade is gelegen in een van de regio's die garant staat voor een uitstekende keuken, de Quercy-Périgord. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in de productie van conserven op basis van foie gras. Het bedrijf produceert verse producten en huisgemaakte conserven. Het biedt foie gras aan (blok foie gras, hele eend foie gras en halfgaar foie gras), eendenborst, confits en bereide ger...
Frankrijk, Laguiole
De DROSERA GOURMANDE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ambachtelijke productie van regionale voedingsspecialiteiten. De DROSERA GOURMANDE produceert dan ook tal van voedingsmiddelen op basis van eend, zoals foie gras, blokken foie gras, mousse van foie gras, gésiers, confits, eendenborst, enzovoort. Het bedrijf biedt ook tripoux, worstjes, patés, fritons, cassoulets, galantines, terrine...
Portfolio (2)
Spanje, Villamartín De Campos - Palencia
Frankrijk, Vezac
Opgericht meer dan 80 jaar geleden, is DELMOND FOIE GRAS een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van foie gras. Het bedrijf beschikt over een slacht- en snijbedrijf in de Dordogne. De groothandels- en halfgroothandelsactiviteiten groeien elk jaar. Zo produceert en verhandelt het bedrijf foie gras, magrets, aiguillettes, dijen, manchons, gésiers, enz. Tussen vakmanschap en tradi...
België, Wemmel
Spaasfoods richt zich sinds jaren op het leveren van kwaliteitsvolle charcuterie en bereide gerechten naar centrales van de grootdistibutie en groothandelaars. Spaasfoods kiest bewust voor partners of fabrikanten die dezelfde passie voor gastronomie delen. Wij kiezen Partners die staan voor een uitmuntende kwaliteit, smaakvolle producten en scherpe prijzen. Onze partners voldoen vanzelfsprekend oo...
België, Haccourt
Onze boerderij omvat verschillende teelten: onze veeteelt, onze gewassen, onze boomgaarden met oude fruitvariëteiten (hoogstam, Bigarreau Napoléon, Précoce Favorite, Reine-Claude Crottée, Priesse, Marie-Joseph d’Othée, Bon Pommier, Légipont, enzovoort, zoveel zingende namen en ongeëvenaarde smaken) en onze bloeiende tuin. Laten we benadrukken dat onze fruitteelt strikt voldoet aan de agrarische mi...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play