Frankrijk, Foix
In een natuurlijke en authentieke omgeving houdt de familie ROUCH sinds 1870 de traditie in stand van het maken van echte streekproducten, rustiek en vol smaak. Jambon de Pays Ariégeois, gedroogde leverworst, saucisson onder de as l'Ariégeois, foie gras, eendenconfit, wildpaté, hertenvlees, enzovoort... De charcuterie ROUCH vervaardigt zijn producten in zijn laboratorium dat voldoet aan de Europes...
Frankrijk, Castanet-Le-Haut
La Valtiere is een familiebedrijf dat 25 jaar geleden is opgericht in het zuiden van Frankrijk. Van de fokkerij tot de conservering, innoveren we met een breed scala aan producten op basis van vet eend, kip, en foie gras met een kwaliteit die erkend wordt in Occitanië. Talrijke referenties zoals eenden merguez, chorizo, gepaneerde kip, en spiezen; en tot slot een authentieke en bijzondere foie gra...
In het hart van het hoge Pyreneeën-piedmont, al drie generaties lang, behouden "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS het oude vakmanschap van onze familie, in TOURNAY, een oude bastide uit de 14e eeuw. DE AUTHENTICITEIT: foie gras, confits van gans en eend geselecteerd. DE TRADITIE: koken die al in 1870 werd genoten op het domein van de Lande. DE KWALITEIT: koken uit de Gascogne, vo...
Frankrijk, Caylus
Sinds 1896 zijn er 121 jaar verstreken en de knowhow van Conserves d’Autrefois blijft zich verrijken. 121 jaar dat we ons vak met passie, nauwkeurigheid en creativiteit uitoefenen… Ons culinaire erfgoed, rijk en het resultaat van talloze recepten ontwikkeld door onze koks in al deze decennia, geeft ons vandaag de dag een waardevolle knowhow voortkomend uit deze erfenis. Gelegen in het hart van ...
Frankrijk, Castels
Frankrijk, Reims
Frankrijk, St Astier
Artisan conserveur in de Périgord, mevrouw Mudry, ontwikkelt puur Périgord-recepten met respect voor de tradities die ze heeft opgedaan tijdens haar dertig jaar ervaring. Ze maakt zowel gekookte als halfgekookte conserven van eend- en ganzenlever, evenals afgeleiden producten zoals confit de manchons, rillettes, enz. Ze is in vier jaar tijd twaalf keer onderscheiden in verschillende wedstrijden, z...
Frankrijk, La Brede
Opgericht meer dan 30 jaar geleden, is het bedrijf MOULIN DE LA MOLLE gespecialiseerd in de productie van eenden- en ganzenlever. De ganzen en eenden worden zorgvuldig gevoerd en geselecteerd, zodat hun lever tijdens het koken geen vet verliest. Zo produceert MOULIN DE LA MOLLE eenden- of ganzenlever in verschillende formaten. Het bedrijf stelt al zijn vakmanschap ter beschikking van zijn klanten ...
Frankrijk, Bosdarros
Frankrijk, Bischoffsheim
Frankrijk, Montesquieu Volvestre
Frankrijk, Catus
Frankrijk, Le Lardin-Saint-Lazare
Frankrijk, Pomarez
Frankrijk, Monteils
Frankrijk, La Queue En Brie
Frankrijk, Osses
Frankrijk, Domme
Frankrijk, Souprosse
Frankrijk, La Pommeraie Sur Sevre
Frankrijk, Caumont
Frankrijk, Ballaison
Frankrijk, Le Lion D Angers
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play