Frankrijk, Le Blanc
... faciliteit voor het malen en microniseren van plantaardige en minerale grondstoffen. We beheersen de recepten van deze producten of die van onze partners die door ons zijn gevalideerd. We bieden een innovatief concept voor de betrokkenheid bij de levenscyclus van elk product: van ontwerp tot einde levensduur: zonder legitieme meerkosten, bieden we u een kant-en-klare oplossing zonder gebruik te...
Frankrijk, Landeleau
Les Délices de Landeleau is een familiebedrijf dat sinds 1955 crêpes, galettes, blinis en soortgelijke producten produceert, op basis van traditionele recepten en kwaliteitsingrediënten. Sinds het oorspronkelijke product, de traditionele Bretonse crêpe, is het assortiment uitgebreid om producten aan te bieden die voldoen aan de huidige consumptietrends en de behoeften van verschillende...
Portfolio (3)
Frankrijk, Toulouse
JapCook biedt innovatieve oplossingen voor de Japanse keuken, waarbij traditie en creativiteit worden gecombineerd. Onze taak bestaat uit het ontwikkelen van doordachte producten, die met zorg zijn gemaakt en getest om u een premium kwaliteit te garanderen. Dankzij onze flexibiliteit zijn wij bij JapCook in staat om u recepten aan te bieden die specifiek zijn voor uw markt. Als Europese leider in...
Frankrijk, Brignet
...L'Epicerie Créole is een merk dat kleine producenten uit overzeese gebieden samenbrengt en hen nieuwe afzetmarkten biedt. Producten die zorgvuldig zijn geselecteerd op kwaliteit en authenticiteit van de recepten, om een smakelijke lijn aan te bieden die zowel exotisch als made in France is in het hexagoon.
Frankrijk, Marssac Sur Tarn
De Chocolats YVES THURIES vertegenwoordigen het vakmanschap van een traditionele Franse chocolatier, Yves Thuriès. De chocolaterie produceert chocolade van pure cacaoboter. Ze maken chocolade tabletten, chocolade geschenken, macarons van chocolade, chocolade hapjes en andere verfijnde chocolade met exclusieve recepten. De chocolade van YVES THURIES is van uitstekende kwaliteit en heeft een uitzonderlijke authenticiteit. Ze worden verkocht in Frankrijk en over de hele wereld.
Frankrijk, Montgaillard
De koekjesfabriek Védère is de ambassadeur van de Pyreneeën. Zij behoudt de rijke patisserie-traditie van deze hooglanden en laat ons de recepten van onze grootmoeders herontdekken, gemaakt met streekproducten. Bij Védère zijn de granen gerijpt onder de zon van Gers, de eieren komen van de Gascogne-boerderijen en de boter heeft niets van zijn romigheid van vroeger verloren. Omdat de drie fundamentele waarden van het huis terroir, traditie en authenticiteit zijn. Védère werkt aan een duurzame en ethische ontwikkeling.
Frankrijk, Lacaune
Opgericht in 1956, is het bedrijf OBERTI gespecialiseerd in vleeswaren en gedroogde vleesproducten. Met 60 jaar ervaring combineert OBERTI vakmanschap, traditionele recepten en moderne apparatuur. Het vlees dat wordt gebruikt voor de productie van vleeswaren en gedroogde vleesproducten is van regionale kwaliteit. Het bedrijf produceert en biedt onder andere worst, coppa, spek, gezouten en gedroogde hammen, enz.
Frankrijk, Amancy
... recepten, online verkoop, de authentiek eerlijke prijs-kwaliteitverhouding... Geen geheimen, alleen gezond verstand en smaak, stap voor stap. Aan de basis, de beste grondstoffen, uitsluitend Frans vlees. Keuze van de meest smaakvolle, magere stukken varkensvlees, schouders, hammen, buik... Geen water dat de weegschalen doet zwellen! 'Huis'-kruiden, die de specerijen en aroma's van het Savoyard land...
Frankrijk, St Gely Du Fesc
AUZIER-CHABERNAC, banketbakker sinds 1890, behoudt de traditie van Montpellier door zijn vakmanschap en traditionele recepten voor vanillepasta, drop, honingdrop, marshmallows en natuurlijk de dragées.
Frankrijk, Saulce Sur Rhone
Provence Alpes is een bedrijf dat specerijen, azijnen, sauzen en andere condimenten produceert en verhandelt. Het ontwikkelt een assortiment van hoogwaardige condimenten, kruiden en delicatessen, bereid volgens recepten en met producten van hoge kwaliteit uit de regio.
Fabrikant van ambachtelijk gemaakte Provençaalse koekjes. Onze assortiment bestaat uit: Navettes (Bloesem, Anijs, Olijfolie), Amandel Croquants, Amandel Macarons, Krokante Anijs, Citroen- en Sinaasappel Delicatesse, Gibassiés en Sablés. Onze producten worden gemaakt volgens oude recepten waarvan we het geheim bewaren en zijn volledig met de hand vervaardigd.
Frankrijk, Flagey
... pasteurisatie- en vervolgens een diepvriesproces, en zijn bereidingen zijn vrij van conserveermiddelen. Agrodoubs is gecertificeerd op IFS-niveau en ontwikkelt biologische recepten. Bosbessen- of karamelvullingen voor chocolatiers, mengsels voor citroen- of chocoladetaarten, crème brûlée of banketbakkers zijn enkele van de specialiteiten van de fabriek die is gebouwd in het dorp Flagey. AGRODOUBS heeft...
Frankrijk, St Andre Le Gaz
... verzorgingslijn ontwikkeld die speciaal is gericht op een huid met een medium tot donkere teint. Een lijn die is ontworpen met het grootste respect voor de eeuwenoude tradities die met schoonheid verbonden zijn, puttend uit de erfenis van ancestrale recepten.
Frankrijk, Tulette
...Le Comptoir de Mathilde, een Franse en ambachtelijke productie sinds 2007. Fijne delicatessen, chocolade, smeerpasta's, babas, allemaal traditionele recepten voor het plezier van fijnproevers en originele cadeau-ideeën. Meester in de kunst van het maken van de beste chocolade en specialist in Franse smeerpasta, zonder palmolie en zonder GGO's, onthullen wij ons ambachtelijke vakmanschap. Ontdek...
Frankrijk, LA RIVIERE DRUGEON
Romanzini is de Franse specialist in de bereiding van ingelegde slakken, schelpen en gevulde slakken... De slak is een familieaangelegenheid. Romanzini is sinds 1921 trouw aan de gastropoden: slakken in hun natuurlijke staat, slakken in saus, bereide slakken gerechten, slakken tartelijnen, kruidenboter, mosselen, kikkers, slakken in hun natuurlijke staat, recepten voor ingelegde slakken...
Frankrijk, Saint-Félix Lauragais
... laten functioneren van een ambachtelijke conservenfabriek: onberispelijke grondstoffen, het onderzoek en de toepassing van de traditionele recepten die ons zijn nagelaten. Hij liet daarom een conservenfabriek bouwen op de Ferme de Bordeneuve en nam een van die beroemde koks uit Lauragais in dienst: mevrouw Sicard, die, ondanks haar zoete stem en grootmoederlijke glimlach, haar keuken met een...
Frankrijk, Monteux
Gelegen in de PROVENCE, heeft onze conservenfabriek, onder de eerste impuls van zijn oprichter de heer Louis MARTIN, sinds 1918 zijn vakmanschap ontwikkeld in het vervaardigen van kwaliteitsproducten. De seizoensgebonden activiteit van het verwerken van verse, voornamelijk regionale groenten en fruit die voldoen aan onze eisen, stelt ons in staat om grondstoffen volledig onder onze controle te produceren. Ze zijn dus perfect geschikt voor de vervaardiging van producten van de tweede transformatie: warme sauzen, ketchup, bereide groenten, traditionele recepten...
Frankrijk, Le Rouget
Het bedrijf MAS, gelegen in Rouget in de Cantal, is gespecialiseerd in vleeswaren, gedroogde vleesproducten en traditionele conserven uit het Centraal Massief. Het bedrijf biedt producten aan met eenvoudige en authentieke recepten. Zo bieden ze bijvoorbeeld een gedroogde ham die tot 24 maanden is gerijpt in hun droogruimte in Rouget en een handgemaakte pure varkenspastei. Maison MAS staat bekend om de kwaliteit en authenticiteit van zijn producten.
Frankrijk, Barcelonnette
Ontdek alle authentieke smaken van een grote ambachtelijke likeur uit de Provence. De Grand Rubren is een likeurstokerij die gespecialiseerd is in het maken van likeur door het macereren van planten of fruit. Recepten, cocktails, likeuren en dranken zijn te ontdekken.
Frankrijk, Paris
... voedingsdeskundigen. Met liefde in Frankrijk bereid, zijn onze recepten BIO-gecertificeerd, 100% natuurlijk, zonder conserveermiddelen, zonder kunstmatige aroma's en zonder toegevoegde suikers. Snooze biedt dus 8 recepten van granen, gezond, smakelijk, ecologisch verantwoord en solidair! We willen met onze granen onze waarden overbrengen en klanten gezonde en smakelijke granen aanbieden met een zero-waste en solidaire aanpak.
Frankrijk, Haute Goulaine
...Voor het maken van heerlijke recepten met spirulina is het het beste om het in poedervorm of als vlokken te consumeren. Voor drukke mensen die de voordelen van spirulina willen benutten, is het het eenvoudigst om het in capsulevorm te nemen. Vind en bestel uw spirulina op de OMA-website om de voordelen van dit superfood te verkrijgen!
Frankrijk, St Agathon
... biedt, waarbij ons erfgoed en onze traditionele liefde voor brood worden benadrukt. Vandaag de dag bereidt Daunat ook salades, desserts, snacks, tussendoortjes... Een grote verscheidenheid aan recepten om te ontdekken... Baguettesandwiches. Club sandwiches en driehoekige sandwiches. Wraps. Salades. Taarten. Van salades tot driehoeken en van desserts tot tussendoortjes, Daunat biedt u de snackpauze van al uw wensen. Geniet van elk moment.
Frankrijk, Nîmes
Het is vooral het verhaal van een ambachtelijke koekjesbakkerij uit de Gard, gehecht aan goede smaak en kwaliteit. Oude recepten opnieuw geïnterpreteerd met smaken uit de regio. Ik maak met passie droge of zachte koekjes, zoet of hartig, in alle vormen. Geen nood om er verder over te praten! Je moet het proeven...
Frankrijk, Aubagne
...Fourfour Entreprise wordt gekwalificeerd als specialist in plantaardige, geurige en ambachtelijke Marseillezeep. Hun vakmanschap, verworven door jarenlange ervaring, stelt het bedrijf in staat om kwaliteitszeep te ontwerpen. Van de ontwikkeling van de "recepten" (goedgekeurd door een gespecialiseerde cosmetisch chemicus) tot de productie, en van de strenge selectie van grondstoffen tot het ontwerp, het bedrijf is in staat om aan alle verwachtingen van zijn klanten te voldoen.
Frankrijk, Jonquieres
Jules Girard, gevestigd in Jonquières-en-Provence sinds 1924, biedt liefhebbers een compleet assortiment pastis, aperitieven en likeuren aan. De distilleerderij presenteert zijn recepten, voortkomend uit een eeuwenoude traditie, met de meest subtiele smaken van de Provence, waarvan hij alleen het geheim kent...
Frankrijk, Ivry Sur Seine
...Afkomstig uit de knowhow van de Franse bakkerij, worden de broden van de Le Pain Héritage-lijn van Délifrance gebakken in een steenoven, wat zorgt voor een vers kruim en een onweerstaanbaar krokante korst. De lijn omvat deelbare broden, sandwichbroden en individuele broden en bestaat uit drie unieke en heerlijke recepten: Granen (met zijn fruitige en geroosterde tonen en de knapperigheid van zijn graanzaden), Poolish (met delicate aroma's van granen en amandel) en Zuurdesem (met meer uitgesproken tonen: een lichte zuurheid, tonen van rogge en zuurdesem).
Frankrijk, Hénin Beaumont
...Ladybug Juice is een Frans merk van e-liquids en premium concentraten voor zowel beginnende als ervaren en high-end vapers. We bieden complexe en originele recepten aan, gemaakt van een selectie van de beste aroma's voor het plezier van uw smaakpapillen :D Ons laboratorium stelt ons in staat om de ontwikkeling, botteling, etikettering en verpakking van onze producten te verzorgen.
Andere Producten
Lieveheersbeestjes Sap
Lieveheersbeestjes Sap
Portfolio (1)
Frankrijk, Toulouse
... een aantal uitrollingen voor • Verspreid de saus "in slakkenhuisvorm", weeg de ingrediënten • Verdeel de ingrediënten op basis van de bestellingen en recepten • Controleer en handhaaf de temperatuur van de oven • Plaats de pizza's in de oven en schik ze op basis van de temperatuur van de oven • Houd de bereiding in de gaten (herhaalde rotaties indien het een houtoven is) Distributie en verkoop van...
Frankrijk, Plaisance
... waarborgen. Na de slacht in de slachthuizen van Lacaune worden de varkenscarcassen op maandag, dinsdag en donderdag geleverd in Plaisance. Ze worden versneden en de verschillende stukken worden toegewezen aan de productie. Wat de recepten betreft, van worst tot friton en ham, het is een knowhow die is opgebouwd op vijftig jaar ervaring, gebaseerd op de zoektocht naar de consistentie van smaken gedurende het hele jaar.
Frankrijk, Le Château D' Oléron
...Bedrijf voor de verwerking en diepvries van oesters uit Marennes d'Oléron. Wij werken met 100% natuurlijke en regionale producten om de smaken en voedingskwaliteiten te waarborgen. Onze oesters N°3 van kwaliteit IGP worden gepresenteerd in halve schelpen, verrijkt met een topping (met diverse smaken) en zijn rauw diepgevroren. Bestemd voor de GMS en de RHD om te worden gebakken in de oven op 200°C. Wij exporteren naar Italië en Azië, en ons jonge bedrijf ontwikkelt andere recepten op basis van oesters, altijd met respect voor de natuur, en zal u blijven verrassen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play