Frankrijk, MARSEILLE
Les Joyaux de Madagascar biedt krachtige synergiën van plantaardige en essentiële oliën, 100% actieve ingrediënten en klaar voor gebruik. Op basis van traditionele recepten, verfijnd door onderzoek en getest op energetisch niveau, biedt elke formule een uitzonderlijke effectiviteit bij tal van fysieke en emotionele onevenwichtigheden...
Frankrijk, FRONTIGNAN
...Onze onderneming is gespecialiseerd in gemarineerde olijven, evenals andere afgeleide producten, zoals tapenade, pistou, gemarineerde knoflook, en halfgedroogde tomaten... Onze olijven worden zorgvuldig geselecteerd en bereid volgens verschillende recepten. Dankzij onze vakkennis behouden de olijven een unieke kwaliteit van textuur en kleur. We bieden ook vooral een assortiment van beroemde olijven uit verschillende regio's, zoals de Lucque en de Picholine. Zeker dat we u tevreden zullen stellen, worden onze producten verpakt in potten, emmers, blikken, bakjes, zakken en zakjes.
Frankrijk, BEZIERS
LES ECUREUILS DU LANGUEDOC is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van Cakes en Madeleines Les Ecureuils in Béziers sinds de jaren vijftig, volgens de originele recepten van hun oprichter M. FOURNET. Zo is de reputatie van de producten van Les ECUREUILS DU LANGUEDOC van achtergrootouders naar grootouders, en vervolgens... naar ouders overgedragen. Daarom doen we ons best om de...
Frankrijk, Guignicourt
FLOREPI ontwikkelt en produceert een breed scala aan traditionele zoete gebakjes, gebakken en diepgevroren. Onze expertise combineert de striktheid van industriële processen met de smaak van recepten die zijn ontwikkeld met respect voor ambachtelijke waarden en eisen. De dagelijkse aandacht die we besteden aan de productie van onze producten stelt ons in staat om onze klanten een unieke smaak en...
Portfolio (1)
Frankrijk, Castelnau-Chalosse
... assortiment producten aan waarvan de recepten conserveermiddelen en kleurstoffen uitsluiten, gebaseerd op eend en zijn Foie Gras. Zoals alle inwoners van de Landes houden we ervan dat het feest geslaagd is. Daarom moet de eendenfoie gras, ons toonaangevende product, de vreugde van uw maaltijden zijn. De erkenning van chefs en onze klanten is de beste garantie voor uw tevredenheid. De hele foie gras, in blik of halfgaar, is bereid voor uw genot. Bij ons geen blok foie gras of eendenmousse die het feest en de traditie ondermijnen. HET IS NIEUW: Diverse BOXEN wachten op u.
Andere Producten
DE GOURMET BOERDERIJ
DE GOURMET BOERDERIJ
Portfolio (1)
Frankrijk, Roscoff
... algen om te koken, die ofwel vers en in zout bewaard zijn, ofwel gedroogd op 36 - 40°. Zes variëteiten algen worden aangeboden: zeewier, Nori, Dulse, Wakamé, zeespaghetti en konbu royal. Op bord-a-bord.fr vindt u recepten en video's over koken met algen!
Frankrijk, Vernosc-Les-Annonay
... professionals die experts zijn in de fruitverwerking. Wij bieden een onmisbare reeks bereidingen op basis van kastanjes voor professionals in de horeca en de voedingsmiddelenindustrie: • Crème de marrons • Pâte de marrons • Purée de marrons • Marrons au sirop CONCEPT FRUITS biedt u authentieke recepten voor crèmes en purées van kastanjes volgens de traditionele recepten uit de Ardèche voor een...
Portfolio (16)
Frankrijk, Yvetot
Wij zijn banketbakkers van vader op zoon sinds 1919. Bijna 100 jaar, de familiegeschiedenis is al lang. Wij zijn gespecialiseerd in fruitcakes, brownies en andere specialiteiten. We hebben een heerlijke kerstlijn met cakes, brownies en bûches. Onze recepten worden continu verbeterd om aan uw verwachtingen te voldoen. De liefde voor smaak en traditie zijn verankerd in onze methoden. We zijn bijzonder aandachtig voor de oorsprong van onze ingrediënten: Franse tarwe, kersen uit de Provence, zout uit Guérande...
Portfolio (4)
Frankrijk, Pujols
... afkomstig zijn uit geïntegreerde en perfect beheerde ketens. Onze oliën zijn uniek, elegant en 100% natuurlijk. Er komt geen chemische toevoeging aan te pas in onze productiemethode. Ons proces wordt toegepast op al onze oliën en producten om u ingrediënten van superieure kwaliteit te garanderen. Onze oliën kunnen alledaagse gerechten verrijken, chef-koks recepten verheffen, maar ook cosmetische...
Frankrijk, Sainte Croix En Plaine
... van unieke en innovatieve recepten (Chia bowls, Nutri-bowls, mengsels van superfruit, enz.); - de inkoop en sourcing van grondstoffen voor gespecialiseerde winkels; - de verpakking en distributie van biologische voedingsproducten. Onze filosofie: het natuurlijke in het dagelijks leven. Originele recepten met unieke smaak- en voedingskwaliteiten, gecreëerd sinds 1976. Naturopathen van vader...
Portfolio (8)
Frankrijk, Carquefou
... rillaux * Grillons, Nantes spek * Gekookte rib De feestelijke recepten: * Terrines: Terrine van eendenlever met girolles, terrine van varkenswang met stukjes eendenlever met girolles, terrine van kalfszwezerik met morieljes. * Witte bloedworst op traditionele wijze met paddenstoelen, foie gras, zalm, Sint-Jacobsschelpen Winterassortiment: * Charcuterie op traditionele wijze: Toulouse-worst...
Frankrijk, Colombes
...kwaliteit, eco-verantwoordelijkheid, lokale verankering en vooral passie! Al onze recepten worden zonder toevoeging van kleurstoffen en conserveermiddelen ontwikkeld en hebben een houdbaarheid van een jaar. Onze creatie-cocktails, heerlijk van smaak, verantwoord en speels, zullen uw klanten verrassen en aan u binden. We hebben voor u een assortiment kant-en-klare cocktails geselecteerd: - A...
Portfolio (6)
Frankrijk, Melrand
... Savons kan in allerlei vormen komen, van zeepjes in de vorm van een schaap tot pompoencollecties voor Halloween! Elke Petit Savon is uniek en biedt specifieke voordelen. Onze recepten worden allemaal beoordeeld door een erkende apotheker-toxicoloog en voldoen aan de geldende wettelijke vereisten. Onze zepen worden gemaakt in gerecycleerde of door onszelf vervaardigde mallen. Al onze zepen zijn biologisch afbreekbaar. Wij gebruiken geen schadelijke stoffen voor de gezondheid. Twijfel niet langer en personaliseer uw kleine zepen! Moussement Vôtre,...
Portfolio (13)
Frankrijk, Camphin En Carembault
...We begeleiden honderden klanten, van zelfstandigen tot beursgenoteerde bedrijven, van de behoeftebepaling tot de verpakking en levering aan een logistiek platform, zodat zij zich alleen op het essentiële kunnen concentreren: de verkoop! Met een openbaar catalogus van 50 recepten en meer dan 2000 recepten in de privécatalogus, evenals een R&D-afdeling die beschikbaar is voor specifieke aanvragen...
Portfolio (47)
Frankrijk, Nice
... van ingrediënten combineren. We bieden een assortiment producten aan zoals: - de chocolade tabletten 71% - de brownies - de cookies - de citroen financiers - de fruit snoepjes De aperitiefkoekjes komen zeer binnenkort! ... Wilt u iets laten maken op basis van een van uw recepten? Dat is mogelijk, neem contact met ons op! Onze producten bevatten 0% THC volgens de Europese regelgeving. CBD is geen medicijn! Het kan in geen geval een medische behandeling vervangen.
Portfolio (9)
Frankrijk, Paris
... theeën - groene theeën - uitzonderlijke theeën - infusies - speciale infusies - kinderinfusies - rooibos uit Zuid-Afrika De ingrediënten van onze theeën en infusies zijn afkomstig van biologische landbouw, gecertificeerd door ECOCERT. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om ware elixers te creëren. De kwaliteit van onze producten komt tot uiting in unieke recepten die zijn bedacht door het huis Pascal HAMOUR.
Frankrijk, Provins
... taarten zijn vrij van kleurstoffen, kunstmatige aroma's en conserveermiddelen, en de gebruikte ingrediënten komen uit de biologische landbouw. Ontdek ons assortiment koekjes gebaseerd op historische recepten die uw klanten zullen verrassen: - Keltische koekjes - Middeleeuwse macarons - Marsepein - Speculaas Onze koekjes worden gedistribueerd in Frankrijk en Europa, met name op historische locaties...
Portfolio (13)
Frankrijk, Camaret Sur Aigues
... verbouwen: Van de grond tot het glas. Voor een totale controle verbouwen we sinds 2019 onze eigen hop. Het is de marker van ons terroir dankzij onze 320 planten van de variëteit cascade. - De bieren die we brouwen: Van het brouwen tot het bottelen, we voeren alle stappen van de productie uit in onze brouwerij. We produceren 600 hl verdeeld over een assortiment van 9 bieren. - Een brewpub om te delen: Een dorpsplein sfeer met concerten, exposities, foodtrucks. Het is ook de plek waar we onze nieuwe recepten direct testen bij onze klanten!
Portfolio (2)
Frankrijk, Beaumont De Lomagne
Het is de liefde voor het vak en de ernst die een kleine charcuterie uit Beaumont, opgericht in 1888 en geleid door Antoine Micouleau, heeft doen uitgroeien tot La Maison Micouleau, een ambachtelijke conserverie. Sindsdien geven we onze recepten van vader op zoon door. In het hart van ons land, de Lomagne, geven we het woord terroir al zijn smaak. Onze foie gras, confits, cassoulets en andere...
Frankrijk, Paris
...…), gedroogd fruit ((Pistache, wilde amandelen enz…) of gedeshydrateerd fruit (gedroogde aardbeien, gedroogde mango uit Iran, - Bio mogelijk. 2/ Leveranciers van producten voor witte merken: - Wij maken recepten voor u, - Wij ontwerpen het etiket samen met u als u geen grafisch ontwerper /designer heeft, - Wij begeleiden u bij het opstellen van uw bestek. 3/ Sourcing van Gastronomische producten 'Made in...
Frankrijk, Lyon
Drie vrienden die gepassioneerd zijn door gastronomie en de natuur, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Hun ambitie is om de wilde Franse wildvlees en het AOP Bigorre zwart varkensvlees te waarderen door gebruik te maken van korte circuits. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten aan via authentieke en innovatieve recepten, terwijl ze strijden tegen voedselverspilling gerelateerd...
Portfolio (40)
Frankrijk, Parthenay
... kosten van hun bestaande recepten kunnen verbeteren. Deze dubbele expertise maakt van FAVID een gewaardeerde partner voor tal van toepassingen. De grootste Franse en internationale groepen vertrouwen op het bedrijf om hen te ondersteunen in hun ontwikkeling op de markten van de vleeswaren, zoutwaren en kant-en-klaar maaltijden.
Frankrijk, Buc
Het huis Léonie combineert op meesterlijke wijze de oudste tradities van de Indiase patisserie met de wereldwijd erkende Franse knowhow. De meester-patissiers van het huis - afkomstig van elite-instellingen in Frankrijk - werken samen met de beste Indiase chefs om verfijnde recepten te ontwikkelen met unieke smaken, voortkomend uit een perfecte fusie van de meest nobele ingrediënten van deze twee...
Frankrijk, Avignon
Sinds 1987 wijdt AGIS zich volledig aan de passie voor smaak. Het voortdurend creëren van nieuwe recepten en het zoeken naar de beste ingrediënten zijn de uitdrukking van een unieke culinaire knowhow, ten dienste van het traditionele bereide gerecht en de keukens van de wereld.
Frankrijk, SARTENE
...De Biscuiterie Tamburini is een familiebedrijf dat sinds 1974 de traditionele Corsicaanse koekjes, de canistrelli, vervaardigt. Gelegen in Sartène, in "de meest Corsicaanse van de Corsicaanse steden", maakt dit ambachtelijke bedrijf zijn koekjes met behulp van waardevolle recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven.
Frankrijk, Le Rheu
...APIA Technologie bouwt efficiënte installaties voor het transport en de dosering van poederproducten, speciaal voor de voedingsindustrie. Bijvoorbeeld, wij realiseren turn-key installaties voor het legen van silo's, het legen van big bags en het legen van zakken om gewogen bunkers te voeden die de automatische formulering van recepten uitvoeren, evenals het laden van verdunningsvaten. Mechanisch flexibele overdracht, machines voeden, dosering van poeders, poedertransport, bulkproductoverdracht, big bag legen, silo's legen, transitube, flexibele schroef…...
Frankrijk, Villefranche De Rouergue
Sinds de oprichting in 1962 is het bedrijf SACOR gespecialiseerd in droge vleeswaren uit het zuidwesten van Frankrijk. SACOR biedt voedingsproducten aan op basis van traditionele en regionale recepten. Het bedrijf biedt onder andere droge worst, droge salami, vleeswarenplanken, chorizo, gedroogde ham, coppa, pancetta, salami, gerookt spek, enzovoort. Het bedrijf zet zich in voor transparantie en uitmuntendheid in smaak.
Frankrijk, Hochfelden
... recepten. Als belangrijke speler in het noordoosten van Frankrijk maakt Brouwerij Meteor integraal deel uit van het gastronomisch erfgoed van zijn regio. Het heeft zijn volledige productie behouden op zijn historische locatie in de Elzas en is daarmee de oudste brouwerijlocatie van Frankrijk. Meteor is trots aan te kondigen dat het niet één, niet twee, maar DRIE MEDAILLES heeft behaald op de...
Frankrijk, Aix En Provence
Sinds zijn oprichting put Roy René zijn recepten uit de puurste tradities van de Provençaalse snoepjes en lekkernijen. Calissons, Nougats, Snoepjes… Van het blonde calisson-deeg, edel en genereus, tot de knapperige zwarte nougat in fijne stukjes, Roy René verheft de ingrediënten, smaken en geuren, voor puristen en fijnproevers van alle leeftijden. Al deze zoete noten zijn het resultaat van een lange erfenis, doorgegeven door mannen en vrouwen die elke dag, met respect, de gebaren van weleer herhalen, en zo het plezier van goed gemaakte dingen in stand houden.
Frankrijk, Agen Cedex 9
... aromatische bereidingen een nieuwe inspiratiebron voor uw recepten voor dranken, bereide gerechten, zuivelproducten, gebak,... U krijgt zo de kans om meer karakteristieke formules te creëren (verse munt uit Lot-et-Garonne, citroen uit Sicilië, Piment d'Espelette,...), de kwalificaties "natuurlijke oorsprong", biologisch (voor de Bio-Rouages lijn) te gebruiken, evenals de weergave van onze grondstoffen op de etiketten van uw producten.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play