Frankrijk, Coulounieix Chamiers
...VALCOLY is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van originele recepten met hoogwaardige producten, zoals sint-jakobsschelpen, slakken, truffels... en de commercialisering van deze gastronomische producten aan professionals. De toegevoegde waarde: "durven" verschillende productfamilies te combineren om recepten aan te bieden die buitengewoon en feestelijk zijn.
Frankrijk, Caylus
Sinds 1896 zijn er 121 jaar verstreken en de knowhow van Conserves d’Autrefois blijft zich verrijken. 121 jaar dat we ons vak met passie, nauwkeurigheid en creativiteit uitoefenen… Ons culinaire erfgoed, rijk en het resultaat van talloze recepten ontwikkeld door onze koks in al deze decennia, geeft ons vandaag de dag een waardevolle knowhow voortkomend uit deze erfenis. Gelegen in het hart van Quercy Kent u Conserves d’Autrefois? Aan de ingang van Caylus, in Quercy, zet een team van 19 mensen zich in om het beste van onze regionale gastronomie te promoten. Kom een transparant bedrijf ontdekken.
Frankrijk, Bidart
Enkele kruimels van gekte... De recepten van de koekjes en taarten van Maison Miettes zijn glutenvrij. We gebruiken meelsoorten zoals rijst en maïs die de koekjes een ongeëvenaarde knapperigheid geven. Smaak staat centraal in onze aanpak en we zetten onze knowhow in dienst van de smaak. Wanneer u een taart proeft, waardeert u eerst de knapperigheid, daarna de geur: de rondheid van de geroosterde hazelnoot, de zoetheid van vanille, de frisheid van citroen. De kleine snuf fleur de sel laat u dan een onvergetelijke herinnering achter in de mond.
Frankrijk, Paris
PRODUCTEUR IN FRANKRIJK VAN FRUITJUICES EN FRUITDRANKEN IN VERSCHILLENDE VERPAKKINGEN: CARTONS VAN 1 LITER, CARTONS VAN 2 LITER, 20 CL. TETRA PAKKEN, PET FLESSEN VAN 1 LITER, 33 CL, 25 CL EN BLIKKEN. FRANKRIJK EN EXPORT. GECERTIFICEERDE FABRIEKEN, AL MEER DAN 35 JAAR IN DIENST VAN DE GROTE DISTRIBUTIE, GROOTHANDELS EN DE HORECA. MOGELIJKHEID OM SPECIFIEKE RECEPTEN TE ONTWIKKELEN IN ONZE...
Frankrijk, Servas
...Onze inzet is gebaseerd op drie pijlers: de strenge selectie van onze leveranciers en grondstoffen, de traceerbaarheid van de producten en ons industriële vakmanschap. Onze producten zijn rechtstreeks geïnspireerd op de recepten uit de regio Bresse en worden gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. We produceren hammen, zwarte en witte bloedworst, en tal van charcuterieproducten zoals kopvlees, Bressan civiers, Lyonse kookworst en andouillettes.
Frankrijk, Labeuvrière
...Afkomstig uit de knowhow van de Franse bakkerij, worden de broden uit de Le Pain Héritage-lijn van Délifrance gebakken in een steenoven, wat zorgt voor een verse kruim en een onweerstaanbaar krokante korst. De lijn omvat deelbare broden, sandwichbroden en individuele broden en komt in drie unieke en heerlijke recepten: Granen (met zijn fruitige en geroosterde tonen en de knapperigheid van zijn graanzaden), Poolish (met delicate aroma's van granen en amandel) en Zuurdesem (met meer uitgesproken tonen: een lichte zuurheid, tonen van rogge en zuurdesem).
Frankrijk, Servon Sur Vilaine
Bridor biedt een assortiment van meer dan 30 heerlijke recepten, ontwikkeld door de meesterbakkers van de school Lenôtre in Parijs. Een grote selectie van baguettes. Kleine en grote broden op de plaat. Krokant en goudbruin, bestemd voor de professionals in de horeca en de restauratie. Producten die uitsluitend van pure boter zijn en zonder gehydrogeneerde vetten. Leverancier van bakkerij. Leverancier van brood. Leverancier van banket. Leverancier van patisserie. Fabrikant van ongekookte diepvriesdeegwaren. Leverancier van voorgeproefde diepvriesdeegwaren. Groothandel in diepvriespatisserie.
Frankrijk, St Astier
Artisan conserveur in de Périgord, mevrouw Mudry, ontwikkelt puur Périgord-recepten met respect voor de tradities die ze heeft opgedaan tijdens haar dertig jaar ervaring. Ze maakt zowel gekookte als halfgekookte conserven van eend- en ganzenlever, evenals afgeleiden producten zoals confit de manchons, rillettes, enz. Ze is in vier jaar tijd twaalf keer onderscheiden in verschillende wedstrijden...
Frankrijk, Molsheim
...Le Mat de Cocagne is sinds 2001 de waarborg voor de oorspronkelijke smaak van gastronomische producten. In de loop der jaren hebben we geleidelijk een assortiment "huisgemaakte" producten ontwikkeld die u gegarandeerd beproefde en smaakvol originele recepten bieden. Ons team zet zich in om de authenticiteit en superioriteit van zijn producten te waarborgen. Of het nu gaat om TRAITEUR, CAVISTE of...
Frankrijk, Marseille
... tevreden te stellen met de best mogelijke producten. Sun legt sterk de nadruk op de kwaliteit van de producten en de productieprocessen, evenals op het welzijn van de medewerkers. De website van Sun Fruits Secs bevat tal van recepten om uw smaakpapillen te verwennen en de Facebook- en Instagram-pagina's maken het mogelijk om verbinding te maken met fans via talrijke interacties, publicaties en wedstrijden.
Frankrijk, SALERNES
... het Haut-Var. Het landschap van de garrigue met zijn duizend geuren is een bron van inspiratie voor de ambachtelijke productie van Provençaalse streekproducten. Het gastronomische palet van het familiebedrijf biedt een vijftigtal smakelijke en unieke recepten om van te genieten.
Frankrijk, Avrillé
... oprichting behoudt het bedrijf Giffard de natuurlijke producten in zijn recepten. Het bedrijf Giffard is gespecialiseerd in het ontwerpen van recepten voor likeuren, room en fruitsiroop. Sinds 1885 biedt dit bedrijf originele creaties aan dankzij een vakmanschap dat al 4 generaties wordt doorgegeven. Waarschuwing: overmatig alcoholgebruik is gevaarlijk voor de gezondheid.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play