Frankrijk, Avignon
...Citrusvrucht rijk aan vitamine C, de gele citroen is de vrucht van de Citroenboom (Citrus Limon) en behoort tot de familie van de Rutaceae. Ons natuurlijke biologische citroensap wordt verkregen na extractie van gezonde en rijpe vruchten. Na filtratie wordt het biologische citroensap gepasteuriseerd, verpakt en ingevroren. Citroen afkomstig uit biologische landbouw: 100% Totaal energie: 31 Kcal 130 kJ Voedingsvezels: 0,1 g Eiwitten: 0,4 g Zout: Sporen...
Portfolio (105)
...DIY-haarmasker gemaakt van citroensap, groene klei, acaciahoning, heemstwortel en retinol. Maak je eigen haarmasker in slechts 2 minuten met het DIY-cosmeticakit.
Portfolio (49)
...INGREDIËNTEN Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, suiker, citroensap uit concentraat 1%, zuurteregelaar: citroenzuur, smaakstof, stabilisator: arabische gom, zuurgraadregulator: natriumcitraat, cafeïne 0,02%, zoetstof: steviolglycosiden, vitamines: niacine, biotine, vitamine B6, vitamine B12, antioxidant: ascorbinezuur. Gepasteuriseerd. VOEDINGSWAARDEN Energiewaarde 132 kJ (31 kcal) Vet <0,5 g...
Portfolio (38)
Frankrijk, Arengosse
...Coffret op houten plank met 1 suiker van 200 gram in een glazen pot met geur Piña Colada ongeraffineerde Franse bietsuiker, aroma piña colada en gele kleurstof (E102 E330) IDEAAL voor uw meringues, chantillys, taarten, yoghurt, glasglazuur, ijsblokjes... 1 siroop van 100% natuurlijke munt in glazen fles 250ml siroop op basis van water, ongeraffineerde Franse bietsuiker, citroensap en aroma van vers gemacereerde muntbladeren uit de moestuin. Mogelijkheid om het etiket te personaliseren met namen of andere teksten Referentie:COFFMAITESS...
Portfolio (200)
... bij contact met een ander natuurlijk voedsel. In infusie wordt het water een mooie blauwe kleur en met de toevoeging van een paar druppels citroensap verandert het radicaal van kleur naar een prachtige roze (magisch, zegt u? Nee, natuurlijk). De blauwe malve is een zeer kwalitatief product. Het is dan ook een van de belangrijkste exportproducten van Iraanse medicinale kruiden. Gebruik: De blauwe malve wordt voornamelijk gebruikt in infusie. Het kan ook worden gebruikt om bepaalde gerechten, crèmes en siropen te kleuren. In zak: 1Kg In doos: 5kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Warmeriville
...Lijst van ingrediënten : Fruit (bramen, frambozen, bosbessen, aardbeien), suiker, rietsuiker, geconcentreerd citroensap en eventueel een gelvormer: fruitpectine Voedingswaarden per 100g : Energiewaarde (kcal) 243 kcal / 100g Cel 0g / 100g Vetten 0,1g / 100g Suikers 58g / 100g Energiewaarde (kJ) 1015kJ / 100g Voedingsvezels 1,9g / 100g Eiwitten 0,6g / 100g Verzadigde vetzuren 0g / 100g...
Portfolio (127)
Frankrijk, Castelnaudary
...Gember gemengd met citroensap en olijfolie,...
Portfolio (56)
Frankrijk, Paris
...Pétillant sec 75cl yerba maté, verveine & fleur de sureau. Pétillant gastronomique zonder alcohol met florale en kruidige tonen, te genieten als aperitief of in combinatie met gerechten. Carton van 6 flessen. Serveer gekoeld. Eenmaal geopend, blijft het 5 dagen in de koelkast goed. Lijst van ingrediënten Water, suiker, yerba maté, verveine, groene thee, citroensap, appelciderazijn, extract van...
Portfolio (200)
Frankrijk, Lattes
...De Citroen Sirop Clair Mathieu Teisseire brengt op briljante wijze de verfrissende en zure smaak van citroenen terug. Ondanks de naam is deze siroop niet bitter, dankzij de zoetheid van het zachte citroensap in de afdronk. Met een frisse en bloemige geur en een heldere kleur, zal deze siroop een heerlijke toets toevoegen aan uw Bubble Tea.
Portfolio (44)
Frankrijk, Valence
F2S is opgericht in 2013 door zijn manager, de heer Serpegini Fabrizio. Met meer dan 25 jaar ervaring in de voedingsindustrie heeft hij een netwerk opgebouwd langs de hele keten. Dit heeft hem in staat gesteld om bijna volledige controle te hebben over de selectie van zijn leveranciers en goederen. De sterke punten van F2S zijn de directe verbinding met de productiebedrijven, wat hen in staat stel...
Portfolio (68)
Frankrijk, Aix-En-Provence
... gedroogde fruitbloemblaadjes met appels uit de Provence zullen u verleiden met de balans tussen zuurheid, zoetheid en pittigheid. Voel eerst de appel zich in de mond ontwikkelen, versterkt door de zuurheid van ons verse citroensap uit Menton; observeer vervolgens de exotische zoetheid van de kokosnoot om uiteindelijk plaats te maken voor de ingefilte gember die zich aan het einde van de proeverij ontwikkelt. Onze origin’O appel, kokos & gember zullen u een onvergetelijke smaakervaring bieden. Laat u verleiden door deze unieke combinatie van smaken!
Portfolio (9)
Frankrijk, Aix En Provence
...Licht en krokant, deze beschuiten zijn het resultaat van een handelsgeheim. Gekookt met een open mal, kan het deeg vrij rijzen, waardoor de granen al hun karakteristieke smaak van de ROGER Melba-toast kunnen vrijgeven. Tarwe meel T65*, gepelde sesam* (15%), spelt tarwemeel* (10%), plantaardige margarine* (geen gehydrogeneerde palmolie*, zonnebloemolie*, zonnebloemlecithine, zout, citroensap*), rietsuiker*, verbeteringsmiddel* (tarwemeel*, gluten*, meelbehandelingsmiddel E300, enzymen), zout, bakkersgist. *: afkomstig uit biologische landbouw Verpakking: ongeveer 22 per doos...
Portfolio (31)
Frankrijk, Gisay La Coudre
...Zwarte Bessenjam met Honing 240 g Ingrediënten: 55% ontpitte zwarte bessen uit Frankrijk, 40% suiker, 5% honing, pectine, citroensap. 100% Franse Productie Referentie: CASS240...
Portfolio (41)
Frankrijk, Soreze
...Elektrische citruspers. Geniet van een heerlijk vers sinaasappelsap zonder toegevoegde suikers met deze citruspers. Optimale en gemakkelijke sapextractie dankzij de dubbele draairichting van de citruspers. Sinaasappelsap of citroensap? Geen probleem dankzij de twee meegeleverde maten van de kegel, pers sinaasappels, clementines, mandarijnen, grapefruits, citroenen of zelfs granaatappels zonder...
Portfolio (195)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Espinazie* (58%), aardappel*, zonnebloemolie*, kookwater, geroosterd sesamzaad, sojasaus* (Water, Sojabonen*, Zout, Alcohol*, Koji (Aspergillus oryzae)), balsamicoazijn* (wijnazijn*, ingekookt druivensap*), citroensap*, zout, rijstmeel*, knoflook*, koriander*, gember*. * Ingrediënt afkomstig uit de biologische landbouw - Allergenen Geschikt voor veganisten Gebruikstips Ideaal om te smeren op...
Portfolio (37)
Frankrijk, Sète
...Sepia à la Plancha: meng in een diepe kom de kruiden en smaakmakers zoals peterselie, olijfolie, citroensap, knoflook, peper en zout. Verhit je plancha goed en zorg ervoor dat deze goed is ingevet voordat je de sepia, die je eerder langzaam hebt laten ontdooien, erop legt. Besprenkel regelmatig met de dressing totdat je een mooie gouden kleur krijgt. Serveer met een ratatouille! De Must!
Portfolio (42)
Frankrijk, Villegouge
... 45° met pulp J/75 Kg Geconcentreerd citroensap 58° gezuiverd S/25 Kg Geconcentreerd citroensap met pulp 45° BIOLOGISCH J/25 Kg Eenvoudig citroensap J/20 Kg Citroenschilreepjes (40x5x5mm) C/10 Kg Citroenpulpe Bte 4,6 Kg Citroenpuree met pulp (*) Aseptisch C/6x1 Kg Citroenschijfjes C/5 Kg Citroenschilgries C/5 Kg Citroenschilgries C/7 Kg Julienne citroenzeste C/5 Kg...
Portfolio (47)
Frankrijk, Malataverne
Frankrijk, Biguglia
...[Te genieten als een traditionele jam]. voedingswaarden per 100 g energie (kcal)= 189 energie (Kj)= 771 vetten (g)= 0.9 waarvan verzadigde vetzuren (g)= 0 koolhydraten (g)= 49 waarvan suikers (g)= 46 eiwitten (g)= 0.4 zout (g)= 0 Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Water, Corsicaanse sinaasappels 21%, suiker, vers citroensap, pectine, Arba Barona (wilde tijm) Netto gewicht: 220 g Oorsprong: Corsica...
Portfolio (68)
Frankrijk, Saint-Fraimbault
... vinaigrette te maken of om vlees te perfectioneren. En voor de zoetekauwen... herontdek uw klassiekers door deze siroop toe te voegen aan uw mooiste desserts: rijstpap, crèmes, panna cotta... alles is toegestaan! En voor de nieuwsgierige fijnproevers... te gebruiken om uw kwark te zoeten! Samenstelling: Infusie van hooi (water, hooi), suiker, citroensap op basis van concentraat.
Portfolio (15)
...Totaal fruitgehalte: Bereid met 55 g fruit per 100 g eindproduct. Ingrediënten en allergenen: Zure kers, suiker, citroensap, gelatine: pectines van appel. Gemiddelde voedingswaarden per 100g Energie 992/234 kJ kcal Vetten < 0.5 g Waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g Koolhydraten 56 g Waarvan suikers 55 g Eiwitten 0.9g Zout 0.01 g De zure kersenjam is een heerlijke fruitjam die de unieke en...
Portfolio (46)
Frankrijk, Saint-Omer
...De rauwe yuzu-siroop van Bacanha is een aromatische concentratie van deze uitzonderlijke citrusvrucht uit Azië. De smaak is zuur, fruitig en het citroenachtige aroma is uniek. De rauwe yuzu-siroop kan worden gebruikt in uw recepten voor smoothies, cocktails of limonades. Ingrediënten: biologische rietsuiker, water, geconcentreerd biologisch citroensap, biologische yuzu-sap, natuurlijk yuzu-aroma, natuurlijk mandarijn-aroma, limoenextract, citroenzuur. Fles van 400 ml Tot 20 dranken per fles Afmetingen: 8*8*16 cm Netto gewicht: 875...
Portfolio (189)
Frankrijk, Laval
...Duik in de sprankelende detoxmix van de tonische baobab superfruit en verfrissende citroen. Gezondheidsvoordelen met een gevoel van verre ontsnapping. Bewaren op kamertemperatuur en 5 dagen in de koelkast na opening. VEGAN / Natuurlijk laag in suiker “SCHOUDER MIJ OP” Voedingswaarden / 100ml : Energie 118 KJ/28 kcal ; 5,8 g koolhydraten waarvan suikers 5,1 g Ingrediënten : 92% Gefilterd water + Rauwe biologische baobab pulp, biologische agavesap, biologische citroensap / THT : 24 maanden.
Portfolio (8)
Frankrijk, Châtillon
...Versie 20CL van de Cosmopolitan, herzien door MXO : - Franse ambachtelijke vodka - Infusie van rode paprika - Sinaasappellikeur - Citroensap - Hibiscusinfusie Voor zijn recept van de Cosmopolitan, combineert MXO een ambachtelijke vodka infusie met rode paprika met een huisgemaakte sinaasappellikeur en citroen. Een hibiscusinfusie maakt deze twist op de klassieke Cosmo compleet. Alcoholpercentage: 17% Stijl: Bloemig en zuur Kleur: Felroze Neus: Verleidelijk en fruitig met lichte kruidige tonen Mond: Rode vrucht en citrus, met een bloemige en kruidige afdronk...
Portfolio (4)
Frankrijk, Vallieres
...Extra Gekookte Jam in een koperen ketel, van biologische fruit, biologische rietsuiker, biologisch citroensap, fruitpectine, ascorbinezuur (vitamine C). Wij maken een breed scala aan jams volgens een traditionele bereidingswijze met eenvoudige ingrediënten en een langzame kookmethode.
Portfolio (3)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
...Een zalmfilet, vergezeld van rijst, kleine groenten en een romige saus op smaak gebracht met Italiaanse citroensap. Dit product is bevroren en verpakt in een volledig biologisch afbreekbare en composteerbare verzegelde kartonnen schaal. Gewicht: 280g...
Portfolio (184)
Frankrijk, Paris
...DE CITRUSPERS SPECIAAL ONTWORPEN VOOR GROTE VRUCHTEN: POMPLOEZEN, GRANAATAPPELS, SINASAPPLES, enz... U heeft ook de mogelijkheid om een pers voor kleine vruchten toe te voegen om bijvoorbeeld citroensap of mandarijnsap te maken. De ideale oplossing voor plaatsen met een kleine tot gemiddelde consumptie en beperkte ruimte, zoals cafés, kruidenierswinkels, sapbars, restaurants en hotels, waar...
Portfolio (54)
Frankrijk, Pont-De-Labeaume
...Vanuit zeer hoogwaardige saffraan, een gelei die verrast op kazen. Als afwerking op vlees zoals eendenborst, versterkt het zonder te maskeren. Ook te combineren met romige of melkachtige desserts: rijsttaart, verse kaas… Visueel is het een zeer mooi product, omdat de stigma's in de gelei blijven zweven. Samenstelling: biologische rietsuiker, citroensap, saffraanstigma's, agar-agar. Bewaring: 3 jaar. Pot van 215g.
Portfolio (28)
Frankrijk, Faverolles-Sur-Cher
...Suiker, aardbeien uit Sologne 12%, bessen 9%, zwarte bessen 9%, bramen 9%, frambozen 9%, appelsap en citroensap, toevoeging van pectine indien nodig. Bewaar de geopende pot in de koelkast. Bereid met 51g fruit per 100g. Totale suikerinhoud 62g per 100g. Energie-informatie Energie 996 KJ / 238 Kcal vetten 0.15 g waarvan verzadigde vetzuren 0.03 g Koolhydraten 57.9 g waarvan suikers 57 g Eiwitten...
Portfolio (28)
Frankrijk, Paris
...Biologische hoogwaardige durumtarwegries, biologische citroensap (3%), biologische chiazaad (2,5%), biologische kurkumapoeder en biologische citroenolie. Gemiddelde voedingswaarden per 100g : ENERGIE : 1427kj / 337kcal EIWITTEN : 10,7g KOHYDRATEN : 67,2g waarvan suikers 2,1g VETTEN : 2,5g waarvan verzadigde vetzuren 0,6g Vezels : 3,8g ZOUT : 0,02g Allergenen : Bevat GLUTEN, mogelijke sporen van ei en soja. HOE TE KOKEN : Ongeveer 4 tot 6 minuten koken in kokend water. Ean13:3701511707842 Referentie:TagliatelleBioChiaCitronFr1...
Portfolio (133)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play