Frankrijk, Marseille
...De HoM Mali rijst is een rijstsoort van Thaise oorsprong. Bekend om zijn natuurlijk geurige jasminaroma, zijn delicate smaak en de licht plakkerige textuur bij het koken, is het een rijst die vaak wordt gebruikt in de Thaise en Aziatische keuken als bijgerecht. Naast de aangename smaak bevat het vitamines en mineralen die een belangrijke energiebron voor het lichaam zijn.
Portfolio (12)
Frankrijk, Charbonnières-Les-Bains
...Bubble Tea met tarosmaak is een populaire en unieke variant van de traditionele Taiwanese drank. Taro is een zetmeelrijke wortelgroente met een van nature zoete en nootachtige smaak, die veel wordt gebruikt in de Aziatische keuken. In de Bubble Tea wordt de tarosmaak vaak aangeduid als "taro melk thee" of "taro boba thee". Eenmaal bereid biedt de Bubble Tea met tarosmaak een unieke en...
Portfolio (34)
Frankrijk, Chevilly-Larue
...3 smaken: Kip, Miso, Sojasaus Ontdek de authentieke vreugde van de Aziatische keuken met onze instant noedels: authentieke recepten, hoogwaardige ingrediënten en een verfijnde textuur. Met snelle en gemakkelijke bereiding zijn ze in slechts 3 minuten klaar. Hun culinaire veelzijdigheid maakt ze perfect voor soepen, roerbakgerechten of koude gerechten, en ze vormen de ideale basis voor een breed...
Portfolio (2)
... van de zanthoxylum waarvan de gedroogde schil als peper wordt gebruikt in de Aziatische keuken. Net als zijn neef uit Sichuan, wordt deze bes gedroogd en ontdaan van zijn zaad, alleen de schil blijft behouden. Gecultiveerd in een gematigd klimaat zijn de smaken van de Shandong-peper milder, terwijl ze de frisheid van zijn citrusaroma's behouden. Nettogewicht: 5000 gr Ingrediënten: rode shanxi-peper Botanische soort: Zanthoxylum simulans Oogstperiode: September - oktober...
Portfolio (50)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 9990000017485 Gember is een wortel die bekend staat om zijn tonifiërende en stimulerende eigenschappen. Consumeer het bij een dipje! Gember wordt veel gebruikt in de Aziatische keuken. Vaak gebruikt voor het maken van snoepjes en dranken, is gember ook zeer bekend in Japan vanwege zijn antiseptische eigenschappen. Het wordt daarom vaak gebruikt in de farmaceutische sector. Het heeft effectieve anti-misselijkheidseigenschappen, vooral bij reisziekte. Gember in suiker kan op zichzelf worden gegeten of in salades, cakes...
Portfolio (114)
Frankrijk, Aix-En-Provence
...met tonen van eekhoorntjesbrood, zoethout, balsamico... Oorspronkelijk uit Korea en veel gebruikt in de Aziatische keuken, wint het langzaam aan populariteit in Europa. Het heeft recentelijk aan populariteit gewonnen, enerzijds dankzij de smaak, anderzijds dankzij de vele eigenschappen. VOORDELEN VAN ZWARTE KNOFLOOK Zwarte knoflook wordt beschouwd als een "alicament". Het is rijk aan...
Portfolio (10)
Frankrijk, Malataverne
... heel goed bij de droogste rosé's. Wat betreft het hoofdgerecht, de lichtere rosé's met een lichte kleur passen perfect bij pittige gerechten en exotische keuken zoals couscous, curry's, aioli en gekruide Aziatische specialiteiten. Sterkere rosé's met meer karakter worden genuttigd bij een hoofdgerecht. Ze passen gemakkelijk bij sauzen (vooral tomatensaus) en de Zuid-Europese keuken. Ratatouille, aubergines à la parmigiana, lasagne, pizza's en lamsstoofschotels worden er alleen maar beter van! Wijn koning van de barbecues.
Portfolio (188)
Frankrijk, Renaison
...Caromzaad brengt tonen van tijm of peterselie in de Aziatische keuken, met name in Noord-India, waar Carom een integraal onderdeel is van de familie-specerijendoos. Deze specerij past bijzonder goed bij groenten of viscurries. We waarderen het ook wanneer het de Indiase flatbreads (chapati of papadam) op smaak brengt. Oorsprong: Noord-India Kwaliteit: graad A...
Portfolio (56)
Frankrijk, Conflans Ste Honorine
...Variëteit: Groene okra Oorsprong: Okra is afkomstig uit Afrika, maar wordt tegenwoordig in veel warme gebieden over de hele wereld verbouwd. Onze okra's worden in Senegal gekweekt. Beschrijving: Okra is een langwerpige, cilindrische groene groente met een slijmerige textuur en een lichtzoete smaak. Het wordt vaak gebruikt als ingrediënt in gerechten uit de Afrikaanse, Aziatische en Caribische keuken.
Bijpassende producten
Okra
Okra
Andere Producten
Ananas
Ananas
Portfolio (5)
Frankrijk, Auxerre
...{"Nez":"Neus\nzeer expressief en gulzig met zijn noten van aardbei en kers, zijn florale en vanilleachtige nuances\n","Accord metvin":"Wijn-spijs combinatie: een salade van eendenborst geïnspireerd op de Aziatische keuken (vergezeld van cashewnoten, pak choi en een sesamdressing)\n","Appellation":"Appellatie: Margaux\n","Conditionnement":"Verpakking: Karton van 6 flessen van 75cl\n","Le conseil...
Portfolio (190)
Frankrijk, Parnac
...Fijnheid en versheid van het fruit. Een jurk van een roos die streeft naar paarse beelden, die een mengeling van versheid van rode vruchten, zachtheid van appel en peer en zuurheid van rode bessen uitdrukt in een vette en ronde context. Serveren: vers, 8 -10°C. Aanbevolen gerecht: Als aperitief met een knapper, gegrild vlees, vis, Aziatische keuken. Ideaal in de zomer met salades van fruit en seizoensgroenten.
Portfolio (4)
Frankrijk, Soing-En-Sologne
...Deze droge witte wijn "ontdekking" is ideaal als aperitief of bij zoete/zoute combinaties. Probeer het bij de Aziatische keuken: je zult verrast zijn! Domein: DOMAINE DE L'EPINAY Appellatie: VIN DE FRANCE Regio: VAL DE LOIRE Kleur: Wit Druivensoorten: Muscat Petits Grains 50 % / Sauvignon Blanc 40 % / Chardonnay 10 % Teeltwijze: Biologisch Inhoud: 75cl Gewicht: 1 kg Karakter: Droog Oogstjaar: 2018...
Portfolio (100)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...Thaise basilicum is een eenjarige kruidachtige aromatische plant die bijzonder veel wordt gebruikt in de Thaise en Vietnamese keuken. De smaak, die zowel naar dragon als naar anijs neigt, maakt het een uitstekende aanvulling voor vele recepten. Thaise basilicum voegt op aangename wijze smaak toe aan allerlei gerechten met kip, rundvlees, vis en zeevruchten, evenals aan Aziatische soepen en curry's. Ten slotte staat de zeer pittige smaak bekend als dicht bij die van dragon of anijs.
Portfolio (30)
Frankrijk, Caudecoste
...Gember is een plantensoort afkomstig uit India, van het geslacht Zingiber en de familie Zingiberaceae, waarvan de wortelknol in de keuken en de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Deze wortelknol is een specerij die veel wordt gebruikt in een groot aantal Aziatische keukens, en in het bijzonder in de Indiase keuken. Het wordt ook in het Westen gebruikt voor het maken van ginger ale en desserts zoals speculaas. Ontdek onze Gember bij NEVERDY.
Portfolio (28)
Frankrijk, La Talaudière
... helpen dekken, begon Madame Chhan met het bereiden van nems en samoussas voor verenigingen. Hoewel de Aziatische keuken eind jaren '80 in Sainte-Sigolène, een klein stadje in Haute-Loire, niet erg bekend en gewaardeerd was, bleef ze haar culinaire talenten ontwikkelen. Ondertussen vervolgde de jonge Sek zijn studies terwijl hij de culinaire en commerciële ervaring die hij van zijn moeder had...
Portfolio (7)
Frankrijk, Clichy
Restaurant Aziatisch in de buurt van de Bords de Seine in Clichy: Thaise, Cambodjaanse, Vietnamese, Indonesische en Zuid-Chinese specialiteiten. Bij Rooster Asian Grill in Clichy ontdekt u authentieke Zuid-Oost-Aziatische keuken, volledig huisgemaakt, zonder glutamaat. Onze heerlijke gerechten worden u aangeboden voor een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding. Geschikt voor een lunchpubliek...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play