Frankrijk, Saint-Fraimbault
Frankrijk, Caudecoste
...Curcuma is een soort kruidachtige, wortelknolplanten die afkomstig zijn uit Zuid- of Zuidoost-Azië. Uit de rhizomen, die tot poeder worden vermalen, wordt de gelijknamige specerij gewonnen. De smaak is peperachtig en zeer aromatisch. Curcuma wordt veel gebruikt in keukens over de hele wereld. Ontdek de Curcumapoeder bij NEVERDY.
Portfolio (28)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Biologische kurkumapoeder "Provence d'Antan" van Araquelle, decoratieve metalen doos. Om kurkumapoeder te verkrijgen, wordt de rhizoom gedroogd en vervolgens tot poeder vermalen. Het maakt deel uit van vele kruidenmengsels in de Indiase keuken, zoals curry, Antilliaanse colombo, raz-el-hanout uit de Maghreb en paëlla. De peperachtige smaak is zeer aromatisch. Netto gewicht: 40g Ronde metalen doos...
Portfolio (198)
Frankrijk, Mietesheim
...Verfijnd maar delicaat, deze licht pittige mosterd met de volle smaak van de Espelette-peper is zeer aromatisch. Een echt succes als begeleiding van wit en rood vlees en zelfs vis in papillote. Geweldig om sauzen, vinaigrettes, mayonaises... op te fleuren en om vlees voor de grill mee te bedekken. Ingrediënten: Water, mosterdzaad, azijn, tomatenconcentraat (tomaat, zout, zuurteregelaar: citroenzuur E330), zout, suiker, poeder van Espelette-peper (1,3%), conserveermiddel: natriumbisulfiet. Ook verkrijgbaar in een emmer van 1,1 kg.
Portfolio (80)
Frankrijk, Vourles
... g - Voedingsvezels 31 g - Eiwitten 16 g - Zout sporen - Calcium 269 mg - Fosfor 617 mg - Magnesium 134 mg - IJzer 6,9 mg - Zink 7 mg Uiterlijk: Poeder, aanwezigheid van fijne deeltjes en vezelige deeltjes. Dit kan variëren afhankelijk van de Kleur: Lichtbruin, goudkleurig. Aromatisch profiel: Granen, karameltonen, licht geroosterd, brengt rondheid.
Portfolio (7)
... in de mond, zal de krachtige smaak u doen denken aan een mix van drop, citrus, kruidnagel en zelfs venkel, en zal een grote frisheid aan uw keuken toevoegen. Peper in een hartvormige kom Rooster de korrels een paar minuten in een droge pan en maal ze tot poeder in een vijzel of gebruik ze zoals ze zijn in de molen. De fleur de sel van Kampot Netto gewicht: 250 gr...
Portfolio (50)
Frankrijk, Merville
... karamel zijn de meest gebruikte kleurstoffen in de voedingsindustrie. Erkend om hun kwaliteit, bieden de kleurstoffen karamel verschillende oplosbare oplossingen voor elk type toepassing om de kleur te standaardiseren. BURNT SUGARS In vloeibare of poedervorm zijn de burnt sugars, gekarameliseerde suikers die smaak en/of een karamelkleur aan voedingsproducten geven. CARAMELS AROMATISCH De...
Portfolio (7)
Frankrijk, Le Havre
...deze specerij is ideaal voor verfijnde gerechten. Kurkuma: Gebruikt om zijn kleurende eigenschappen en zijn onderscheidende smaak, perfect voor curry's en traditionele gerechten. Kaneel: Geurig en zoet, ideaal voor desserts en sommige hartige recepten. Tijm: Aromatisch en natuurlijk, perfect om vleesgerechten en stoofschotels te verbeteren. Koriander: In zaden of gemalen, Paprika: Zoet of pittig...
Portfolio (16)
Populaire landen voor deze zoekterm