Frankrijk, Bordeaux
... selectie biedt een vrij ronde en zachte tannine. Wijn-spijscombinatie: charcuterie, rood vlees, wild, harde kazen. Zeevruchten, vis in saus, gésiersalade, wit vlees, taarten.\n\nAlcohol: 14,5% vol.\nDruivensoorten: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%)\nProducent: Merk AG Vins\nFormaten en verpakkingen: Fles (75cl) - Doos van 6 - 2020"}...
Portfolio (93)
Frankrijk, Saint-Méen-Le-Grand
...De doek wordt gebruikt voor scherpe, snijdende of puntige producten (vlees met bot, harde kazen...) om te voorkomen dat de zakken worden doorboord tijdens het vacuüm verpakken. De beschermdoek wordt verkocht in rollen van 100 m of 150 m, breedte 250 & 333 mm. Scheurbaar of niet.
Portfolio (22)
Frankrijk, LANGEAIS
...De SANAIR®-lijn (geregistreerd merk) bestaat uit producten die zijn gewijd aan de rijping van uw kazen. Gemakkelijk te gebruiken door iedereen, de afmetingen zijn aangepast aan de Europese standaardformaten, waardoor u uw ruimtes in de rijpkamers en tijdens het transport kunt optimaliseren. RIJPLANK:- Standaardafmetingen van een plank: 1100x350 mm, dikte 25 mm - Gewicht: 4,7 kg MATERIALEN:- Copolymeer van polypropyleen - Brede selectie van kleuren op aanvraag...
Portfolio (68)
Frankrijk, Colombe La Fosse
...De cuvée Blanc de Noirs wordt gewaardeerd om zijn wijnachtige, krachtige en uitzonderlijke karakter. De assemblage, die volledig uit Pinot Noir bestaat, weerspiegelt de Champagnestreek. Het versterkt gerechten met karakter zoals gevogelte, geroosterd lam, kalfsfilet en harde kazen.
Portfolio (7)
Frankrijk, Marseille
...Parmigiano Reggiano, ook bekend als Parmezaanse kaas, is een korrelige, harde en halfvette kaas, gekookt maar niet geperst. Parmigiano Reggiano heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de 12e eeuw, toen het voor het eerst werd gemaakt door benedictijnen- en cisterciënzers. De melkkoeien en het groene voer dat gebruikt wordt om ze te voeden, moeten afkomstig zijn uit het productiegebied...
Portfolio (9)
Frankrijk, Paris
... vijf verschillende maten: S, M, L, XL, GIANT en COLOSSAL, geschikt voor elke hond. Onze hondenkaas biedt langdurig kauwplezier, perfect om uw metgezel bezig te houden en bij te dragen aan zijn tevredenheid. De harde textuur en unieke smaak maken deze sticks onweerstaanbaar voor honden. Gemaakt van wrongel, geperst en gedroogd in de open lucht, hebben onze kazen een stevige textuur en een...
Portfolio (115)
Frankrijk, Malataverne
...DÉGUSTATIE OOG Gouden groene kleur, stralend, met gele groene reflecties. NEUS Aromatisch, expressief, lichte aroma's van kamperfoelie, lichte aroma's van witte bloemen, subtiele aroma's van grapefruit, genereuze aroma's van peer, aroma's van Engelse snoepjes. MOND Fruitig, rijk, soepel, soepel, licht mineraal, krachtige body, goede intensiteit, goede persistentie. DIENST DIENSTTEMPERATUUR Tussen 11° en 14° COMBINATIES VAN GERECHTEN EN WIJNEN Als aperitief, Oesters, Gegrilde vissen, Harde kazen...
Portfolio (188)
Frankrijk, Soreze
...Kaassnijder met twee handvatten, lemmet van AISI420 roestvrij staal van 36 cm. Voorzien van twee ergonomische handvatten van polypropyleen van 15 cm. Deze snijder maakt het mogelijk om regelmatig en netjes tomes en andere harde kazen te snijden. Grote kaassnijder van 36 cm met twee handvatten. REF:COUFRODB Hardheid:56 HRC Hoofdmateriaal:roestvrij staal X30Cr13 Andere materiaal:polypropyleen Gemaakt in:Europa Nettogewicht:0,800 kg...
Portfolio (195)
Frankrijk, Moncoutant Sur Sèvre
...Propionische bacteriën 1 - Aanvoer van propionische en melkzuurbacteriën 2 - Helpt bij het behoud van normale slijmvliezen en draagt bij aan een antioxidatieve bescherming 3 - Ondersteunt de energiemetabolisme 4 - Onderhoudt de natuurlijke afweer Recente studies hebben de eigenschappen aangetoond van een bacteriesoort die aanwezig is in harde kazen: Propionibacterium freudenreichii ssp shermanii...
Portfolio (42)
Frankrijk, Auros
...Het is voor ons een van de beste producenten uit de Pyreneeën. We vinden een aromatische complexiteit die nergens anders te vinden is. Het assortiment harde kazen uit de Pyreneeën is breed en deze producten kunnen zonder koeling (-26°) worden verzonden. Dit maakt een franco Europa mogelijk vanaf 30 kg. Het assortiment: BREBIS, VACHE, MELANGE Vache Brebis, CHEVRE, Bleu de BREBIS, Mélange...
Portfolio (31)
Frankrijk, Cénac
... bramen, met hints van specerijen, zwarte peper en zoethout. Mond: Mooie structuur, de wijn is vol met een mooie zoetheid, mooi fruitig, sappig (met de indruk dat je in het fruit bijt). Mooie concentratie voor deze zonnige wijn, met een omhullende, zijdezachte afdronk. Algemene indruk: het is een wijn die perfect samengaat met gegrild vlees, wit vlees of harde kazen. Te genieten tussen 14 en 16°C. Product: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Oppervlakte: 13 ha Terroir: klei-kalksteen - leemachtig Uiterlijk: Mooie diepe en fluweelachtige robijnrode kleur...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint-Etienne
...Harde kaas van ongekookte pasta, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, gerijpt gedurende minimaal 8 weken. Het heeft een gladde en homogene pasta met een gewassen korst, typisch voor raclette. Ideaal voor raclette, maar ook voor het maken van hartige taarten, bladerdeeggerechten, pizza's, en niet te vergeten seizoenssalades en voorgerechten.
Portfolio (187)
Frankrijk, Roubia
....\n\nPROEVERIJ\nLicht gouden kleur met zilveren reflecties. Aangename neus van bloemen en witte vruchten, met mentholtonen. Fijne aanzet in de mond. Evolutie met citrustonen en een verfrissende mineraliteit in de finale.\n\nGERECHTEN EN WIJNEN\nGebakken Sint-Jacobsschelpen in boter. Harde kazen zoals Comté.\nZeldzame wijn. Ideaal te drinken tussen 10 en 12°C.\n\nInhoud (L): 0,75\nBruto gewicht (kg): 1,5\nAlcoholpercentage (%): 13"}...
Portfolio (28)
...Deze chutney is heerlijk bij koud vlees, een huisgemaakte terrine of harde kazen. Proef en je zult overtuigd zijn. Ingrediënten: Peren - Dadels - Rozijnen - Rode uien - Mosterdzaad - Hibiscusazijn - Rietsuiker - Oude rum - Allergenen: Gedroogd fruit...
Portfolio (10)
...Er zijn zoveel mogelijke recepten met rijst... Het is zeker belangrijk om te weten hoe je het moet koken. Laat het idee varen dat het slechts een bijgerecht is; bij ons wordt rijst een op zichzelf staand gerecht: Risotto, gekleed op verschillende manieren om altijd in de mode op uw tafels te verschijnen. Van de harde en verfijnde smaak van truffel, tot de warmte en omhelzing van 4 kazen, en de verfijnde smaak van saffraan en BIO, Casa Di Cecco presenteert zijn risotti: allemaal verschillend, maar elk met zijn eigen stijl.
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
...De hammes is 190 mm lang en 130 mm hoog. Met deze hammes kunt u snijden met een dikte van 0,2 tot 12 mm. Deze vintage hammes (rood) stelt u in staat om uw hammen, worst en harde kazen te snijden voor mooie presentaties. Optimaliseer de smaak van uw producten met een snijdikte van 0,2 tot 12 mm. Deze worstsnijder is praktisch in gebruik voor verenigingen, snacks en collectieven. Mes: ø195 mm Snijlengte: 190 mm Snijhoogte: 130 mm Snijdikte: 0,2 - 12 mm Vermogen: 150 W / 230 V Afmetingen: L425 x B370 x H340 mm Gewicht: 11,10 kg...
Portfolio (188)
Frankrijk, Auxerre
...Bouche superbe entrée en bouche ample et caressante. De wijn begint te smelten, fascinerend door de klasse van zijn textuur. Complexe smaken van geconserveerd wit fruit, specerijen. Lange, zachte finale, zonder slappe tonen, met noten van kastanjekonfituur. Accord met wijn: foie gras rauw of micuit, coquilles Saint-Jacques, oesters, harde kazen of blauwe kazen. Œil: kleur goudgeel Nez: intens...
Portfolio (190)
Frankrijk, Lys Haut Layon
...Terroir: Klei-grindachtige bodem op schisten Situatie: Haut layon Vinificatie De alcoholische fermentatie en de rijping worden gedurende een jaar in vaten uitgevoerd. Proeven tussen 10 en 12°C Oog: Geel Neus: Fruitig, compote, abrikozen Mond: Aroma's van gele vruchten en tonen van gekonfijte vruchten Bewaarpotentieel: 5 jaar Evenwicht: Droog Wijn-spijs combinaties: Vis in saus, jakobsschelpen, wit vlees en harde kazen. Lotte à l’américaine, kreeft met room en kip met witte saus. Snoei: Dubbele Guyot Hoogte: 100 tot 120 m...
Portfolio (43)
Frankrijk, Montmorot
...Harde kazen AOC Franche-Comté. Morbiers met een gecontroleerde oorsprongsbenaming AOC. Morbiers met een gecontroleerde oorsprongsbenaming AOC. Franse harde kazen Comté AOP of AOC. Onze kazen van koemelk zijn Franse kazen van halfharde en harde kaas. Wij verkopen en exporteren onze geperste kazen, geraspte kaas...
Portfolio (18)
Frankrijk, Creissels
Ontwerper en fabrikant van apparatuur voor de kaasindustrie, Roussel Inox vervaardigt uw apparatuur met constante aandacht voor uw behoeften. Wij beschikken over een solide kennis van uw beroep als kaasmaker, verfijnd bij professionals in Frankrijk en internationaal. Wilt u uw machines vernieuwen, uw productiecapaciteit verhogen, uw werkplaats creëren? Samen definiëren we voor elk apparaat de me...
Portfolio (45)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play